TRUMP vs DE JEZUÏETEN

Hoe staat het eigenlijk tegenwoordig met de mislukking van de eeuw, de Lockheed Martin F-35 Joint Strike Fiasco?

jsF_3

 

            Oepsss!!!      Verticale landing?

 

De vliegende gouden doodskist die een bodemloze put voor de Westerse belastingbetaler is gebleken wil maar steeds niet compleet dood.

De nieuwbakken woordvoerder van Corporate D.C. Donald Trump heeft een baude uitspraak gedaan:

The F-35 program and cost is out of control. Billions of dollars can and will be saved on military (and other) purchases after January 20th.

Deze  “stealthy” sluipmoordenaar is bovendien een lawaaibak van jewelste, met alle gevolgen van dien. Hieronder een website die de optimistische berichtgeving van de gecontroleerde pers en hun politieke handlangers wat probeert af te dempen met realistische berichtgeving:

The lifetime cost of the F-35 is over 1.4 TRILLION dollars – and rising.

Wat kun je daarmee tot in de eeuwigheid een massa hongerende kinderen redden van een wisse dood!

En wat krijg je voor die $ 1.400.000.000.000,00?? Of liever: wat krijg je daar helaas pindakaas juist NIET voor?

After fourteen years in development and testing, the F-35A still

• can’t support ground troops
• can’t defend itself from air or ground strikes
• can’t hide from enemies
• needs a larger, faster, more maneuverable aircraft to protect it
• uses outdated stealth technology
• can’t fly in the rain or near thunderstorms.

http://www.stopthef35.com/

Kortom, het is met de Westerse luchtmacht stukken slechter gesteld dan 14 jaar geleden, toen er nog geen F-35 was! Hoe kun je er toch zo’n rotzooi van mnaken, dat moet wel bewust zijn gebeurd. Straks meer daarover.

Maar kan deze amateur Donald Trump iets om zeep helpen wat simpelweg “too big to kill” is?

Even een realistische inschatting.

Het uitverkoren duo Trump en Pence zijn doorgewinterde soldaten van de stille elite achter de coulissen. Opgeleid binnen de één-wereld gedachte, waarvan aanstaande vice-president Pence de meest fanatieke volgeling schijnt te zijn. Donald heeft niet zoveel meer in te brengen, zo vermoeden wij. In het verleden is hij verschillende malen van een naderend bankroet gered door de goedgevige bankiersfamilie Rothschilds. Waarom? Omdat niet de kiezer bepaalt wie “president” wordt, maar dezelfde stille elite achter de coulissen. Donald heeft  als lidmaat van een heus misdaadsyndicaat dus nogal wat goed te maken en daarom is hij straks woordvoerder van Corporate D.C. – want meer dan het woord voeren mag hij niet.

Trump schopt dus tegen een nogal heilig huisje aan: Lockheed Martin, ook goed bekend bij het zogenaamde Nederlandse “koningshuis”, meer bepaald de Verzetsprinz met deserteursneigingen, asielzoeker van het eerste uur, Herr Bernhard zur Lippe B. Vergis u niet in deze drager van de Willemsorde: hij duikelde zijn maitresses op aan de badrand van het privé-zwembad van… de Rothschilds in Parijs. Een ingewijde dus. Lockheed Martin is voor het grootste deel eigendom van de Bank of America, welke op haar beurt weer eigendom is van het Vaticaan via de Rothschilds. En u weet inmiddels natuurlijk drommels goed bij wie de paus te biecht moet…..

Dit soort gekkigheid wordt al sinds de Franse Revolutie gepraktizeerd door een neurotensecte, welke koste wat kost een duistere agenda wil doordrukken onder dekking van religie, wetenschap, geld- en informatiemonopolie, etc. Die duistere agenda bestaat uit het controleren van elkaar bestrijdende partijen en als er een strijdende partij ontbreekt of is verslagen, staat er al een nieuwe opponent te wachten; uitreraard onder volledige controle van dezelfde neurotische vrijgezellenkaste. Dus in onderhavig geval hebben we te maken met de vreemde figuur, dat een door de Rothschilds gecontroleerde marionet tegen een door de Rothschilds gefinancierde catastrofe te keer gaat. Maar de realiteit is anders.

Trump is een aangelijnd gecastreerd hondje dat de hele dag keft tegen de baas zonder enig effect. Want u gelooft toch ook niet dat we deze Trump nog serieus zouden moeten nemen? Kijkt u even naar de samenstelling van zijn “kabinet”, het barst van de generaals en top-bankiers. Een recept voor nog meer rotzooi schoppen in de wereld en u weet hoe de hazen lopen. Precies zoals bij alle vorige woordvoerders van Corporate D.C. Leest u ook nog even zijn opmerking goed door, want die kan hij als “president” gemakkelijk omzeilen:

Billions of dollars can and will be saved on military (and other) purchases after January 20th.

