GEFOPT!

Wie is die Trump eigenlijk, hoe komt hij zo puissant rijk? Het antwoord is simpel: je wordt niet rijk van integer zaken doen of hard werken. Gokbazen hebben heel andere regels.

Om te volgen hoe Donald J. Trump een radicale ommezwaai van 360 graden maakt, kunnen we ons abonneren de “Forty Five Blog” van de website Politico.

Hier verschijnen met enige regelmaat nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot  de machtsovername van D.J. Trump in Washington D.C.

Aan alle optimisten en goedgelovigen onder u: laat u niets wijsmaken.

De kiezer geeft zijn spreekrecht op en verliest altijd, zonder mankeren. De “nieuwe” regering van Corporate D.C. wordt samengesteld met mensen van Goldman Sachs. We zien nota bene Rudy Giuliani, de 911-burgemeester van New York voorbij komen. Allemaal republikeinen, bijna allemaal vanuit de bankensector en de oude politieke kliek rond de Bushes, etc. Mocht u denken, dat alles anders en beter wordt: alleen de woordvoerder van Corporate D.C. ziet er anders uit, praat misschien anders, maar het resultaat is altijd hetzelfde.

Niets nieuws onder de zon.

Trump heeft als eerste handreiking naar de joodse lobby zijn vriend Bibi Netanyahu uitgenodigd om naar Amerika te komen.De banden moeten blijkbaar worden aangehaald. Of zou Trump zijn geld terug vragen, de honderden miljarden die de Amerikaanse belastingbetalers sinds 1948 in het nepstaatje rond Tel Aviv hebben gepompt?

Donald Trump wordt al vergeleken met Ronald Reagan, een derderangs acteur die na zijn inauguratie de illusie had dingen daadwerkelijk te kunnen veranderen. Binnen twee maanden was hij in het gareel geschoten – de werkelijke (schaduw)macht heeft geen last meer van zijn democratische oprispingen gehad. Reagan heeft de diplomatieke betrekkingen met het Vaticaan hersteld, nadat die in 1865 na de moord op Abraham Lincoln door het Congres waren verbroken. Rome werd verantwoordelijk gehouden voor het moordcomplot. Als beloning werd hij tot Ridder van de Malteser Orde geslagen. Het is uiteraard een grof schandaal dat een zittende president zich laat ketenen door een occulte verzameling machtswellustelingen als de Sovereine Militaire Orde van Malta, het opperste gezag van ALLE geheime diensten van de westerse wereld. Een president legt de eed af op het volk, maar door deze onderscheiding pleegt hij meineed en hoogverraad – geen haan die er naar kraait.

reagan_smom

Reagan had een secondant in de vorm van George Bush I, welke de facto dienst deed als “handler”,  om te voorkomen dat een populist als Ronald Reagan al te veel zijn pren liet hangen naar wat hij tijdens de verkiezingscampagnes had beloofd.

Trump heeft ook een “handler”, voorlopig is dat zijn vice-president Pence

Trump wordt door “de veiligheidsdiensten” bijgepraat zoals dat heet. Hem wordt verteld wat de regels zijn en waar hij zich aan heeft te houden. Mocht hij zijn democratische plicht uitvoeren en uit de school klappen of allerlei hoofden van dienst de laan uit te schoppen, dan weet hij na die eerste gesprekken dat hij uitsluitend mag praten over zaken die er niet meer toe doen.

Over een muur tegen Mexicanen.

Over het afschaffen van Obamacare.

Over de NATO bijdrage van EU landen.

Over het terug halen van banen voor de Amerikanen.

Over de onmogelijke taak om met Rusland vrede te sluiten.

Het zal ijdele hoop blijken. Barry Soetoro was ook een boodschapper van “Hope, change, peace”, u kent dat wel. “And we will close Guantanamo Bay, mark my words!” Er zijn nog nooit zoveel oorlogen – inclusief regime changes –  door Amerika begonnen als tijdens de zittingsperiode van Barry  “Drone” Soetoro en niet te vergeten zijn “handler” Joe Biden. U mag van ons al deze door ons genoemde namen checken op achtergrond, religie en opleiding: het is dezelfde kliek, één pot nat en daar hoorden de Clintons bij, maar daar hoort ook de door dezelfde kliek opgeleide Donald Trump bij.

