70 gedachtes over “ONDERTUSSEN IN SYRIË….

 1. Lees de link onder foto met het meisje en de man…

  “But, thankfully, the child bride and her groom were actors hired by the campaign groupe KAFA – which means “enough” in Arabic.”

  Maar het gebeurt inderdaad nog op grote schaal…

  Like

 2. Arm kind.Zonder sluier zou je denken aan een meisje dat zelfs nog te jong is voorhaar plechtige communie (moest je toch minstens 12 zijn en was meer het feest van de mooie jurken en de familie die kwistig strooide met zilveren rijksdaalders en de heerlijke taart en de pastoor en kapelaan die even een borreltje kwamen halen en de opa’s die met een groter kado kwamen.Kortom FEEST. En verder kon je dan de hele zomer flaneren in je mooie jurk. Jeugdsentiment,maar er was niks griezeligs aan.Je was de hele dag het middelpunt. Dat wel.
  Wat griezelig is dat wij onze eigen pedogroep in hoge kringen hebben die op staatskosten worden beveiligd, gratis advokaten krijgen en de ene na de andere afscheidsreceptie geven,waarbij dus van ons geld glazen wijn achterover worden geslagen die per glas al bijna op 60 euro komen.Van 1 zo’n glas moeten 2 bijstandsgezinnen een week eten.Voor eten is in zulk geval 30 euro per week uitgetrokken.

  Dat is Nederland 2016/2017.
  De zwarte CABAL, die bestaat ! Die heerst !
  Kunnen we het eens meer over onze eigen sores hebben ipv over de arabic countries.
  Let maar op, de echte ellende in Europa begint in de Balkan.
  2 verkiezingen dit weekend. Het gist en broeit in Europa.En dronken smeerlappen in Brussel en slaafse politieke kereltjes maken de dienst uit.Onder de vleugels van Mutti Merkel.

  Like

  • Italië is nu aan de beurt. 4 December moet er gestemd worden.

   Ook in Oostenrijk is er op 4 december een stemming. Wat krijgen ze daar voor hun kiezen??

   Like

   • Wel of niet voor Sinterklaas danwel een “zwarte” Zwarte Piet, nee geintje. 🙂 (moet kunnen tegeswoordigs)

    Italie altijd een lastig landje(!) geweest voor de machthebbers, terwijl ze nota bende een van de machtscentra t.w. het Vaticaan ‘in huis’ hebben.

    Heel interessant is het boek “In de naam van Ismael” van Giuseppe Genna. Ik wil hier graag op dat boek wijzen een zgn politiek thriller, moordcomplot op Kissinger tijdens een topconferentie in Italie, zwarte sado-missen opgevoerd met symb kindoffer als hoogtepunt. etc Je zal er maar bij wezen!
    De werkelijkheid is nog veel gruwelijker dan wij ons voorstellen. Pedoos, Ceoos, Eu commissarissen, Media “sterren”, show “sterren”, Jimmy de Leeuw en Paul Saville en vele vele andere BN (Belachelijke/Bezopen/Bekakte/Benevelde/…etc. Nederlanders) om nog maar te zwijgen ministers, staatssecretarissen, burgemeesters, commieze der kloning, prelaten, etc etc etc

    p.s. Volgend jaar een referendom over wel of niet Zwarte Piet ! wedden?

    Like

    • Het is nog veel erger dan ik dacht. Wat te denken van kannibalisme?

     Hillary Clinton’s Mysterious Malady

     En niet alleen Hitlary. Ook de Royals lijden er aan.

     Like

      • Allemaal. Kijk het filmpje dan wordt er veel duidelijk wie ik bedoel. Ze heten royals omdat ze zichzelf zo boven ons gesteld voelen maar ik bedoel eigenlijk te zeggen dat ze geen royals zijn maar nog lager staan dan de laagste diersoort…

       Like

        • Juist met andere woorden: ongedierte. Dat moet bestreden worden en liefst op dezelfde manier als wat er met ons gedaan wordt. Niet WIJ moeten besproeid worden als ongedierte maar het moet als een boemerang hun eigen kant op gaan. Wie weet wat er nog gaat gebeuren. (Bijna) alles is zichtbaar geworden, ze stribbelen tegen (dat doen wormen ook als je ze de kop afhakt) maar uiteindelijk zullen ze hun eigen graf graven. Daar ga ik althans vanuit. Het kwaad moet eerst zichtbaar worden anders kan je het niet bestrijden.

         Nu nog de middelen om dat te doen.

         In Italië gaat Renzi er uit en die maffe Hollande van Frankrijk gaat ook wel. Jammer dat Oostenrijk te weinig stemmen gekregen heeft maar verschillende Oostenrijkers kennende was dat wel te verwachten.
         We zijn er nog lang niet maar toch ook in Azië vormen verschillende landen en blok.
         En het TTIP ligt ook op zijn gat.

         Like

 3. ONDER TUSSEN IN SYRIE

  ISRAEL BOMBS DAMASCUS TO START WW 3

  This morning while we slept Israel began a bombing raid on Damascus, Syria.

  Arab news outlets stated Wednesday the Israeli Jets stuck targets at the Damascus Airport.

  According to Pan-Arab Al-Mayadeen TV channel the jets targeted the Mezzah Military Airport in Damascus. There have been no official statements by either the Israeli or Syrian Governments.

