DE EUROPESE UNIE STAAT OP INSTORTEN


“Soevereiniteit van natie-staten is een absolute illusie en moeten we vergeten. De vluchtelingencrisis is alleen op te lossen door een betere wereld te scheppen en dat kan alleen als er een overkoepelend bestuur komt.”

[Peter Sutherland, Speciaal Afgezant Verenigde Naties voor de migrantenproblematiek]

Deze (ex-) Goldman-Sachs bankier verwoordt wat we na Brexit onder onze ogen kunnen zien afwikkelen. De wereld in haar huidige vorm heeft volgens de één-wereldfilosofen geen bestaansrecht meer, temeer omdat er geen afdoende oplossingen worden bedacht voor problemen en crises. Onstelpbare vluchtelingenstromen, doorslaande inteelt, door de mens veroorzaakte klimaatverandering, “natuurlijk ontstane” bankencrashes, financiële plundering, onvoorspelbare terreuraanslagen, continue (burger)oorlogen, genocide, her-kolonisering, de Iraanse bom, het Russische imperialisme, het “nieuws” hangt van ellende en bedreigingen aan elkaar. Angstpsychosen, aangepraat en vrij van feiten, wars van de werkelijkheid. Want ook in vredestijd gaar de oorlog vrolijk door.

Een andere notoire één-werelddenker is  Georgy Schwartz, ook wel bekend onder zijn aangenomen naam George Soros. Op het nippertje ontsnapt aan de holocaust, nu multi-multi-miljardair. Hij begrijpt als Rothschild adjudant, dat er eerst een puinhoop van de EU moet worden gemaakt om het uiteindelijke doel te bereiken, de Superstaat Europa. Hij maakt van de nood een deugd: Brexit is de pin uit de handgranaat. De heer Soros orakelt:

“Europa staat op instorten als gevolg van de plotselinge immigrantenstroom. De oplossing moet worden gezocht in een nieuw Marshallplan, gefinancierd door Europa en bestemd voor de landen waar de vluchtelingen vandaan komen. Een globaal initiatief, waarbij geen plaats meer is voor soevereine natie-staten, die zichzelf regeren.”

Hij wordt bijgevallen door de inteelt-deskundige in rolstoel Schäuble: “Het gaat ons vele malen meer kosten als we geen miljarden aan belastinggeld in landen in het Midden Oosten pompen.” Deze ambtenaar van financiën zegt dus enerzijds, dat we immigratie nodig hebben anders gaan we kapot aan de inteelt. Maar aan de andere kant wil hij van deze inteeltbende miljarden aan belastinggeld aftroggelen om de “nieuwe Europeanen” buiten de deur te houden. Wellicht ziet hij brood in de import van sperma?

BREXIT —> NEXIT

Het dreigt in het Verenigd Koninkrijk een grote puinhoop te worden. David Cameron is opgestapt maar zit nog maanden aan het roer. De roep om een “krachtig leider” wordt steeds luider. Maar het enige wat we tot nu toe kunnen constateren is, dat de grote Brexit aanjagers opstappen. Boris Johnson is geweken voor zijn assistent Michael Gove, die een kansloze 8% van de kiezers aan zich weet te binden.De anti-Brexit minister van Binnenlandse Zaken Theresa May is de gedoodverfde nieuwe Britse premier. Ze heeft al gezegd geen haast te maken met het inroepen van Artikel 50, de regeling met betrekking tot de uittreding. Vervolgens verdwijnt Nigel Farage van het toneel, de grote voorvechter van Brexit heeft er plotseling genoeg van. Worden deze mannen bedreigd of hoe zit het? Het komt er per saldo op neer dat de Britten straks een pro-EU regering krijgt die de zaken moet afwikkelen. We moeten even niet vergeten, dat het Britse referendum een “adviserend karakter” heeft.

Ook in Brussel rommelt het na de “schok” van Brexit. De roep om Juncker te elimineren wordt steeds luider. Hij heeft zich geprofileerd als dronken aansteller en iedereen zal snappen dat hij moet verdwijnen – met een riante regeling. Als het goed is stapt dan de hele EU commissie – met een riante regeling – op, inclusief de overtuigde één-werelddenker Frans Timmermans, ook al zal hij voorlopig wel een toontje lager zingen, ons koorknaapje….. Het zou ons overigens ook niet verbazen als Tony Blair zich meldt als “EU President”. Hij is per slot van rekening niet voor niets rooms-katholiek geworden, het gaat zich een keer uitbetalen. En over zijn WC-escapades als “Mr. Charles Lynton” horen we niemand meer.

