UITSLAG REFERENDUM OEKRAÏNE ALSNOG DOORGETROKKEN

Een duidelijk NEE (TEGEN) blijkt dus toch een JA (Gaan We Doen!), vanwege….

“Keihard onderhandelen”, zo werd het slappe geleuter van geschiedkundige Mark Rutte in Brussel gekenschetst. In ’s mans eigen woorden: “Keihard onderhandelen, daar word ik namelijk goed voor betaald!” Daar bedoelt hij waarschijnlijk niet zijn ambtenaren salaris mee, maar een lucratief aanbod uit Brussel. Voor Brussel heb je net als in Den Haag doorgewinterde leugenaars nodig. En huilebalken, als het zo uitkomt.

De arrogante dienaar des konings Bert – Mali-gek – Koenders verwoordde het als volgt: “Wij luisteren naar het volk, zelfs al was dit maar een consultair referendum”. Hij kon met moeite zijn lachen inhouden, zo lollig was het. Daarom gaat het associatieverdrag met een paar voetnoten gewoon door, het was immers een “consultair” [sic] referendum…?

U weet inmiddels, dat de Haegsche politiek een volksraadpleging ronduit anti-democratisch noemt. Wat in Den Haag en Brussel met name in de achterkamertjes wordt bekokstoofd is, vinden Rutte/Koenders c.s. democratie in haar puurste vorm. Wie doet ze wat?

In 2005 zeiden de Nederlanders massaal NEE tegen een EU grondwet, die kwam er ook gewoon, alleen onder een andere naam en met een andere omslag. Keiharde bikkel Rutte moet hebben gedacht: “Dat moet beter kunnen”. En zo geschiedde. Nederlanders worden door dit soort landverraders helemaal niet serieus genomen. Een of andere overtollige pipo uit Wassenaer vond immers ook al dat de Britten in de EU moesten blijven, niemand vroeg zich af waar die clown zich eigenlijk mee bemoeide.

Met de vaststelling dat stemmen geen enkele zin heeft, kunnen we ook concluderen dat een raadgevend referendum een zachtgekookt eitje voor de Haegsch/Brusselsche Bikkels is gebleken.Rutte c.s. hebben van hogerhand de expliciete opdracht om Nederland “kalt te stellen” en dat lukt aardig.

rutte_lacht-nl-uit

O ja, natuurlijk, het parlement moet er nog over debatteren en stemmen. Zie fotootje boven voor een sfeerimpressie.

De gechiedenis herhaalt zich overigens. Oekraïne was Nazi-bondgenoot en dezelfde Bandera-bende is thans weer aan het bewind in Kiev. Wat let de politiek om straks wederom een vrijwilligerslegioen op de been te brengen om ons vaderland tegen de Bolsjewieken te verdedigen? In de periode 40-45 vochten 22.000 Nederlandse vrijwilligers in de Waffen-SS met de Duitse bezetter mee. Oekraïne wordt ongetwijfeld de NATO in gerommeld, daar is maar een enkel grensincidentje voor nodig. Dan kunnen “onze jongens” naar een volgend Srebrenica. Nee, vroeger was alles beter, zoals een heuse bevrijdingsexpeditie in Atjeh en op Lombok, dat waren nog eens tijden voor koningin en vaderland…. en Royal Dutch Shell.

 

Waar zijn overigens onze bikkelharde onderhandelaars als het gaat om die onderste steen van Vlucht MH-17 die nog steeds op de bodem van een hermetisch afgesloten doofpot ligt?

20 gedachtes over “UITSLAG REFERENDUM OEKRAÏNE ALSNOG DOORGETROKKEN

 1. ”Waar zijn overigens onze bikkelharde onderhandelaars als het gaat om die onderste steen van Vlucht MH-17 die nog steeds op de bodem van een hermetisch afgesloten doofpot ligt?”

  Excuses maar dat is met het kerstreces in het verschiet momenteel geen actueel agendapunt.
  De regering gaat zich daar het volgende jaar over buigen om zo die steen alsnog te kunnen vinden….
  De archeologische afdeling is reeds gecontacteerd.

