TTIP-CETA SABOTEREN!

Het ondermijnen van burgerrechten is voornaamste prioriteit van de politiek.Het saboteren van de politiek is dus eerste prioriteit van de vrije burger.

Het woord politiek is afgeleid van het Griekse woord “polis” (stad), evenals het woord politie. De politiek is de retorische tak van de macht, de politie is de bewapende tak van diezelfde macht.

Alle mooie verhalen en officiële lezingen ten spijt, heeft het er alle schijn van dat deze verdragen met de afkortingen CETA en TTIP eenzijdig door de onzichtbare macht opgelegde dictaten zijn. Alleen Wallonië stribbelde nog wat tegen, maar verder is iedereen er blijkbaar voor, dat er een Trojaans paard wordt binnengehaald, zonder dat we weten wat het feitelijk inhoudt.Het accent wordt gelegd op het verschil in wetgeving en (kwaliteits)eisen tussen Noord-Amerika en de EU. Europese bedrijven benadelen zichzelf door wettelijk hogere eisen te handhaven, waardoor concurrentievervalsing plaatsvindt. Amerikaanse en Canadese bedrijven hebben het voordeel van gunstiger wetgeving en kunnen dus goedkoper hun waren aan de Europese man brengen. Een soort gelegaliseerde, langzaam doorwerkende collectieve zelfmoordactie door Brussel.

En het ergste is nog, dat de “onderhandelingen” in het geheim zijn gehouden. Een buitengewoon democratische procedure dus.

Maar het kan nog veel erger….

 

Citaat uit de argumentenverzameling van het Platform TTIP-CETA Referendum:

Schadeclaims tegen de democratie

Tot slot zullen TTIP en CETA buitenlandse bedrijven in staat stellen om schadevergoedingen te eisen van de Nederlandse overheid wanneer die democratisch tot stand gekomen beleid wil doorvoeren dat mogelijk een negatief effect zal hebben op de winsten en investeringen van de bedrijven in kwestie. Denk hierbij aan verscherpte consumentenbescherming, verbetering van dierenwelzijn, milieuwetgeving of betere arbeidsvoorwaarden. De schadeclaims die bedrijven indienen bij dit soort arbitragezaken kunnen in de miljarden lopen. Schadeclaims waar de belastingbetaler mogelijk voor op moet draaien. Bedrijven kunnen op deze manier de Nederlandse overheid onder druk zetten om verbeterde wetgeving af te zwakken of niet in te voeren.

Dit moet voldoende zijn om alles in het werk te stellen dit ongevraagde ondemocratische circus te saboteren tot het totaal verdampt is. Wederom een referendum, het enige wapen dat we nog kunnen hanteren om de politieke kaste buitenspel te zetten en zo mogelijk definitief voor altijd te vernietigen. Zou de minimaal 30% van de kiesgerechtigde Nee-derlanders weer uit de stoel komen om voor eigen belangen op te komen?

De twijfels slaan toe….

rutte_afpakken_2

Het vorige referendum ligt nog vers in ons geheugen. Het Associatie Verdrag met Oekraïne is door de Nee-derlanders afgeschoten, maar de politiek heeft het laatste woord. Politici zijn loopjongetjes en tassendragers van de machtselite, aangevoerd door het onwettige “koningshuis”. Loopjochie Rutte weet er wel wat op. Hij heeft de opdracht om de wil van de burger taktisch om zeep te helpen. Dit loopjochie bedenkt niets zelf, hem wordt voorgekauwd hoe hij met gevaar voor eigen leven een populatie virtueel moet castreren.

In de eerste plaats schuift hij de beslissing door tot ná de verkiezingen in maart 2017. Een nieuw te vormen regering kan dan zeggen, dat ze niets met dat referendum hebben te maken en legt het terzijde. Zoals Bert Koenders, de ongekozen tassendragen van het “koningspaer” het graag zou zien. “Het gepeupel laat zijn onderbuik ronken, maar de politiek beslist”. De politiek heeft de plicht om de bevolking tegen zichzelf te beschermen, te behoeden voor foute beslissingen, want anders wordt het een chaos, nietwaar?

In de tweede plaats laat hij, het paradepaardje van de chique clique rond een Duitser en een Argentijnse, de (ongekozen) Eerste Kamer het vuile werk opknappen door hen onder bedreiging van een carriérebreuk de wil van de bevolking aan hun laars te lappen. Staatsbelang heet dat dan. Probleem opgelost. Net zoals de EU grondwet wel degelijk werd ingevoerd, wordt het Associatie Verdrag dan ook getekend.

De “bijvangst” is geraffineerd: het nieuw aangestelde (niet: gekozen!)  parlement neemt een wet aan die het houden van referenda mordicus verbiedt. Politici moeten niets hebben van democratische eigenschappen, integendeel. Nog een probleem opgelost. Aan een referendum over zaken als TTIP-CETA komen we niet eens meer toe. Het is simpelweg VERBOTEN! Het “koninkrijk” is thans tot Heilstaat voor een select groepje gelukkigen verheven. De hoeder van de zwakkere, de Overbodige Duitser van dienst uit het bevuilde nest van de crimineel Zur Lippe B. zegt het zo: “Ieder die strijdt voor gerechtigheid vindt ons aan zijn zijde.” Een belachelijke uitspraak voor iemand die nog nooit een poot heeft uitgestoken ten behoeve van zijn sponsors.

