11 SEPTEMBER – VRAGEN, VRAGEN….


Men heeft ons gevraagd aandacht te geven aan een video-productie met Nederlandse ondertiteling over de aanslagen van 11 september 2001.Via de trailer kunt u zich een paar uur verbazen over alle tegenstrijdigheden, wonderbaarlijke verschijnselen en hoe de gecontroleerde pers de meeste schade heeft aangericht als het gaat om het zoeken naar feitelijkheden. Daar heeft de gecontroleerde pers namelijk een broertje dood aan.

In de loop van die 15 jaar zijn scheepsladingen vol theoriëen de revu gepasseerd en nog steeds weten we bij lange na niet wat er is gebeurd. We kunnen er wel vanuit gaan, dat we dat over 100 jaar nog steeds niet weten.

Inmiddels is meer dan 50% van de Amerikanen ervan overtuigd, dat in ieder geval de officiële lezingen niet weergeven wat de realiteit is geweest.

Het binnen een uur traceren van “de daders” is het ultieme kenmerk van een false flag. Daarmee staan alle verklaringen over Arabieren, Bin Laden, moslimfanatiekelingen, terroristen en kapingen op losse schroeven.

Er is heel wat anders aan de hand en tot nu toe is ieder onderzoek niet veel meer dan een waardeloze doofpotprocedure geweest.

 

 

37 gedachtes over “11 SEPTEMBER – VRAGEN, VRAGEN….

 1. Mooie van deze grap is: OBAMA VAN VS heeft Saoudia-Arabie de wacht aangezegd dit land nog claims te verwerken krijgt van gedupeerden,die bij deze aanslag omgekomen zijn?

  Like

  • @Ezra Geen mini-nukes, geen Russische lasers(! NB de vijand) geen Osama en de 40 rovers resp 19 kapers.Gewoon een false flag een hele gewone, beetje groot, en met 2 vliegtuigen ( NYC) waarbij 3 stoere stalen en betonnengebouwen instortten nog geen uur nadat daar een (vals)kerosine brandje woedde waarbij staal nog niet eens zacht werd, laat staan smolt, laat staan verdampte, waarbij beter gezegd kan worden dat de eerste 2 (WTC 1 en 2) niet instortten maar verdampten in de lucht en WTC 7 na vijf uur door een paar lullige brandjes, die niets te betekenen hadden.
   Waarbij CGI gestuurde/bestuurde vliegtuigjes 2 gebouwen binnenvlogen zonder dat er en flintertje verf afbladderde, cq hele stukken van de vleugels en staart(vlakken) afbraken en VOOR het gebouw neerdonderden.
   Nee de CGI-vliegtuigjes vlogen de gebouwen alsof ze er gewoon NIET stonden!!!
   Op een uitgezonden filmpje die dag, zie je de neus van het vliegtuig er aan de andere kant van het gebouw zelfs een stukje uitkomen. Foutje! Foutje van de regie of een hele dappere Klokkenluider !???
   Het meest beveiligde gebouw ter wereld , het PEntagon, waar een gat in werd geblazen(door een bom(men) waar nog niet eens de neus van een vliegtuig doorkon en het gazon voor het pentagon waar het vliegtuig op 1 a 2 m hoogte overheen was gevlogen dat perfect uitzag, nog gladder en groener dan de green van een golfterrein, de Putopties van United Airlines etc. al dagen van tevoren omhoogvlogen (de omzet dan en inderdaad na de aanslag in dollars piekten tot hoogte hoger dan de 2 torens op elkaar, geen vliegtuig in Shanksville dat door heldhaftig verzet van de passagiers daar neerstortte, zodat het niet het Capitool in Washington DC kon binnenvliegen haha…etc etc etc zo kan ik nog uren doorgaan.

   De vraag is niet of het een “Valse vlag” was maar wie de daders waren en wat het doel was van deze aanslag!!!!!!

   Like

   • Ik denk dat iedereen er een eigen visie er op na heeft. Veel (video) materiaal heb ik intussen verzameld ook wat allang niet meer op internet te vinden is en ben tot de conclusie gekomen dat het een aanzet geweest in om de oorlogen in het Midden-Oosten te kunnen starten hetgeen ook vlak daarna gebeurd is.
    Dit is wat Danny Jowenko, een expert op het gebied van controlled demolition hierover vertelt:

    *https://www.youtube.com/watch?v=nKFBJ1j96to
    *https://www.youtube.com/watch?v=k3DRhwRN06I
    *https://www.youtube.com/watch?v=RrJH8nLO8kc

    Even het sterretje dat ervoor staat weghalen.