  NG

  Like

 2. Van begin tot eind weer helemaal mee eens en geen speld tussen te krijgen. Echter zijn wij, die de leugens en het bedrog willen zien een druppel op de gloeiende plaat. De overgrote meerderheid snapt het nog steeds niet, zal het ook nooit snappen. Of kijkt moedwillig de ander kant op, omdat hij/zij denkt dat we het daardoor “hier nog steeds zo goed hebben”, daar krijg ik dan nog meer het schuim van op mijn bek. Wat te denken van al die goed bedoelende clubjes die zich hard hebben gemaakt voor dat referendum? Beginnen tegen eerdere uitspraken in allemaal politieke partijtjes, nog meer opvreters op onze kosten aan de overbevolkte ruif in dat Haagse varkenskot.(Excuses aan het varken, die heeft mij nog nooit voorgelogen of bedrogen) Ze lijken me toch slim genoeg om te weten dat je een kankergezwel niet kan bestrijden door er deel van uit te gaan maken. Dat noem ik nog eens list en bedrog, ze hebben ons, de tegenstemmers, massaal gebruikt voor hun eigen belangen en blijkbaar dubbele agenda’s. Kortom,je medestrijders een mes in de rug steken, dit land is overbevolkt aan jezuïeten en andere zeer lage levensvormen.
  Nederland krijgt dan ook wat het verdient, helaas krijgen u en ik het ook.

  Like

  • Onvoorstelbaar. Figuren als Baudet en Jan Roos zijn zó pisnijdig, dat ze nu zélf de politiek maar in gaan.

   Kansloos.

   Waarom gebruiken ze de Bataafse Republiek niet. Dan maken ze een punt. Nu gaan ze meedoen, dat staat gelijk aan oplichterij. Iemand die je het liefst achter de tralies ziet wordt dan “gesprekspartner”. Moet je niet willen.

   Like

 3. Dit is op één manier op te lossen, dit is puur crimineel en landverraad tegen het Nederlands volk.
  Zoals zij alle bezittingen afpakken van criminelen en in de gevangenis zetten.
  Moet het bij Rutte ook gebeuren, met zwaardere actie,s zoals nooit meer vrijllaten, zwaar werk
  laten verzetten in weer en wind en alle bezittingen en titels afnemen enz… ook bij de gene die hier
  mee werken.
  Democratie is dood in Nederland, dat blijkt keer op keer wel.
  Hebben een grote mond over Edogan, Rutte is geen haar beter en de meelopers.
  Een rugloze laffe vies manke, is Rutte om over de rug, meerderemalen Rusland erbij te halen.
  Dat wij anders niet veilig zouden zijn, terwijl zij de Nato, Eurpese Unie en VS ect.. keer op keer oorlog taal spreken en de boel verdraaien.

  Like

 4. Ik heb het al meerdere keren gezegd, nee is nee.

  Als en vrouw nee zegt is het nee. We kennen dit gezegde men het gaat en slaat op verkrachting. Verkrachting.

  Meneer Rutte VERKRACHT de democratie.
  Zoals Margreet al reageerde: “Een rugloze laffe vies manke, is Rutte om over de rug, meerdere malen Rusland erbij te halen.
  Dat wij anders niet veilig zouden zijn, terwijl zij de NATO, Europese Unie en VS ect.. keer op keer oorlog taal spreken en de boel verdraaien.”.

  Het is niet te hopen dat we ooit opgegraven worden maar goed, Rutten en co. schrijven geschiedenis.

  Like

 5. Het enige dat de crimineel gebonden Rutte vanaf zijn gestuurde aantreden als lijsttrekker VVD doet.
  Is waarmaken waarvoor hij op die plek is neergezet.
  Hij faciliteert crimineel Nederland samen met hun belangengroepering Bea, Willy, Max.
  Rutte steekt al jaren dagelijks zijn middelvinger op naar Nederland en de Nederlanden.
  Wat zou het Rutte ook schelen – hij denkt overal mee weg te kunnen komen.
  In ieder geval zijn er maart 2017 landelijke verkiezingen en wordt Rutte met zijn VVD
  Ongetwijfeld goed afgerekend op zijn enorme leugens en arrogant ondemocratisch gedrag.
  Als tenminste de Nederlanders niet eerder zo woedend worden dat zij Rutte zelf van het pluche schoppen.

  Like

  • @Jack Inderdaad de VVD(vuile vieze duivelsaanbidders) gaat volgend jaar naar de filistijnen.
   Helaas de -wellicht nog smerige- opvolgers zitten (undercover, vermomd e.d.) al klaar in de andere partijen, daarnaast worden al vele vervangers ‘klaargestoomd’ voor dit onfrisse werk, ookwel politiek geheten.

   p.s. Overigens nog de vraag is, of ditwerk genoemd mag worden.

   Like

 6. Ja ik vind half maart 2017 nog veel te lang duren.Wat kan die man allemaal nog aanrichten? Ze drijven van alles door en merkwaardig genoeg is het altijd slecht voor de burger.En de sprookjes er om heen zijn klinkklare leugens en daar zitten ze dan ’s avonds smakelijk om te lachen.Het stomme volk.Laat die maar harrewarren over gele en zwarte pieten en het woord kerstfeest uitbannen,want dat willen onze buitenlandse lieverdjes niet meer. En zo kunnen er nog wel meer tradities verdwijnen. Tot we op het laatst een gezellig turkenland hebben,waar wel in verhouding meer gehandicapten rondlopen maar dat komt door het toepassen van de sharia.Ordnung muss sein.

  Als die zogenaamde volksvertegenwoordigers in de Slaapkamer nu eens van hun luie kont komen en dreigend naar voren lopen,meer dan dat hoeft al niet eens, want dan is papjong Rutte al achter de coulissen verdwenen. En dan zal mammie wel troostend zeggen: treed maar af jongen,je hebt al genoeg gedaan.En met je pensioen zit het ook wel goed.
  En dan kunnen we op oudejaarsavond een borrel drinken op een nieuw jaar !

  Maar ik blijf er bij: al kan je dat de kop kosten. We zijn met te veel mensen. Eigenlijk is er geen oplossing.Misschien een basisinkomen voor mensen die garanderen dat ze zich niet voort gaan planten,maar een vak of baan zoeken die de bevolking ten goede komen.

  Like

 7. HET gemene volk is ook geen knip voor de neus waard. Allen en iedereen roepen wel ach en wee, maar zolang de meerderheid het “ach en wee” NOG niet aan den lijve ondervindt, zolang ze nog te vreten en te zuipen hebben blijft het bij roepen.

  Ter hunner verdediging moet ik inbrengen dat ze wel dag in, dag uit worden gehersenspoeld door de tv, bang gemaakt met nep-aanslagen danwel “valse vlaggen” en hun kinderen dom gehouden en dito gehersenspoeld al op de scholen. Ook de hogeropgeleiden kunnen gemiddeld beter betiteld worden als hoogopgelijden.

  Maar wie NU nog roept dat we in een democratisch LAND leven of dat van alle kwaden de “democratie” de minst kwade is dient ter stond opgenomen te worden in een herprogrammeringsinstituut ook soms wel psychiatrische inrichting genoemd; met excuus aan de echte patienten..

  Nogmaals: STEMMEN is niet alleen dom, STEMMEN is LAND- en VOLK verraad!

  Like

  • Voor onze zo glorieuze maar niet heus beter verradellijk systeem van stemmen bestaat een alternatief:

   Stemmen met de voeten

   NIEUW! NIEUW! NIEUW!
   Is nieuw, d.w.z. in het overgangssysteem naar de “Vrije Hollandse Republiek, kortweg VHR) kan ook anders gestemd worden:
   Met rieken en hooivorken, pollepels en deegrollers (en voor de zwaar overgeemancipeerden scherpe pennen, zware mappen, zware bureaux door ramen, etc) haarspelden, stofzuigerslangen en wat al niet kan ook gestemd worden.

   Like

 8. Ik zeg u, ’t is Putin, stupid!’
  Wat er ook gebeurt, Putin is er schuld aan. (dat is de huidige NAVO-doctrine)

  Net als de complottheorie Al-Qaeda. 17 vrome moslim in een grot, die de hele wereld aankunnen . . .

  ter correctie; HdR: “Bandera-bende is thans weer aan het bewind in Kiev.”
  opm.: dat blijkt toch ff net iets genuanceerder:
  Pravy Sektor deserteert, massaal; inmiddels krijgen die – toch echt geen watjes! – door voor welk tuig zij de dommekrachten waren:
  http://www.dailystormer.com/jewkraine-pravy-sektor-finally-attacked-by-jew-government-which-nurtured-them/

  Het is taboe, wij laten ons de mond snoeren. Dat is zelfvernietiging. Na Kiev, zijn wij duidelijk aan de beurt. Kiev is duidelijk de eerste domino steen. Een breekijzer (woorden Nout Wellink).
  De ngo’s – voor de bekende strategie van ‘regime change’ door infiltratie van de ‘civil society’ is in vrijwel alle EU-landen al vrijwel compleet.
  Langzaam meer zeker, wordt nu de massa hysterie (Gladio terreur-operaties) opgevoerd.
  En het gaat hard nu. zonder dat de makke mensen het in de gaten hebben.
  Alle puppet-masters hebben schoothondje Rutte, en zijn puppies, als geprogrammeerd, langs kwamen:
  Bill Gates, Madame Lagarde (de Roe), meervoudig oorlogsmisdadiger Georgy Soros, Obomba, Angela Kasner-Merkel – nu (eigenlijk) Sauer-Merkel, Likudnik Bibi. Duidelijk toch!? Ons land wordt bestuurd door de (nazi-) Bilderberg. Dit jaar een enorm PvdA contingent. Dijksma, Halberstad, Abutaleb

  http://www.mintpressnews.com/leaked-george-soros-puppet-master-behind-ukrainian-regime/206574/
  Oekraïne moet WO3 lostrekken. Op onze kosten, en tot zelfvernietiging:
  http://www.texemarrs.com/082014/serpent_people_return.htm

  Het verschil tussen Putin en Poroshenko + Groysman (M.P.) is dat de laatsten Likudnik cryptoJoden zijn, en Putin is een Orthodoxe Jood:
  II: The Liberty Beacon 11 March 2014: Es ist ein Machtkampf zwischen den Rothschild-Zionisten und den mit Putin ausgerichteten orthodoxen Juden. (Links Oligarch Kantor).

  Ergo: de Putin-bashers zijn derhalve eigenlijk anti-semieten. Niet de anti-Zionisten.
  II: The Liberty Beacon 11 March 2014: Es ist ein Machtkampf zwischen den Rothschild-Zionisten und den mit Putin ausgerichteten orthodoxen Juden. (Links Oligarch Kantor). http://www.thelibertybeacon.com/2014/03/11/confrontation-between-rothschild-and-vladimir-putin/

  ‘Alt-rechts’ over de hele wereld, van Trump tot de PVV en Pegida is de achtervang van de Likudnix. De EU is al totaal (nazi-Bilderberg), speelbal voor de Likudnix. Die zien ons als vuil, nutteloze uitvreters. De modus operandi is ‘weeding’, miljoenen burgers te vernietigen. Alle tekenen wijzen erop dat ze het weer gaan doen. Op dezelfde manier, met de technologieën van nu. Desondanks gaat de Volks?vertegenwoordiging doodleuk met Eindejaarsreces. ‘Van God los’.

  Nee, Oekraine wordt niet de NAVO ingerommeld.
  Dat is al netjes afgesproken, staat op de rol, en de rit:
  http://www.rd.nl/vandaag/buitenland/navo-garandeert-oekra%C3%AFne-en-georgi%C3%AB-toekomstig-lidmaatschap-1.76518
  http://www.truth-out.org/speakout/item/22397-ukraine-nato-nuclear-war
  Wagenknecht: ‘The worst enemy of the EU is sitting in Brussels, and furthermore, NATO needs to be replaced’ – Fort Russ: http://www.fort-russ.com/2016/07/wagenknecht-worst-enemy-of-eu-is.html

  Het ‘Talking Point’ van ‘fake news’, werd opeens van bovenaf gedumpt – toen de electioneering door de media bij de verkiezingen in de VS voor iedereen zichtbaar was geworden.
  Dan worden de fascisten van de VS vals.

  “Over the next decade, Google continued to be nurtured by various government agencies, private sector conglomerates and global financiers, especially through a nebulous Pentagon think-tank known as the Highlands Forum, where such networks convene regularly to this day.
  The mainstream media’s response to this story is instructive.
  It was totally blacked out in the English-language media
  http://www.mintpressnews.com/how-the-mainstream-media-became-a-neo-stalinist-propaganda-regime-for-wealthy-neocons/214423/

  verbind de stippen, Kamervragen – Rutte op het rooster. Zolang als nodig.

  Like

  • Hitler gaf het volk een vijand – de Joden+iedereen in Europa + Rusland
   Stalin gaf het volk een vijand – de Joden en de Duitsers
   Napoleon gaf het volk een vijand – iedereen in Europa + Rusland
   Rutte en de idioten EU geven het volk een vijand – Rusland met Putin.
   Trap er niet in mensen – dat aanbieden van vijanden gebeurt slechts om de eigen stinkende troep aan het zicht te onttrekken.

   Like

 9. Groen links heeft zich publiekelijk al achter Ruttes Ukraine contract geplaatst.
  Weer een duidelijk teken hoe corrupt alle politiek in de 2de Kamer is.
  Dus behalve VVD, PvdA, D66, CDA, GPV, CU ook Groen Links en wie weet welke partij nog meer.
  Wij Nederlanders wensen due arrogante idioten en 2de Kamer niet meer.
  Nu niet en nooit meer.
  Zij lappen de wil van de Nederlanders dagelijks aan hun vieze schoenen.
  Arrogantie en corruptie viert bij die elite hoogtij.
  Daarom kan vieze Rutte blijven zitten – omdat alle leden 2de Kamer net zo vies zijn,
  Maar 2% van alle Nederlanders zijn lid van een politieke partij.
  Dus wat vertegenwoordigen die 2de Kamerleden? – 2% van de Nederlanders.
  En 98% van de Nederlanders willen iedereen daar weg.

  Like

 10. Pingback: Tips door Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s