“KONINKLIJKE FAMILIE” KRIJGT HET SPAANS BENAUWD


Normaal gesproken volgen wij geen oranje pulp die door de royalty-brigade Str-ntvliegen wordt uitgebraakt op radio en TV.

Maar tips van attente lezers moeten we natuurlijk wel honoreren.

Och, arme “koninklijke familie”,  ze hebben het maar moeilijk in deze barre en onzekere tijden:

Griekse vakantievilla blok aan been koninklijk paar

De Griekse miljoenenvilla is inmiddels blok aan het been. Ons koninklijk paar zou er maar 3 weken op een jaar zijn. Het peperdure vakantieparadijsje verkopen is de eerste 30 jaar geen optie.

“Ons koninklijk paar”? Wie zegt dat? Die lui zijn niet “van ons”, anders waren ze allang van de aardbodem verdwenen. Maar wat weer een drama, het lijkt “Mozambique” wel!  Daar was heel Nederland immers ook zo blij mee. Eindelijk had de “kroonprinz” zijn eigen handeltje. Toevallig een knooppunt van de drugsroute van Suriname naar Europa, toeval natuurlijk, maar “koninklijke families” trekken altijd het noodlot naar zich toe….

Een peperduur vakantieparadijsje, waar je niet meer vanaf komt. daar ben je als “koninklijke familie” mooi klaar mee. Het begon immers zo fijn, heel Nederland was ermee in zijn nopjes, het was ze gegund, ze werken al zo hard! Helemaal blij was “het volk” toen er voor”de beveiliging” nog wat extra maatregelen voor weten-wij-veel hoeveel miljoenen belastinggeld moesten worden uitgevoerd. Iets met een steigertje voor wat luxe jachten, naar we hebben vernomen. Of voor een marinefregat die voor calamiteiten altijd mee op vakantie gaat met de geplaagde “koninklijke familie’.

Curacao_WA_Huisje

Ze krijgen het dus Spaans benauwd in de portemonnee.

Maar daar weten we wel een oplossing voor. Doe als grootmoeder Juultje van Soest i.c. opa Benno, de onroerend goed handelaar met een neus voor crimineel geld. Verkoop het hele zootje aan “de staat” en huur het voor nop terug, zolang dit land geen republiek is. Mocht die republiek er wel komen, dan gaat het hele zootje weer voor nop terug naar de “koninklijke familie” en kunnen ze het onder de prijs alsnog verpatsen. Opgelost, klaar is Kees, wat zeiken ze nou….

Maar er dreigt een véél groter gevaar voor de “koninklijke familie”. Al die aanslagen en ISIS en zo…. In de gecontroleerde pers circuleren geruchten van de volgende strekking

‘Huis ten Bosch wordt verbouwd tot bunker’

Willem-Alexander en Máxima maken zich grote zorgen om de veiligheid van de prinsesjes en henzelf. Ze hebben drastische maatregelen genomen tegen een terroristische aanslag.

Wat wordt er weer geheimzinnig gedaan over de kosten, het is immers maar zoiets onbenulligs als uw en mijn belastingcenten? Een paleisbunker met een geheime tunnel naar een atoombunker onder de tennisbaan, het mag wat kosten, aks ze het zelf maar niet hoeven te betalen uit hun € 5 miljard Shell-dividend.

Maar ook hier hebben we weer een geruststellende mededeling voor “het koninklijk paar” met hun  dierbare “prinsesjes”, die ons trouwens binnenkort ook vele miljoenen extra aan belastingcenten gaan kosten.

Het kenmerk van terreuraanslagen is steeds weer, dat onschuldigen worden getroffen. De elite ontspringt telkens de dans. Wij begrijpen die moderne terroristen niet. Een béétje terrorist vliegt een gekaapt vliegtuig het Capitool of het Witte Huis in, niet een World Trade Center. In Nice met een vrachtwagen tekeer gaan, maar in het Elysée is het pais en vree. In Brussel de metro en het vliegveld, een béétje terrorist treft het parlement, een paleis, of een kerncentrale. Op 7/7 2005 zit de complete wereldtop in Edinburgh, maar terroristen blazen de Underground en een bus in London op. Dom! Zelfs in Apeldoorn spelen ze het spelletje mee, tientallen slachtoffers, het feest voor “de koninklijke familie” gaat gewoon door.

alexander-maxima-apeldoorn

Kortom: “onze koninklijke familie” loopt geen enkel gevaar, wat zeiken ze nou weer…. ze lopen dag in dag uit te zeiken, klagen en zeuren, ik ben van mening dat ze niet eens spreekrecht hebben, aangezien ze geen enkele bijdrage aan de samenleving leveren, deze verzameling onwettigen.

Er gebeurt namelijk nooit iets verschrikkelijks als er echt meters gemaakt kunnen worden. Aanslagen zijn er alleen om mensen in een angstpsychose te houden. Aanslagen zijn nooit bedoeld om de echte machtselite een haar te krenken, integendeel, ze worden er alleen maar beter van. Dankzij stumperds als Hollande, Cameron, Soetoro en onderkruipselen als Rutte, Samsom, Pechtold, c.s. en andere ziekelijke fans van deze onwettige “koninklijke familie”.

Dat zegt dus wel degelijk iets over de opdrachtgevers die normaal gesproken in paleizen zijn gevestigd. Dat was in de Middeleeuwen al zo, zelfs in het oude Griekenland was dat al zo en dat is nog steeds zo. Die bunkers zijn gewoon om have en goed tegen een volksopstand te beschermen. De bulk van hun bezittingen is allang het land uitgesluisd.

Onze “koninklijke familie” en hun “entourage” met lakeien en prinsesjes loopt alleen maar gevaar als “het volk” precies weet wat ze in hun vrije tijd doen en hoe ze vrolijk frauderend belasting ontduiken.

Weg ermee!

