PRINSJESDAG, IDIOTENDAG


De Nationale Idioterie “Prinsjesdag” is weer voorbij.

Een paar honderd in de haast opgetrommelde dementerende vlaggetjeswapperaars en wat verplicht aangerukte klasjes schoolgaande jeugd vertegenwoordigen de “rijendik” opgestelde toeschouwers.

We kunnen ons vergapen aan maffe hoedjes op corrupte koppen.

“Het volk” heeft een onwettige “koninklijke familie” gefaciliteerd met een bepantserde  “glazen koets” van € 12 miljoen. Groot voordeel: we kunnen ze nu HELEMÁÁL zien!

Het klootjesvolk achter glas:

Er is ook nog een “prinses” die vanaf een balkon versierd met “appeltjes van oranje” de “nationale krimp” goed weergeeft:

pd_2016_krimp

Het lulverhaal van een Overbodige Veurlees Keuning, “terzijde gestaan” door een ingevlogen huppelepupje met vastgeroeste kaakklem om de schone schijn op te houden, hebben wij hier uiteraard niet gevolgd. Wij volgen deze lui niet, waarom zouden we? Ongekozen, onbekwaam, onbevlogen en anti-Nee-derlandsch. Zijne Majesteitelijke Landsheer mompelde enkele maanden geleden nog, dat “iedereen die in de verdrukking zit, HEM aan zijn zijde vindt”. Als hij niet op vakantie is (staatsbezoeken dus). Vervolgens leest deze groot-aandeelhouder van Shell à € 100 miljard voor, dat Jan-met-de-Pet nog even moet doorbijten, dan is zijn leed geleden. Dit schrijven we op, ondanks het feit dat wij het niet hebben gevolgd. Waarschijnlijk is een hot item ook, dat de onveiligheid als gevolg van terrorisme weer is toegenomen. Bangmakerij is officiële staatspolitiek, voor het geval u dat was vergeten.

Wat u ook niet moet vergeten is het feit dat deze veurlees-keuning Hoofd van de Regeering is. De regering is immers “de koning en zijn ministers”. Hij moet tekenen bij het kruisje, tenminste als het ex-symbool van nationale verpaupering – zijn vermeende moeder, thans “prinses” – hem daarvoor toestemming geeft. Een wet is pas wet als er TWEE kruisjes onder staan. Zo werkt de “moderne demokrasie” in de Polder beste mensen, voelt u zich nu geen idioot?

Nee-derland bestaat niet. De wetten zijn ongeldig, alle regeringen zijn onwettig. Verkiezingen zijn dooddoeners en (internationale) verdragen nietig, dus waardeloos.

Dus dan kun je als regering doen en laten wat je wilt, de oppositie speelt het spel mee en de Nationale Politie is 2 keer zo groot als het leger. Men moet alleen het internet nog definitief onder controle zien te krijgen, alvorens het echte feest kan beginnen.

In de Republiek wordt alles anders.

Als je de mensen aan het woord laat, wordt alles anders. Geen belastingen meer, maar met de pet rond. Ministers worden dienaren des volks en voeren instructies uit. Ze hoeven zelf niets te bedenken. Ambtenaren maken geen beleid en hebben geen stemrecht. Het notoir corrupte uitschot dat dit land meer dan 400 jaar lang een poot heeft uitgedraaid wordt verbannen naar de eeuwige pijnbank. De Romanovs werden in de kelder in opdracht van Wallstreet uitgeroeid, wij sluiten deze hele Zur Lippe B. inteeltkliek op en vragen geld voor bezichtiging, een uitstervende kermisattractie.

wa_idiotendag.png

 

Weg ermee!

Herstel de Republiek

 

 

 

45 gedachtes over “PRINSJESDAG, IDIOTENDAG

 1. Dat landgenoten dit slikken,het is niet te bevatten.

  De enige vrouw als fractievoorzitter sprak WIJZE WOORDEN. Zij moet zeker minister worden in de Republiek der Nederlanden.

  Like

 2. De ufo is geland op Maxima der hoofd, wat een idiootte belachgelijke vertoning is dat!

  Mijn zege heb je!
  Als je de mensen aan het woord laat, wordt alles anders. Geen belastingen meer, maar met de pet rond. Ministers worden dienaren des volks en voeren instructies uit. Ze hoeven zelf niets te bedenken. Ambtenaren maken geen beleid en hebben geen stemrecht. Het notoir corrupte uitschot dat dit land meer dan 400 jaar lang een poot heeft uitgedraaid wordt verbannen naar de eeuwige pijnbank. De Romanovs werden in de kelder in opdracht van Wallstreet uitgeroeid, wij sluiten deze hele Zur Lippe B. inteeltkliek op en vragen geld voor bezichtiging, een uitstervende.

  Helaast gaan we dat niet mee maken.

  Like

    • Pauletta, het is zoals zij het uitdragen de nette elitaire hoeren😉😂 om te gieren.
     Jammer genoeg hadden de mannen geen pauwen veren in hun reet, tijdens prinsjes dag.
     Dan was het plaastje echt helemaal compleet!

