ELIE WIESEL: EEN GROOT OPLICHTER IS HEENGEGAAN


We zouden het bijna vergeten, maar afgelopen zaterdag, 2 juli 2016 is Elie Wiesel, de uitvinder hogepriester van de holocaust, overleden. Naar Joodse tradities (?) is hij zondag al begraven.

Als Hongaarse jood is hij op het nippertje aan de gaskamers van Auschwitz-Birkenau (werkkamp van IG Farben met aandeelhouders op Wall Street en bankiers in Frankfurt) ontsnapt en via een aantal andere concentratiekampen uiteindelijk door de Amerikanen uit Buchenwald bevrijd. Een wonderbaarlijke tocht voor een jood, de joden van Europa die toch tot de laatste man en vrouw moesten worden uitgeroeid, c.q. naar Palestina gedeporteerd. De eerste twijfels beginnen echter al met het feit, dat hij geen Hongaars sprak en verstond, dat is vreemd voor iemand geboren en getogen in Hongarije.

De term “holocaust” betekent letterlijk “brandoffer”, vrijwillig aan en ter ere van een godheid gebracht. Toen Wiesel in een concentratiekamp aan kwam, zag hij dat er sloten met brandende olie werden gebruikt om babies in te gooien. Het bleek later een van de meest bizarre verzinsels van Wiesel te zijn. Ook heeft hij nooit kunnen aantonen dat hij in Auschwitz is geweest, omdat bij hem de tatoeage op de linker arm ontbreekt. Hij wilde daar nooit over praten, omdat hij dan emotioneel overmand zou worden en in huilen zou uitbarsten. Zijn verhalen zijn door de jaren heen aangepast, weggemoffeld en herzien, een gevolg van een opeenstapeling van leugens en misleiding. Een goede kandidaat voor de Nobel prijs, hij hoort thuis in het illustere rijtje van Obama tot Arafat en van Mandela tot Kissinger.

Elie Wiesel ( zelfs zijn naam is discutabel) heeft bijvoorbeeld nooit de moeite genomen eens een kijkje in de Gaza strook te nemen, om te zien hoe een moderne holocaust er uitziet. Des te meer stookte hij in  het nepstaatje rond Tel Aviv voortdurend het vuurtje op om atoombommen op Iran te gooien als preventieve maatregel.Dat zijn pas echte holocausten, moet hij hebben gedacht. Ook strooide hij kwistig het verhaal rond om de Iraanse president Ahmedinejad te kidnappen, zoals men dat eerder met Eichmann had gedaan.

Het meest eigenaardige verhaal over deze meester-oplichter is, dat hij een agent van de Mossad was. Het verklaart wel zijn vele reizen zonder een cent op zak.

Dat zijn boeken hem geen windeieren hebben gelegd blijkt uit het feit, dat hij door de minstens zo bekende oplichter Bernie Madoff maar liefst 37 miljoen US Dollar lichter is gemaakt. Elie had wat centen te verbrassen, zullen we maar zeggen….

Elie Wiesel is een ras-oplichter geweest en onderstaande links (Engels) zijn interessant leesvoer met uitgebreide achtergrond informatie. Voor de zekerheid hebben we de inhoud van die complete website op file gezet en in een kluis opgeslagen.

Elie Wiesel & The Mossad Part I

Elie Wiesel & The Mossad Part II

Elie Wiesel & The Mossad Part III

Elie Wiesel & The Mossad Part IV

ELIE WIESEL CONS THE WORLD

elie-wiesel1.jpg

Nog een paar interessante links “ter verdieping”:

 OLD JEWISH TRADITIONS

22 gedachtes over “ELIE WIESEL: EEN GROOT OPLICHTER IS HEENGEGAAN

 1. Dank admin dat er aandacht aan wordt besteed.

  “Voor de zekerheid hebben we de inhoud van die complete website op file gezet en in een kluis opgeslagen”.

  Dat doe ik al jaren met documenten. Met video’s ook. Voor het nageslacht dan kunnen ze zien wat er echt gebeurd is.

