SCHERMVERSLAVING

Als u zich wel eens heeft afgevraagd, waarom het zo rustig blijft onder de mensen, terwijl ze dagelijks een poot wordt uitgedraaid, dan is het antwoord op die vraag: drugs.

Tegenwoordig moet alles achter een scherm, het is een gegeven zolang er geen betrouwbare kranten in het leven worden geroepen.

Hoe kleiner dat scherm, hoe makkelijker het is mee te nemen en te tillen. De kleinste kinderen kunnen er mee overweg. Mooi, toch?! We hebben allemaal wel door, hoe verslavend en hypnotiserend de effecten zijn die door dit soort apparaten worden veroorzaakt. Op mensen, maar in het bijzonder kinderen. Medische wetenschappers hebben het hokje gevonden waar deze nieuwe ziekte in kan worden gerubriceerd: drugs- of medicijnverslaving. De gebruikers zijn niet langer gebruikers maar patienten.

Eén van de studies die naar dit fenomeen zijn gedaan, concludeerd dat de werking van bijvoorbeeld tablets goed werken tegen nervositeit bij kinderen. Normaal gesproken wordt daartegen  het medicijn “midalozam” voorgeschreven. Er zijn ouders en kinderen getest, waarvan één groep het medicijn werd voorgeschreven en de andere groep met de i-Pad bezig was. In alle gevallen moesten de kinderen een operatie ondergaan en om de zenuwen te onderdrukken werd dit dus bij wijze van proef toegepast.

Het is mooi dat stress kan worden bestreden met beeldschermpjes, maar hoe zit het met kinderen die geen stress hebben? Er gaat immers dezelfde verdovende werking van uit, zodat we hebben te maken met zombie-achtige toestanden op gigantische schaal.

Psychiaters geloven dat het gebruik van de i-Pads en i-Phones, etc op de “patientjes” een zeer schadelijk effect op de mentale ontwikkeling hebben. Het zijn kinderen in de groei en dat betekent, dat de effecten onherstelbare schade aanrichten. Andere wetenschappelijke onderzoeken hebben zelfs al aangetoond dat de fysieke ontwikkeling van kinderen schade toebrengt, naarmate het gebruik van deze electronische drugs toeneemt. Want bij een verslaving is altijd sprake van toename, we weten nooit waar het stopt en hoe. Nu weten we dus waarom het zo stil blijft achter de barricades. Ze zitten met gekromde ruggen naar het gevaar, helemaal in de ban van bewegende poppetjes op een schermpje.

stevejobs

De uitvinder van de i-Pad Steve Jobs heeft zijn kinderen categorisch verboden van zijn zegen voor de mensheid gebruik te maken zolang hij het leven had. Veel te gevaarlijk, vond Steve…..

“They haven’t used it. We limit how much technology our kids use at home.”

“My kids accuse me and my wife of being fascists and overly concerned about tech, and they say that none of their friends have the same rules…  That’s because we have seen the dangers of technology firsthand. I’ve seen it in myself, I don’t want to see that happen to my kids.”

Moet ik nog doorgaan??

44 gedachtes over “SCHERMVERSLAVING

 1. In de hemel is geen bier en daarom drinken wij het hier .

  Een andere dominee van onze fantastische Technische vooruitgang

  Geordie Rose, Founder of D-Wave (recent clients are Google and NASA) believes that the power of quantum computing is that we can `exploit parallel universes’ to solve problems that we have no other means of confirming. Simply put, quantum computers can think exponentially faster and simultaneously such that as

  hier te lezen de keerzijde, wel in het Engels

  http://wespenre.com/My-Books/Book2-AI/wes_penre___synthetic_super_intelligence_and_the_transmutation_of_man__a_roadmap_to_the_singularity.pdf

  http://www.unicusmagazine.com/THE_WHOLE_TRUTH.htm

  Like

 2. Even het nieuws van het schermpje gelezen.
  De familie viert in april 2017 feest in Tilburg. De plaats waar brave Hendrik vele vrouwtjes een beurt heeft gegeven. Zijn alle nakomelingen ook welkom op het intieme feest?
  Is Rutte ook een bloedverwant met de familie?
  De paus verklaart een moeder uit Indie heilig omdat zij iemand heeft genezen(?). Hoe weet de paus dat?
  Weet de paus ook waar het verdwenen vliegtuig is?
  Het antwoord is nog steeds nee.
  Slaap zacht klootjes volk.

  Like

 3. Drugs; of hypnose, hersengolf modulatie, etc.
  Klaslokalen, treinstellen, stationshallen, kantoorruimtes, de woonkamer, slaapkamers: electromagnetische velden met magnetron-werking:
  Straling van Wi-Fi WLAN gaat 122 tot 101500 keer boven de uiterste veiligheidsgrens:
  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M5&l=NL

  Hoe we, zonder dat wij het zelf doorhebben, (kunnen) worden gemanipuleerd, cq. getransformeerd tot ‘Transhumans’ (doelstelling VN, TTIP, G20, CFR, WEF, Bilderberg, e.d.):
  Nanotechnologie, transhumanisme en jijzelf:
  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M5&s=M13&ss=P1797&l=NL

  Like

 4. Trappen waar in, precies?

  Trouwens, die Bataafse Republiek is er al meer dan tweehonderd jaar.

  Stay put, sure enough, human race never was.

  Like

 5. Pingback: Eindtijdsignalen en diverse opvallende nieuwsfeiten, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

Reacties zijn gesloten.