DE RODE CIRKEL – KONINKLIJK PEDO-NETWERK


Een opmerkelijk verhaal en niemand weet ervan.

We baseren ons op een artikel van Veterans Today, een veel gelezen website met blijkbaar ongekende mogelijkheden om aan geheime informatie te komen. We nemen ons toch nog maar even voor deze website met gepaste achterdocht te volgen.

De kern van het verhaal draait om de moord op Supreme Justice Antonin Scalia vorig jaar, een paar dagen na een gesprekje met Barry Soetoro, woordvoerder van Corporate D.C. en de mysterieuze Iraanse uitvinder Mehran Keshe.

Mehran Keshe is uitgenodigd om zich in België te vestigen, naar eigen zeggen gefinancierd door de Belgische koninklijke familie. Hij is door Dirk Lauressens – een bekende Belgische bemiddelaar in zaken – in contact gebracht met de internet guru Sterling Allen. Meshe bevestigde dat hij in België niet zozeer verbleef als een vrij ingezetene, maar als gevangene. Gevangen en gecontroleerd in een netwerk van pedofielen, die de complete samenleving in België én Nederland controleren en beheersen. Dat gebeurt via infiltratie van het multinationale bedrijfsleven en bankwereld, de rechterlijke macht, de politie, etc. Het wordt niet eens al te geheim gehouden.

Deze Sterling Allen, die in nauw contact staat met het Belgische koningshuis, is gehoord door de FBI, waarna zijn computers in beslag zijn genomen voor onderzoek. Toen heeft zich zijn werkelijke activiteit geopenbaard, namelijk als netwerkbeheerder van een gigantisch pedofielennetwerk met als hoofdtaak het leveren van kinderen aan geheime genootschappen. Deze genootschappen spelen een doorslaggevende rol in het aanjagen van eeuwigdurende oorlogen en het onderdrukken van informatie en technologie.

De Amerikaanse zender NBC komt niet onder berichtgeving uit en meldt:

Massive pedophile ring busted; 230 kids saved – US news – Crime & courts | NBC News

An Internet pedophile ring with up to 70,000 members — thought to be the world’s largest —has been uncovered by police, a security official said Wednesday.

The European police agency Europol said in a statement that “Operation Rescue” had identified 670 suspects and that 230 abused children in 30 countries had been taken to safety. More children are expected to be found, Europol said.

http://www.nbcnews.com/id/42108748/ns/us_news-crime_and_courts/t/massive-online-pedophile-ring-busted-cops/

Onderzoek door Interpol? We zullen zien. Om te beginnen staat ons het logo al niet aan:

interpol.jpg

Dat Gladio-zwaard wekt niet veel vertrouwen, maar we kunnen er zoals gewoonlijk weer faliekant naast zitten…..

Een netwerk van pedofielen van maar liefst 70.000 deelnemers is volledig in kaart gebracht en heeft tot nu toe een paar honderd arrestaties opgeleverd. Websites worden gerund vanuit Parijs, België en (hoe kan het ook anders) het “Koninkrijk” Nederland.

Waar de berichtgeving angstvallig omheen wordt geformuleerd is het feit dat dit netwerk al veel langer bekend staat onder de naam “De Rode Cirkel”. Met name wordt verzwegen dat deze loopt via allerlei genootschappen en clubs over de hele wereld. Om een paar te noemen:

 • Bilderberg
 • St. Hubertus
 • Federalist Society
 • Knights of Malta (Rome, not KMFAP in Budapest)
 • Council on Foreign Relations
 • Federal Reserve Bank
 • NATO
 • Royal Families of Belgium and Netherlands
 • SCOTUS (Supreme Court of the United States)

Waarom deze groepen just de Vrije Energie Gemeenschap rond Mehran Keshe hebben geselecteerd  en massaal geïnfiltreerd lijkt op het eerste gezicht niet logisch, maar is het wel degelijk. Op twee manieren kan deze voor de gevestigde orde levensgevaarlijke beweging indien nodig worden geneutraliseerd:

 1. De beweging rond Keshe wordt in discrediet gebracht omdat het is verbonden met het pedofielennetwerk van de allerhoogste orde;
 2. Het is inmiddels bekend dat deze nieuwe technologie zeer interessant is voor het elite establishment.

Dit laatste heeft betrekking op de plasma technologie van Keshe, waarvan wordt beweerd dat die Amerikaanse stealth techniek en drones naar de schroothoop kunnen verwijzen. Het lamleggen van een Amerikaans oorlogsschip in de Zwarte Zee zou hier ook mee te maken hebben.

