HET GLADIO-21 TERRORISME KENT GEEN GRENZEN

Wat gebeurt er toch veel om ons heen, het is (bijna) niet meer geloofwaardig.

Alles is waarschijnlijk anders en vrijwel niets is wat het lijkt.

Oefening baart kunst en …. er wordt wat af-geoefend vandaag de dag. De GLADIO-21 Zomer van 2016 is goed op gang.

Bezet Duitsland

Het door de geallieerden nog steeds 100% bezette Duitsland wordt geteisterd door oefeningen/aanslagen. Steekpartijen, schietpartijen, angstsyndromen en rassenhaat – een zwartboek voor de totalitaire staat. In München hebben “ooggetuigen” het infame “ALLAHU AKBAR” gehoord tijdens het vermoorden van onschuldige omstanders. Nu mag u weten dat bijvoorbeeld Palestijnse christenen tijdens de kerkdienst meerdere malen het “Allahu Akbar” ten gehore brengen, omdat het “God is groot” betekent in het Arabisch. Dus waarom zou het een op hol geslagen immigrant zijn denkt u? Waarom zou het een ISIS-soldaat zijn, denkt u? Omdat u zo bent geprogrammeerd, denkt u?

Precies daarom.

Voor het eerst is er, zij het slechts mondjesmaat, aan onze veelvuldige verzoeken voldaan, om aan te tonen dat er werkelijk slachtoffers zijn gevallen tijdens de Gladio-21 oefening in München door de ISIS-soldaat, wiens bazen zijn vergeten de verantwoordelijkheid voor de oefeningsaanslag op te eisen.Wij vragen telkens immers om harde bewijzen: doden, lijken, kapot geschoten lichamen en bloedbaden. Niet omdat wij daar nu specifiek gek op zijn, maar omdat we ze nimmer krijgen te zien “uit piëteit” met de nabestaanden of iets dergelijks. Maar het begint er op te lijken, crisis-acteurs die daadwerkelijk tijdens de oefeningsaanslag het hoogst denkbare offer brengen…. of toch niet?

De levensechte poppen zijn niet meer nodig, de crisis-acteurs staan in de rij voor een vette premie. Alleen is het dus nog de vraag waarom deze “terrorist” met losse flodders schiet en hoe het nu toch komt dat er toevallig weer een cameraman op de goede lokatie staat om een en ander voor het nageslacht vast te leggen. Waar komt die “terrorist” trouwens zo plotseling vandaan? Uit de groep mensen die hij neer gaat maaien, zo lijkt het wel. Vragen, vragen….

De slachtoffers zijn dus op andere plaatsen gevallen, dat betekent dat de “terrorist” ook nog een magazijn met echte kogels tot zijn beschikking heeft gehad. Of dat er mensen door andere “terroristen” zijn geliquideerd, op het moment dat er even geen camera aanwezig was. Of dat het weer een echte oefening was. Gezien de ordentelijke manier waarop de massa kalmpjes onder begeleiding van zwaar bewapende dienders in duidelijk waarneembaar geel hesje, uitstekend geschikt als schietschijf,  in veiligheid werden gebracht, lijkt het dan weer op een soort “brandalarm oefening”. Er is totaal geen paniek te bespeuren in de menselijke kudde met veel (lege?) wandelwagentjes voor peuters.

Ik gok op 2 dagen nationale rouw – of zou het de moeite niet eens meer waard zijn?

Aangezien deze oefeningsaanslaglokatie verder weg is dan Parijs en Duitsers geen Fransen zijn, neem ik aan dat wij hier in ieder geval geen minuut stilte aan wijden, gevolgd door een klaterend applaus voor onszelf.

Oefeningsaanslagen als deze leiden natuurlijk leuk af van waar het werkelijk om gaat, zoals de gebeurtenissen in het afbrokkelende Ottomaanse sultanaat van Erdogan en zijn trawanten.