67 gedachtes over ““KONINKLIJKE FAMILIE” KRIJGT HET SPAANS BENAUWD

 1. Pingback: De “koninklijke” familie, krijgt het langzaam Spaans benauwd | Silvia's Boinnk!!!

 2. Nee, het vastgoed van de “Populairste Familie van Nederland” staat niet onder water en dat zal ook nooit gebeuren. Zeer waarschijnlijk hebben ook zij hun geld via de Panama Route veilig gesteld maar dat stukje zal wel anoniem zijn gemaakt. Het blijft ook oorverdovend stil over deze Papers terwijl het met een hoop heisa bekend werd. Iedereen zou worden nagetrokken en zonodig fiscaal vervolgt maar je hoort HELEMAAL NIETS MEER! De NWO zal vol op de rem hebben getrapt nadat bleek dat hun werkpaardjes Cameron en Gunnlaugsson in het nauw kwamen. Het gepeupel betaalt ruim 50% belasting en werkt van 1 januari t/m 31 juli van ieder kalenderjaar voor de belasting afdracht terwijl de superrijken bij 1% al piepen. Zij worden door onze belastingdienst actief geholpen bij het ontwijken van belasting. “Niet omdat het moet maar omdat het kan”. Ik ben het met de schrijver eens dat het vreemd is dat telkens weer onschuldige mensen worden opgeofferd terwijl échte terroristen een ultiem doel willen bereiken. Ik vraag me stellig af of achter de schermen aan “iets veel groters” wordt gewerkt.

  Like

 3. Ja knul WA dan had je ook niet je naam moeten geven aan een water project in IsraHell van het JNF….dan steun je het terroristische schurkenstaatje mee he? Dingen benoemen zoals het is, geen gedraai meer en zorgen voor wereldvrede……

  Like

  • Beste Joop Jansen,

   Uit uw bijdrage begrijp ik dat u een ontzettende hekel hebt aan Israël? U noemt het een schurkenstaatje? Ik snap het, vrijwel dagelijks hoor je over de wereldwijde Joodse terreuraanslagen op onschuldige burgers, zoals onlangs in Nice, Brussel of Parijs………….
   Word effe wakker! Ga eens de werkelijke feiten bestuderen, want daar weet u blijkbaar niets vanaf. U bent òf zeer slecht voorgelicht, òf uw normbesef is door en door verrot. Kijk naar de feiten:
   Israël, een klein landje dat iets groter is dan de helft van Nederland, dat wordt voortdurend met totale uitroeiing bedreigt door landen en organisaties die geïnspireerd zijn door de islam. Dat telkens oorlogen opgedrongen krijgt, en als het dan noodgedwongen naar de wapens moet grijpen er alles aan doet, om slachtoffers onder de burgerbevolking te voorkomen. Israël, dat terug is van weggeweest, nadat de meeste Joden door de Romeinen uit hun land waren verdreven. Echter, een klein deel van de Joodse bevolking is er blijven wonen, zonder onderbreking, het is dus gewoon hun land, en de vele Joden, die al vanaf halverwege de Negentiende Eeuw vanuit Europa naar toe gingen, hebben het land samen met de oorspronkelijke Joodse bevolking opgebouwd. Hoezo schurkenstaatje? In geen enkel land in het Midden-Oosten is er democratie, alleen in Israël. Dus waarom hebt u dan een hekel aan dit kleine landje? U moet wel van heel goede huize komen om een geldige reden te kunnen bedenken! Reageer hier maar eens op als u dat durft.

   Like

   • “Normbesef”? U wel? Reageer hier dan maar eens op, als u durft:

    https://herstelderepubliek.wordpress.com/2016/07/13/himmler-was-een-jood/

    Miko Peled: http://ahtribune.com/history/203-november-29-1947.html

    Neturei Karta: http://www.nkusa.org/AboutUs/Palestine/support.cfm

    True Torah Jews: http://www.truetorahjews.org/mission

    Ik laat altijd graag echte Joden aan het woord….


    Ik laat ook graag de realiteit prevaleren boven het sprookje:

