12 gedachtes over “VERKIEZINGEN IN AMERIKA

 1. Off topic, maar het lezen waard;

  Zouden de leden van het koninklijk huis en andere elitairen ook een Burger Slaven Nummer hebben? Het antwoord op deze vraag is vanzelfsprekend voorspelbaar! Al jaren is er in het parlement een discussie gaande over het koninklijk huis en het door hen betalen van belasting. Grondwettelijk is vastgelegd dat ze een belastingvrijdom (11) hebben. De zogenaamde koninklijken hebben naar aanleiding van die discussie aangegeven wel belasting te willen betalen, maar dan moesten ze wel meer geld krijgen om dat te doen. Daarom is voor hen door premier Rutte een compensatieregeling (12) afgedwongen. De mogelijke troonopvolgster Amalia krijgt alleen al voor het feit dat ze troonopvolgster is en in een ‘koninklijke’ familie is geboren, vanuit de door ons betaalde belastingsdukaten € 4000 per dag toegestopt (13), waar ze helemaal niets voor hoeft te doen! Eind oktober van dit jaar heeft Rutte nog aangegeven vast te willen houden aan 1,5 miljoen euro (14) op jaarbasis voor de nu nog 17-jarige oranjetelg. –

  See more at: http://gedachtenvoer.nl/page/waarom-betalen-we-eigenlijk-belasting.

  NG

  Like

 2. De geplante zaadjes van deze site beginnen te ontkiemen;

  ‘Binnenkort is het weer zover, dan hult een groot deel van de Nederlanders zich weer in de gekste oranje out-fits om in opperbeste stemming op straat een feestje te gaan vieren. Nou heb ik niks tegen op een gezellig straatfeest. Ook de kleur oranje vind ik erg mooi, en associeer die met de ondergaande zon en sappige sinaasappels, maar er is geen haar op mijn hoofd dat ik me eind april ga uitdossen in een oranje outfit. Als men écht gaat beseffen wie de Oranjes werkelijk zijn en welke macabere zaken ze achter de schermen uitvoeren, zal men namelijk elke associatie met koningsverering kost wat kost willen vermijden.’

  Lees verder; http://www.earth-matters.nl/11/12450/verborgen-nieuws/van-oranjegekte-tot-de-gekke-wereld-van-de-oranjes.html

  NG

  Like

  • Ik blijf ertegen protesteren om zoiets goors als Bea, Willy , Max, A-kids en alle kleefaanhang Oranjes te noemen. Het zijn gewoon oplichters – er is geen enkele familieband van die viezerikken met de Oranje Nassaus. Dat is al niet vanaf de bastaard van Emma. Bij Bea, Willy en de rest is zelfs uitsluitend sprake van hele lage adellijke afkomst en dan nog laag adellijke paupers, omdat geen enkel lid van koninklijke of keizerlijke bloede met de bastaards Paulien de Ranitz, Juul, Bea, Willy of wie dan ook wilde trouwen.
   Vergeet eens de term Oranjes voor dat uitschot der maatschappij.

   Like

  • De bijbehorende president is nu gekozen. Die multimiljardair heeft de juiste oplossing voor de verdwijnende Amerikaanse industrie naar goedkope lonen landen, haal ze weer terug naar de VS en betaal dezelfde lonen als in die landen. Zo is dat financiële wonder schatrijk geworden. We moeten het Amerikaanse voorbeeld maar niet volgen, want het bewijst maar weer eens dat stemmen geen enkele zin heeft! Je stemt namelijk niet in je eigen belang, maar op dat van degene waarop je stemt.

   Like

   • Inderdaad Ger, en nog steeds trap het het volk erin.
    Trump zelf heeft niks te vertellen het is één grote ilusie, de werkelijke macht zijn de gene die
    buiten de wet staan en niet trafrechtelijke te vervolgen is.

    Like

 3. Als nu de rekening verheffend wordt, voor al het leed dat de bevolking toegebracht in, dan kan ik deze presidentskeuze nog wel gedogen,tenslotte dat werd wel in de Franse revolutie gedaan?

  Like

 4. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, aangeleverd door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 5. Wie is die “prelaat”met zijn blozende welvaartstronie? Ik dacht even bisschop Cody uit Chicago,een van de murderers van Johannes Paulus,de 33-dagen paus.Maar die zal inmiddels wel het loodje hebben gelegd.

  Of is dit Eijck,de grote vrind van Joris en Camiel?
  Ik ben niet meer zo thuis in het katholische, sinds Armgardt,Mutti von Benno,zich bekeerde omdat ze een route moest vinden naar Rome voor de overbrenging van de Stadhoudersbrief en andere documenten en schilderijen bijvoorbeeld.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s