  Last week the Israeli Air Force bombed Damascus itself stating it was targeting an “Arms Convoy” belonging to Hezbollah – an Armed and Heavily Funded by US Dollars political party in Lebanon.

  The weapons used and the fuel used, by the Israeli Jets were openly supplied by the Obama Regime – as was hundreds of millions of dollars were also given to Russia to continue this war in Syria.

  This can all be seen on the State Department Foreign Aid Budget – just triple every figure for a true value of YOUR money being given away to prosecute a war.

  Sounds like Israel has started a war purposely and with intent.

  In order for the “Muslim Messiah” to return Damascus must be in total ruins – and so the US led war begins.

  This distraction and attempt to start World War 3 is part of the Obama Regimes attempt to stop the election by starting a major war. They will do anything to stay in power: Nuclear War, Court Disruptions, murder millions to keep their power. This is what Satanic NAZIs do.

  President Obama: “I will win the war on Christmas.”

  =========================

  Pearl Harbor

  Seventy Five Years Ago Today

  At 6AM 7 December 1941 – 360 Japanese Airplanes began bombing the US Navy Base at Pearl Harbor.

  Yes – the Navy knew about it a week earlier as it was in the Honolulu Newspaper

  See Article Below

  http://beforeitsnews.com/politics/2016/12/breaking-israel-begins-openly-bombing-syria-the-war-is-on-pray-2865682.htm

  War Planes Striking Turkish Army In Syria

  http://beforeitsnews.com/war-and-conflict/2016/12/breaking-war-planes-striking-turkish-army-in-syria-plus-plan-b-eu-willing-to-allow-assad-to-stay-shocking-videos-2464242.html

  Voor degeen met een sterke maag, de vuiligheid van de CABAL op tafel

  ENDGAME: Disclosure and the Final Defeat of the Cabal

  http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1208-endgame-pt-1?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+DavidWilcockBlog+%28David+Wilcock+Newsletter%29

  Like

 4. In Den Haag geeft Donner ZIJN visie op democratie.
  En toont meteen voor de zoveelste keer aan dat hij bezig is te dementeren.
  Ter herinnering – Donner is door Bea herself binnengehaald bij de Raad van State als vice-voorzitter.
  Dat omdat Bea graag idioten om zich heen heeft
  En omdat Bea heel goed weet dat Willy te stom is om voor de duvel te dansen.
  Terwijl Bea aan Maxi liever niets overlaat – want waar haar hersens zitten is duidelijk.

  http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2016/12/donner-ziet-einde-van-democratie-door-aanpak-geenpeil-413793/

  Like

 5. Jaap de Hoop Scheffer (CDA): ‘Mark Rutte moet referendum-nee negeren’

  Oud NAVO-mannetje Jaap de Hoop Scheffer (CDA) was ergens op NPO Radio vanmorgen om het voor de ultranationalistische neonazi’s in Oekraïne op te nemen. Dat deed hij op gepaste wijze: door een dikke middelvinger op te steken naar de democratie. Jaapie is ten eerste van mening dat er ‘Ja’ gezegd moet worden tegen het associatieverdrag en dat het moet worden doorgezet. Dat mag natuurlijk, en dat vindt een klein handjevol andere mensen ook. Maar Jaap is daarnaast óók van mening dat de regering in het geval van een (bepaald niet onwaarschijnlijk) ‘nee’ tegen het handels-, militaire- en expansieverdrag de uitslag gewoon keihard moet negeren. Lekker de burger op de democratische huig stompen, iedere wens om inspraak kreupel schoppen en de referendumwet levend begraven. Zo rolt Jaapie van het CDA. Mogen we hem bij dezen even herinneren aan het feit dat er een Kamermeerderheid – inclusief zijn eigen CDA – is vóór het respecteren van de uitslag op 6 april? Bij dezen. We hebben trouwens ff een promovideootje van de rassenleernazi’s van Rechtse Sektor over de antidemocratische ophitsaudio van De Hoop Scheffer gemonteerd. Hij spreekt immers namens hen. Dat we wel even duidelijk hebben waar Jaapie ‘ja’ tegen wil
  zeggen.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/02/ook_jaap_scheffert_op_de_grote_hoop.html

  Like

 6. Jaap de Hoop Schijtaanburger wil RATIFICEREN

  Hahaha. En daar is de volgende weggeparkeerde bestuursfascistoïde CDA-machtswellustelling met een mening. Jaap de Hoop Schijtaanburger wil heel graag vriendjes worden met de corrupte bloksnorren uit Kiev. Want anders staan “we” voor lul in Brussel en zijn we geen “betrouwbare verdragspartner” meer. Nee, Jaap de Hoop Schijtaanburger, met je bestuurselitaire carrousel fopbaantje. Dik 2,5 miljoen Nederlanders zeiden #NEEisNEE en die mensen zijn inmiddels schijt schijt schijtziek al 240 dagen (and counting) als een totaaldebiel behandeld te worden door Brusselse buklaven met lobbybaantjes in het vooruitzicht. Als jelui niet willen luisteron dan moeten jelui maar voelen. Op naar 15 maart. Lang leve de democratie!

  http://www.volkskrant.nl/politiek/-ratificeer-het-oekraineverdrag-alsnog~a4429845/

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s