    Like

    • Om met de foto te beginnen, verwoestingen in Syrië, Irak, Yemen en Lybië, en dan in het midden een mooie snelweg in Israël. Wat heeft dit met Israël te maken? We zien hier hoe andere partijen elkaar afslachten, iets wat veschrikkelijk is. Dit zijn nota bene moslims die elkaar afslachten. Maar deze verzameling foto’s rondom de foto van de snelweg in Israël suggereert dat Israël hier schuldig aan is, bedoelt u dat? Dan het filmpje met de Palestijnse kinderen die door kolonisten belaagd worden? Ten eerste zou ik als ik daar woonde geen Palestijnse kinderen belagen, maar dit filmpje is wel met een bepaalde agenda gemaakt. Ten eerste is er een voortdurende oorlog aan de gang, en deze kolonisten hebben anderszijds heel veel terreuraanslagen te verduren, het geweld gaat dus over en weer. Dit filmpje vind ik nogal éénzijdig. Verder worden de nederzettingen illegaal genoemd, en dat is gewoonweg een leugen. Er is geen sprake van illegale nederzettingen, want dat land behoort aan het volk van Israël. Waarschijnlijk ben ik hier een roepende in de woestijn, want gezien de vele reacties zie ik hier alleen maar een afkeuren van Israël. Toch is deze afkeuring op verkeerde gronden geënt. Als ik de Bijbel er bij haal, zal ik wel helemaal tegen de haren instrijken, maar wat ik hier naar voren haal zal toch gezegd moeten worden. God heeft dit land aan het Joodse Volk gegeven, en wel tot een eeuwig bezit. Maar als men God de rug zou toekeren, dan zouden er oordelen over de Joden komen, en uiteindelijk zouden ze verstrooid worden onder alle volken. Dat is dus daadwerkelijk gebeurd, maar in de Eindtijd zal God alle Joden weer terugvoeren naar Israël en zullen ze het land opnieuw in bezit nemen en er nooit meer verdreven worden. Ook dat staat in de Bijbel. Die tijd is inmiddels al weer tientallen jaren geleden aangebroken. Verder ga ik nu even niet in op de nauwkeurig uitgekomen Bijbelse profetieën in. Nu even iets over het eigendomsrecht. Tijdens de Romeinse bezetting werden de Joden voor het grootste deel uit hun land verdreven, slechts een klein aantal bleef achter, en is er van generatie op generatie blijven wonen tot op de huidige dag. Ook al werden ze vele eeuwen overheerst door steeds weer andere bezetters, het blijft hun land. Tijdens de Conferentie van San Remo in april 1920 werd er juridisch bindend vastgelegd, dat al het gebied dat na de Eerste Wereldoorlog onder het Britse mandaat viel, toekwam aan het Joodse Volk, het zou een Joods Nationaal Tehuis worden. Engeland heeft dit besluit, dat ook nog onherroepelijk was, ernstig geschonden, en al het gebied ten Oosten van de Jordaan afgesplitst uit politiek eigenbelang. Dit werd Jordanië. Verder heeft Engeland de immigratie van Joden sterk tegengewerkt, ook tijdens de Tweede Wereldoorlog, waardoor vele Joden alsnog tijdens de Holocaust omkwamen. Vanwege de besluiten die tijdens de Conferentie van San Remo zijn genomen, is het verdelingsplan van de VN in 1947 illegaal. Hierbij werd nog meer land afgepakt van de Joden, zodat ze slechts 18% van het hun toekomende land kregen. En ook die luttele 18% werd hen niet gegund, gezien de vernietigingsoorlog die de Arabische buurlanden direct na de onafhankelijkheidsverklaring tegen Israël begonnen. Aangezien het mij aan de tijd ontbreekt, om op iedere reactie apart in te gaan, en iedereen dit toch kan lezen, mag dit schrijven wel als een reactie op iedereen gezien worden. Wat ik hier schrijf is historisch feit, ook moeten we bedenken, dat Israël tegen een grote overmacht moest strijden. De overmacht was zó groot, en de situatie voor Israël zó penibel, dat de beroemde Veldmaarschalk Montgomery, die een uitmuntend strateeg was, meende, dat Israël binnen minder dan 3 weken weggevaagd zou worden. Hij hield echter geen rekening met de wil van God.
     Ook bij de latere oorlogen versloeg Israël keer op keer vijandelijke legers, ondanks hun militaire overmacht.
     Ook nu wordt Israël bedreigd, door zowel terreurbendes als Hamas en Hezbollah, als ook door Iran, dat openlijk zegt dat het Israël van de aardbodem wil wegvagen. Israël is terug van weggeweest, dit keer om er te blijven, precies zoals in Bijbelse profetieën is voorzegd. Niemand zal ze er meer verdrijven, Hamas niet, Iran en Hezbollah ook niet. Zie en beleef het!

     Like

     • De “bijbel” is door wie ook al weer geschreven, enig idee? Handtekening eronder, klaar, ben ik om.
      U ontpopt zich als reli-fanaat van de eerste orde. U beropet zich op de “bijbel”, een onbestemd, onverifieerbaar verzameld werk over naar verluid duizenden jaren. En daar gaat u Palestijnse jongetjes mee pesten? Wat mij betreft heeft u zichzelf dan al gediskwalificeerd, want geloven doen we thuis. U wenst dat uit te dragen en daarmee genocide goed te praten. De “bijbel” staat er inderdaad vol van, net als toen Jozua met zijn etnische zuivering bezig was. In naam van de allerhoogste natuurlijk. U haalt er allerlei imperialistische conferenties bij, net als de “bijbel” komt opeens de “holocaust” om de hoek kijken. U sleept er nogal wat fantasietjes bij, zo in een paar regels. U zit hier duidelijk verkeerd, want u laat de geschiedenis beginnen waar u dat uit komt. Uw soort leidt duidelijk aan tunnelvisie, maar dat geeft u niet het recht anderen met dat probleem op te zadelen. Ik neem aan dat u spoedig weer aan de slag gaat in uw kibbutz ergens in de buurt van waar islamistische raketten neerkomen. Good luck!

      PS: nou nog even de definitie van “jood” en dan is dat sprookje ook opgelost.

      Like

      • Als u de door de Volkenbond belegde Conferentie van San Remo imperialistisch noemt, en daarmee blijkbaar het bestaansrecht van Israël ontkent, dan moet u toch even verder kijken. Dan mag, of beter gezegd, moet u ook de overige landen in die regio hun bestaansrecht ontkennen. Ik ga toch eerder uit van het recht dat God aan Israël geeft, of, als we dan zo nodig God er buiten willen laten, prima, maar dan blijft er nog altijd het eigendomsrecht volgens anciënniteit, en aangezien er al duizenden jaren sprake is van ononderbroken Joodse aanwezigheid, dan is dat op zich al meer dan voldoende reden om hen ook het land terug te geven in eigen beheer. En dat betekent een modern land dat op talloze manieren onovertroffen is op velerlei gebied, zoals landbouw, medische wetenschap, en niet te vergeten, technologisch gebied. Heeft u echt zo’n hekel aan Israël, gooi dan maar snel uw smartphone, tablet, laptop of andere moderne electronica in de kliko, want daar zit door Israël ontwikkelde technologie in. En weiger dan ook bij ernstige ziekte de vele levensreddende behandelmethoden die er dankzij Israël zijn.
       En dan beticht u mij ervan dat ik genocide goedpraat? U weet geen snars van de geschiedenis af, dat blijkt wel, want, met alle respect, de enigen die hier genocide probeerden te plegen, maar daar nooit in slaagden, zijn de Arabieren, die telkens vernietigingsoorlogen ontketenden tegen Israël, en dat nota bene vooraf aankondigden via hun propagande radiozenders. En nu zijn het Hamas, Hezbollah en Iran, die luidkeels aankondigen dat hun hoofddoel de vernietiging van Israël is. Hamas en Hezbollah hebben zelfs als doel de totale uitroeiing van alle Joden. Wees verstandig, en bestudeer de geschiedenis, en laat de leugens voor wat ze zijn, want er bestaat geen Palestijns volk, dat is pas vanaf 1964 verzonnen. Er is nog nooit een Palestijnse staat geweest, en die zal er ook nooit komen. Tot slot, heeft u wel enig benul, dat u mij toewenst om slachtoffer van oorlogsmisdaden te worden, oorlogsmisdaden waar u dus ook nog eens achter staat? Het opzettelijk afschieten van raketten op de burgerbevolking wordt gerekend als oorlogsmisdaad, voor het geval u dat nog niet wist. Over tunnelvisie gesproken.

