HAALT CLINTON DE VERKIEZINGEN?


De macht achter de macht zal zich hopeloos gefrustreerd voelen.

Een betere president als Hillary Rodham Clinton kan men zich niet wensen.hillary-monica-do-what.gif

Corrupt, stapelgek, meegaand, chantabel, maar naar nu blijkt dood- en doodziek. We weten natuurlijk niet wat het mens onder de leden heeft. Bronnen melden Parkinson of een soort allergie iedere keer als ze een leugen uitkraamt. Thans heet het “longontsteking”, maar die duurt nu al een maandje of 8 – en dat kan niet. Van alles passeert de revue, maar ze moet en zal als president het Witte Huis in gesleept worden, ook al is het in gedrogeerde of zelfs comateuze toestand.

Tijdens de herdenking van 11 september 2001 in New York gebeurde het weer: het valse, liegende secreet ging onderuit – letterlijk.

“Hillary DONE” – toepasselijke titel. Done = Dead, misschien nog toepasselijker.

Duidelijk voor iedereen: dit wrak kan niet met bibberende vingertjes in de buurt van de “nuclear button” worden vertrouwd.

En wat bericht de Nederlandse fel pro-Clinton gecontroleerde pers?

Het campagneteam meldt dat Clinton bevangen was door de hitte. Ze is naar de woning van haar dochter, die in New York een appartement heeft, gegaan om bij te komen. Daarna ging het volgens haar campagneteam “veel beter”.

http://nos.nl/artikel/2131381-vijftiende-herdenkingsdienst-9-11-clinton-onwel-door-hitte.html

Over corruptie gesproken. Toch was het enkele uren later een heel ander verhaal:

De Democratische presidentskandidaat Hillary Clinton onderbreekt kortstondig haar campagne wegens een longontsteking. Dat heeft haar campagneteam in de nacht van zondag op maandag bekendgemaakt, meldt Reuters. Clinton verliet zondag een 9/11-herdenking omdat ze onwel werd.

https://www.nrc.nl/nieuws/2016/09/12/clinton-vertrekt-bij-911-herdenking-voelt-zich-oververhit-a1520820

Sinds februari kuchelt het reutelende liegmens er op los, ongegeneerd in de camera en wijzend met haar vingertje in allerlei richtingen. Pilletje slikken, vaasje water bij de hand, doorlopen, stemvee!

Longontstekingen duren 8 dagen en niet 8 maanden, zo vertelde mijn huisarts laatst desgevraagd.

En dan het  geijkte politiek-correcte geleuter over dat haar gezondheidsprobleempjes “allerlei wilde theorieën op internet voedt”, als zou ze ongeschikt zijn.

Welnu: wij vinden dit gammele wrak uitstekend geschikt voor de functie van woordvoerder van Corporate D.C., niet meer in staat zelf te lopen of te denken, gek is op bruine lijken in een woestijn en liegen als de ultieme bestuurseigenschap uitoefent. Wat wil je nog meer?

De nieuwe campagne heet: “Hillary for president prison 2016″. Ik zou haar maar opbergen in een hermetisch gesloten inrichting. Maar nee, hoor, de campagne wordt opgeschort, ze heeft een longontstekinkje opgelopen na een stortbui.

hillary-prison

Niks aan de hand, mensen, doorlopen maar!

En geef nog wat aan de “Clinton Foundation” voor een nieuwe gepantserde ambulance, ze doet immers zo veel goed werk voor de wereld….. Het gepimpte ministertje Sharon Dijksma gaf het goede voorbeeld: ze doneerde 10 miljoen van uw belastingcenten voor een gesmeerde Amerikaanse leugenfabriek onder de bezielende, belangeloze leiding van Hilly & Billy Clinton.

Herstel de Republiek

 

 

62 gedachtes over “HAALT CLINTON DE VERKIEZINGEN?

