DE MISLUKTE AMERIKAANSE VERKIEZINGEN

Donald Trump president, o jeetje, wat is er mis gegaan?Een outsider die in Corporate D.C. aan de virtuele macht komt is ondenkbaar.

Deze man is dus gewoon een insider, ondanks zijn gespeelde haat tegen het establishment in Washington D.C. Twee jaar stoomcursus bij de jezuïeten gevolgd, dat zegt voldoende: One World, One Boss.

“We will America make great again”, zo heeft hij voorspeld. Dat belooft nog wat. Gaat hij als opperbevelhebber de 600 Amerikaanse bases buiten de Verenigde Staten ontruimen? Gaat hij met Putin en Xi om tafel om de wereld weer leefbaar te maken? Stoppen met bombarderen? Echt een hek bouwen om Latino’s tegen te houden? De NATO uitstappen? TTIP terug draaien?

De Clintons arresteren?

hillary-prison

sickbilly

Was het niet Trump die in zijn eerste presidentiële speech zei: “We won’t let you down!”

’s Kijken wat er van terecht komt.

Het is faliekant misgelopen met de telling van de stemmen en het manipuleren van de stemcomputers. Of niet, misschien. Heeft de werkelijke macht besloten op het laatste moment dat de corrupte, mentaal verziekte Clintons een veel te hoog risico begonnen te worden? Trump kan men gemakkelijker de baas, via zijn miljarden en via de criminele achtergrond van zijn vader en zijn imperium. Trump is gekocht door figuren als de superrijke gokbaas Adelson, maffioos uitschot met veel te veel geld en een verrotte agenda. Trump is een ras-zionist, evenals Adelson. Van de jodenlobby waren geen problemen te verwachten.

Nu de NATO oorlogsmachine tegen Rusland zo goed op stoom is gekomen, mogen we aannemen dat Donald geen risico gaat lopen om zich net als John F. Kennedy overhoop te laten schieten.

U ziet, voorspellen van de gebeurtenissen is en blijft moeilijk zolang je op achterstand qua informatie staat, maar gek genoeg zal het resultaat altijd uitstekend te voorspellen zijn. De werkelijke macht achter de schermen weet het precies: “We win – you lose, always”.   Stemmers zijn onnozele losers.

Eén voorspelling met betrekking tot de verkiezingen is echter wel degelijk uitgekomen en die kunnen we toeschrijven aan de minister van Justitie tijdens de Bill Clinton regering, mevrouw Janet “Waco Massacre” Reno, die ons op 7 november j.l. is ontvallen:

janet-reno

Voorspellingen en humor gaan vaak samen…..

52 gedachtes over “DE MISLUKTE AMERIKAANSE VERKIEZINGEN

 1. http://www.planetaryhq.com/thecenterbreaks.htm

  Traficant Drops verraad bom op Reno

  Ohio Democratische Congreslid James Traficant beschuldigd advocaat
  Generaal Janet Reno van verraad maandagavond, zeggen dat hij heeft
  bewijs dat ze was chanteren niet te benoemen van een onafhankelijke
  raadsman te onderzoeken van de Clinton-Gore-administratie op
  De kosten van de Chinagate.

  Verschijnen op Fox News Channel “Hannity & Colmes,” de Ohio
  Democraat aangekondigd dat hij vijf beëdigde verklaringen van personen heeft
  die kosten dat Reno herhaaldelijk werd gearresteerd voor rijden onder invloed
  in Florida in de jaren 1980, had seks met een lesbische call girl
  en kreeg haar baan als landsadvocaat van Miami’s door middel van mob
  verbindingen.

  Traficant, die vorige maand voorspeld dat Reno moest over
  aanklagen hem op corruptielasten, voorgesteld dat Reno’s
  ontmoeting met de call-girl had gevangen op videoband.

  Like

 2. Omdat de junkies van de NWO het niet meer aan kunnen, gaan ze,de NWO, zelf de slag aan met TRUMP als gangmaker?Kijk maar naar dat kabinet, dat niks dan uit miljardairs bestaat?

  Like

 3. Na deze merkwaardige week zullen we toch eens wat meer op onze eigen toko moeten letten.
  In de eerste plaats lekkernijen klaar zetten voor de kindertjes die met lampions voorbij komen.Want het gaat om St.Maarten,ooit bisschop van Myra in Turkenland.Dus volgend jaar mag het vast niet meer.
  En zaterdag beginnen hier de veldslagen om zwarte en witte pieten.
  En door al dat gedoe is er nauwelijks tijd om ons te bezinnen op wel en wee van de keunklijken. Was Willem weer “beetje dom”.Ik zag iets met vliegtuigen en onkosten,extra vliegtuig voor kleding. In een flits op tv,waarschijnlijk RTLZ,zag ik de kloning die ondervraagd werd door een paar drieste journalisten en onze eigenste evita stond er naast met een zo lamentabel gezicht ! Dat kan geen nederlandse actreutel haar verbeteren. Ze moet in GTST, absoluut.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s