De Brexit om zeep….

lord-justice-john-thomas-brexit-article-50-1024x768

Onze Haegsche loopjochies en tassendragers hebben waarschijnlijk moed geput uit de uitspraak van het Britse Hooggerechtshof over het Brexit referendum. Deze ongekozen elite heeft de uitspraak gedaan, dat uiteindelijk het Britse parlement beslist of de wil van de bevolking (hun gedwongen sponsors!) wel of niet wordt uitgevoerd. Kan het nog absurder? Letterlijk ALLES wordt uit de kast gehaald om te voorkomen dat de keizer van het Herstelde Heilige Roomse Rijk van de troon wordt geschopt door het oncontroleerbare plebs.

Een referendum is mooi, maar als de mensen accepteren dat de politiek en politie uiteindelijk beslissen wat goed voor hen is, dan is het een waardeloos instituut.

Daarom wordt in de Nieuwe Republiek een referendum niet raafgevend, maar bepalend. Geen benoemingen meer, maar uitsluitend gekozen functionarissen. De bevolking moet ook altijd het laatste woord hebben als het gaat om politieke beslissingen. Niet een parlement, niet een Gerechtshof en al helemaal niet een zogenaamde “door het volk geprezen koning”. Wat zo’n overbodige Duitser een hele dag uitvreet is staatsgeheim.

Toch maar even zorgen dat er een volgend referendum komt, voor het geval het “koninkrijk” in het proces sneuvelt:

http://ttip-referendum.nl/wat-is-het-probleem/

Herstel de Republiek

 

18 gedachtes over “TTIP-CETA SABOTEREN!

 1. Mensen hebben een stem en stemmen dan ook. Vervolgens laten de gekozenen hun oren hangen naar bedrijven. Bedrijven die geen stem en dus ook geen stemrecht hebben, maar in de praktijk dus wel de zeggenschap in de schoot geworpen krijgen.

  Onze kritiek richt zich doorgaans op de politici, de bestuurders en de koning.
  Buiten schot blijven de bijna 1 miljoen ambtenaren. Ieder van hen wordt benoemd, niet gekozen. En ieder van hen wordt vervolgens full time vrij gehouden zonder ook maar iets van waarde voor een ander mens te hoeven presteren.
  Dit grenst aan krankzinnigheid.

  Ik herinner mij van vroeger die dagen dat ik uitging en het gebruikelijk was om om de beurt een rondje te geven. Ik herinner mij ook mensen die een gratis consumptie accepteerden of zelfs meerdere zonder ook maar enige prikkel te voelen om zelf ook een rondje te geven. Je had de keuze. Of je sprak hem aan om te horen wat de reden was of je sloeg hem bij het volgende rondje gewoon over. Of de betreffende persoon droop af of hij lichtte toe waarom hij het nu niet kon betalen. Duidelijkheid.
  Nu zijn wij niet alleen verplicht andere mensen, niet door ons gekozen, vrij te houden, wij zijn zelfs verplicht hen te laten bepalen wat wij te doen of te laten hebben!
  Kortom, krankzinnig gewoon.

  Like

 2. Pingback: Silvia's Boinnk!!!

 3. Canada loopt voorop bij de oorlogen in het M.O en N.A. – heel de NAVO-vazalstaten daarin meesleurend.
  Het huisvest de meest agressieve roofkapitalisten van deze aardkloot. Mijnbouw voorop. Francking, Goud- en Uranium mijnen over de hele wereld. Barrick Gold, Rio Tinto, Centera Gold, c.s..

  Wat voor fracking gaat gelden, gaat gelden voor alle natuurlijke hulpbronnen (o.a. zoutmijnen, grondwater)

  Ook Canada is ingepakt door Soros. Justin Trudeau is door verkiezingsmanipulaties ‘Open Society’ – regime change apparaat – op het pluche gehesen. Soros is de ongekroonde koning van Oekraine. Dat heeft met Canada dan ook al sinds geb. 2014 – al voor de onderste steen daar werd gelegd! – een ‘vrijhandels’verdrag met Oekraïne. Daar zit ISDS al in, zo ook in NAFTA.
  Dat door de roofkapitalisten terstond is misbruikt om ecocide te legaliseren en tevens de belastingbetaler leeg te trekken.