 1. Hilly, Billy, Willy – de naam van de trekpop maakt niet uit. Democraten resp. Republikeinen – staan onder leiding van dezelfde cabaal.

  De CIA runt de VS. Of de president komt uit CIA-gelederen, of de Vice-president. De CIA werd gevormd door samenvoegen van de nazi-inlichtingendiensten olv. (Orde van Malta) Gehlen met de geallieerde OSS.
  De komende president van de VS zal voor het 4de Rijk (de VN-Heilstaat) zijn als Adolf voor het 3de Rijk.
  John Chuckman writes in the Foreign Policy Journal, The CIA and America’s Presidents.” http://batr.org/forbidden/012616.html

  Staatsonderwijs – in vervalste geschiedenis – en corrupte pers, politiek, en politicologen, 1000-en nep ngo’s en denktanks scheppen de bevattingswereld van de moderne mens.

  Modern history is understandable only in terms of the ongoing campaign by the Illuminati (which infiltrated Freemasonry in 1781) to destroy Western Civilization and enslave mankind.
  Nesta Webster’s book “World Revolution” (1921) and John Daniel’s “Scarlet and the Beast” (Vol. 1, 1994) both describe this process.
  http://www.rense.com/general29/free.htm

  Like

 2. Duterte gooit alle Amerikanen er uit

  Hij zegt o.a dit:

  US Special Forces Must Go | Duterte

  https://geopolitics.co/2016/09/13/us-special-forces-must-go-duterte/

  In order to preserve the conflict perpetually in Southern Philippines, the United States embedded US Special Forces inside one of our military camps in Muslim Mindanao under the pretext of military assistance through the Enhanced Defense Cooperation Agreement [EDCA] signed with the last Aquino administration.

  “The special forces, they have to go. They have to go, the US Special Forces in away from Mindanao. There are many whites there, they have to go,” he said, adding that he was reorienting the country’s foreign policy. “I do not want a rift with America, but they have to go.”

  He also warned that US troops would face difficulties if they decided not to heed his advice and leave.

  “If they see Americans, they’ll the Muslim rebels really will kill them. They’ll get ransom and then kill you them, even if you they are black or white American as long as they’re American,” he said.

  “For as long as we stay with America, we will never have peace in that land [Mindanao],” Duterte said on Monday.

  Like

  • Markus, Nou daar zullen de oorgaandonor ontvanger achteraf niet blij mee zijn ook hun familie niet.
   Vooral de gene die het hart ontvangst, die zal last krijgen van van gedachten,beelden en gevoelens van Hillary, nou de familie kunnen maar beter snel verhuizen, als Hillary kwaad werd.

   Buiten dat de gene blijft er echt niet langer leven, de rede hier van is er is tussen donor en donorontvanger geen gezamelijke monderlingse overeenskomst hebben gesloten.
   Deze overeenskomst kan alleen slagen, als bijde personen uit vrije ontvoorwaardelijke liefde
   het doet. Zo niet zul het lichaam het afstoten.

   Like

   • Het is pure handel, niets anders. In het Midden Oosten is het na drugs en wapens de grote binnenloper. Daar is een oorlog de dekmantel, hier is de wet straks de dekmantel.
    Ziekelijke vertoning die Pechtold met dat voormalige voorlezeresje van het Journaal. Wat waren ze blij!!

    Dupuis (“professor ethiek” hihi) weet te melden:
    “Vooral in Nederland hebben we het probleem van de orgaan-schaarste. Dat komt omdat er “maar” 600 verkeersdoden vallen, ieder jaar”.

    Daar heb ik wel een oplossing voor: versoepel de verkeersregels!
    Je moet ze ook alles voorkauwen.