We zullen zien wat er van deze “Operatie Rescue” uiteindelijk terecht komt, gezien de verwevenheid van een dergelijk massaal netwerk met de heersende elite. Men zou onderzoek immers zo maar stop kunnen zetten en de lekkende elementen liquideren.

Want je kunt nog zoveel bewijzen, als het in de buurt van : de royalty” komt, gebeuren er vreemde dingen. Alleen al in Engeland zijn er zoveel keiharde bewijzen, doch arrestaties worden er hoegenaamd nooit verricht. Er zijn machtige beschermers en wie de hogere stand wil chanteren legt gegarandeerd het loodje.

http://yournewswire.com/50-proven-links-the-royals-have-to-sex-offenders/

Ze hebben, deze zogenaamde “belangrijke, voorname mensen” allemaal dit stempeltje met verve verdiend:

heart-good-humor

U bent gewaarschuwd, dit stempeltje is het Kaïnsteken van de 70.000 onderbemeten sukkels, het laagste maatschappelijke uitschot, een onuitroeibare ondersoort.

 

Natuurlijk: het Nederlandse “Koningshuis” wordt ook weer genoemd

Gezien bovenstaande speelt Nederland onder leiding van de “koninklijke” familie weer een prominente rol. Het kan bijna niet anders of dit onwettige koningshuis wordt standaard in verband gebracht met pedofielennetwerken, wapenhandel, drugstransporten, belastingontduiking, nepotisme, machtsmisbruik, etc. Geen enkele deugdelijke eigenschap is te ontdekken, geen enkele! Een doorgewinterde Sicilliaanse maffia-familie is vergeleken met deze “koninklijke” familie een kabouterverzameling in de voortuin. We waarschuwen alvast: als het onderzoek plotseling rare en onverwachte wendingen gaat nemen, dreigt men deze criminelen bijna te raken en worden er tegenkrachten vanuit de catacomben opgeroepen, die het onderzoek saboteren en lamleggen. En mocht er belangrijk lid wegens stommiteiten als gevolg van doorgefokt hersenfalen toch door de mand vallen, is er altijd nog een ski-ongeluk in combinatie met een nieuwe identiteit in een veilige SS kolonie te organiseren. Of gewoon lamleggen via de Clausmethode: de spuit erin. Uw majesteiten staan voor niets en gaan over lijken, desnoods ontdoen ze zich onder luid geween van hun eigen soort. Het doel heiligt de middelen, ALLE middelen.

Als er koppen gaan rollen is er vrij snel aan de kop te zien hoe het met het onderzoek gaat.

34 gedachtes over “DE RODE CIRKEL – KONINKLIJK PEDO-NETWERK

 1. Pingback: De Rode Cirkel – Koninklijk Pedo-Netwerk | Silvia's Boinnk!!!

 2. Pingback: WANHOPIGE NICO VAN DEN HAM TOT KONING: HELP UW VOLK! HET GAAT KAPOT!

 3. Is al vele vele jaren, maar zolang de mensen blijven zeggen; het is nou eenmaal zo, je kunt er toch niets aan doen, zal het blijven duren.
  En de mensen die er wel wat van zeggen worden kapot gemaakt. Kijk maar eens naar micha kat, arend zeevat, erwin lensink, ben v/d brink, admin van het haagse complot e.v.a. en in plaats zulke mensen te steunen zijn ze pokomons aan het zoeken………….
  Evil prevails when good people do nothing!
  Als alle goede mensen zouden samenwerken tegen het laagste v/h laagste wat een mens kan doen nml pedofilie was het binnen een paar weken afgelopen met die pedo’s.
  Helaas beseffen de meesten hun eigen kunnen en kracht niet, vandaar dat degenen die kleine kinderen misbruiken nog steeds niet in de fik zijn gezet, maar geloof mij maar dat gaat wel gebeuren.
  En degenen die die lui uit de wind hebben gehouden en hebben beschermd gaan mee!
  NO PEACE WITHOUT JUSTICE!!!!

  Like

 4. De IRT-affaire………en Van Traa die vermoord is, kijk eens naar de leugenaars, die vervolgens allemaal beloond zijn voor hun leugens……zo gaat dat in Nederland!!!!

