9/11 – VLIEGTUIG-GEKKIES


De vliegtuig-gekkies, de goedgelovigen die ze nog steeds zien vliegen, net zoals op 11 september 2001,  krijgen plots van staatswege alsnog het gelijk aan hun kant.Terwijl tot voor kort minder dan 30% van de Amerikanen nog enige waarde hechtte aan de officiële lezing omtrent de gebeurtenissen van die dag, werd het blijkbaar tijd een tegenoffensiefje te lanceren. Men had nog 28 pagina’s van het (verder volstrekt waardeloze, doch lijvige) rapport van de 911 Doofpot Commissie achter de hand gehouden. Iedereen die al eerder had gesuggereerd dat Koninkrijk Saudi-Arabië achter de goed georganiseerde aanslagen van 11 september 2001 zit, krijgt alsnog gelijk.  Het heeft even geduurd om de spanning er in te houden, maar dan heb je ook wat.

Niets dus.

Iedereen die aan komt met dit verhaal moet even een paar bewijzen leveren die in het rapport van de 911 Commission niet zijn opgehelderd. We nemen genoegen met slechts één bewijs. “IRREFUTABLE EVIDENCE” om zo maar eens te zeggen….Wordt dat bewijs niet geleverd en blijft men toch volharden in deze Saudi-Arabië variant, dan kunnen we die goedgelovigen blijven bestempelen als vliegtuig-gekkies, nog gevaarlijke gekkies ook.

Het bewijs wat we willen zien is een sluitende verklaring hoe miljoenen tonnen staal, beton en asbest in enkele seconden kunnen worden verpulverd, terwijl het papier naar beneden dwarrelt?

Het “wonder van de verstoffing” zag er zo uit:

dustification

 

Dus de Saudi’s moeten een dergelijke techniek in bezit hebben. Of weten wie het had, destijds. Waar zijn die torens gebleven? Weggewaaid?

Het zoeken naar WIE het heeft gedaan is wat men ons wil laten doen. Het weten van HOE het is gebeurd zal men voor eeuwig voor ons verborgen willen houden.

Waarom Saudi Arabië en waarom nu?

Zoals gebruikelijk moeten we weer een heel stuk de geschiedenis in om de zaak goed te kunnen doorzien. We zullen dat doen door middel van een paar steekhoudende zinnen, om te voorkomen dat het onleesbaar wordt. Ooit komt er misschien nog eens gelegenheid om er uitgebreid en dieper op in te gaan.

(1) Saudi Arabië is over de houdbaarheidsdatum heen.

En dan met name de houdbaarheid van het 3000 leden tellende wahhabitische Saudi koningshuis, een oorspronkelijk joodsgelovige stam uit Irak en 100 jaar geleden door de Britten aan de macht geholpen. Jaarlijks wordt voor miljarden aan oorlogstuig aangeschaft. Onlangs is men een rechtstreekse oorlog tegen het buurland Jemen begonnen, maar wordt op eigen grond bevochten. Het bombarderen van onverdeidigde (burger)doelen is het enige wapenfeit van dit moorddadige regime.

(2) Olie en gas drogen langzaam op.

Er komt een dag dat de oliewinning te duur wordt en noodgedwongen moet worden gestopt met de productie. Dat kan nog 50 of 100 jaar duren, maar voord e westerse oliemaatschappijen is het veiliger om de controle geheel over te nemen en het gebied te koloniseren tot het laatste vat olie is opgepompt.

(3) Amerika kan niet zonder oorlog

Alles draait om het voeren van oorlogen, met name tegen vijanden die vele malen zwakker zijn dan de militaire macht van Corporate D.C. Dat wordt bewerkstelligd door economische boycots en provocaties. Saudi-Arabië ziet al geen kans om een stam als de Jemenitische Houthi’s  eronder te krijgen, dus miltair is het geen probleem. Het koningshuis wordt uitgekocht en een nieuwe “democratie” wordt gevestigd in een verbrokkelend Saudi-Arabië.

 

Het volkomen corrupte Saudische “koningshuis” is door haar krediet heen. Daarom krijgen ze de schuld van de aanslagen op 11 septmber, nu 15 jaar geleden. Het geheim houden van 28 pagina’s van het “onderzoeksrapport” is een bewuste taktiek. Nu op straat ligt, dat Saudi Arabië er achter heeft gezeten, kan er wraak worden genomen. Helaas moesten eerst Afghanistan en Irak als daders worden verwoest, dat blijkt nu dus een gevalletje “foutje, bedankt” te zijn.

De vliegtuiggekkies zijn nu ook Saudi-gekkies geworden.

