WAS SREBRENICA EEN POLITIEKE STUNT?

Gisteren, 11 juli is het 21 jaar geleden dat de wereld werd opgeschrikt door een massale moordpartij van Serviërs op de moslims van het al jaren belegerde stadje Srebrenica.

We zijn inmiddels vele onderzoeken verder en zijn als Nederlanders bovendien opgescheept met een trauma, omdat onze troepen onder het UN mandaat niets konden en mochten doen tegen de moordpartij. Zelfs luchtsteun werd geweigerd en nimmer is duidelijk geworden wat nu eigenlijk de exacte toedracht is geweest. Meer dan 8.000 moslims, mannen, vrouwen en kinderen zouden door de troepen van generaal Mladic zijn omgebracht.De overste Karremans, commandant van de VN troepen dronk met Mladic na de overname van de stad op de goede afloop…..

MLADIC KARREMANS

Een getuigen verhaal van Tom Schuurmans laat zien dat er op een abnormaal suffe manier met de verantwoordelijkheden van Dutchbat is omgegaan. Verhalen over massagraven, ondeugdelijke bewapening, weigeren van luchtsteun en het zoek raken van film- en fotorolletjes. Een citaat uit het artikel:

Op die plaats heeft luitenant Rutten foto’s gemaakt van geëxecuteerde moslims: het fotorolletje dat later verprutst is. Het was het bewijs dat daar vreselijke dingen gebeurden. Dutchbat wist dat er executies plaatsvonden. Iedereen wist het. Schoten, lijken, lijkenlucht, stapels paspoorten, bulldozers, dan weet je genoeg. Maar wat kon ik doen?’

Zes dagen later vertrok Dutchbat uit Potocari. Bij aankomst in Zagreb werden de blauwhelmen als helden binnengehaald door premier Kok, de kroonprins, minister Voorhoeve en een kamerdelegatie. Al snel na de ontvangst bleek het fotorolletje van Rutten vernietigd. ‘Toen dacht ik: mijn foto’s krijgen ze niet,’ zegt Schuurman. ‘Ik vertrouwde ze voor geen meter. Je kan je foto’s beter naar de Hema brengen dan naar Defensie.’

Tijdens de debriefing in Assen voelde Schuurman zich behandeld als een misdadiger.

Bron: Vrij Nederland

Over het wegblijven van luchtsteun heeft Joris Voorhoeve, destijds minister van Defensie 20 jaar na dato ook nog iets gezegd onder het motto “beter laat dan nooit”:

Volgens Joris Voorhoeve werden de verzoeken tot luchtsteun genegeerd vanwege een geheime afspraak tussen Frankrijk, Groot-Brittannie en de Verenigde Staten. Naar aanleiding van die uitspraken in 2015, houdt het NIOD opnieuw een bronnenonderzoek naar de val van Srebrenica.

Bron: Nu.nl

21 jaar na Srebrenica

Nu komt er echter een ander verhaal naar boven. Om het goed te zeggen, vanaf februari 2013 is dit verhaal reeds bekend, maar is er weinig tot geen aandacht in de pers voor geweest. Wat kan daar de reden voor zijn?

 De kern van het verhaal is dat de NATO, het Westen een aanleiding moest hebben om Servië van de kaart te vegen. De massamoord van Srebrenica was die aanleiding, waar bewust op is aangestuurd: een politieke stunt, barstend van de leugens en halve waarheden.