       Like

       • U bent een echte dwaalleraar. U haalt er zaken bij waarvan u het bestaan niet kunt bewijzen. Daar baseert u alles op. Het zionistische nepstaatje rond Tel Aviv heeft inderdaad GEEN bestaansrecht. Mijn principe is dat de bevolking zelf bepaalt wat er met hun leven gebeurt. Simpel toch? Alle grenzen zijn door imperialisten getrokken op tekentafels in Londen en Parijs. Gelukkig weet ik een klein snarsje van de geschiedenis en beoordeel die op de feiten. U niet, u laat uw geloof in sprookjes de route bepalen. “Eigendomsrecht” is een leuke vervanger voor uw “god”. U weet kennelijk niet hoe de vork 100 jaar geleden in die regio in de steel zat. De meeste Palestijnen weigerden eigendom, met een goede reden. Mag u zelf even uitzoeken.
        Er moet gewoon één staat komen waar alle 12 miljoen bewoners identieke rechten hebben. De apartheidsstaat dient te worden vernietigd en het zionisme moet strafbaar worden gesteld wegens rascisme, genocide, etc. De oorsprong van het zionisme zou in uw geloofswereld zo ongeveer “de hel” zijn, noem het de ontstoken ingewanden van het Vaticaan. Leest u nog even na hoe de “oorlogen” van 1948 en 1967 zijn opgetuigd en leest u nog even de brief (1948) van de beroemdste jood Einstein er op na. Er is zoveel bewijs, u wilt het niet zien, niet weten, u heeft uw eigen agenda.
        Kenmerk van uw soort is dat er geen enkele vraag wordt beantwoord die ik stel. U dribbelt maar wat op eigen houtje door en trekt u van de realisteit en de feiten geen bal aan. U is dus een stoorzender die ons pad kruist, maar geen sjoege heeft van wat ons beweegt. Wij wiullen namelijk een republiek en volledige zeggenschap. Een republikein die de illegale nepstaat rond Tel Aviv een goed hart toedraagt is Vijfde Colonne, een volksverrader. U is niet veel beter als u beweert dat het arme Israëlische volkje wordt vertrapt, verdrukt, verkracht. Met al hun atoombommen. En fosforvuurwerk.

        Ik ga ook een boekje schrijven, noem het “woord van god” en claim heel Duitsland omdat “god” zo heeft beschikt, het staat er echt! En dan ga ik met mijn strontwagens langs de deuren, net als de arme, vertrapte Israëliers:

        U en met u vele “zionist-gelovigen” zijn een levensgevaarlijk loslopend soort, die compleet de weg kwijt zijn.
        Voor u weer commentaar gaat leveren: eerst al mijn vragen beantwoorden en links bestuderen en dan mag u weer binnenkomen, wel eerst kloppen, da’s wel zo beleefd. Probeer u te concentreren op wat er werkelijk toe doet in plaats van uw fantasiëen als feiten te presenteren, u tart iedere vorm van intelligentie op die manier. Dus nu voor de echt allerlaatste keer: Wat is “een jood”, wat is “joods”.

        Geen antwoord, dan ook geen commentaar meer leveren!
        Succes en shaloom!

        Like

        • Zo, nu verwijdert u dus ook mijn reacties, met inbegrip van mijn antwoord over wie een Jood zou zijn? Zéér democratisch. Ik vermoed, en als ik het mis heb mag u mij corrigeren, dat u niet alleen een hekel aan Israël heeft, maar ook aan mensen die iets uit de Bijbel aanhalen om iets duidelijk te maken, dus ook een hekel aan christenen. En dan deze zinsnede:

         “wie de bijbel leest vanuit evolutionair perspectief zal misschien niet god zelf beter begrijpen, maar wel wat het betekent mens te zijn……

         U benoemt de Bijbel tot een sprookjesboek, maar nu haalt u hier dus een echt sprookje bij, de evolutietheorie! De evolutietheorie is pas een echt sprookje, want het is iets onmogelijks volgens de natuurwetten. Het is zelfs nog veel erger, de evolutietheorie heeft tot nu toe al velen het leven gekost!
         Hoewel de evolutietheorie wetenschappelijk onmogelijk is, geloven velen er toch in vanuit filosofisch standpunt. Men gelooft in de evolutietheorie omdat men God niet wil erkennen, en men zichzelf zo kan wijsmaken dat Hij niet bestaat. U zal het hier wel weer niet mee eens zijn, en mij vermoedelijk wel weer opnieuw een relifanaat noemen, omdat ik het aandurf om het heilige huisje van de evolutieleugen omver te schoppen, maar de evolutietheorie is bewezen onmogelijk. Kijkt u maar eens op deze website, daar wordt alles haarfijn uitgelegd:

         verzwegenwetenschap.nl

         Like

       • De Tiber = de Potomac

        https://nl.wikipedia.org/wiki/Potomac_(rivier)

        Rome, Maryland, was the original name of a community within Prince George’s County, Maryland, which would eventually become Washington, District of Columbia. Specifically, Rome was the original community name of Capitol Hill, upon which the United States Capitol Building sits.

        In 1663, the property that would become the Capitol’s site was inscribed in the Maryland property records as “Rome,” its owner a man named Francis Pope. The southern boundary of this property was shaped by a river named for the river that runs through Rome, Italy, the Tiber.

        The community was part of the ten mile square tract of land which would become the American capital Washington, D.C., and its owner, Daniel Carroll, transferred the community to the federal government after the amendment to the United States Constitution sanctioning the building of the new United States capital city was ratified.