  Like

 2. Pingback: Eindtijdsignalen en andere opvallende nieuwsfeiten, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 3. Hij is schijnbaar niet voor niks zo oud geworden?
  Als ze het menen, gaan ze er waarschijnlijk zo onderdoor, dat ze geen leven lang ertegen bestand Zijn?

  Like

 4. De -op één na(ga ik zo uitleggen)- grootste leugen uit de geschiedenis!
  Mensen die je dit vertelt, slaan op TILT! Wat!? Ben ik mijn hele leven voorgelogen?
  Dat kan niet. Dus, heb JIJ het fout, dus hoeven ZIJ niet na te denken. Ze zouden eens moe worden!

  Waarom de op een na grootste leugen?
  De grootste leugen is namelijk dat deze mensen het ontkennen, niet willen nadenken, zelf niet naar argumenten willen aanhoren, niet de verantwoording voor zichzelf, voor hun kinderen en kleinkinderen durven te nemen!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ik zou tegen ze willen zeggen: Leef maar Lekker door, Leef maar Lekker in je Leugens van dat Laffe Leventje van je/jullie.

  In de psychologie heet dat cognitieve dissonantie.

  zegt het voort……zegt het voort…..zegt het voort …….ad infinitum..

  Like

  • Van de psychologie moeten we het ook niet hebben. Waarom wordt iemand psychloog? Dat vraag ik me nog steeds af. Hier op school loopt er ook zo’n dwaas rond en heeft de leiding zo gek gekregen om alle kinderen inclusief de kleinsten van 4 “mindfulnees” te geven. Je moet dus in het hier en nu leven en je komt er niet onderuit behalve de jongste van 5. Doe niet zo gek mens, heeft hij tegen haar gezegd. Toen moest hij op de gang gaan puzzelen. En dat mag hij gelukkig iedere keer doen.

   Like

   • zeker, een gelukkig mens. Ze zijn hartstikke gek geworden. Kinderen van 4-5 jaar “leren”hoe ze zich moeten bevredigen: luister naar desiré röver op FINDING VOICES RADIO van dinsdag 5 juli , binnenkort op archief…….Je wordt er kotsmisselijk van.

    Like

    • We vechten gewoon door en degene die van de Pabo komen zijn te stom om voor de duvel te dansen. Vorig jaar moest ik nog allerlei materiaal verzamelen voor de kleuterklas. Er wordt niets meer mee gedaan. Waarom niet voor de jongens een auto of trekker kleurplaat van internet halen? Jongen moeten in de poppenhoek spelen anders wordt de juf boos. Wij hebben echte jongens en die spelen niet met poppen. Ik vroeger trouwens ook niet.

     Het is een drama op de scholen tegenwoordig. Het nieuwe rekenen gaat als volgt:
     36+46 = 10+10+10+10+6 = 82 Je weet gewoon niet wat je mee maakt. Het mag niet meer onder elkaar want dan krijg je een tweede leerlijn en dat is bij voorbaat al VMBO. De vraag is waarom dit moet. Omdat kinderen niet meer onder elkaar kunnen optellen. Wie is er nu gek? Kinderen mogen fouten maken. Geeft niet want dat wordt later wel weer gecorrigeerd. Moedeloos wordt je er van. Kinderen moeten, als ze niet meteen meekomen getest worden en allerlei hulptroepen worden ingezet. Niet haalbaar wordt er steeds gezegd als je een voorstel doet om het kinderen anders te leren. Ze werken met een stopwatch om te kijken hoeveel woorden hij in een minuut haalt. Kind in groep3 (1e klas). En op de middelbare school is het gewone rekenen weer een vast onderdeel geworden
     Ze zeggen wel eens: breek me de bek niet open…

     Like

 5. Pingback: Een groot oplichter is heengegaan | Silvia's Boinnk!!!

 6. Een fantast, die met medeweten zijn zakken vulde over de lijken van slachtoffers uit de tweede wereld oorlog.
  Hij is flink geschokken toen die zich, zelf zag in de speigel zo te zien.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.