The Srebrenica Massacre was a Gigantic Political Fraud

Er was zoals gezegd, een aanleiding nodig om een “humanitaire invasie” van Servië te rechtvaardigen. Het officiële verhaal was daarop gericht. De feiten raken nauwelijks de gekunsteld in elkaar gezette public relations versie van de gecontroleerde Westerse pers.
De rode draad in deze versie is het feit dat er twee massa-moorden in en rond Srebrenica hebben plaatsgevonden. De tweede was een bloedige vergeldingsactie voor de eerste.
Er was in en rond Srebrenica namelijk sprake van meerdere massamoorden over een langere periode. De executies van de Bosnische moslims was een wraakactie  als vergelding voor eerdere massa-executies door de moslims van 2.383 burgers, mannen, vrouwen én kinderen. Deze moordeskaders opereerden vanaf 1992 vanuit de “veilige VN-enclave”. Naar schatting 150 Servische dorpen zijn door de moslims etnisch gezuiverd. In juli 1995 namen de Serviërs onder bevel van Ratko Mladic Sebrenica in, waarna er een slachtpartij volgde, die in de geschiedenisboeken als het “Bloedbad van Srebrenica” wordt opgenomen. Aan de massa-moorden door de moslims wordt dus geen aandacht meer geschonken. Het aantal geëxecuteerden wordt door onderzoekers geschat op tussen de 500 en 1.000 jonge mannen, soldaten. Geen burgers. Er is dus in de 2e massamoord sprake van het ombrengen van militairen, geen 8.000 zoals wordt beweerd, maar maximaal 1.000. Terwijl in de 1e massamoord van Srebrenica 2.383 burgers zijn vermoord.
De claim dat er 8.000 mensen zouden zijn vermoord is nooit bewezen. Er zijn 2.500 lijken geborgen uit de massagraven, waarvan het overgrote deel gesneuvelden als gevolg van de oorlog, Soldaten en milities dus. Ieder lijk dat na 11 juli 1995 in het gebied wordt gevonden wordt door de media automatisch als slachtoffer van de Tweede Massamoord geteld.
De Verenigde Naties en het opperbevel van de vredesmissie in het gebied heeft voorts boter op het hoofd. De enclave rond Srebrenica staat te boek als een “gedemilitairiseerde” zone, waar geen wapens waren toegestaan. Dit is een grote leugen, want de Eerste Massamoord op de Serviërs gebeurde onder dekking van de VN, zo triest is het wel. En dat moeten de Dutchbat-professionals ook weten.

In fact, the U.N. military in that area, a French offical name Phillip Morillon, was asked by the Yugoslav tribunal, “Why the Serbs did it?”

He said he’s absolutely convinced that they did it because of what the commander of Srebrenica’s Bosnian Muslims did to the Serbs before July 1995.

This is the UN Army head, but you won’t see that in the Western press!


Het hele Srebrenica verhaal is een gigantische politieke stunt.
Ook wordt nooit vermeld dat het Servische leger 20.000 vrouwen en kinderen met bussen naar veiliger oorden heeft getransporteerd.

So there was a significant massacre, but put it in its context! This was a war, this was an army that had seen their own civilians massacred on a much larger scale. That is completely suppressed in the West, as if the Serbs came in to Srebrenica and started to kill because of a blood lust! It’s absolutely a fraud!

So, I regard the Srebrenica massacre as a tremendous propaganda triumph. The West wanted to go after Serbia and they avoided peace. They needed this massacre.

We vertellen geen nieuws. In Wikipedia wordt terloops toch nog wat aandacht geschonken aan wat er aan vooraf is gegaan. Op de strooptochten naar voedsel door de moslims vielen de meeste slachtoffers. Uit wraak werden de Serviërs uit hun dorpen verjaagd of vermoord. Talloze dorpen zijn in brand gestoken en van de kaart geveegd. Uit Wikipedia citeren we nog even:

Toen Dutchbat de veiligheidstaken in de twee enclaves Srebrenica en Zepa overnam van de Canadezen was het Bosnische gebied rond Srebrenica al drastisch gekrompen. Bosnische eenheden hadden zich rond de stad ingegraven. Daarvoor verlieten groepen bewoners onder leiding van gewapende mannen nu en dan de enclave om voedsel te vinden in de omringende Servische dorpen. Aangezien de Servische burgers hun voedsel – dat voor deze burgers evenzeer van levensbelang was – vaak met hun leven beschermden en beide groepen bovendien doodsbang waren voor elkaar, hadden ontmoetingen tussen Bosnische en Servische burgers op deze voedseltochten vaak een dodelijke afloop. Vele Servische dorpen in de wijde omgeving van de enclave zijn hierbij in brand gestoken en totaal vernietigd met vele slachtoffers aan Servische kant. Deze plundertochten werden veelal uitgevoerd onder leiding van Naser Oric, de algemene militaire commandant van de moslims in Srebrenica.
Dit kan mede een factor zijn geweest die na de val van de enclave leidde tot de massamoord op moslimmannen.

25 gedachtes over “WAS SREBRENICA EEN POLITIEKE STUNT?