Wij zullen wel weer worden uitgescholden voor enge complotters, maar daar heb ik dan het volgende antwoord op:

complotters_1

 

 

22 gedachtes over “9/11 – VLIEGTUIG-GEKKIES

 1. Pingback: Eindtijdsignalen en andere opvallende nieuwsfeiten, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 2. En die derde toren? Zullen we op zender 3 vanavond daar nog iets over te weten komen? Toren C. Met het complete archief van de CIA. Altijd handig lijkt me.Teveel voor de papierversnipperaar.
  Denk groots.

  Like

 3. Pingback: 9/11 – VLIEGTUIG-GEKKIES | Silvia's Boinnk!!!

 4. Weer krijgen de andere de schuld ervan, tewijl D.C geheime diensten ect …het zelf hebben geflikt
  en gefiannieerd.
  Deze hoge leiders en geld schieters zijn zelfs zonische joden evenals dat Isreal dat ook is.
  Amerika is van af het begin al een oolog zuchtig land en nog steeds.
  Het land gaat failiet en willen Europa erbij betrekken.

  Like

 5. These 3 Groups Are Responsible for 9/11 and the Fake ‘War on Terror’
  http://freedom-articles.toolsforfreedom.com/911-attacks-15-years-3-guilty-groups-2/

  Makia Freeman, HumansAreFree.com

  The 911 attacks that happened in the USA on September 11th, 2001, did indeed change the world in a way that hardly any other event has. As we arrive at the 15th anniversary of the grandest and most daring false flag operation in the known history of the world, it is important to remember that numerous aspects of the 911 attacks still remain shrouded in secrecy.

  Despite this secrecy, we know enough to say there were 3 guilty groups involved in the operation on that fateful day.

  These groups (2 of them nations) are still around today, exerting influence and wreaking havoc, especially in the war in Syria in the Middle East. This article takes a closer look at the evidence of these groups’ involvement in a conspiracy of epic proportions, whose effect still reverberates and can be tangibly felt around the word today.

  Like

 6. https://complotdenkers.nl/

  Wat beweegt complotdenkers? Zijn het paranoïde geesten of lijkt hun geloof in samenzweringstheorieën eigenlijk nog het meeste op religie? Journalist Maarten Reijnders dompelde zich onder in de wereld van de samenzweringsgelovigen. Hij sprak verscheidene Nederlandse complotdenkers. Van een herhaaldelijk veroordeelde ex-journalist die de jacht heeft geopend op pedo-netwerken tot een anti-vaccinatieactiviste die ervan overtuigd is dat de Holocaust zwaar wordt overdreven. En van een succesvolle ondernemer die meent de moord op John F. Kennedy te hebben opgelost tot een oprichter van een politieke partij die de luchtmacht wil inzetten tegen chemtrails sproeiende vliegtuigen. In Complotdenkers legt Reijnders uit hoe je een samenzweringstheorie kunt herkennen, waarom iedereen wel eens geneigd is om te vallen voor de verleiding van de complottheorie en waarom dat gevaarlijk is.

  Paniek van de elite en hun profiteurs………

  Like

 7. Nogmaals ik heb ook al 100den (zegge: Honderden!!!) keren uitgelegd aan diverse & genen hoe alles inzake deze 911 illusion hokus-pokus truc,leugen, bedrog en oplichting resp. bangmakerij in mekaar zit, maar nog steeds HELE (domme en/of luie) volksstammen die dit klakkeloos geloven………Zucht….

  Like

 8. Vergeet ook niet dat de Saudie’s in de weg liggen als men israel wil gaan uitbreiden naar het grote israel, dus wellcht tijd dat Saudie een beetje gaat opschuiven om wat ruimte te maken. En zo houdt men ook de werkelijke verantwoordelijken welke duidelijk aan te wijzen zijn buiten het zicht in de main-stream…
  http://whodidit.org/cocon.html
  Zionist America playing Satanic Game & Reshaping Middle East For N.W.O .

  Like

 9. Om nog een interessant kanaal aan the halen aangaande de skull&bones connectie met de jesuits en dat ook nog i.v..m. gezien met de offering op die zwarte dag laat een duidelijk beeld zien van hoe de hazen werkelijk zouden kunnen lopen…Opmerkelijk hoe men eigenlijk uit beeld lijkt te blijven bij de meerderheid omdat men zich zo in lijkt te dekken… Een interessante serie en tevens kanaal om je wat verder in te verdiepen.

  Like

 10. Pingback: 11 september 18 jaar geleden | HERSTEL DE REPUBLIEK

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.