        Daniel Carroll was the chairman of a three-man commission appointed by President George Washington to find a suitable location for the capital city. A signer of the Declaration of Independence, Daniel Carroll was a Roman Catholic educated by Jesuits in Maryland and France. His brother John Carroll became the first Catholic bishop in America, presiding over the See of Baltimore, which included Washington, D.C. John Carroll also founded Georgetown University.

        Like

   • Je bedoeld die minimaal 85 % khazaartjes die nep joden die daar wonen wiens voor ouders uit khazarsistan van daan kwamen helemaal niet uit het gebied wat nu israel genoemd wordt? aka alka-nazi genoemd?

    Like

   • AEO, ik ben Joop Jansen niet en misschien heeft hij uw reactie nog niet gelezen, maar ik wel. En ik vind uw reactie schandelijk. Feit is, dat Israëlische soldaten dagelijks kleine kinderen afknallen alsof het hondsdolle kinderen zijn. Feit is, dat Israëlische soldaten dagelijks mensen uit hun huizen verdrijven, hun land inpikken, illegaal nederzettingen bouwen. Feit is, dat zelfs echte joden niet eens in zo’n schurkenstaat als Israel willen wonen. Feit is, dat de grootste censuur bestaat in Israel en het lang heeft geduurd voordat de goedwillende Israeli op de hoogte was van wat zij de Palestijnen aandoen. Feit is, dat demonstraties in Israel tegen het IDF hardhandig worden neergeslagen. Feit is, dat de toenmalige regering van Israel joden uit andere landen hebben gedwongen om naar Israel te gaan.
    De lijst met feiten is nog lang, maar u zult begrijpen wat ik bedoel. Zolang Gaza nog een openluchtgevangenis is en de bewoners worden bewaakt door het IDF en in de West-Bank nog steeds land wordt ingepikt en daarmee het levensonderhoud van vele Palestijnse familes ontnomen wordt, zal Israel voor mij en voor talloze anderen een schurkenstaat blijven.

    Like

   • Israël een klein land van afmeting maar een heeele grote financiële speler in de wereld. Praktisch al het grote geld in de wereld hoort toe aan Israël. Goldman Sachs, de crimineelste bank ter wereld is Joods. De Rothschilds een van de rijkste zo niet de rijkste ter wereld is Joods. Hoe denkt u dat dat kleine land zich staande kan houden daar. Met heeeeel veeeeel geld en militaire middelen uit de VS waar alle financiële instanties in Joodse handen zijn. Niet voor niks dat mevr. Duisenberg zo’n hekel aan joden heeft. Die heeft genoeg van haar man Wim meegekregen om te weten hoe Israël en de financiële wereld in elkaar zit. Het kleine landje krijgt een aantal keer het Bruto Nationaal Product aan giften uit de VS. Israël, dat ongestraft alle resoluties van de veiligheidsraad naast zich neer kan leggen. Landen als Iran of Rusland worden geboycot maar Israël niet.

    Like

    • @KeGo
     Prachtige verwoording! En m.i.een pracht mens, die Grèttah. Weigerde ook om medailles en lintjes van haar man terug te geven;die waren aan hem gegeven, zei ze, en die blijven bij mij! Punt. Ik hou wel van obstinate oudjes, behalve als hun naam aan een vieze kleur gelinkt is…dan mot ik die hele zooi familie niet.

     Like

    • Reactie verwijderd. Ik heb de amateur-zionist en bijbelproleet “AEO” de volgende vraag gesteld:

     Dus nu voor de echt allerlaatste keer: Wat is “een jood”, wat is “joods”.     Geen antwoord, dan ook geen commentaar meer leveren!
     Succes en shaloom!

     Als hier geen bevredigend antwoord op komt, beschouw ik deze AEO als een doodordinaire fantast met evangelische mankementen. Ook op mijn andere vragen komt geen antwoord. De mening van Torah-joden en Neturei Karta is voor dit soort lui onbelangrijk en lastig. Alles wordt omzeild, behalve het (voorlopig nog, want geen handtekening van de Here God Himself) sprookjesboek in 2 testamenten. Ik dump zulke verschijnselen in de grappen & grollendoos van zich stierlijk vervelende internetvervuilers.

     Like

     • Dit klinkt zo’n beetje als een ultimatum? Ik moet dus de vraag beantwoorden wat een Jood is? Ik vind het eerlijk gezegd een beetje vaag, zo’n vraag. We kunnen ook gaan vragen wat een Chinees is, of een Duitser? Maar ik weet niet zo goed wat u met zo’n vraag bedoelt. Maar goed, ik zal er naar mijn beste eer en geweten een antwoord op geven. Wat is een Jood? Dat is de oude man, die ik in Netanya ontmoette, een overlevende van de Holocaust. Hij toonde mij het nummer, dat in Auschwitz op zijn linker arm was getatoeëerd, bedoel je dat soms? Het zijn de mensen, ook hier in Nederland, die op zaterdag naar de synagoge gaan. Ze maken deel uit van het volk van Israël, en je vindt ze bijna overal in de wereld, tot zelfs in China toe, of India en Ethiopië. Over het algemeen geloven ze in het Oude Testament, maar er zijn ook Joden bij, die atheïst zijn, of socialist. Het zijn ook de streng religieuze Joden, die zelfs tegen de staat Israël zijn, omdat volgens hen er pas recht op een eigen land zal zijn, als de Messias is gekomen. Ook in het Joodse geloof zijn er verschillende stromingen, net zoals we dat in de christenheid zien. Ik hoop dat u tevreden bent met dit antwoord, zoniet, wat bedoelt u dan anders met deze vraag?
      Dan heb ik een wedervraag: waarom noemt u de Bijbel een sprookjesboek?