  • Ik denk zelfs dat dat geschutter met dat fotorolletje een onderdeel van de leugen was, bedoeld om ons te laten geloven dat de Serviërs zogenaamd deze slachting hebben aangericht.
   NB Met bussen werden een aantal Moslim mannen weggevoerd,dan
   van tweeën, een: 1) Of VN/Blackwater commando’s verkleed als Serven voerden deze gruwelijke taak uit of 2) De Serven namen terecht wraak (tenslotte worden in alle oorlogen en conflicten van 2 kanten het nodige aan gruwel gedaan), maar is door het Westen dit ‘gruwelijk’ overdreven.
   In beide gevallen diende dit perfect het Satanische agenda van het “Westen” om een wig te drijven in de Russische bufferzone tegen Europa, de EU, de VN kortom de ZioNazies, waar wij tot op de huidige dag door zijn bezet!

   Like

   • Fantastisch goed art., Adm. Ik ken een ex-dutchbatter van zeer nabij en zal, rekening houdend met zijn PTSS, in overleg met hem, dit art. aan hem overhandigen.
    Even off topic: wat mis ik ontzettend aan kop van alle artikelen, die vluchtende lafaards, voor iemand die slechts de waarheid luidkeels riep:”landverraders”.

    Like

  • Omdat hij iets zou gaan vertellen over geheime afspraken die hij met het Westen heeft gemaakt?

   Like

 1. Zo blij dat het eindelijk eens in het Nederlands verwoord staat en nog wel op deze super site!

  Like

 2. Pingback: Was Srebrenica een politieke stunt? | Silvia's Boinnk!!!

 3. Geweldig artikel, mijn complimenten.
  Volgens mij zijn er in die oorlog veel meer Servische christenen vermoord door de moslims dan andersom.
  Maar het is zo moeilijk de juiste details te vinden. Ik had in de negentiger jaren een Servische (kantoor) collega die een beetje vertelde hoe het zat. Op een gegeven morgen kwam iedereen naar zijn werk zoals gewoonlijk en hing het hele kantoor vol Khomeini foto’s en moslim teksten en op de vraag waarom kreeg men als antwoord dat dit van hun “geloof” moest. Al die agressie in de Balkan oorlog is voornamelijk begonnen door het satanische geloof van de “vrede” en de hele publike opninie werd opgezet om de Serviers de schuld te geven. Soort van chaos die er nu in de rest Europa plaatsvindt met honderduizenden asielratten, met dank aan Soros..

  Like

  • @Drs.P.
   inderdaad! Met heel die op gang geBRACHTE “vluchtelingen” stroom wist iedereen op dit soort sites ( eh sorry, Herstel is uniek! Bedoel nieuwe media) al, dat het vooral Ciasis/mossissisleden waren, die hier kwamen. Nu pas rept onze slapende 2e slaapkamer zich erover…..Voor even, want gaan al gauw weer betaald voor zeer veel weken met reces, en dat brengt altijd een soort Altzheimer-effect op de lopende zaken.. Wordt bij terugkomst niet meer over gesproken.
   Net als de zwaar overbetaalde politici niks zullen doen, met het feit, dat Oekraïne de satelliet beelden van MH17 niet vrijgeven, NEEEeeee jôh, waarom toch niet? Horen we niets meer over, let maar op!

   Like

 4. “en nimmer is duidelijk geworden wat nu eigenlijk de exacte toedracht is geweest”
  BS! Nuf said!

  Like

 5. Mladic=херој
  Joris Voorhoeve= кукавица
  Janvier(NATO)=all above = .308 = Лапуа

  Like

 6. De puzzelstukjes vallen op hun plaats. Duidelijk nu is het “geschutter” te verklaren van “Dutchbat”, de verdwenen fotorolletjes enz.

  Allemaal bewijsmateriaal dat er een gigantisch smerig en sluw spel (SSS) door het “Westen/Navo/VS/IsraHel/Soros/MabelLos(smit)/etc. werd gespeeld en nog steeds wordt gespeeld.
  (Nu Syrie, Mali en Sudan, naast Oekraine, Irak, enz.

  De sleutel tot dit drama is weer de rol van de Media, die de leugens klakkeloos en kritiekloos overbrengen en de bevolking vals voorlichten en hersenspoelen met de smerigste propaganda. In die zin zijn de media misschien nog wel het meest SCHULDIG.
  Iedere medewerker of persoon werkzaam voor de media deze “LeugenMachine” dient ter plekke gearresteerd en voor het Volkstribunaal gebracht te worden, alwaar hem of haar, … een eerlijk maar keihard proces zal wachten!! Ook de rest idem dito: Te beginnen met dit illegale satanistische kloningshuis…

  Zegt het voort (N)……zegt het voort (O)……zegt het voort (Z)……zegt het voort (W)….ad inf.

