Belastingplan Bataafse Republiek


Het heffen van belastingen is criminele onzin. Het is alleen bedoeld om de massa onder de duim te houden en ze wijs te maken dat het niet anders kan.

Middeleeuwse roofridders te paard haalden onder bedreiging van het zwaard geld op om hem en zijn paard van eten, drinken en onderdak te voorzien. Alleen de roofridders hadden recht op bewapening en door geld en goed van het dorpsgepeupel af te troggelen kon hij een paard aanschaffen en onderhouden. Zijn beschermheer was de kasteelheer, waar hij een gedeelte van de buit in moest leveren.  Doodordinaire “racketeering”, afpersingspraktijken. De uiteindelijke beslisser was de goddelijke afgevaardigde in Rome – zo was het toen en zo is het nog steeds.

Het kan wel degelijk anders.

Het nieuwe Belastingplan

De knikkebollende sukkels in Den Haag en omstreken zijn onbetrouwbare slaven van het systeem van uitbuiting en afpersing, daar hoeven we niets van te verwachten, integendeel. Zij dienen niet de Nederlandsche zaak maar een buitenlands overheerser. Door ons eigen systeem parallel naast het zogenaamde “koninkrijk” te laten lopen, bloedt het Haagsche occulte sub-cultuurtje vanzelf dood. Ze kunnen straks kiezen: wegwezen of voor het gerecht wegns landverraad en faciliterend “racketeering”. Verder kunnen we met die lui niets, we kunnen ze nog niet eens voor het parkonderhoud inzetten, zelfs daar zullen ze nog een rotzooi van maken – weg ermee.

Om het “nieuwe” belastingplan tevens als “laatste” belastingplan uit te werken, moeten eerst een aantal principes gelden, die dan wel logisch lijken, maar de praktijk is weerbarstig als gevolg van levenslange indoctrinatie en dientengevolge volkse apathie.

Een aantal maatregelen op een rijtje, maatregelen die tegelijkertijd moeten worden genomen.

Logo Wisselbank

Nederland is uit de EU en uit de NATO. Nederland zal zich moeten herbewapenen en haar eigen defensie organiseren.  Al onze “bondgenoten” zullen zich tegen ons keren, zeker nadat wij alle atoomwapens in eigen beheer nemen en de Amerikaanse en Britse ambassades sluiten en het personeel in de ruimste zin het land uit hebben gezet.  Alle EU-entiteiten worden gesloten, het  onwillig deel van het personeel over de grens gezet. Alle ministeries worden opgeheven en/of gereorganiseerd. De Hoge Commissaris van de Bataafse Republiek stelt een staatshervormingscommissie in die een nieuwe Grondwet samenstelt, waaraan de bestaande wetgeving zal worden getoetst.

 1. Particuliere banken mogen geen geld meer lenen aan overheden.
 2. Overheden mogen geen geld meer lenen van andere overheden, centrale banken, particuliere banken, institutionele beleggers en kleine beleggers.
 3. De nieuwe Bataafse Gulden wordt geïntroduceerd tegen een nominale koers van € 1,00 en blijft vrij inwisselbaar (convertibel in de ratio 1 : 1).
 4. De Nationale Volksbank (Bataafse Wisselbank) geeft de nieuwe munt uit en doet dat door projecten en diensten te financieren zonder rente te heffen.
 5. De Bataafse Wisselbank is eigendom van de Nederlanders bij geboorterecht en naturalisatie, waarbij iedereen met twee paspoorten/nationaliteiten wordt uitgesloten.
 6. Iedereen kan de Euro inleveren bij de Bataafse Wisselbank en weer opeisen, aangezien de Wisselbank de Euro’s in depot houdt
 7. Er is geen belastingplan nodig, omdat er geen belasting meer kan worden geheven.

Met de ingeleverde Euro’s kunnen de miljarden staatsschuld worden afgelost. Tevens kunnen bedrijven en particulieren hun (hypotheek)schulden in Euro’s omwisselen in Bataafse Guldens, waarover geen rente is verschuldigd, wel een aflossingsverplichting. Multinationals dienen Nederland te verlaten, c.q. de Nederlandse vestigingen te privatiseren.

Alle grond moet worden onteigend (uit de markt gehaald) door middel van het aankopen van Nationaal Grondbezit (zonder winstoogmerk) door de Bataafse Wisselbank en in voorkomende gevallen van de (hypotheek)schulden afgetrokken. Alles wat in de bodem zit is Nationaal Grondbezit en behoort alle Nederlanders toe. Grondbezit is enerzijds waardeloos, anderzijds onbetaalbaar. Daarom moet speculeren met ons rechtmatig eigendom worden uitgeroeid met wortel en tak.

Alle nutsbedrijven worden overgenomen door Nationaal Energiebezit (zonder winstoogmerk) en gas, water, licht worden uitsluitend nog tegen kostprijs geleverd.

Kapitaalvlucht wordt tegengewerkt door alleen de in Nederland aanwezige nominale voorraad liquide middelen op de conversiedatum vast te stellen.

 

Belastingen zijn overbodig.