    Like

    • @Vladi Onzin

     Gewoon: (nano) 2 Al + Fe2O3 = Al2O3 + 2 Fe + Energie Voor de stalen pijlers/pilaren en ophangpunten vd hoeken en wat Cordiet om stukje eruit te duwen \ /
     + heel veel springstof in de plafondtegels om het beton en kantoorbeumilair tot stof te blazen, behalve dan dat paspoort van die ene Afghaans/Arabische kaper HA HA HA. 🙂 😉 🙂

     Like

 2. Pingback: Eindtijdsignalen en andere opmerkelijke nieuwsberichten, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 3. Het is net als het neerschieten van de MH17 met alle 298 doden.
  Markie Rutte heeft slechts belang bij het dichthouden van alle doofpotten.
  Net als in de VS de presidenten alle belangen hebben bij de doofpotten 2Towers.
  Deze houding van besturen duidt duidelijk op corruptie.
  Er is belang bij het dichthouden van doofpotten.
  Of dat belang nu geld, of promotie posities zijn, mogen anderen uitzoeken.
  Wat gebeurt is op zich al te pijnlijk voor woorden.
  Hier overigens wat vragen bij het recente JISK rapport MH17 ramp

  http://www.crimesite.nl/vraagtekens-onderzoek-naar-mh17/

  Like

  • Razendsnel ging dat:

   [1] De rampplek heeft weken dag in dag uit onder vuur van Oekraïense artillerie gelegen
   [2] Zwarte dozen zijn verdwenen naar Engeland, tapes luchtverkeersleiding Kiev zijn vernietigd
   [3] Geheimhoudingsovereenkomst door o.a. Nederland getekend met Oekraïne.

   Conclusie: Oekraïne is hoofddader om in de gunst van het nieuwe Nazi-rijk USA/EU te komen.
   Degene die namens Nederland heeft getekend, zou normaal gesproken een blauwdruk van zijn eigen doodvonnis hebben getekend. Maar niet in Nee-derland, daar wordt je gewoon “herkozen’….

   Like

   • MH370 = MH17

    Nederlandsche doden = 0,0
    Nou ja misschien eentje, b.v. een fam lid van een aivd agent die nog ‘vers’ genoeg was om daar tussen de duidelijk Aziatische vier maanden oude kadavers te leggen.

    NB. Excuses voor mijn conclusies en met alle respect voor alle werkelijke slachtoffers.

    Like

    • Met een Lecher-antenne was te meten dat het toestel was neergestreken in Diego Garcia. Is vlak na de verdwijning vast gesteld.
     http://www.domisan.be/cereb/Lecher_Antenne_NL.pdf

     In Israël stond een duplicaat van het toestel. Het zou maar zo kunnen dat de mensen uit het toestel MH-370 gebruikt werden op de plaats van de MH-17.

     Zie op onderstaande site waar nog veel meer te vinden is over de MH 17
     https://stickyleaks.wordpress.com/mh17/

     Als je die beerput opendoet…

     Like

    • Er zijn nu eenmaal mensen verdwenen, dat kun je niet onder het tapijt schuiven om je theorie te redden.
     Wat vreemd is: het toestel was met winterkleding volgestouwd en men was onderweg naar de tropen? Er hing een lijkenlucht van heb-ik-jou-daar. Er waren direct reddingswerkers aanwezig in een blauw uniform, waar kwamen die zo gauw vandaan? Wat was hun nationaliteit?

     Vragen, vragen…..

     Like

     • Een lijken lucht komt niet direct. Dat duurt wel een dag of wat. De reddingswerkers zijn op alle False Flags meteen aanwezig. De MH 370 verdween in maart en dan heb je meestal nog winterkleding aan. Alles is van te voren gepland. De passen die nieuw bleven. Het hoe en waarom blijft gissen. De filmpjes van de mensen die snel ter plaatse waren en met hun mobieltjes gemaakt getuigen van een niet frisse bedoening. Daarbij komt nog de controle op Schiphol van ICTS, een Israëlisch bedrijf. Daar krab ik nog maar eens van achter mijn oren. Er zijn mensen verdwenen ook dat geloof ik. Ik zeg niet dat dit ook een False Flag is. Maar de vragen blijven zolang de deksel op de beerput blijft.