    Like

   • Ik ben VOOR orgaandonatie. Waarom? Er zijn teveel politiek correcte vernederlanders die het “verdienen”.
    En als je zo wezenloos bent dat je jezelf niet verdiept in de materie dan krijg je wat je gezaaid hebt, toch?http://worldnewsdailyreport.com/david-rockefellers-sixth-heart-transplant-successful-at-age-99/ weet je gelijk voor wie ze het doen 🙂
    Vooral als je leest dat je vanaf je geboorte gelijk al orgaandonor wordt……..
    Maar tegenwoordig is iedereen bang om dood te gaan, en laat nou angst het ergste zijn voor de mens zijn/haar gezondheid, grappig toch?

    Like

   • D666 de Partij van de dood, wat nu gebeurdt is puur ogaanroof!
    Verkapte moord, deze personen krijgen spierverslapers dat is niet voorniks.
    Dit is niks anders dan puur om geld gaat.
    Als men werkelijk hersen dood is, dan werdt het hoofd koud en het hart stop ermee.
    Dit heb ik zelf met mijn moeder meegemaakt.
    De nabestaande werden gewoon belazerd, waar zij bij staan Pauletta.

    Like

 3. Het is een storm in een glas water en niets anders dan complotdenken. Het feit dat ze ondanks haar longontsteking keihard heeft doorgebuffeld, laat haar struikelen, strompelen, vallen, wankelen en schudden als een aardbeving.

  Deze krachtige vrouw heeft een bewonderenswaardige eigenschap, luister maar:

  Dus als je nu nóg niet weet en gelooft, dat “she powered through her multiple illnesses”, dan ben je echt een achterdochtige complotdenker die het meent op te moeten nemen tegen het massale, uniforme, politiek-wenselijke media geweld dat dagelijks over ons wordt uitgestort…..

  Like

 4. Organ Harvesting… “We Can Get It for you Wholesale”
  https://theinternationalreporter.org/2016/05/18/organ-harvesting-we-can-get-it-for-you-wholesale/

  Het is de meest lugubere misdaad die ik ken. Er bestaat een grote handel in en voornamelijk in Israehell. Wat is de reden dat er jaarlijks zo veel kinderen verdwijnen?
  Tijdens de “vluchtelingenstroom”zijn er 60.000! kinderen vermist. Waar zijn die gebleven?

  Het is ook een reden waarom je in een ziekenhuis vaak dood gaat. Uit de eerste hand gehoord.

  Als je bijna dood bent is meestal de eerste vraag of je organen gedoneerd mogen worden.

  NIEMAND HEEFT HET RECHT OP JE ORGANEN. NIEMAND BESLIST OVER JOU.
  HET HOORT ALLEMAAL TOT DE BERUCHTE AGENDA.

  https://lovetruthsite.wordpress.com/2016/05/12/jim-stone-spare-parts/

  25000 Ukrainian children organs havested in Israel
  https://mx22.wordpress.com/2009/12/03/25000-ukrainian-children-organs-havested-in-israel/

  The Economist Magazine 2016 Front Cover – UFO Observation

  Trouwens nog even iets anders:

  George Soros Warns Europe to Accept Refugees or Face Extinction
  http://www.zerohedge.com/news/2016-09-12/george-soros-warns-europe-accept-refugees-or-face-extinction

  George Soros is een nog grotere misdadiger dan Killery Clinton. Ik vraag me altijd af welk groter ziekelijk brein er achter een oorlogsmisdadiger zit.

  En ik roep ook al jaren dat de verkeersregels versoepeld moeten worden. Niet dat krampachtige op je teller te moeten kijken. Maar ja, dat brengt ook geld in het laadje.

  Like

  • @Ezra Precies. Deze oorlogen en vluchtelingenstromen worden misbruikt(hoewel deze oorlogen al een gigantisch misbruik van mensen en middelen is) om kinderen, organen etc. te roven.

   Waar die kinderen gebleven zijn? Vermoedens waar je koud van wordt:
   -Orgaan-roof (eerst dus die kinderen dood maken)
   -Medische experimenten
   -Satanische rituelen
   -Pedofielen toelevering
   -Rest (adoptie, kinderarbeid, etc., etc., etc.)