  Like

 5. Ik vond die JuntaMax met Willy beiden er al zo flets en verschoten uitzien
  Die gezamenlijke foto – stel Tokkies met Nederlands trots aan Olympische medaille winnaars
  JuntaMax keek alsof zij haar laatste centje had ingeslikt en dat slecht gevallen was.
  Ze krijgen het benauwd die Tokkies HuitenBosch met hun pedofielennetwerk.
  Eens kijken hoe die onderzoeken verder lopen.
  Maar bang zijn ze daar in Den Haag zeker.
  Dus is er wel degelijk eindelijk iets goeds in zicht

  Like

  • @Yvonne, je moet de goede mensen er uit pikken. Gordon Duff is iemand die alle andere goed informatiebronnen bekritiseerd en is ook lang niet altijd aardig voor de columnisten daar. Volgens mij is hij een felle aanhanger van de Clintons. Ik kan het mis hebben maar in zijn artikelen blijkt dat volgens mij althans wél.

   Like

  • Alleen al uit het gegeven dat zoiets funzigs als de broers Lippens nooit vervolgd zijn.
   Kan opgemaakt worden dat zij behoorden tot de pedofielenring waar ‘koning’ Albert ook toe behoorde.
   De vraag is of zijn zoon Philip een pedofiel is – maar homo en onvruchtbaar is hij zeker
   Volgens een recent boek geschreven door een Belgische onderzoeker.
   Zijn vrouw is afkomstig uit een zwaar pedofielennest en van wie haar kinderen zijn, weet geen mens.
   Net als bij Willy en JuntaMax hebben die kinderen een heel andere natuurlijke vader.
   Bij Philip was de bedoeling met dat huwelijk dat die Belgische pedofielenring altijd vrij van vervolging bleef
   Bij Willy was de bedoeling dat niemand zijn verminderde IQ en zijn onvruchtbaarheid bemerkte
   Want Bea wilde alles graag in eigen hand houden.
   Ook dat JuntaMax kinderen kreeg van Benno – maar dat is niet helemaal gelukt.
   Zodanig ranzig zijn die zogenaamde koningshuizen in Nederland en Belgie.
   En daarnaast zodanig crimineel
   Dat een normaal mens er spontaan van gaat overgeven.

   Like

 6. En Rutte komt zo angelic over,je zou hem zo een koorhemd aantrekken en hij gaat Hymnen zingen bij de EO,zich zelf begeleidend aan de piano.Tenslotte is hij ook niet vies van Libelledagen.
  En hij staat zich uit te sloven,dat hij niet in zijn eerste leugen is gesmoord (1000 euro voor iedereen) ook niet in zijn tweede (HRA) en zijn derde,o ja dat geld voor de Grieken. Nee,hij blijft strijden voor de Familie,voor ene staatssecretaris,voor vele,vele ministers,rechters etc. Hij moet wel MP blijven,want hij is de belangrijkste dekselzitter.
  En zolang als het deksel op de doofpot zit, nee,dan treuren we nog niet ……….

  Maar inderdaad Jack,het koppel straalt niet vreugdevol uit.Burnout denk ik ……
  Er komt nu zo veel op hen af………

  Like

  • Je hebt hem zeker nog nooit in werkelijkheid gezien.
   De vent oogt vies met zijn pokdalig gezicht en zijn verschijning
   Er zweemt een wolk van slechtheid om hem heen
   De eerste indruk van een ander is meestal de juiste

   Like

 7. Jack,ik zag nu een beeld van Rutte op visite bij Erdogan. Kennelijk had niemand hem opgekalefaterd,want hij had een vreemd opgezwollen gezicht.Deed me zelfs denken aan een filmpje van Hillary.Die zelfde dijkjes in de wangen. Dus geen deuken maar dijkjes.

  Kan een medicus ons bijpraten?
  Wij zitten met dat kereltje.En we betalen hem.

  Like

  • Hahaha Attie, geweldig antwoord, lig hier op balkon echt in een deuk, hoewel je antwoord zo waar is.
   Maar dit verhaal zou zomaar eens kunnen kloppen, Adm., want herinnert u zich niet de verklaring van belgische kinderarts Joyce Labruère, die naakt en heel erg dood in Nederland is gevonden, nadat zij had verklaart, dat er een mega groot pedonetwerk actief was in België en Nederland, waarin de top en konings- huizen actief zijn.En Dutroit maar een visje was? Zij was ook zo’n belangrijke getuige, die geliquideerd is. Want vele slachtoffertjes kwamen in haar praktijk. En ook moest ik denken aan het voormalig standaard relaas over het Ronde huis op HdR.
   Kut familie; kielhalen die hap, maar pas wel nadat ze ons terug betaald hebben.