ALLE belastingen worden afgeschaft. Het is namelijk simpel uit te rekenen dat belastingen slechts worden geheven om de rente op niet bestaand kapitaal af te dekken.

Initiatieven als het ontwikkelen van de infrastructuur worden niet meer met privé geld meer gefinancierd met belastinginkomsten als onderpand.

Uw netto salaris blijft netto, uw boodschappen en alle andere inkopen zijn zonder BTW, uw hypotheekrente is NUL.

Ondernemingen kunnen de kostprijs halveren, omdat er geen rente meer wordt geheven op schulden en er geen afdracht loonheffing etc. meer nodig is.

Onze export van maak-artikelen zal exploderen.

Wij exporteren echter géén energie meer.

ALLE grond- en watervervuiling binnen onze landsgrenzen zal met 10 jaar van de aardbodem zijn verdwenen, er zijn namelijk oplossingen voor het definitief opruimen van de vervuiling door afval.

Nederland wordt weer een woon- en werkstaat, schoon en welvarend.

Het grootste probleem zal het beteugelen van de koersexplosie van de nieuwe Bataafse Gulden…

 

Waar wachten we op, zou je zeggen….?

AMSTERDAM-NATIONALE HERDENKING-DAM

Ze mogen hun “koninkrijk” zelf nog even ten grave dragen, daarna is het levenslang hard werken geblazen. Als ze tenminste geen DNA hebben afgestaan, brandschoon en volstrekt onschuldig en onwetend van alles wat ze hebben aangericht…..

38 gedachtes over “Belastingplan Bataafse Republiek

 1. @off topic MENSEN LET OP!!!! Hoor net: Boven Den Haag Boven Leiden Chemtrails.
  Mogelijk zit daar behalve onbekend gif ook gevriesdroogd verkoudheids of griepvirus(sen) in!
  Bewijs/aanwijzing: Heel veel mensen de laatste dagen verkouden. Hoop dat het overgaat in griep.
  Dit soort virussen worden misschien(!?) in geheime laboratoria van het RIVM en andere gemaakt.

  let op de komende tijd op griep verkoudheid en andere epidemieen!!!!

  SCHANDELIJK, Wanneer worden er eens Kamervragen over gesteld? Antw. Nooit althans voorlopig niet.

  Like

  • Ik krijg in de mail nu aan de lopende band zeer negatieve reacties op dit nieuwe belastingplan.

   Conclusie:

   Dan móet het toch wel een goed plan zijn!

   Like

    • Maar voor velen té simpel, maar dat is niet ons probleem.

     Dit soort ambtelijke raamkijkers kunnen met hun hele hebben en houden het ruime sop kiezen, mochten ze het in de broek doen van angst. Er zijn vast landen te vinden die pas 100 jaar later een nieuw belastingplan uitvinden, zodat ze de rest van hun leven hun slavenroutine kunnen cultiveren. Je hebt nu eenmaal trieste meelopers zonder ballen.

     Like

     • Vergelijkbaar met het verbieden van homeopathie, ook 180° omgedraaid, want waarom iets verbieden wat niet werkt?
      Zinloos toch?
      Hipocrates wist er meer van.
      What’s in a name, word?

      NG

      Like

      • Of vaccineren verplichten. Waarom, als je je toch hebt laten volspuiten kan je toch niet worden besmet.

       Alles met het woord “verplichting” is verdacht.

       Like

       • Klopt ergens wel, je bent dan al besmet, de sterken met een goede constitutie overleven het wel, de zwakkeren niet.
        Zal dan ook wel de bedoeling zijn van die verplichting.
        Men verzaakt echter de verplichting aan zich zelf.
        In de jaren ’70 zijn er meer overleden aan polio die wel gevaccineerd waren dat hen die geweigerd hadden, toeval?
        In Belgïe wil men weer gaan vaccineren tegen polio terwijl het niet aan de orde is.
        Kijk, dat ruimt dan weer mooi op….ziektes verspreiden in hoofdzakeijk gezonde lichamen;
        En dan laten we de verwoestende werking van de kwik, mercurius, bestandelen maar even buiten beschouwing, hè?

        NG

        Like

 2. Het lijkt me heerlijk om dat te kunnen realiseren. Maar wat doen we met de chemtrails? Schieten we die uit de lucht? Hier in Zwolle is het vreselijk. Het stinkt en inde daad ze sturen niet alleen virussen mee maar ook zijn ze de geleiding voor frequenties.