      Like

      • Heel goed, u hebt uw eigen ondergang aardig beschreven.
       Blijft overeind dat niet een sprookjesboek bepaalt, maar de mensen. Ik vind u maar een ondemocratisch wezen, onbeduidend, maar toch.
       Shaloom, 😥

       Like

     • Prachtig boek over de bijbel; Het oerboek van de mens, door Carel van Schaik en Kai Michel.
      “wie de bijbel leest vanuit evolutionair perspectief zal misschien niet god zelf beter begrijpen, maar wel wat het betekent mens te zijn……

      Like

   • Iemand die omwille van religie dieren mishandelt en zelf steeds het slachtofferkaartje trekt is een rotstaatje..
    Een land herkent men aan de manier hoe het met de zwaksten van de gemeenschap omgaat. Dus van mijn part mag Israël gewoon opgeblazen worden en de hele buurt eromheen ook 😉

    Like

     • Zo’n foto is aardig suggestief. Waar is die gemaakt? Misschien zijn deze foto’s bij honderden te schieten in Syrië. En zelfs al zou deze foto het resultaat zijn van Israëls militair handelen, dan hebben de Palestijnen het toch echt zelf uitgelokt. Het is bekend, dat men aan Palestijnse kant met opzet burgerslachtoffers veroorzaakt om Israël in een zwart daglicht te stellen. Typisch Arabische truc, om door middel van een menselijk schild iets te bereiken. Wie herinnert zich niet wat Saddam Hussein aan de vooravond van de Eerste Golfoorlog deed? Maar voor degenen die het afkraken van Israël als belangrijkste doel beschouwen, die kunnen gerust zijn, want Pallywood produceert vervalste foto’s aan de lopende band, wetende dat velen die niet verder dan hun neus kijken, deze beelden als zoete koek zullen slikken. En inmiddels vielen er in Syrië al zoveel doden, meer dan 300.000, maar daar hoor ik hier niets over. Eigemlijk heel logisch dat men dit negeert, want Israël is er niet bij betrokken. Een advies voor al die Israël heters: Doe je smartphone weg, gooi je tablet en laptop in de kliko, ze zitten vol met technologie die in Israël is ontwikkeld!

      Like

      • De illegale zionistische nepstaat is RECHTSTREEKS betrokken bij de oorlog in Syrië. Het IS kalifaat pleegt over de hele wereld aanslagen, maar de nepstaat slaan ze nog effe over. Waarom zou dat nu zijn?
       Jij suggereert dat de mensen in het Gaza ghetto menselijke schilden rond hun gewapende troepen vormen? Je moet toch wel een ongelikte hufter zijn om zoiets voor zoete koek te slikken. Ik zou zeggen: snurk lekker verder, maar doe dat achter je eigen voordeur. Het bevuilen van websites door onnozelaars kost al zoveel verloren energie.

       OPLOSSING voor de Midden Oosten: Eén-staatoplossing en alle Yanken de zee in trappen. Helder?

       Like

       • Als je het nieuws effe had gevolgd, dan had je kunnen weten dat er een paar dagen geleden door IS vanuit Gaza raketten zijn afgeschoten op Sderot. Maar dat is je natuurlijk ontgaan, omdat je het veels te druk hebt met je haat tegen Israël?

        Like

        • Niet zeuren, dat durpje wordt standaard onder vuur genomen door weet ik veel wie…. Waarschijnlijk eigen vuur, daar zijn ze goed in, die nepstatelijke jeremiërende (!) jankpotten en blèrende huilebalken…..helden op sokken en tranen met tuiten:


         IS in Gaza? Beetje simpel, niet?

         Like

         • Nep-hufter grieners.
          Dit stel grienende idioten annex “soldaten” is een aanfluiting!!!
          Let op de lichaamstaal, de non-verbaal of beter de non-snik gebaren: De hand voor de neus, de hand(en) voor de ogen terwijl omarmd door mede-grieners.

          Een keer raden hoeveel doden daar gevallen zijn (Sderot of dat gehucht ook moge heten)?
          Antw: 0.

          Like

      • Israëlische technologie?? Je bedoelt gestolen kennis toch zeker? Van atoombommetjes tot irrigatietechnieken, ALLES hebben ze bij elkaar gejat. Het verdrukte volkske is slimmer dan je denkt.

       Like

       • Leve de democratie en de vrijheid van meningsuiting, maareh……behalve dan als die mening niet strookt met wat er op dit forum gewenst is. Toch uit ik mijn mening hier ter waarschuwing. De waarheid zal het uiteindelijk altijd winnen, en dan zal jullie het schaamrood op de kaken staan!

        Like

        • Niet zeuren over “de waarheid”, die bestaat niet. Ik omschrijf bij benadering de werkelijke gang van zaken. Voor jouw waarheid (een ongegronde persoonlijke emotie) geef ik geen cent, mooier kan ik het niet maken voor je.

         Uitgangspunt:

         “Iemand die zegt republikein te zijn en het onvervreemdbare recht op zelfbeschikking als hoogste goed koestert, kan met geen mogelijkheid goedkeuren dat mensen uit hun huizen en van hun akkers worden geschopt, dat hun eigendommen worden verwoest en hun leven vergald”.

         Dus de nepstaat rond Tel Aviv is en blijft illegaal en onwettig en moet worden ontmanteld, zoals echte Joden dat ook wensen. Hoe halstarrig moet je zijn om te denken dat wij ons moeten schamen voor jouw op niets gebaseerde quasi-emotionele en feitenloos geleuter over “de waarheid”? Ik vind het onfatsoenlijk en ongepast. Een normaal denkend mens kan dit in de verste verte niet serieus nemen.