De Amerikaanse kiezer heeft in meerderheid voor Hillary Clinton gekozen, maar het systeem van kiesmannen heeft anders bepaald. Het blijft een ondemocratische flipperkast, dat indirecte geklooi – net als hier overigens. Trump is een miljardair, maar praat tegen zijn “folks” als was hij net als zij. Niets is minder waar. Probeer maar eens de zoekfunctie en combineer de woorden “Trump” en “mob” of “Roy Cohn”. De Amerikaanse maffia heeft grote belangen bij Trump en zal hem beschermen zolang hij hun weg bewandelt. Kijk even naar zijn “transition team”, een soort familie-reunie:

Congressman Lou Barletta, Congresswoman Marsha Blackburn, Florida Attorney General Pam Bondi, Congressman Chris Collins, Trump son-in-law Jared Kushner, Congressman Tom Marino, Rebekah Mercer, Steven Mnuchin, Congressman Devin Nunes, Anthony Scaramucci, Peter Thiel, Donald Trump Jr., Eric Trump, Ivanka Trump, RNC Chairman Reince Priebus, Trump Campaign CEO Stephen K. Bannon

Meet the Neocons, 9/11 Criminals and Goldman Bankers On Team Trump

 

Check de achtergronden en je weet hoe de hazen lopen.

De kiezer wordt een oor aangenaaid en gefopt: Trump drinkt met zijn bankvrindjes een glas, doet een plas en alles blijft zoals het was. Het zwaard van Damocles boven zijn hoofd is zijn hoge leeftijd van 70 jaar. Hij zal onder druk worden gehouden door zijn eigen geheime diensten, zijn maffia-vrienden en het Pentagon. Trump kiest eieren voor zijn geld en is na 4 jaar weer weg.

Op het moment dat hij zijn eerste verkiezingsbelofte nakomt, gaat hier de republikeinse vlag uit.

Voorlopig blijft die nog minstens 4 jaar opgevouwen in de kast liggen.

Amerikanen zijn niet onze bondgenoten, integendeel.

26 gedachtes over “GEFOPT!

 1. Hopelijk heeft Hdr contacten bij het NOS journaal om dit artikel op te laten nemen in het avondjournaal, hoewel iets me verteld dat ook dit slechts ijdele hoop is…

  Take care,
  NG

  Like

 2. Al vaker tegen je gezegd admin, maar tracht het zelf uit te voeren (lees geldloos)
  Heb vandaag voor een toeleverancier (in kader MarkeLokaal) 1 ha geploegd en ga morgen en maandag de rest van de 4 ha ploegen voor hem. Inzaaien doet hij met mijn machine (hebben we nog van “vrogger”) Als weder prestatie krijg ik een biologisch varken welke ik ga slachten en als eerlijk produkt aan de man ga brengen.
  Succes met die lulzakken, euro’s en schijthoepels
  Daar doe ik steeds een stapje minder aan mee.

  Like

 3. Haagse bureaucraten: geschokt, sprakeloos.
  Dus ook helemaal van God los, NUL contact met de brave belastingbetalers. En 100% voor vooral nóg meer van het zelfde; globalisme op ramkoers tegen die belastingbetalers.

  Trump kent die massa wel; dat buit hij perfect uit. De touwtjestrekkers kozen hem uit voor de job. Het perfecte ‘bait’ om alles te beloven wat de mensen zo graag willen geloven, het verkopen van illusies.

  Hij gaat precies het omgekeerde doen. Soros’ Grote Plan voor de planeet juist een énorme snok geven.
  Meer geld, nóg meer, naar wapentuig – ‘unaccounted for’ politiestaat, subversieve ngo’s – cultureel marxisme, en nog meer geld naar de NAVO – het leger van de VN, vehikel voor en door de globalisten; dus door met de Permanente Wereldoorlog – incl. binnenlands, langs etnische en religieuze lijnen. Soros’ Moveon.org is meteen in actie gezet. In de EU is Pegida voor dat doel uit de grond gestampt. Masssa’s oliebollen lopen achter de globalisten kontkussende charlatans aan.