     Like

   • Ezra70, Ik geeft niet op, het is nou eenmaal zoals het is.
    Helaas zou het gene wat moet gebeuren plaast vinden ,de banken zullen in derdaad uit elkaar klapen! Dat moet gebeuren omdat de mensheid op deze manier niet verder komt.
    Ook al zien merendeel van de menheid het niet zo.
    En we weten dat er héél veel leed zou plaast vinden en dat is het niet alleen Ezra,
    de Vs en Europa en Turkije enz…zijn niet gebaat bij vrede, wand het blijkt maar weer hoe viest zij
    alles op de spits drijven en zich doen het zeer wel bewust.
    Het geld stysteem is gebaseert op wat wij nu steeds meer en meer zien openbaren.
    Ik probeer het met soms humor ermee om te gaan, omdat het leven op aarde zéér complect is.

    Like

   • Update Deutsche Bank…..
    In een flits kwam het vanavond in het nos nieuws( met hangen en wurgen, dat dan weer wel, maar waren wel de enigen)….Deutsche Bank is down en nog maar de helft van aandelen waard. Wie volgt?

    Like

 3. Ik heb er niets aan gemist en dat houd ik zo! Het ontgaat me al jaren. De laatste keer dat ik er naar keek werd ik onpasselijk en dat heb ik daar niet voor over.
  Laten we hopen op een spoedig herstel van de republiek en het overlijden van de huidige constitutie…

  Like

 4. Ik kijk elk jaar – het is toch te typeren als de nieuwe kleren van de keizer.
  Niemand durft te vertellen dat Willy en Contje bijna debielen zijn
  Dat Max in Argentinië een straathoer wordt genoemd
  En Bea zo verschrikkelijk onbetrouwbaar is dat het ervan af druipt
  Met dat het hele zooitje lijdt aan psychische storingen van wie weet niet wat aard.
  Prinsjesdag = DE kermisattractie van de aangeklede rariteiten
  Zoiets mis ik nooit – zoiets geks zie je maar 1 keer per jaar
  En dan alle scholen in Den Haag vrijgeven
  Zodat de juffen en meesters lagere school de kinders tot voetvolk kunnen degraderen
  En achter de barricaden kunnen neerzetten zodat de NOS ze ka vragen hoe graag ze dat dien
  Met de gebruikelijke volksmeute in klederdracht en de paar toeristen die erbij zijn.
  Gewoon een aflopend geheel – kost teveel, brengt niets op en liegt en bedriegt oeverloos.

  Like

 5. Hoedjesdag? Kun je nagaan wat voor een dom volk deze mensen zijn! Totaal geen besef van waar het [in het] leven om gaat.
  Laat die waardeloze hoedjes maar liggen, maar laat, wat daar ónder zit, maar gelijk 200% degraderen. Aan het slavenwerk, deze arrogante lui.

  Like

  • Ken de geschiedenis en u kent de toekomst.
   Bij elke grote revolutie kwam het gebeuren voor de toenmalige elite als een complete verrassing
   De Franse revolutie – de Groot-Oostenrijkse revolutie – de Russische revolutie
   Zo geldt dat ook voor de komende revolutie in Nederland en EU.
   Wij maken nog mee dat wat wij nu gepresenteerd krijgen – de zichzelf achtende elite.
   Opgesloten is en nooit meer iets belangrijks of bestuurlijke in ons Nederland mag zijn en mag doen

   Like

 6. Het is van de zotte, iemand die niet zegt wie en wat hij niet is, mag iemand spelen die hij niet is. Tegen argumenten zijn bij wet verboden, dus hebben we (ik niet) het nationale handvest voor slaven (de grondwet) zodanig aangepast dat we er in feite niet eens over mogen praten. Zijne onnodigheid is met zekerheid fake te noemen, maar dat mag volgens het nationale handvest zo niet benoemd worden op straffe van opsluiting in een rijksinstituut voor instabiele personen. Achter de schermen wordt de classificatie voor deze gehele familie wel degelijk geregeld, want alles aangaande die lui is staatsgeheim gemaakt. Bijvoorbeeld de academische studies die de ‘onnodige’ zou hebben gedaan. Vanuit Leiden valt geen kritiek te verwachten, die zijn verzekerd van een benoeming door zijne doorluchtige nietsnut. Alles daaronder (slechts een klein deel legt de eed van trouw af) maakt geen schijn van kans op een vette baan als commissaris of burgemeester e.d. Daaronder bevindt zich ‘het volk’ dat slechts een taak heeft, mond houden, belasting betalen en lijdzaam toezien hoe het afgedragen belastinggeld over de balk wordt gesmeten door `wipkip’ de Argentijnse Nobelprijs winnares voor zand strooien in de ogen van hen die haar aardig moeten vinden. Haar opgedragen taken bestaan uit het charmeren van iedereen waarmee ze in aanraking komt, heb je echter zoals de meesten van ons hier op het forum andere gedachten van de staatsinrichting dan de huidige, dan is daar die muur die ons verbiedt om eroverheen te kijken en er verandering in aan te brengen. En dat wordt in dit land dan parlementaire democratie genoemd. De ware schuldigen van het huidige bestel zijn dus de dragers die in 1803 in Scheveningen de aanstaande potentaat op de schouders hesen en ons land definitief (maar niet voor eeuwig) uitleverde aan oplichters!