      Like

     • er waren meerdere vreemde dingen, waar wij hier niks over horen, bv het stapeltje nieuwe paspoorten
      vreemd dat deze niet verbrand waren,
      de lijken lagen overal verspreid, en uiteraard ” de lijken” die aan het vergaan waren
      Volgens OOg getuige waren het 2 gevechtvliegtuigen,

      zo zijn er meer vreemde dingen

      Like

 4. Bush wou allereerst een reden om oorlogen te starten,waarmee hij de hele wereld heeft weten te destabiliseren.
  Bijkomende voordelen: ze hoeven geen asbest op te ruimen.
  Vijandsbeelden creëren.
  Net zoals Rutte c.s. onder aanvoering van vuige lieden alle belang heeft bij een vijandsbeeld. Levert hem vast ook nog wel een zeer goede baan op in Brussel.Denkt hij.
  en hoe meer verwarring,des te beter. Dan kan die nationale beerput dicht blijven.

  Die Bataafse Republiek moet er snel komen.Nederland uit Navo en EU.Voor het te laat is !

  Like

 5. Ik weet dat administrator niet kapot is van dit soort uitspraken,maar ik denk dat als er een stuk of 10 ministers,presidenten,koningen enz. opgeruimd zouden worden, de rest snel hun koffers zouden pakken.

  fff

  Like

 6. What Really Happened on 9-11?

  Part One
  Collateral Damage: U.S. Covert Operations and the Terrorists Attacks on September 11, 2001
  http://media.wix.com/ugd/ac24cc_1d527be3b76440c1bea85a1c4597ae03.pdf

  Part Two
  Collateral Damage: The Subprime Crisis and the Terrorists Attacks on September 11, 2001
  http://media.wix.com/ugd/ac24cc_d0a66bd75b7c462b86e764b3ed4fa6c8.pdf

  Full Report
  9-11 Commission Report
  http://media.wix.com/ugd/ac24cc_bfaa89738eea41c3956c1bb0261b72b0.pdf

  These links are for those ready rip away all of the veils that keep the truth of 9-11 hidden from the world. The reports came from the U. S. Office of Naval Intelligence, the office that was destroyed on 9-11 by a missile (no, not an airplane) that struck the side of the Pentagon. These brave men and women had uncovered the underbelly of the most insidious crimes against humanity, even prior to 9-11 and far beyond Saudi involvement.

  Like

  • De vrije media vraagt geld voor de “waarheid” die volgens mij niet bestaat.

   Ik volg Ad Broere al een poosje en hij vertaalt allerlei artikelen van William Engdahl. Die krijg ik gewoon gratis en voor niets in mijn mailbox.
   Nee, dank u.

   Like

  • Angela Merkel dient gewoon te vertrekken.
   Maar dat doet dat wijf niet.
   Zullen de Duitsers het Angela Merkel laten merken
   Dat zij heel Duitsland in migratie ellende heeft gestort?
   Met opzet en ook waarschijnlijk door corruptie
   Net als alle andere bestuurders met staatsvreemde beslissingen.

   Like

   • Jack ze hebben zich 2 keer in de maling laten nemen en de derde keer laten ze dat niet meer toe. In de vakanties die ik daar doorbreng spreek ik met mensen op straat. De laatste keer was dat veel moeilijker omdat de mensen grimmiger waren. Je kreeg bijna geen contact meer met ze. Ik vroeg aan iemand hoe dat zo komt. Zijn antwoord was dat ze er niet over willen praten maar dat ze heel goed weten wat er met hun land gebeurt. Ook zijn ze argwanend. Het is een groot verschil met vorig jaar. En dat is geen wonder. Als je in een middelgrote stad loopt zie je erg veel “nieuwe Duitsers” rond lopen. In de winkels zijn mensen wel gewoon aardig en kan je een goed gesprek met ze hebben en vertellen je ook gewoon dat Europa naar de kaloten gaat en dat het snel moet veranderen. Sorry voor mijn taalgebruik maar ik houd me nog in.

    Like

 7. hebben we het nu over 9/11 of de Bukraket.Ik vind het verdwijnen van de zwarte dozen naar Engeland zo idioot.En je hebt er nooit meer iemand meer over gehoord!
  En wie heeft de stembussen leeggemaakt en geteld? Het waren wel allemaal ouderen die binnenkwamen.Waren de jongeren hun roes aan het uitslapen? Zijn er nog jongeren in Hongarije?

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.