         Like

         • Hitler zou heel trots zijn geweest op deze site, gezien de enorme hoeveelheid antisemitisme hier te vinden is. Ondanks de feiten blijft men hier Israël een illegale nepstaat noemen. De foto’s van de huilende militairen wordt begeleid met de absurde tekst dat het grienende idioten zijn. Dus als je rouwt om een gesneuvelde kameraad, ben je een grienende idioot. Nee, dan is de massale misbaar in Gaza natuurlijk normaal als er daar iemand begraven wordt. Een mening over iets hebben is normaal, maar wat ik hier voortdurend zie is een ongekende haat tegen Israël, en het meten met twee maten. Revisionistische geschiedsvervalsing voort hier nog steeds de boventoon. De geschiedenis wordt gewoon vertrapt, en een nepvolk, genaamd Palestijnen wordt hier als oorspronkelijke bewoners voorgesteld, terwijl het gewoon Arabieren zijn, die voor een belangrijk deel in de eerste helft van de vorige eeuw uit de omringende gebieden het land binnen zijn gekomen. Yasser Arafat, geboren in Caïro wordt Palestijn, gebaseerd op wat? Meer dan 30 eeuwen bewezen ononderbroken Joodse bewoning kan je niet ongedaan maken, punt! Wie vindt dat de Joden niets in Jeruzalem te zoeken hebben kan net zo goed zeggen dat de Fransen niets te zoeken hebben in Parijs. Maar antisemitisme maakt iemand blind voor de werkelijkheid. Alles wat niet in het straatje van de antisemiet past, wordt gewoon verworpen, zelfs onweerlegbaar bewijs zal zulke mensen nooit van gedachte kunnen doen wisselen. Gehersenspoeld misschien? Bewezen Israëlische uitvindingen noem je gewoon gejat. Ik kan deze mensen niet van de werkelijke feiten overtuigen, omdat men de waarheid niet wíl erkennen. Nou, ik ga nog maar weer eens een keertje op vakantie naar Israël, waar het in oktober en november nog zomers is, en dan wel met El Al, de maatschappij dat als enige ter wereld beschikt over een afweersysteem tegen luchtdoelraketten. Toedeloe.

          Like

          • “De waarheid”, waar jij zo prat op gaat, bestaat alleen in iemands religieuze perceptie. Je bent een dwaalprofeet, die meent de wijsheid in pacht te hebben en alles wat tegen jou is, is automatisch anti-semitisch. De meeste joden zijn van Turks-Mongolide afkomst, sefardische joden en Arabieren zijn de zonen van Sem. Waar hebben we het eigenlijk over, met je “anti-semitisme”. De botte weigering van figuren als jij om de echte Joden te respecteren, wijst op een arrogante zelfingenomenheid van buitengewone proporties. Jij baseert al je aannames op niets en meent daarmee ons hier de maat te kunnen nemen? Over hersenspoeling gesproken: je bent een geslaagd experiment, zoveel is duidelijk.
           Fijne vakantie gewenst, ga je ook de Westbank en Gaza even met een bezoekje vereren? Misschien kom je Miko Peled daar wel tegen, iemand die wél recht van spreken heeft, in tegenstelling tot dolende revisionistische geschiedvervalsers als jouw soort. JIJ bent de anti-semiet, JIJ bent de neo-Nazi en JIJ bent de onmenselijke racist. JOUW vluvhthaven is de onwettige, oorlogszuchtige, nepstaat rond het gestolen TEL AVIV. Echte Joden zijn het met me eens. JIJ kunt je aansluiten in een lange rij mensenhaters.
           Toedeledokie, held op sokken!

           Like

 4. Ik heb ook al eens vermeld dat een echte tero het gemunt moet hebben op de personen die je het hardste raakt. En die maken ook het beleid wat ons het hardste raakt.
  groetjes Gijs

  Like

  • ALLE terreur is staatsgerelateerd.
   Vanaf Pisistratus (400BC) tot en met de volgende “terreur-aanslag”. Het doel heiligt de middelen.

   Like

 5. Het klopt gewoon: “ONZE KeuninkLIJke FamIELJE” want wij hebben alles betaald wat zij hebben, tot aan de broek aan hun reet toe en …. WIJ (pluralis populi) WIJ VOLK betalen dit zooitje bagger c.q. onrajestront nog steeds. Daarom is alles wat zij hebben van ons, zijn zij van ons en daarom komen zij uiteindelijk voor ONS Volkstribunaal voor een keihard maar eerlijk proces…

  NB Eens zal alles tot de laatste cent afgerekend moeten worden…en met rente. Tot de laatste cent!

  Like

  • Liever vandaag nog dan morgen, optyfen met die paupers .
   ben benieuwd wat de regering zou doen als hun kinderen worden verkracht door gelukszoekers.
   in ieder geval krijg je als nederlander 2 jaar cel wanneer je alleen maar een waxinelichtje naar de gouden koets gooit

   Like

 6. Ja, het verbaast me al jaren dat de “targets” van de terroristen steeds opnieuw onschuldige burgers zijn, die naar hun werk gaan of een evenement bijwonen. Wat een “lekkerbekje” om één van de elite-gatherings aan te pakken: Bilderberg, fora, EU-paleizen Brussel, etc. Uiteraard is de beveiliging van die plaatsen wél enorm, maar je kunt veel doen met het gericht spelen met drones, zal ik maar zeggen.

  Like

 7. Terroristen zijn kennelijk niet slim.Ze lopen ook allemaal tegen de lamp.Met een mal hoedje op de verwarde man uithangend en zo.

  De laatste dagen ben ik danig in verwarring.Iedere keer denk ik dat “onze kloning”over het scherm wandelt,met een nieuwe vlam. Maar dan hoor ik de naam Trump.Hetzelfde hoofd,hetzelfde strogele kuifje….;Je zou aan een identieke tweeling kunnen denken,bij de geboorte per abuis uit elkaar gehaald ……

  Maar ja,dat is kennelijk niet zo.Er volgen geen Kamervragen over dit verschijnsel.Geen parlementaire ênquête over de afstamming.Dan zou er nog heel wat aan toe te voegen zijn. Over Marie-Claire Rovers bijvoorbeeld.Voor haar,de eerstgeborene van Juultje slechts een pauperbestaan…….

  Like

 8. @Nostradamus: dit u ook al bekend?
  http://politiek.tpo.nl/2016/06/30/zorreguietas-betrokken-argentijnse-panama-papers/
  (opm.: verbaast niet, toch? Geen schandaal of de misdaadfamilie zit er vuistdiep in. Beslist de gecultiveerde manier van leven)
  Wat zou de Koninklijke failliete vliegfirma eigenlijk allemaal vervoeren? Wat houdt ze in de lucht? werkelijk dan. Wat activiteiten vinden plaats op de Koninklijke luchthaven? Christopher Bollyn schijnt daar een licht op: http://whale.to/a/bollyn02oct9.html

  Jazeker, er wordt aan ‘het Grote Plan’ gewerkt, de nazionistische globale dictatuur, onder VN-vlag. Vrijwel alle terreur is werk van de CIA.
  Dat is de missie van die organisatie. Opgericht door Gehlen (O. v. Malta).