  Like

  • Er is wel een verschil tussen Willem I van 1803 en Willy, Maxi en Bea van nu.
   Of, om in jouw terminologie te blijven – een verschil tussen oplichters en oplichters.
   In 1803 kwam Willem I van Oranje Nassau – en was echt van Oranje Nassau
   Met Bea, Willy, Maxi en nakroost hebben we geen druppeltje Oranje Nassau in huis.
   Bea, Willy, Maxi en Akids van onbekende komaf hebben net zoveel werkelijk koninklijk bloed
   Als de eerste de beste Nederlandse putjesschepper.
   Met excuses aan de putjesschepers van Nederland.

   Like

 7. Ja Ger, een lezenswaardig stukje van jouw hand. Ik zag het vandaag helemaal niet zitten,maar nu krijg ik weer moed. En inderdaad, en over al die incest affaires ,daar weet de “onderdaan”niets van af. Het moet nu maar eens allemaal uit de doeken worden gedaan.Er zijn genoeg historici die zichzitten te verbijten.Ruim baan dus voor Gerard Aalders en Philip Dröge bijvoorbeeld…………..
  Nederlandse uitgebuite stomkoppen,sta op van je stomme barbecue en je nep-pleziertjes. Doe je ogen open,denk na, denk logisch.Dat is al een begin.

  Like

 8. Voor de zekerheid keek ik even op Herstel. Ja,we kunnen er nog op komen Hoe bestaat het.
  Nadat Nujij.nl tijdig,voor prinsjesklotenidotendag is verwijderd,was het nu de beurt aan GeenNieuws. Toen ik zag dat er al reageerders uitweken naar deze site besloot ik om daar dan ook maar weer eens een reactie te geven.Het werd nogal druk om Amalia en heur weelderige vooruitzichten. Kennelijk kon een en ander de censuur niet passeren en weg was de site. Evenals Micha Kat,die voorlopig onbereikbaar is.
  ProRepublica heeft gebrek aan kopij,ook daar is het huilen met de pet op.

  Er is de sinaasappels veel aan gelegen om zonder inmenging van het plebs te kunnen leven van de centen van de belastingbetaler.
  Wie het kleine niet eert,zal de Oppersmurf heur nageslacht hebben voorgehouden. Zo is ook het gouden mormel dt nu voor miljoenen in restauratie moet,ooit door Amsterdammers met dubbeltjes en centen bijelkaar gespaard……………..als kado voor bastaard Paulien……..
  Er moeten nu veel teiltjes worden geplaatst ……….want je gaat er van over je nek.
  Familie Amsberg is ziekmakend.Ze zijn de schaamte voorbij. Onbeschoft is het woord voor 2016.

  Misschien heeft Lubach nog wat te zeggen? Thierry Baudet gaat zelf maar de verkiezingen in met een nieuwe partij.

  Like

 9. Formidabele,misschien als ze ooit de geschiedenis Marie-Claire Roovers hebben gelezen.Maar al weer zijn de oranges in het voordeel.Het dossier ,nu op advokatenkantoor,vervalt in 2017 aan de Staat.
  En dan zal het wel linea recta naar de Drakenburcht gaan.Waar de open haard eens goed wordt opgestookt.

  Jaren en jaren geleden,voor de eerste grote censuurgolf op internet toesloeg,was er een Belg met de familienaam Telg. Op zich al veel zeggend want dat betekent nakomeling dus. Voor ik zijn gegevens,foto,huisadres,telefoon etc. veilig kon stellen,waren die verdwenen.
  Maar dezelfde Telg had daarvoor een interessant familieverhaal beschreven.In een klein stadje,pal over de grens met Limburg is de Burgerlijke Stand aldaar gedwongen door intimidatie van de nederlandse Kloonprinz met een heel gevolg van grote dienstauto’s (alleen al die verspilling) het complete dossier van grootvader Telg en diens voorouders af te geven.

  Ook de Belgische ambtenaren hebben slavenbloed. En wat was er zo belangrijk dat WA koste wat kost iets moest hebben om zijn eigen hachje veilig te stellen,tot in de eeuwigheid.

  Like

 10. Toch weer voor de gek gehouden met de borgpremie die 3.50 € verhoogt zou worden in 2017,nu vandaag wordt het al 10.00Euro per maand duurder in 2017, stelletje idioten mocht nog niet gezegd worden zeker?
  Het gaat zo goed met Nee..derland.

  Like

 11. Dank je wel Nooitgedacht,voorje reactie.Ik had net wat aanvullende gegevens en opeens werd de boel weggevaagd.
  Het is nu bijna middernacht,ik ga slapen.
  Misschien klopte alles wel maar was Telg toch een pseudoniem.
  Ik heb nog wel met hem gecorrespondeerd via Vrijspreker en de site van Edwin de Roy van Z.
  Ene Marianne der Nederlanden (dus van Willem 2) en historicus Kikkert mengden zich ook nog wel eens in het gesprek.
  Totdat trollen de boel verpestten.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.