63 gedachtes over “ONDERTUSSEN IN SYRIË….

 1. Lees de link onder foto met het meisje en de man…

  “But, thankfully, the child bride and her groom were actors hired by the campaign groupe KAFA – which means “enough” in Arabic.”

  Maar het gebeurt inderdaad nog op grote schaal…

 2. Arm kind.Zonder sluier zou je denken aan een meisje dat zelfs nog te jong is voorhaar plechtige communie (moest je toch minstens 12 zijn en was meer het feest van de mooie jurken en de familie die kwistig strooide met zilveren rijksdaalders en de heerlijke taart en de pastoor en kapelaan die even een borreltje kwamen halen en de opa’s die met een groter kado kwamen.Kortom FEEST. En verder kon je dan de hele zomer flaneren in je mooie jurk. Jeugdsentiment,maar er was niks griezeligs aan.Je was de hele dag het middelpunt. Dat wel.
  Wat griezelig is dat wij onze eigen pedogroep in hoge kringen hebben die op staatskosten worden beveiligd, gratis advokaten krijgen en de ene na de andere afscheidsreceptie geven,waarbij dus van ons geld glazen wijn achterover worden geslagen die per glas al bijna op 60 euro komen.Van 1 zo’n glas moeten 2 bijstandsgezinnen een week eten.Voor eten is in zulk geval 30 euro per week uitgetrokken.

  Dat is Nederland 2016/2017.
  De zwarte CABAL, die bestaat ! Die heerst !
  Kunnen we het eens meer over onze eigen sores hebben ipv over de arabic countries.
  Let maar op, de echte ellende in Europa begint in de Balkan.
  2 verkiezingen dit weekend. Het gist en broeit in Europa.En dronken smeerlappen in Brussel en slaafse politieke kereltjes maken de dienst uit.Onder de vleugels van Mutti Merkel.

  • Italië is nu aan de beurt. 4 December moet er gestemd worden.

   Ook in Oostenrijk is er op 4 december een stemming. Wat krijgen ze daar voor hun kiezen??

   • Wel of niet voor Sinterklaas danwel een “zwarte” Zwarte Piet, nee geintje.🙂 (moet kunnen tegeswoordigs)

    Italie altijd een lastig landje(!) geweest voor de machthebbers, terwijl ze nota bende een van de machtscentra t.w. het Vaticaan ‘in huis’ hebben.

    Heel interessant is het boek “In de naam van Ismael” van Giuseppe Genna. Ik wil hier graag op dat boek wijzen een zgn politiek thriller, moordcomplot op Kissinger tijdens een topconferentie in Italie, zwarte sado-missen opgevoerd met symb kindoffer als hoogtepunt. etc Je zal er maar bij wezen!
    De werkelijkheid is nog veel gruwelijker dan wij ons voorstellen. Pedoos, Ceoos, Eu commissarissen, Media “sterren”, show “sterren”, Jimmy de Leeuw en Paul Saville en vele vele andere BN (Belachelijke/Bezopen/Bekakte/Benevelde/…etc. Nederlanders) om nog maar te zwijgen ministers, staatssecretarissen, burgemeesters, commieze der kloning, prelaten, etc etc etc

    p.s. Volgend jaar een referendom over wel of niet Zwarte Piet ! wedden?

    • Het is nog veel erger dan ik dacht. Wat te denken van kannibalisme?

     Hillary Clinton’s Mysterious Malady

     En niet alleen Hitlary. Ook de Royals lijden er aan.

      • Allemaal. Kijk het filmpje dan wordt er veel duidelijk wie ik bedoel. Ze heten royals omdat ze zichzelf zo boven ons gesteld voelen maar ik bedoel eigenlijk te zeggen dat ze geen royals zijn maar nog lager staan dan de laagste diersoort…

        • Juist met andere woorden: ongedierte. Dat moet bestreden worden en liefst op dezelfde manier als wat er met ons gedaan wordt. Niet WIJ moeten besproeid worden als ongedierte maar het moet als een boemerang hun eigen kant op gaan. Wie weet wat er nog gaat gebeuren. (Bijna) alles is zichtbaar geworden, ze stribbelen tegen (dat doen wormen ook als je ze de kop afhakt) maar uiteindelijk zullen ze hun eigen graf graven. Daar ga ik althans vanuit. Het kwaad moet eerst zichtbaar worden anders kan je het niet bestrijden.

         Nu nog de middelen om dat te doen.

         In Italië gaat Renzi er uit en die maffe Hollande van Frankrijk gaat ook wel. Jammer dat Oostenrijk te weinig stemmen gekregen heeft maar verschillende Oostenrijkers kennende was dat wel te verwachten.
         We zijn er nog lang niet maar toch ook in Azië vormen verschillende landen en blok.
         En het TTIP ligt ook op zijn gat.

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s