  Onderstaande laat niks te raden over; het Grote Plan van de globalisten; royals zijn globalisten; per definitie subversieve elementen.

  Israel’s Defense Minister Resigns, Says ‘Extremist Elements’ Have Taken Over Government By Harriet Salem May 20, 2016 |
  https://news.vice.com/article/israels-defense-minister-resigns-says-extremist-elements-have-taken-over-government
  Israel, America’s Albatross
  “In Part 1 of my article, http://www.theoccidentalobserver.net/authors/Darkmoon-GoodbyeI.html
  Goodbye, America,
  I discussed the problems facing America today and suggested that they
  are far more serious than those facing National Socialist Germany in the 1930s.
  Of the seven problems I listed, the four most intractable ones are these:
  http://rense.com/Vanquished.html
  According to Israel Shamir:
  Palestine is not the ultimate goal of the Jews; http://en.wikipedia.org/wiki/Israel_Shamir\l “Views” the world is.

  De-spiritualized and uprooted, homeless and lonely, yesterday’s Masters of the World [WASPs] will become slaves in all but name

  the grim specter of an American dystopia: a Third World country hardly worth living in for its rapidly diminishing Euro-American majority.

  “The neocons,” Gilad Azmon comments cuttingly in a recent book,
  “transform the American army into an Israeli mission force.”
  http://www.gilad.co.uk/storage/41lowSAXiEL.SL500_AA300.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1313090751311

  Pope Francis told crowds in St. Peter’s Square that this Christmas might be the last one for humanity. December 21, 2015 http://yournewswire.com/pope-says-this-may-be-our-last-christmas/

  Nice. Qui Bono? Franse Min BIZA: “we moeten leren leven met dit soort terreur” . . . . . . .
  (impliceert in zijn codetaal – aangereikt door de inlichtingendiensten – dat hij weet van wie, wat, wanneeer, waar en waarom; dat hij weet dat de Gladio-B terreur net zo lang en veelvuldig wordt opgevoerd als nodig is om de EU in de dwangbuis van TTIP en de EUSSR te reigen – tot er geen nooduitgang meer over is.
  Kijk naar het interview op gewoonnieuws.nl – en zie dat alle media dezelfde leugens overnemen; coördinaten Google Earth tonen aan dat de truck (huurwagen) geen 1,8 km. aflegde, maar ca. 200 meter!!
  Hotel ‘Westminster’ aan de bvd. d’Anglais was gekozen als decor. Noodtoestand zou aflopen met het EK, maar nu nog 3 mnd. verlengd. Net precies tot na de samenzwering van de globalisten in datzelfde hotel! . . ..
  De Journaals, RTP Nieuws en baggerkranten zijn uiteraard ook een vorm van terreur.

  Like

 9. De adolatie voor deze super parasieten kent geen enkele grens. Onze sportploegen moeten zonodig in opdracht van de BVD en AIVD ‘oranje’ genoemd worden en in artikelen in buitenlandse kranten wordt ons land steevast het koninkrijk der Nederlanden genoemd. Alles wat met de familie von Amsberg heeft te maken kost geld! Volgende vraag: Wat kosten ze dan in totaal per jaar? Antwoord: Geheim! Inderdaad, het is de hooste tijd voor een volkstribunaal. Helaas doet mijn uitspraak voor ze er niet toe, want in mijn visie is het dan definitief “einde verhaal” voor deze kliek, desnoods op de Franse manier!

  Like

 10. “ze” hebben vrinden, maten, kennissen, bekenden, en hol kruipers dus wat kan er mis gaan? oké, ze worden wel onderhouden met de belastingcenten van het volk maar iedereen kan rustig vergeten dat het is als in een winkel, wie betaald-bepaald. En dat weten die profiteurs en zakkenvullers maar al te goed want ze KOPEN gewoon alles en dus ook mensen, en daarom kan het ze allemaal geen ene donder schelen wat er naast, voor of achter hun gebeurd want iedereen lult mee. Hoe heurt het eigenlijk, nou zo dus.

  Like

 11. Vanaf nu mag het plebs á 6 euro = fl.13.20 per persoon (voor niks gaat de zon op in Vernederland) het paleis Noordeinde bekijken.Hier speelden zich de drama’s af. Duitsche Emma met een speciale gang die naar heur vertrekken leidde en hier moet ook de kamer zijn waar Juultje van Soest werd ge-overweldigd door heur duitsche Vati en het droeve lot van Marie-Claire Roovers ontstond. Maar dat zal de suppoost of gids er wel niet bij vertellen.

  Like

 12. Het is nu oktober 2016.Het graaien van de konklukke famielje is onderwerp van gesprek,want ze foezelen al meer dan veertig jaar met de belasting, terwijl ze toch maar een gedeelte hoeven te betalen.Maar menigeen herinnert zich de woorden van onze dubbelspion Benno.Tegen zijn gezin: wij betalen NIETS ,wij NEMEN
  schlechts! Je moet toch durven,de schaamte voorbij
  Gisteren hoorde ik dat zelfs Johan Cruyff,die Nederland toch op de kaart heeft gezet ! zijn lintje nu na zijn dood moet teruggeven.De familie wil dat niet,maar dan eist het hof 3000 gulden.
  De schaamte voorbij,het zoodje op de Horsten en Moe op Drakensteyn.
  Ik hoorde van een familielid dat het illustere paar de gure novembermaand doorbrengt in Nw.Zeeland en Australie.En dan is het natuurlijk tijd voor een heerlijke romantische kerst,somewhere
  Bij de Voedselbanken krijgen ze misschien een staafje banket mee,als het kan lijen. Collega-burgers moeten dan eerst even met de pet rond.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: