NETANYAHU BEVUILT NEDERLANDS GRONDGEBIED


De premier van de onwettige nepstaat rond Tel Aviv, ook wel Israël, het Beloofde Land genoemd, is op staatsbezoek in de onwettige nepstaat, ook wel “Koninkrijk der Nederlanden” genoemd.Wat doet die vent hier, wat heeft hij hier te zoeken en is het niet zo dat waar hij opduikt er een terroristische aanslag in de maak is of tijdens zijn aanwezigheid ter plekke reeds is uitgevoerd?

Bibi_de_waarzegger

Benjamin – Bibi – Netanyahu, een erkend oorlogsmisdadiger, massa-moordenaar en “Iraanse-atoombom-gekkie” staat hier een paar ongekozen dombo’s de hand te schudden en vervolgens het Nederlandse volk belerend toe te spreken.

En dat terwijl er een onderzoek naar corruptie tegen hem loopt. De facto heeft deze druiloor geen recht van spreken, maar er zijn in dit land genoeg collega-druiloren die hem de hand reiken en hem een podium geven voor zijn onbenullige wartaal.

Hij waarschuwt voor “de islam” en zegt dat zijn strookje land een eenzame strijd voert tegen die levensgevaarlijke religie onder aanvoering van de koppensnellerssekte van het ISIS-kalifaat. Dit Bibi ventje is een levensgevaarlijke gek, die het ISIS-kalifaat bestrijdt met bommen op en rond Damascus, op de troepen van het Syrische “regime”. U voelt hem al aankomen zeker? Bibi is kippig, scheel, bijziend, of echt stekeblind en stokdoof en gooit maar wat bommen om zich heen. Of zou hij gericht bommen gooien in de hoop dat Syrië eindelijk eens een verwoestende raid op Haifa of Tel Aviv uit gaat voeren? Dan kan deze ras-oorlogshitser de Ayatolla’s in Teheran de schuld geven. Uiteraard is dat laatste aan de orde: hij hoopt ooit eens van zijn 200+ atoombommen af te raken.

Hiermee is overigens niet gezegd dat atoombommen ook echt werken [LINK]. Maar de dreiging alleen al is mooi meegenomen. Filmpjes met onheilspellende muziek zijn er zat te vinden op het internet….

In plaats van deze loslopende psychopaat de hand te schudden zou hij in de boeien geslagen moeten worden, nu hij toch in de buurt van het Haagse Internationale Strafhof is. Voordat hij gaat praten over wie zijn opdrachtgevers zijn, kan hij in coma worden gebracht, net zoals zijn voorganger Ariel Sharon. Ook is de Milosevic methode een optie. De vraag is alleen wie hem uit gaat leveren.

Bibi_wanted terrorist

bibibomb_2

Hij heeft jaren geleden de rode lijn al overschreden, maar hij werpt zich op als underdog, slachtoffer van de holocaust, terwijl deze ex-Pool met de naam Meilikowski een nieuwe holocaust aanricht.

Voor de goede orde: het is een minderwaardig zetbaasje van grotere machten. Het zionisme is identiek aan het communisme en niet eens bedacht door de joden, die het systeem verafschuwen. Het zionisme is een paramilitaire organisatie die “het Beloofde Land” tijdelijk bezet houdt voor de boekhouders-gilde rond het Vaticaan. Zionisten zijn niet per definitie joden, joodsgelovigen. Echte joden willen een duurzame één-staat oplossing, net zoals wij van de Bataafse Republiek. Zionisten willen ook een één-staat oplossing, maar pas ná de grote ethnische schoonmaak.

Deze in 1948 eenzijdig geproclameerde, dus onwettige nepstaat wordt de enige democratie in het Midden Oosten genoemd, een hemeltergend lachertje.

Weg ermee!

38 gedachtes over “NETANYAHU BEVUILT NEDERLANDS GRONDGEBIED

  1. Pingback: Texiteer Baudet papt aan met kakkineuze VVD’ers en de nepstaat rond Tel Aviv | HERSTEL DE REPUBLIEK

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.