   Opgemerkt dient te worden dat het ene punt het andere niet uitsluit.
   Mensen die dit doen en/of hier op wat voor manier ook aan meewerken, daar mag voor mij apart de doodstraf voor worden ingevoerd, niet na totale verbeurd verklaring van al hun bezittingen en rechten.E.e.a. ook na zware gedwongen arbeid ter verdere genoegdoening van hun misdaden.

   Luguberder kan haast niet! Hier word je koud van.

   Kortom donorschap “ja(automatisch), tenzij” is immoreel, is een smerige inbreuk op recht op integriteit van je lichaam, op je vrijheid, op beschaving en ‘de goede smaak’.

   …en de bevolking, de Neanderlandertjes ……..hij, zij, het, iets of wat dan ook slapen ‘rustig’ voort tot ze zelf of een dierbaar familielid het slachtoffer wordt!

   Like

   • Ja, Nemesis. Het is niet te bevatten dat iemand zulke dingen ook maar KAN bedenken. Zoals admin. ook zegt:

    ER STAAT NIETS TUSSEN MIJ EN MIJN OORSPRONG!
    Niemand kan en mag zich het recht toe-eigenen om iemand iets aan te doen. Ik hang aan geen een geloof.
    Ieder geloof is gecreëerd. Het één is uit het ander ontstaan en er klopt geen ene moer van.

    Niet iedere Nederlander slaapt. Maar de meesten zitten zo vast geroest in hun eigen dogma’s en kunnen niet geloven en aanvaarden dat alles anders is dan dat ze van kind af aan geleerd hebben. Je krijgt toch steeds andere inzichten en dan kan je de oude toch aan de kant zetten? Als kind werd mij ook van alles geleerd waar ik later van ontdekte dat er niets van klopte.

    Ik kijk en luister momenteel een film vanGreg Hallet en Jim Fetzer:

    Greg Hallett: The Hidden King of England; Finding Jesus’ Graves … challenges the Flat Lie Royals

    The Show exposes the entity called Queen Elizabeth II as a fake, a Flat Lie Royal, a usurper, rendered Greg Hallett’s Charge in October 2011 …Prince William (UK) as the illegitimate son of King Juan Carlos of Spain and Princess Diana (UK), which is why King Juan Carlos of Spain abdicated, as a direct result of Greg Hallett’s exposure and near-identical photographic analysis of Prince William (UK) and King Juan Carlos (Spain).

    The proposed Laws of Succession in the UK are ‘Queen’ Elizabeth II’s confirmation of
    her and her family’s illegitimacy, where Elizabeth is the illegitimate Artificial Insemination daughter of Winston Churchill and Elizabeth Bowes-Lyon’s Maid …where Winston Churchill is the illegitimate son of King Edward VII …and King George V (UK) is the illegitimate son of Tsar Alexander III of Russia …and Princess Diana sabotaged the breeding of Prince William and Prince Harry to ensure that neither were born in auspicious months …and that Queen Victoria and her psychics predicted that all of this would be written up by a Lemurian (New Zealander) …where Greg Hallett was directed by Queen Elizabeth II’s doctor to King George VI’s Natural son in New Zealand, who is/was a superior Royal to Queen Elizabeth II.

    Like

  • ezra70 dat hebt je goed gezien!
   Buiten dat de rijkste krijgen de beste jonge orgaan en de gene die een orgaan nodig heeft, die krijgt een zieke orgaan.

   George Soros is dat inderdaad en die naam Killary goeie toepastelijke naam.

   Like

 5. Ze trekken zich terug:

  vd scheur eh steur piszwak, stennis pisschaart *) etc etc
  ze mogen van mij allemaal oprotten/oprutten **)

  Maar het is / zijn ook de gewone ‘bewegingen’
  wanneer de verkiezingen/oplichtingsvoordegekhoudnep
  dagen naderen.
  Zullie hebben de orders ‘van bovenaf’ uitgevoerd
  de eigen zakken gevuld de nodige perverse festiviteiten bijgewoond
  en kunnen vervangen worden door gelijksoortige criminele parasieten.