   Like

 8. En nu de hamvraag: Wat gaan we doen behalve tot aan onze dood doortikken op (geweldige blogs als deze!) om het verval van dit land te stoppen en de schuldigen in de noordzee te dumpen?
  Al 20 jaar lees ik alle ellende, mij is wel duidelijk dat de hele club viespeuken in denhaag incl die smerige nazi familie op moet zouten , maar hoe dan?

  Like

  • De Bataafse Republiek is er nog steeds en is ons eigendom.

   https://herstelderepubliek.wordpress.com/2016/04/01/de-bataafse-republiek-is-een-tussenoplossing/

   Na een half jaar proberen dit via een Gewestelijke indeling aan de gang te krijgen, heb ik de moed maar opgegeven. Zolang er nog idioten zijn die menen dat alles kan met goede wil vanuit een doos onder de brug, kun je het allemaal vergeten. Je wordt als initiatiefnemer overigens op zijn zachtst gezegd voor crimineel aangezien als je zoiets op poten probeert te krijgen. Dat zijn dan in het algemeen lezers zoals als jij die blijven vragen, vragen, vragen en wachten, wachten, wachten op iemand die zijn nek uit wil steken, zodat iedereen dan een richtpuntje heeft om die dappere dodo de hersens in te slaan. Als het kan letterlijk, doorgaans virtueel en altijd anoniem.

   Nee-derlanders zijn best content met de bestaande situatie. Allemaal weer stemmen straks en de gevestigde orde kan weer achterover leunen. Nee-derlanders zijn nog NOOIT opgestaan tegen de heersende macht. Ook tijdens de Opstand niet, dat was de adel, die aan de bedelstaf dreigde te geraken. Wij zijn een weinig achtenswaardig volkje met als enige prestatie de landaanwinning met geld vanuit de koloniën.

   Ik ben tot de slotsom gekomen dat er totaal geen draagvlak is om onze wederrechtelijk gejatte soevereine rechten op te eisen. Tot groot genoegen van de parasieten en hun hulpjes.

   Triest….

   Like

 9. Nou ja, niets is meer zeker denk ik.Nu gaat Jan Roos ook nog meedoen aan de verkiezingen.Ik zie hem als een moderne versie van boer koekoek.En wat hebben we toen toch een lol gehad met die man. Alleen al zijn interruptie over de steekpenningen van Bernhard. Hij stond na al het gekrakeel op en zei,waarom gaan wij geen advies inwinnen bij die mannen die zelf al steekpenningen hebben aangenomen. Schmelzer en Roolvink en nog 1 van de Telegraaf geloof ik,wie was dat ook al weer. We lagen in een deuk, maar nu zouden we misschien wel heel anders reageren omdat elke familie op een of andere manier in de puree zit.

  Met Roemer wordt het niks,ook al is hij tien kilo afgevallen.Nou dan maar dwars liggen op een andere manier.For the fun. En dat leidt tot hilariteit,minachting en afgang van de gevestigde orde.Ik vind dat Lubach zich ook kandidaat moet stellen en in Farao-gewaad de verkiezingscampagne in.
  Dan valt Rutte en zijn zoodje verraders nog voor de verkiezingen.Er is nog hoop voor Republikeinen.

  Like

 10. Ach ja – Willy straalbezopen. En bodyguards die hem – rustig – zijn gang lieten gaan.
  In opdracht van Bea natuurlijk en/of omdat zij al genoeg hadden gezien bij die Tokkies
  Claus en kleine jongetjes
  Bea en haar tweewekelijkse mannelijke sekspartners
  Willy die zo dom is dat hij de bijnaam Willy-de-Mongo kreeg.
  En regelmatig stomdronken – want enige beschaving en/of integriteit is dat stelletje oplichters vreemd
  Bea zal nog wel steeds elke twee weken van een mannelijk onbenul een seksbeurt krijgen.
  Willy zal ng steeds regelmatig stomdronken of wellicht compleet stoned zijn.
  Nederlanders zijn helemaal mesjogge om dit te laten voortduren.
  http://www.ad.nl/binnenland/barry-hay-willem-alexander-hing-dronken-aan-mijn-been~a5a88927/

  Like

  • Ik ben hartstikke tegen de monarchie, maar ik vind dat hij het hartstikke leuk opvangt allemaal.