  Like

 7. Waarschijnelijk kijk,tactieken,verdeel en heers als voorloper om chaos te creéren in Ukraine.
  En ten tweede om Europa kapot te maken en daar na een nieuwe nazi rijk europa.
  Grote derde wereld oorlog is voor hun een mooie manier, om de geschiedenis te veranderen
  en de huidige bewoners van wat er nog van over is, die werden dan vermengt met die zogenaamde vluchtelingen.
  Geen Nederlanders, geen Pool, of Duits enz…die zich nog Nederlander of Duits, Pool voelt.

  Like

 8. Sharon Dijksma Kabinet 5 miljoen Clinton Foundation 25 miljoen naar Clinton foundation van de Postcodeloterij goede doelen… Sharon schrijft leuke stukjes voor Hillary’s Clinton Foundation! Op elke POT past een dekseltje!
  Waarom Benghazi e-mail server van Hitlary, waarom staat die e-mail server juist in Benghazi …?

  Could it be a exploding melon due to the fact that a .50 might just have hit the target?

  That my dear friends is for me to know and for others an eternal mystery!

  Like

 9. Ook een aanrader (op detailniveau), het boek van onderzoeksjournalist Peter Siebelt – Mabel. …
  Zij was de spilfiguur in de Bosnische kwestie, Srebrenica… als minnares en assistente van de Bosnische Minister van BZ, ‘Zaken Sacirby’ hielp zij mee de voorwaarde tot deze tragedie te scheppen…
  (En van het officiële Joegoslavië-verhaal, inclusief ‘concentratiekampen’, deugt helemaal geen hout!).
  (Dit vehaal is trouwens bij NUjij weer weggecensureerd:
  http://www.nujij.nl/mabel-van- oranje-werktuig-van-het-globalistisch.7529234.lynkx

  Het was een alein-gang van de JoeSA op Europese bodem. Het begin van het knabbelen aan de Federatie van Onafhankelijke Russische staten. Een show case.
  Dit zou zo doorgezet worden, en Rusland kan er niets aan doen om het te voorkomen.
  De belangrijkste mijnbouw bedrijven kwamen prompt in handen van nazionisten. De auto-fabrieken kwamen in handen van de Amerikaanse gezant!

  Het was de eerste grootschalige inhuren van stumpers, in moslimtenues hijsen, en jihad-onzin in hun koppen drillen. Jihad is een nazionistische uitvinding, de Gülen movement, en Millis Gürus, hebben wereldwijd een netwerk van moskeeën en madrasses.

  De KLA werd clandestien door de CIA aangestuurd, bewapend.
  Osama bin-Laden – de vliegende clown van de CIA – verscheen toen al voor de CIA ten tonele.
  Dyncorp begon er met vrouwenhandel.

  De VS begon met bombardementen. Niet uit militaire noodzaak. Voor het bijeffect. Vluchtelingenstromen op gang brengen, media-hysterie regisseren, Joris Voorhoeve afpersen, en ook zoveel mogelijk infrastructuur platleggen. (hetzelfde concept gaat de wereld over; Irak, Libie, Afghanistan, Syrie, Oekraine, de EU).

  George Soros was jaren tevoren al begonnen met subversieve ngo’s. Zijn Open Society Institute beoogt landen van binnenuit te destabiliseren. Vooral jeugd, en jonge ouderen zijn het doelwit. Facebook, Twitter, Youtube, Google; social media worden als hefboom gebruikt om deze zombies te mobiliseren.

  Het JoegoSlavie tribunaal was net zo’n schertsvertoning als het Neurenbergtribunaal.

  Wim Kok, houdt zijn leugens tot de dag van vandaag vol. Hij stuurde – uiteraard, willens en wetens (immers, de Koningin is sowieso van alle oorlogen op de hoogte, en via Mabel wist zij wat clandestien werd gedaan – wie, wat én waarom) – Kok stuurde ons leger op een kansloze missie. Toen dat nodig bleek te zijn, en werd gevraagd; Luchtsteun werd geweigerd!
  Kok loog alles aan elkaar. de HRA-huizen en kredietbubbel, Zorriegieta, de Puinhopen van Paars, etc.