Vooral die twee woorden tussen haakjes, hij kan er straks alle kanten mee op en de F-35 is gered, reken maar!

Trump & Pence versus de Jezuïeten? Word eens even wakker, zeg! Dat ze de Amerikanen voor randdebiel houden is hun zaak, maar wij nuchtere Nederlanders wensen daar niet in te trappen….

Behalve een goedgelovige Trump-fan van het eerste uur Gekke Geertje Wilders dan, de sukkel.

Herstel de Republiek

 

 

17 gedachtes over “TRUMP vs DE JEZUÏETEN

 1. erg genoeg zag de regering het niet zo, daar gaan onze belasting centen. En we moeten toch nog met de oude muk doorvliegen. dus piloten bedank je baas maar

  Like

 2. “Bewust de bedoeling” Inderdaad het is totaal de bedoeling dat de Nato niet te sterk wordt, zeker als
  diverse machtscentra (economisch-handelstechnisch, militair) langzaam naar het Verre Oosten(China, Rusland) verschuiven of gaat het er alleen maar om de westerse belastingbetalers nog verder het vel over de oren te halen?!!

  Like

 3. Wat maakt ’t uit. Er is überhaupt geen vijand. Onze bommenwerpers vliegen louter op bestelling, i/o; voor de agenda van de meest oorlogszuchtige/moorddadige natie ter wereld. Die oorlogen zijn niet voor onze veiligheid, maar voor private winsten van roofkapitalisten, VOC-mentaliteit, koloniale oorlogen.

  De hele Koude Oorlog was nep. Het was Rusland n.b. die het 3de Rijk terugdrong. De VS heeft W-Europa bezet (gehouden).
  Het goede nieuws (voor Lockheed Martin) is dat deze week begonnen is Israël (gratis) te beleveren.
  België is slimmer, die vervangt F16 door de Eurofighter. (beter, veelzijdiger-en nog stukken minder duur ook).

  Trump is een geboren oplichter, bluffer, leugenaar. Big, big, big time! Rode draad door zijn leven. De man wordt een gigantisch gevaar voor iedere bewoner op de planeet.

  Hij heeft gewonnen door beter liegen, en grotere leugens/gouden bergen. En omdat de ziocons hem hebben beschermd, en gepromoot. Hij moet het doen, hij is hun bruikbare idioot. De nieuwe Stalin.
  ‘draining the swamp’, was (meer) een lokkertje. Hij doét het tegenovergestelde. Kiest m.n. krokodillen voor zijn vijver:
  Goldman Sachs agent op economie, Exxon Mobile agent op BZ., enz.:
  Donald Trump A True Narcissistic Sociopath: Kijktip!

  Like

 4. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 5. Bericht van de Nederlandse luchtmacht, wachten jullie maar in grote paniek af wat we met jullie gaan doen als eerdaags de F35’s worden afgeleverd. Eerste opdracht: Die vermaledijde Toearegs en Berbers in de woestijn van Mali vernietigen. Ze zijn levensgevaarlijk voor ons, het Nederlandse vredelievende volk. Er is hier maar één oplossing, koste wat het kost de Nederlandse staat beschermen tegen het gevaar van de eerder genoemde agressieve rond dwalende stammen. Heil aan hen die het met ons eens zijn, achterwerk likker, en verdoemenis aan hen die commentaar leveren, soms realisten die de waarheid niet schuwen en niet alles slikken wat ze wordt opgedrongen!

  Like

  • In 2009 werd er al geschreven:

   Het blauwe team werd volledig in de pan gehakt. In de eerste twintig minuten van het spel verloor het honderden vliegtuigen, vooral JSF’s. Volgens een ingewijde waren de JSF-toestellen ‘vrijwel nutteloos’. Leden van het rode team hadden het over ‘het doodknuppelen van baby-zeehondjes’.

   Bron: De Groene Amsterdammer

   Niks aan de hand, joh, doorlopen!

   Like

 6. deze overheersers, overigens niet allemaal, hielden zich onder een dekmantel van geestelijkheid, om invloed op de bestuur van een land uit te oefenen?
  Daarom waren ze zo goed in hun missie de ontwikkelingslanden te bekeren?

  Like

 7. Pingback: Trump versus de Jezuïten | Silvia's Boinnk!!!

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s