De heersers achter de schermen hebben belang bij een nieuwe opzet. Men heeft bovendien maling aan de uitslagen van referenda. De successen op een rijtje:

 • 2005 Nederland: NEE tegen de EU grondwet
 • 2005 Frankrijk: NEE tegen de EU grondwet
 • 2015 Griekenland: NEE tegen EU capitulatie
 • 2016 Nederland: NEE tegen Oekraïne Associateverdrag
 • 2016 Verenigd Koninkrijk: NEE tegen lidmaatschap EU

Er kwam vervolgens een EU grondwet, Griekenland heeft wel degelijk gecapituleerd, het Associatieverdag met de NAZI-Junta in Kiev zal er ook wel komen en we moeten nog maar afwachten of een nipte meerderheid van de inwoners in Engeland en Wales hun zin krijgen. De bureaucratie in Brussel heeft maar een hartgrondige hekel aan burgers, getuige de uitspraak van ongekozen EU-parlementsvoorzitter Schulz:

“De Britten hebben de regels overtreden. Het is niet de EU filosofie om het volk te laten beslissen.”

Duidelijker kan het toch niet? Eerlijkheid en arrogantie gaan blijkbaar gelijk op. Men heeft een broertje dood aan democratie en referenda. De haatdragende opmerkingen van ongekozen ambtenaartjes maken hun zaak er ook niet beter op. Wie zijn de volgende? Oostenrijk, Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, toch nog Griekenland?

NEE-derlanders wakker geworden?

Nederlanders hebben talloze redenen om het heft in eigen hand te nemen. Dat zijn we niet gewend, gezien onze geschiedenis. Vanaf de Vrede van Münster lopen we aan de leiband van het groot-kapitaal en inmiddels na 175 relatieve vrijheid, ook weer aan de leiband van Rome. Maar als wij tot twee maal toe hebben moeten ervaren dat ons NEE doodleuk een JA wordt, dan is 3 maal scheepsrecht: NEXIT NU!

Nog even de voornaamste redenen op een rijtje:

 • Er is door de Nederlanders nooit over een EU-lidmaatschap gestemd
 • Het Verdrag van Rome 1957 is onwettig en daarmee alle er op volgende wetten, regelingen, verdragen.
 • Het Nederlandse staatshoofd is ongekozen, dus onwettig
 • Het Nederlandse staatshoofd voldoet op geen enkele wijze aan de gemankeerde grondwet van Nederland
 • Door de desertie van het staatshoofd op 13 MEI 1940 is de Staat der Nederlanden opgeheven en is vervangen door haar rechtsvoorganger De Bataafse Republiek

De rode draad door onze geschiedenis is de categorische eliminatie van zelfbeschikking. Men durft daar zelfs de naam “democratie” voor te misbruiken.

Wat ons betreft: blaas de boel maar op, zo snel mogelijk. En laat degenen die de problemen voor ons gaan oplossen eerst maar eens aantonen dat ze niet de veroorzakers van die problemen zijn.

eu-collapse

 

 

 

 

21 gedachtes over “DE EUROPESE UNIE STAAT OP INSTORTEN

 1. Ik roep al langer, sinds Amerika en consorten de leiders boven in Afrika weg gejaagd of wil weg jagen (vermoorden), is het daar een puinhoop. Ze willen er hun stro mannen neer zetten, en dan zoveel mogelijk financieel gewin er weg halen. Daarna mogen wij net als nu weer opdraven voor de onkosten.
  Terwijl zij hun zakken gevuld hebben. DUS LAAT HUN DE ROTZOOI MAAR OPKNAPPEN, ZOWEL FINANCIEEL ALS DE VLUCHTELINGEN.
  GROETJES GIJS

  Like

  • @Gijs ZIJ, “ZULLIE” hebben daar (N. Afrika) allang hun stro-mannen neergezet!!!
   Verder ben ik het 100% met je eens.

   Like

 2. Lees al jaren geen papieren krant meer.
  Dat maakt mij immuun voor de door de corrupte MSM geventileerde
  Meningen van zo’n lichamelijk lijk als een Soros
  Met nog een groter lijk achter zich – mafiaMabel
  Of iedere ander permanent dronken idioot van EU of VN
  Ik zie de neergang van Nederland met rasse schreden komen
  En – hoe slechter Rutte en de rest de Nederlanders gaat behandelen
  Des te eerder kunnen ze alle Nederlanders voor hun deuren verwachten
  Maar dan is het voor hen te laat.

  Like

  • NEE-DERLAND let op uw saeck

   Even maar een voorbeeld, een van de duizenden ! http://www.sbs6.nl/programmas/vtwonen/

   Een jongenskopje bij de hals onthoofd (door een jihadist of gewoon ’n grapje van een Nederlandse pedofiel of wat dan ook….) onder een glazen stolp, zonder O2 zoals de presentator stroman/mediaoplichter/mediaplichtige/goedkope hjournalist *) let ook op de ‘schoorsteen’ waar dit relikwie staat vrijwel recht onder een hertengewei: foutje had een bokkenhorenkop (Baphomet) moeten zijn.

   De bagger en hersenspoel druipt ervan af. Zo probeert men tv-kijkend zombieland moreel naar de knoppen te helpen.

   N.B. Let eens op hoe dit soort perverse satanische symboliek die vrijwel van en via ieder programma van de tv afdruipt.

   *) doorhalen wat niet van toepassing is, dus alles gewoon laten staan, zogezegd synoniemen.