  Like

 10. nog wat leads, voor wie deze nog niet kent; sta toe de diepte en breedte niet te mijden:
  Professor Cees Wiebes of Amsterdam University has had unrestricted access to Dutch intelligence files ,
  His findings are set out in “Intelligence and the war in Bosnia, 1992-1995”.
  opm: Als gevolg hiervan liet de misdadige regering het Kabinet vallen. (aflaat). Kok liegt er nóg over.

  “Now we have the full story of the secret alliance between the Pentagon and radical Islamist groups from the Middle East designed to assist the Bosnian Muslims – some of the same groups that the Pentagon is now fighting in “the war against terrorism”.

  This was arranged by the clandestine agencies of the US, Turkey and Iran, together with a range of radical Islamist groups, including Afghan mojahedin and the pro-Iranian Hizbullah.

  a mysterious fleet of black C-130 Hercules aircraft. The report stresses that the US was “very closely involved” in the airlift. Mojahedin fighters were also flown in, but they were reserved as shock troops for especially hazardous operations https://www.theguardian.com/world/2002/apr/22/warcrimes.comment

  the European Action Council for Peace in the Balkans
  War Child Netherlands is formed by a political lobby to serve a political cause – the cause of Bosnian independence and Western intervention. Mabel Wisse Smit

  By Ambassador William Walker:
  To be honest, I had not heard of the Atlantic Brigade before the war, or while the NATO bombing campaign was underway. the Kosovo Liberation Army had American fighters within its ranks .
  http://balkan-spezial.blogspot.it/2010/01/atlantik-brigade-by-ambassador-william.html
  “In Central America Walker helped cover up atrocities; in Kosovo, he is helping manufacture them.”

  (For more on Walker’s track record, check out our column, “Washington’s Crisis Factory,”
  “MPRI has done dirty work for the U.S. government in Croatia, Bosnia, Kosovo and Macedonia. German author Jurgen Elsasser in his book, translated as How Jihad Came into Europe: Holy Warriors and Secret Services in the Balkans,

  In my article called’ Bosnia and Clinton’s Radical Islamists’ I state that:
  “Sky news has obtained clear and proper evidence of a major cover-up and footages of massacres against Serbian Christians have been seen”.

  “This free-reign meant that innocent Serbian Christians were to meet terrible and disturbing deaths at the hands of radical Islamists who celebrate openly while cutting the heads off innocent civilians.
  The same Islamic forces which unleashed September 11th and which stone people to death in order to create “year zero,” were welcomed openly by ex-President Clinton and his administration.”

  Serge Trifkovic (Srdja Trifkovic) the author of The Sword of the Prophet states that
  “The America intervention in the Balkans – humanitarian bombings, multicultural Muslims, and all – was the Clinton team’s exercise in counter-realism. Its end result is the strengthening of an already aggressive Islamic base in the heart of Europe that will not go away.” (Page 227)

  “I saw hearts that had been taken from live people.”
  In Kosovo we had to wait for the publication of del Ponte’s book almost nine years later.”
  (Kosovo is Serbia by Vojin Joksimovich – page 382)
  http://global-security-news.com/2011/04/30/bosnia-and-kosovo-radical-islam-organ-trafficking-and-media-bias/

  General Wesley Clark, chairman of Envidity, a CANADIAN firm
  Albright Capital Management, another Albright entity, Albright Stonebridge Group
  Limak also purchased KEDS for 26 million Euros, although its capitalization totaled 180 million Euros
  Soros bought the Trepca mine complex, where are found vast reserves of gold, nickel tin, lead and other minerals. The estimates are that this mine is worth many billions

  to topple foreign governments that are bad for multinational business, seize the country’s assets, and even get thanked for your benevolence afterwards. Soros did it may times.

  These initiatives were designed to weaken the existing political structures and pave the way for Eastern Europe’s eventual colonization by global capital.