  In Canada is er dan ook veel verzet, wat onze Regering en media weten – maar verzwijgen (blijven):
  223 economen VS aan Congres Verwerp TPP en TTIP met ISDS
  http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2016/09/11/223-economen-vs-aan-congres-verwerp-tpp-en-ttip-met-isds-constitutional-challenge-against-ceta-trade-agreement-filed-in-canadas-federal-court
  Lawyer Rocco Galati, on behalf of the Honourable Paul Hellyer, P.C., and others, launches a constitutional challenge against the CETA, in the Federal Court of Canada
  Their lawyer, constitutional lawyer Rocco Galati, filed the statement of claim on his clients’ behalf on October 21st, 2016
  http://www.globalresearch.ca/breaking-constitutional-challenge-against-ceta-trade-agreement-filed-in-canadas-federal-court/5552702?utm_campaign=magnet&utm_source=article_page&utm_medium=related_articles

  CETA is een blanco cheque aan de roofkapitalisten. Voeding-Farma-Chemie zijn de grootste doordrukkers hiervan, en profiteurs – en het gaat nog niet eens om de winst (‘Agenda 2030’ – monetariseren op het ‘Human genoom’ resp. depopulatie). CETA is dan ook idd. collectieve zelfmoord.
  Uit dien hoofde derhalve illegaal, niet rechtsgeldig.

  Like

  • Goed hoor, aai jij ze maar lekker over hun koppie. Hoe [klinkt schofferend] is het met je kindvrindelijke kudde wespjes? Heb nu al weer spijt van deze rotopmerking, ik [klinkt hoopvol] zal het goed maken.
   Ondertussen [klinkt vertwijfeld] doe ik mijn best om een slang uit te vinden, die ik kan gebruiken in vergelijkingen en waar ik absoluut niemand mee op de ziel trap. Ja!! [klinkt enthousiast] Gevonden!! Komt-ie…:

   Of… [klinkt bangerig] ben ik nou weer een soort “Sir” David Attenborough…..liefhebber der natuur….

   https://herstelderepubliek.wordpress.com/2013/09/19/sir-david-attenborough-heeft-de-pest-aan-mensen/

   Je doet het nooit goed of het is verkeerd en vice versa.

   Like

   • Ik noem ze gewoon serpenten of creaturen. Daar kan veel onder vallen.
    Ik zie het zo: soms zijn mensen net dieren en dieren zijn soms net mensen. Bij de eerste soort blijf ik ver uit de buurt en bij de tweede soort dicht in de buurt.

    Like

 4. Altijd bij geallieerden in de voorbijgaande oorlogen aanwezig geweest, dan met boter op hun hoofd dat ze dezelfde doelen nastreven als Europa? Huili snik, ga toch gauw uithuilen bij franzi?

  Like

 5. Al die verdragen zijn er niet om de bevolking een beter leven te bieden, maar om de Soros’sen en andere Bilderbergers e.d. nog rijker/machtiger te maken. Het uitdunnen van de wereldbevolking is al enkele jaren aan de gang, het gaat immers niet om omzet, maar om de exclusieve regie. Dus als je de wereldhandel beheerst dan beheerst je de wereld en zijn bevolking.

  Like

 6. Grondwet zegt: democratie = de kiezers hebben de macht.
  Volksvertegenwoordigers zitten er niet voor zichzelf, doch dienen de belangen van de kiezers goed te behartigen cq. de overheid nauwlettend in de gaten houden en zonodig corrigeren.
  Niet andersom, dat zijn landverraders.

  Hoe ging dat **lied, ook al weer? ‘Het vaderland getrououwe, blijf ik tot in den doet.’ Het laatste gaat met (CETA) idd. heel goed lukken – sneller dan je lief is. Het eerste – Regering, Politici, Ambtenaren – en overige onproductieven? Het vaderland hebben ze allang opgeheven! Wég gegeven!
  Hieruit resteert 1 conclusie: het *lied dat zij ons laten zingen – dat is xenofobisch, pratriotisch, staatsvijandig.
  Let wel: De huidige Staat is pertinent niet gelijk aan vaderland. De huidige Staat vertegenwoordigt de globalisten, de onderdrukker; niét de kiezers.

  Alle verdragen die in het geheim, of met misleiding, tot stand komen zijn NIET rechtsgeldig.

  ‘vrijhandel’ is misleiding; codetaal voor ‘vrijspel voor handel’. Ongrondwettelijk, derhalve.

  Het Staatonderwijs is er perfect in geslaagd om de geschiedenis te vervalsen. Ik ben de vele vervalsingen en uitgewiste (zwarte) bladzijden uit de geschiedenis pas gaan ontdekken NA mijn schooltijd.
  Kijk hier:
  dit gaat over echte vrijhandel, het speelde eind 19de eeuw. Hoe Tsaar Nicolaas II reageerde op de Armada uit Engeland en Frankrijk die de jonge VS zouden gaan her-kolonialiseren.
  De tsaar stuurde zijn vloot naar de Amerikaanse Oostkust en belette dit de globalisten.
  Deze laatsten slaagden er wel in de vrijhandel zoals die toen bestond VOOR ALTIJD te voorkomen.
  Leestip, met stip:
  The “Future Of Humanity” You’re Not Allowed To Know:
  http://www.whatdoesitmean.com/index2031.htm

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s