  Trump = elite, als geen ander. Dikke vrienden met de Clintons. De gok-industrie is 100% monopolie van de mafia. Die muur gaat hij bouwen; zijn donoren zijn de monopolisten op zulke high tech Gaza muren – technologie. De Mexicanen worden er in tunnels clandestien onderdoor geleid, en in lijndiensten het land binnengevlogen. Geen boycot, of de mafia slaat er wel een fortuin uit. Zo is Hitler destijds ook in het zadel gehesen, door dezelfde Wall Street congsi.
  De belofte dwars tegen Wall Street in te gaan (geen vrijhandel, geen TPP, TTIP) is dan ook bijzonder ongeloofwaardig. Zo hij dat ook maar voor 5% pogen – nemen ze hem uit. Zoals ze dat met Pim Fortuijn, Chaves, Khadaffi, Hussein, Janukovitsj, Vince Foster, Chris Stevens, Olav Palme, e.v.a. deden.

  As it has been stated with absolute certainty,
  nobody does gambling without direct involvement with the Mob … NOBODY!
  Why the Silence about Donald Trump’s Mob Ties?:
  http://stateofthenation2012.com/?p=29055

  Het alarmerendst is nog, zijn grote sponsor; casino tycoon Sheldon Adelson;
  uitgesproken: lobbyist voor ‘nuken’ van Iran.
  En nu is de lompe frauderende trekpop, zonder scrupules, ‘Commander-in-Chief’ van het enige aanvalsleger in de wereld (er zijn helemaal geen vijanden op deze planeet). Dat leger komt om in de kernwapens. Alles is op scherp gezet, in Oost-Europa, gericht op Rusland. Wargames met kernwapens zijn al veelvuldig geoefend. Aanvalsplannen – met kernwapens – heeft de NAVO hoog op de verlanglijst. Deze Kerst, mogelijk. https://dninews.com/article/plan-b-52-united-states-practise-nuclear-attack-russia-norway
  Over Sheldon Adelson:
  http://www.gearoidocolmain.org/trumping-the-new-world-order/

  De Haagse mafia blijft er uw geld nog achteraan gooien ook. Geen Kamervragen, noch spoeddebat. Terwijl WO3 al hevig woedt in ons land (asymmetrische strategie), nóg geen teken dat het Kerstreces wordt geschrapt.

  Like

 4. Administrator, treffen om schreven.

  Er kan ook een andere mogelijkheid zijn dat Donald Trump
  voor even gekozen is. De relletjes die (overgrootste gedeelte door studenten)plaast vinden omdat zij tegen Trump zijn, is duidelijke gefiancieert door Sorros, om cheas te veroorzaken waar,door Obama (zogenaam) genoodzaak is om staat van belegd te afkundiging zo dat hij, als nog
  president blijft.
  Andere mogelijkheid is dat D.Trump vermoord wordt voor dat ie officeel pressident werdt.

  Like

 5. Trump heeft schijt aan iedereen die het beste wil voor hun land. Ondertussen heeft hij iedereen in zijn omgeving, zowel mannen als vrouwen beledigt, de maat genomen en op hun plaats gezet. Voor rede vatbaar is hem absoluut vreemd, zijn wil is wet. Nou maakt de CIA en nog 25 andere geheime diensten de dienst uit in de VS, en als hij opdrachten gaat geven die niet in hun plannen staan, dan is hij gezien. De prognoses voor iets positiefs van hem is tot op heden nog niet te ontdekken, zijn woord is wet en daarmee lijkt hij erg veel op Mark Rutte die alles doet om zijn opdrachtgevers het naar de zin te maken. Het wordt wel spannend.

  Like

 6. Trump was voorheen een Democraat en Bill en Hillary Clinton waren op de bruiloft van Trump met Melanie (die overigens letterlijk een speech van Michelle Obama heeft gekopieerd) in 2005. Check deze info maar eens na. Wat Trump waar kan maken van zijn woorden is maar de vraag. Overigens ben ik meer van mening dat veel Trump stemmers meer anti- Hillary waren dan pro Trump. Hillary kwam natuurlijk in verlegenheid door Wikileaks Julian Assange. Spirit Cooking en geld verkrijgen voor The Clinton Foundation van IS sponser Saoedi Arabië en Qatar.

  Like

 7. Pingback: Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 8. TRUMP of CLINTON Alleen het idee al dat 1 mannetje of 1 vrouwtje het beleid zal bepalen> De mensen hebben geen weet van hoe een land bestuurd of beter gezegd onderdrukt wordt!!!
  Alleen het leger aan ambtenaren al, laat staan alles wat daarboven zit aan belangen, bedrijven en banken.

  Like

 9. Klopt het was destijds ook de Republikein John Mac Cain die het aan Al Qaida gelieerde Al Nusra voor 500 Miljoen Dollar wilde sponseren om tegen Assad te strijden. Obama heeft dat onder druk destijds moeten tekenen, maar was hier persoonlijk geen voorstander van, maar zag liever Al Nusra vechten vertegenwoordigd als proxy macht dan rechtstreekse US troops. Assad zit nu nog steeds daar en iedereen weet dat het daar een chaos is. bron o.a. http://www.telegraaf.nl/buitenland/22789427/Obama__half__mrd__voor__rebellen.html

  Spreekwoord of je nu door de hond of de kat gebeten wordt, bloeden doe je altijd..
  Verder goede Site; een herstelde republiek ipv koningshuis altijd o.k., maar zal wel niet van komen.

  Like

   • ramon alleen als je gatekeeper platte aarde shill Phelps zijn mooie praatjes allemaal wil geloven maar anders om te zeggen dat Putin onder controle van Jezuiten valt is onzin en totaal niet ondersteund door aanwijzingen eerder het tegendeel.
    Betekent uiteraard niet dat de Jezuiten onschuldige koorknaapjes zijn maar om ze nu eer te geven die ze niet toekomt vind ik wat te ver gaan.

    Like

 10. Dit lijkt sterk op het scenaria dat zich direct ontspon na 9/11.
  – instellen crisis-regering met totalitaire bevoegdheden
  – elektronische bank run op de FED
  – Globale bewapening van terroristen.
  – eigenlijk een totaal strategie
  – drastisch inperken van vrijheden, en opschroeven 24/7 bewaking en big data.
  – drastisch meer geld naar wapentuig, en binnenvallen onschuldige landen over de hele wereld.

  Hier ook; tegelijk met dit gaat van alles in de hoogste versnelling
  – COP22, Global Carbon Taks – gaat niet om het klimaat, maar is massale aftappen van het geld van de Westerse belastingbetaler voor ‘onwikkeling’ van de gebieden die nu ontvolkt worden.
  – Executive Order – verplichte vaccinaties bij pandemieën, inclusief massale quarantaine van steden.
  – beurskoersen blijven maar stijgen, grondstoffen blijven dalen; de rente wordt nu opeens hard opgetrokken!
  (doodtrap van m.n. landen die al met de rug tegen de muur staan; Italie voorop – 3e economie van de EU)
  – recent een ander Executive Order – om protesten te kunnen aangrijpen om de noodtoestand af te kondigen, en het leger af te sturen op de eigen bevolking – en op te kunnen sluiten zonder aanklacht, en langdurig.

  “Under the NDAA, the US government is allowed to indefinitely detain and torture American citizens suspected of terror crimes without ever bringing them to trial.
  https://www.rt.com/usa/george-soros-class-war-619/

  George Soros and Top Democrats are Plotting Government Overthrow
  On Trumps Inauguration Day
  The three-day conference began Sunday at the Mandarin Oriental hotel in Washington, D.C., and is sponsored by deep-pocketed liberal members of the dark money Democracy Alliance donor network, Politico‘s Ken Vogel first reported.
  The group will seek to pick up the pieces from the 2016 election, plot its strategy for upcoming elections, and map out a game plan to battle Trump during his first 100 days in office. https://therealstrategy.com/soros-gathering-democrats-d-c-plot-trump-resistance/

  zie hier Bob Creamer, founder of ‘Democracy Partners’ (maker van de BLM en anti-Trump protestborden), over hoe precies de verkiezingsfraude bij de verkiezingen op 8 nov. door de globalisten is georganiseerd. https://therealstrategy.com/

  Leger al bezig met transport gepantserde voertuigen, jeeps, tanks, etc. voor de noodtoestand:

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s