Turkije

In de contra-coup – ook wel genoemd “zuivering” – is naar voren gekomen dat een gepensioneerde Amerikaanse generaal de mislukte coup tegen Erdogan zou hebben geleid. Deze typisch afgestompte Amerikaanse heikneuter met vierkante soldaten knars heet John Campbell en ziet er zo uit: rechtstreeks uit de Amerikaanse burgeroorlog.

General_John_F._Campbell_(ISAF)

Deze nuttige idioot heeft een naam te verliezen. Hij had na de aanval van de US Airforce op een ziekenhuis, fluks afscheid genomen als opperbevelhebber in Afghanistan. In zijn afscheidsrede sprak deze militaire cloon: “Het wordt tijd dat we in dit land weer volledig militair actief worden.” Met andere woorden: “Er komen veel te veel lui die er met de (onze) opiumwinsten vandoor gaan.” Zoals bijvoorbeeld Artsen zonder Grenzen, die de handel vanuit de ziekenhuizen organiseren, je moet wat als je directie onbetaalbaar wordt. Concurrentie voor de opium-elite: bommen er op dus.

Officieel is die Campbell dus onder het maaiveld gedoken, dat gaf hem de vrijheid iets te organiseren tegen Erdogan, die nota bene ook al dreigde de handel via de NATO-basis in  Incirlik te saboteren. Of het allemaal waar is, wij hebben wederom geen idee. Het is maar opgepikt uit een propagandakrantje van de partij van Erdogan. Maar sommigen in Turkije geloven het zeker en hebben een list bedacht.

https://www.rt.com/news/353034-turkey-nato-base-fire/

De gevangen genomen Turkse commandant van de basis Incirlik heeft onschatbare informatie. Hij heeft een levensverzekering, maar zal aan de gifbeker niet ontkomen, vrees ik. Er komt gegarandeerd nog veel meer Amerikaanse bagger boven tafel. Thans behoeven wij slechts in de gaten te houden hoe snel de Koerden worden bewapend door het Westen, mits de tweede coup wél slaagt. Ondanks het feit dat de Turkse legertop vrijwel geheel is weggezuiverd, altijd nog een kansrijke mogelijkheid.

Frankrijk

Voor we het vergeten: de Nice oefeningsaanslag met vrachtwagen was een groot succes voor ISIS, want de Tunesiër was een IS-soldaat, bleek achteraf. Het onderzoek is in volle gang. Maar het onderzoek is misschien ook al “klaar”.

Want waarom worden anders ALLE CCTV beelden vernietigd op verzoek van “de overheid”?

Er zijn wel degelijk nog goede, integere journalisten, al zijn ze met een lampje te zoeken:

http://www.gearoidocolmain.org/french-government-orders-destruction-cctv-videos-nice-attacks/

Hoe lang zijn website nog in de lucht is….

 

Tenslotte….

Het Gladio-21 terrorisme kent geen grenzen. De arrogante domheid van de organisatoren ook niet. Deze hybride oorlogvoering is van het jaar nul, omdat het zo doorzichtig is. Een ISIS-soldaat is niets anders dan een geprogrammeerde nuttige idioot van het inlichtingendienstkartel van het Westen, aangevoerd door CIA/MI-6/Mossad c.s. De lijnen komen samen in een eeuwenoude beerput van moorddadige neuroten met goudkoorts.

Wij blijven er in trappen, telkens weer.

We leven in een opgeklopte angstcultuur, de strategie van de spanning tussen gekunstelde tegenpolen. De grootste misdadigers zitten in torentjes, parlementen, tempels en paleizen met bunkers. Niet op straat, maar hoog en droog, onschuldig vakantievierend en liegend dat het gedrukt staat.

43 gedachtes over “HET GLADIO-21 TERRORISME KENT GEEN GRENZEN

  1. Angela Merkel is in het bezit van een Duits paspoort en een Israëlisch paspoort.
    Valt het Israëlisch paspoort onder de noemer ‘Diplomatiek paspoort’, of vanwege het feit dat haar moeder,
    zoals Angele Merkel beweert Joods is ….?
    Zie video Angela Merkel houdt speech in de knesset. (in haar Mutter Sprache).

    Like

Reacties zijn gesloten.