   Ze hebben een nieuwe eikelsoort ontdekt.
   Die krijgt de naam Barry.

   Like

 11. Ja dat lijkt zo. Maar in de tijd van de Lockheed toestanden wa s er veel gedoe in de Tweede Slaapkamer maar tot verbijstering van alle tv-kijkers eindigde het zogenaamde opstandige gedoe in een Oecumenische Dankdag voor God Nederland en Oranje.
  Nou dat gebeurt nu niet meer hoor. Zelfs door het kolderfilmpje Lucky TV zijn er veel mensen de ogen geopend.En er is te veel kennis op internet,ook al proberen ze dat te dwarsbomen.
  De groep met de vlaggetjes dunt uit. Zelfs in Staphorst doen ze frivool. Het wordt ook te duur om naar Den Haag te reizen ,dat kan je toch beter opsparen voor een last minute reisje. Wat moet je daar nog naar die weelde van anderen te kijken.
  En de nieuwe Nederlanders hebben meer met hun koning in Marokko of hun president in Turkije.

  Nee, ooit is de maat vol.Het deksel van de doofpot zal wel vanuit het buitenland moeten worden opgetild.En wat dan? Vluchten wordt moeilijk als de hele wereld op de hoogte is.

  Like

  • @Attie, met de Staphorsters kan je prima omgaan. Veel inteelt en daardoor vaak misvormingen. Maar het zijn erg aardige mensen. Wij wonen er niet ver vandaan en als je in ons huis Staphorst roept komt de keuken, badkamer kortom eigenlijk erg veel naar je toe. Het is jammer dat ze vaak (niet door jou, hoor) in een slecht daglicht komen te staan. Het is een prachtig dorp.
   Ik kocht een keer zo’n Staphorster klompenrek voor in de tuin en ze kwamen hem zomaar voor niets brengen. We dronken gezellig met elkaar koffie aan de keukentafel en hadden erg veel plezier. Altijd goed voor een babbeltje en in de winkels word je nog vriendelijk geholpen.

   Like

    • Dat is op sommige momenten van de dag. ’s Zondags gaan we regelmatig een boswandeling maken en lopen dan met de staphorsters door het Staphorster bos en praten niet over geloof o.i.d. maar over andere onderwerpen. Ze zijn ruimdenkender dan je zult vermoeden. De jongeren zijn niet zo streng als de ouderen.

     Like

 12. Ezra.ik ken Staphorst goed hoor.Ik vind het een gezellig dorp.Het was ook altijd een leuke tussenstop bij Waanders,waar je dan nog een ouderwetse duitse biefstuk kon bestellen.Heb het idee dat het nu door de ligging een beetje in verval is,maar er zijn andere restaurants bij gekomen en ik heb gemerkt dat het daar nog echt ouderwetse gastvrijheid is .Dat zit gewoon in de mensen.Geloof maakt mensen niet slecht natuurlijk. Maar het waren wel oranje-aanhangers dankzij verkeerde voorlichting en indoctrinatie.
  Ook Staphorsters hebben internet en tv en boeken gelukkig.

  Ik hoorde van een buschauffeur die daar vaak komt ,ook als reisleider,dat er nog 4 oudere vrouwen in klederdracht lopen en nog maar 2 of 3 kinderen.Einde verhaal. En ook de jongeren lezen de verhalen over Barry Hay die een straalbezopen prins aan zijn kuiten had hangen.Dus wat er daarna allemaal is gebeurd hebben ze ook wel meegekregen.
  Ik vond het wel grappig dat Barry het had over “Uwe Majesteit” .
  Inderdaad.Dat moeten we altijd zeggen tegen onze opponenten.Dan lopen ze gegarandeerd rood aan van schaamte.Want dat was dan natuurlijk opeens ook niet de bedoeling.

  Like

 13. Pingback: PEDOGATE: MASSA ARRESTATIES…. STILTE | HERSTEL DE REPUBLIEK

 14. De hele royalty en omliggende community’s in de wereld zijn naar elkaar zo chantabel met als enige oorzaak dit verhaal.
  Ook daarom stroomt het hier vol met westerse cultuurvreemden, want als niet, dan ………….
  En indien het Tjeukermeer niet uit zichzelf zou splijten om droog aan de andere zijde te komen, dan zou dat nu wel gebeuren.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.