  Ik denk dat we eerst moeten beginnen met de oorzaak aan te pakken en die zitten in Rome Londen en Washington.

  http://www.reformation.org/holocaus.html
  *https://www.youtube.com/watch?v=ov_H0DkW0fI&list=PL73DBFCEC14CE0752&index=16

  Like

 3. En dan afgezien van het afdwalen van het topic, een erg goed plan, well thinking.
  Helaas ontbreekt het hier nog aan bij velen.
  Dus, hoe dat te verspreiden?
  Ik heb ook geen pasklaar antwoord, helaas, en dat gebaseerd op mijn eigen bevindingen als ik onderwerpen van deze strekking tracht uit te leggen, te delen.
  Het lijkt wel of zowat iedereen compleet van de pot is gerukt als je zoiets simpels als hierboven uitlegt.
  Alsof men het gewoon niet wilt vatten.
  Hopeloos.
  Truste, trust……

  NG

  Like

 4. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws,verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 5. Het ‘settlement’ is als de dood dat er aan hun maatschappij wordt gesleuteld, laat staan opgeheven en vervangen door een plan waar ze in meerdere opzichten niets meer aan kunnen/mogen verdienen. De algehele verandering van hun wereld door realisme zullen ze niet zonder slag of stoot accepteren. In hun visie dient men de monarchie te dienen, want daar komen de luizenbaantjes vandaan, tenminste, als ze in Leiden hebben gestudeerd en lid zijn geworden van Minerva, de exlusieve club van pedofielen netwerken en onderdrukkers van alle mindere maatschappelijke klassen. Alles draait bij hun om de belastingen die – net als bij die middeleeuwse roofridders – inderdaad onvrijwillig wordt geïnt door een uitgekient in de grondwet beschreven ophaalsysteem. En bij in gebreken blijven volgd dan vervolging, namens een persoon die niet is wie hij zegt dat hij is.
  Ik stem voor het Bataafse belastingplan omdat er met het huidige een ongewild onrecht heerst in dit land. Samen met de herinrichting van de staat een prima plan. Je haalt het bij de sloebers en geeft het vervolgens uit aan parasieten!

  Like

 6. Het in net als bij de banken, ze kunnen geld bijdrukken zoveel ze willen, , zelfs het in zover dat de banken extra rente moeten betalen als ze hun buffer verhogen, dat in feite voorgesteld werd om omvallen tegen te gaan?
  Nou weet ik het ook niet meer? Jullie Wel?

  Like

 7. “Met de ingeleverde Euro’s kunnen de miljarden staatsschuld worden afgelost.”
  Die staatschuld is illegaal lijkt mij dus niets aflossen en de centrale bank nationaliseren.
  Gewoon de teller weer op nul zetten of zie ik iets over het hoofd?

  Like

  • Ik was te snel met mijn schrijfseltje.
   In vorige stukken heb ik gesteld: “Onderhandelen over de schulden”.
   Daar kon dan inderdaad wel eens NUL uitkomen.

   Like

 8. Enigszins voorover gebogen door de bling die zijn borst sieren, loopt hij met vrouw en de werkelijke heerseres van dit land voorbij een zojuist neergezette krans. Dat bling maakt hem niet indrukwekkend omdat we weten dat hij het bling, maar ook het kapiteinskostuum niet verdient. Het is opgespeld voor nooit gedane verdiensten. O hij is wel kapitein, over een speedboot die mede is gefinancieerd is door ons. Maar dat zal hem een zorg zijn, een eerdere monarch van een andere familie heeft bedongen dat hij volledig wordt onderhouden door ons, en in plaats dat het geld wordt uitgegeven aan de werkelijke noodlijdenden word het verkwanselt aan een multi- miljardairs familie die net zoveel bezit als de gehele staatsschuld. En zo’ n sujet krijgt er nogeens €125.000 per jaar bij! Een gevoel van gemengde gevoelens hebben is in dit geval te licht uitgedrukt, deze pure schande word alleen nog maar goedgevonden door de bijbelbelters en de elite die er van profiteren. De rest ‘ Wie immer’ betaald de volledige rekening. Dat doet me denken aan het artikel 3 hoofdstuk 1 van de grondwet waarin staat ” Alle Nederlanders zijn op gelijke voet in openbare dienst benoembaar, want volgens artikel 1 in hoofdstuk1 zijn we allen gelijk en mag niemand uitgezonderd worden gediscrimineerd op welke grond dan ook. Ja ja, daarom heeft een knappe kop bedacht dat: …behoudens bij wet gestelde beperkingen en uitzonderingen. En dat komt dan in aanmerking voor de grootste onrechtvaardigheid die maar mogelijk is!

  Like

 9. Pas als mensen honger gaan lijden (en voor een grote groep staat het water al aan de lippen;die gaan desnoods naar de voedselbank voor”over de datum”troep) zal er actie-bereidheid komen.Maar dan nog hebben ze mensen nodig die de leiding van die actie nemen.
  Het enige wat rest is: iedere keer de tegenstelling naar voren schuiven.Bijvoorbeeld de toelage van ene Amalia en het feit dat er geen geld is voor de nieuwe daklozen,nederlandse burgers die soms door pure pech op straat komen te staan.Of dat er geen geld is voor het ruimen van l600 vaten afval in Petten,maar wel restauraties van koetsen,paleizen, Griekse steigers, oude schepen van een schatrijke oude vrouw optuigen.Met bakken vol wordt geld over de muur geslingerd voor één familie,terwijl miljoenen families zich al sappelend door de tijd moeten slepen’\
  Als mensen dat nu eens gaan inzien!
  Gelukkig komt er nu ruimte voor dwarse briefschrijvers in de populaire krant Algemeen Dagblad.Over Amaal is het laatste woord nog niet gezegd.Op naar het volgende schandaal of volgende onthulling.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.