  With Milosevic finally toppled in 2000 in a coup d’etat that was financed, planned and executed in Washington, all that was left was to kidnap and cart the ex-Yugoslav leader to the Hague Tribunal, co-financed by Soros and all those other custodians of humans rights, like Time Warner Corporation and Disney. He is charged with all sorts of crimes, on the basis of the so-called “evidence” supplied by the Human Rights Watch – which is the favorite baby of Soros!
  This pattern was used all over Eastern Europe and Russia by his promoting and the traitors accepting his “shock therapy” and “economic reform”.
  Soros and his associates than swoop down and buy these state assets at knock down prices.
  http://www.northstarcompass.org/nsc0307/soros.htm

  Soros / CIA Plan to Destabilize Europe:

  so-called «Arab Spring», these same forces have opened a new chapter in their book of global dysfunctionality by facilitating the mass movement of refugees and economic migrants from the Middle East, Asia, and Africa to Europe.
  1994, George Soros stated: “Just right that the former Soviet Empire is now called the Soros Empire.”
  The following are George Soros’ seven steps for bringing down a regime and causing a currency collapse:

  http://www.strategic-culture.org/news/2015/09/24/soros-cia-plan-to-destabilize-europe.html

  ajb. doe er wat mee! De bloedzuiger heeft zijn zinnen gezet op de EU. Agenten in het Kabinet zijn duidelijk m.n. Rutte, Koenders, Ploumen, Dijksma en Schippers. Militaire paragraven zijn zowel in TTIP als in andere nep-handelsverdragen een verkapte fascistische coup. NAVO wil atoom oorlog in Europa. Doel is altijd zoveel mogelijk Christenen doden. Liefst op sadistische wijze en massale schaal (Dresden, Leipzig, De Somme, verspreiden Spaanse Griep, de Killing Fields van Stalingrad, Afrikaner genocide, etc.).
  De paus weet hier kennelijk meer van:
  http://yournewswire.com/pope-says-this-may-be-our-last-christmas/

  Like

  • Soros is een soort John Pierpont Morgan – een Rothschild agent. Agenten colporteren alleen maar, bezitten niets. J.P.Morgan ontsprong dan wel de Titanic dans, maar toen hij de pijp uit was, bleek hij maar matig voor zichzelf te hebben gezorgd. Typisch een agent die een agentuur afhandelt en dienst doet als stroman. Alles gefinancierd met Rothschild geld, net als alle robber barons van die tijd. Rockefeller, DuPont, Carnegie, allemaal filantropen.

   De Rothschilds zijn ook stromannen, boekhouders. Drukken geld en handelen op nauwkeurige instructie van de schatbewaarders van het Vaticaan. Het gaat er niet om wie eigenaar van de 200.000 ton goud is, maar wie dat in de opslag heeft.

   Zo lopen de lijntjes sinds 1773. De EU is het gerestaureerde Derde Rijk, i.c. het Heilige Roomse Rijk, i.c. het West-Romeinse Rijk. Een alles verzengende haat geldt de overblijfselen van het Oost-Romeinse Rijk.
   Daar zit de kern, niet het “moslim gevaar” en/of Soros, dat zijn maar randverschijnselen, zetbaasjes, agenten. Alles is inwisselbaar.

   Die alles verzengende haat uit zich in het vernietigen van dat Oost-Romeinse Rijk met behulp van de Mohammedanen, het kromme zwaard van het Vaticaan, onder controle gehouden door verdeeldheid te zaaien in de vorm van sjiïeten, sunnieten, wahhabi’s, salafisten, de Muslim Brotherhood, etc.

   Doelwit is het Derde Rome, Rusland, Servië, Griekenland, Syrië, Armenië, Macedonië, voormalig Pruisen, thans bezet Duitsland, inclusief Bayern. Ook de Kopten, Assyriërs, Torah-joden, etc, zullen altijd doelwit blijven tot ze verdwenen zijn.

   Dat is de rode draad, het komt iedere keer weer uit, ondanks allerlei afleidingsmethoden zoals terrorisme, economische crises, epidemieën, etc. Follow the money, follow the cross. Er is niets nieuws onder de zon.

   Like

 11. Ik ben natuurlijk heel benieuwd naar de foto’s van Tom Schuurman, die in het citaat in dit voortreffelijk artikel (complimenten!) verklaart:
  ‘Toen dacht ik: mijn foto’s krijgen ze niet,’ zegt Schuurman. ‘Ik vertrouwde ze voor geen meter. Je kan je foto’s beter naar de Hema brengen dan naar Defensie.’

  Als het te riskant is om dat hier publiekelijk bekend te maken, ben ik altijd in voor een versleuteld mailbestand; mijn contactgegevens zijn bekend.

  Like

Reacties zijn gesloten.