  *) allemaal met de kleinst mogelijke letter als mogelijk.
  **) niets doorhalen, want allebei kan.

  Like

 6. Trump schijnt het nu beter te doen in de peilingen.Ik verwacht dus een terugtrekken van Hillary,waarna ze die vage bleekscheet die vice-president zou moeten worden ,naar voren schuiftof haar lieve trouwe man Bill.Dan kunnen ze het geld van de Clinton Foundation daar voor gebruiken.

  En anders is er nog de oude Bertie Sanders,want die ligt goed bij de jongeren/

  Het een heeft helaas met het ander te maken,maar wij kunnen ons nu beter met die rampzalige sukkels in Brussels en Den Haag bezig houden.

  Like

  • Pauletta ik ben niet zo van die site. Hij is nogal gek van Swedenborg. Daar hoef je me niets over te vertellen want dat is pure illuminati. Hersenspoeling zogezegd. Van heel dichtbij heb ik meegemaakt hoe mensen daar godsdienstwaan van krijgen. Ik kom sommigen nog wel tegen. Je kunt het vergelijken met de jehova’s getuigen. Ze gaan alleen niet langs de deur. De “priesters” lopen in witte gewaden en de diensten zijn gewoon net zoals in de katholieke kerk. Ik heb zelf zo’n toga zoals ze het noemen moeten maken.

   http://www.thetruthseeker.co.uk/?s=Swedenborg
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Emanuel_Swedenborg

   Like

   • ezra70 Persoonlijk vind ik “thetruthseeker” een uitstekende site. Zeer informatief en divers.
    Ik bezoek de site regelmatig en ben er in de loop der jaren toch een beetje ‘wijzer’ van geworden…
    en hoop dat mijn aangereikte “bijdrage” ook anderen zal interesseren.

    Wat bedoel je met ‘ik heb zelf zo’n toga zoals ze het noemen (moeten?) maken? ‘
    Ik zie tegenwoordig zoveel mensen over straat lopen in gewaden….!

    Like

    • Pauletta ik bedoel een priestertoga. 10 Meter zuiver wit linnen gaat er in zo’n gewaad. Stad en land moet je af bellen om dat te kunnen bemachtigen. En er bestaan geen patronen van maar dat kan ik zelf wel tekenen.

     Voor de rest wil ik er niet over uitweiden want dat is gelukkig ver achter me gebleven. Wél heeft het me tot nadenken gebracht wat ik misschien anders niet had kunnen doen. Ik laat vallen wat me niet meer past.

     Neem van mij aan dat alle godsdiensten door de mens gecreëerd zijn en iedereen geeft er zijn eigen invulling aan. Volgens mij is het nooit of te nimmer de bedoeling geweest om mensen op deze manier te indoctrineren en niet te vergeten, te onderwerpen.

     Dat wil niet zeggen dat ik niet een eigen visie, wereldbeeld heb. Dat behoud ik voor mezelf en wil daar niemand mee belasten.

     Ik heb alleen aangegeven dat ikzelf die site op bovenstaande gronden niet wil bezoeken.

     Hier, op deze site (admin) probeert in ieder geval zijn best te doen om de geschiedenis op een andere manier in kaart te brengen. In mijn jarenlange zoektocht heb ik nog geen bedrog ontdekt. Maar wie ben ik..

     Veel sites heb ik achter me gelaten want ik houdt absoluut niet van desinformatie. Daar is mijn tijd te kostbaar voor. En zo goed staat de wereld er op dit ogenblik niet voor.

     Wat een ander doet moet hij zelf weten. Dat gaat mij niet aan. Ieder doet het op zijn eigen manier. En dat is ook goed.

     Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.