   Like

 3. Pingback: De Europese Unie staat op instorten | Silvia's Boinnk!!!

 4. Ach, Peter Sutherland, hoe zou je nou op zo’n post bij de VN komen? PS is prominent lid van de Fabian
  Society, een club van heel enge lieden, (uit mijn hoofd) begonnen in ca. 1880. Andere leden bijv. Keynes,
  de economie charlatan. Hoogleeraarde o.m. aan de LSoE, een welhaast communistisch bolwerk (nietwaar,
  Barroso?). De diverse zgn. Engelse Russische spionnen ook al. The London School of Economics is een
  zijpad van de FS, evenals bijv. Oxfam (hoy, mevr. Ploumen).

  Toen ik een jaar of 13 was, las ik een boek van Graham Green (weet even de titel niet), dat eigenlijk over de FS ging. De vrije sex, dat sprak me wel aan toen, totdat ik een paar pagina’s later las, dat de betreffende dames hun hoofd kaalschoren. (Dit laatste is slechts een prive-herinnering).

  Dat wat Von Coudenhoven-Calgeri (hoop dat ik de naam goed schrijf) in1920 bedacht en welk plan nu tot
  uitvoering wordt gebracht
  loopt aardig congruent met de FS gedachten. MAAR WAT DOEN WE ERAAN?

  “Nog even de voornaamste punten op een rijtje”.

  Ga die punten eens roepen op de Dam.
  1 En 2 worden waarschijnlijk door bijna niemand begrepen, dat levert hooguit afvoering in een dwangbuis op. 3 T/m 5 vertellen, evt. uitleggen zal waarschijnlijk tot een moord leiden.

  Ik ben niet afhankelijk van die beroemde 1,400 miljard € pensioengeld, maar op een of andere manier
  lijkt het mij toch dat bij implementaie van deze EU richtlijn, een Nexit volledig niet meer mogelijk is,
  maar hopelijk heb ik het mis.

  Like

 5. HdR: ‘Het zou ons overigens ook niet verbazen als Tony Blair zich meld als ‘EU president’.
  Inderdaad, Tony Blair, is de laatste tijd weer ‘hot’ in de Britse pers. Maar…EU president??

  Zijn uitspraken:
  – UK should keep Brexit options open.
  – Mr. Blair has called on David Cameron to begin immediate talks with European nations. (foto’s met Hollande).

  Het chilcort report (Blair/Irak) komt binnenkort naar buiten.
  Het schijnt voordelig voor hem uit te pakken.

  Morgen kom ik erop terug, met URLs.

  Like

 6. Meesterlijk stuk, Adm. Kan niet wachten op de dag, dat we de foute koppen kunnen snellen! Kielhalen, dat hele ongekozen zooitje, en gewoon modern- zoals het momenteel in veel bedrijven speelt- een zelf regulerend team! En strebertjes, die skippen we gewoon. Wel natuurlijk even gemeenschapsgeld bij bepaalde families terug vorderen, mèt rente!

  Like

 7. Top artikel. Want het kon inderdaad wel eens “zo ver” zijn: de beurzen gaan door de Brexit en de dreigende burgeroorlog in Frankrijk (geweldig wat die Fransen doen, daar kan geen “Brexit” tegen op!) gestaag onderuit en de goudprijs schiet bang omhoog.

  Voor mij is dat niet erg, ik heb als zelfstandig ondernemer gewerkt en ik moest altijd geld achter de hand houden om een werktuigmachine te kunnen aanschaffen want je kunt op een machine altijd werk aannemen en je wilt liever geen zaken doen met de bank. Toen mijn vrouw en ik een aantal jaren geleden in de gaten kregen wat er speelde zijn we niet alleen woest geworden op onze politici maar heb ik ook meteen de volgende maatregel genomen: ik heb ons reservekapitaal in goud omgezet.

  We zijn nu net een jaar gepensioneerd en onze woning staat voor een habbekrats te koop. Als ik met de bank heb afgerekend gaan we van ons geld + het goud zonder hypotheek een mooi huis in de zon kopen. Op een panoramische plek waar niets te halen valt. We zijn dan door ons geld heen maar we kunnen ons verder prima redden want de zorg voor een goed pensioen hebben we natuurlijk niet aan gangsters overgelaten. In ieder geval gaan we weg uit Nederland, wij willen niet leven in een land dat wordt geregeerd door gangsters en waar geld belangrijker is dan mensen.

  Nederlanders zijn echte griezels. Ik hoor het Mark Rutte nog zeggen: “Voor iedereen duizend Euro als de VVD de grootste wordt”. En ja hoor, daar rennen ze massaal naar de stembus om “het beste kabinet sinds WO-2” binnen te halen. Elk land in Europa heeft wel iets bijzonders. Duitsland heeft de beste economen, Frankrijk de beste werktuigkundigen en Nederland de beste NSB-ers Als vanouds.

  Like

  • Inderdaad beter kon ik het niet verwoorden,ik zou hier ook weg willen maar mijn kinderen willen nu nog hier wonen dus ik vind dat het dan niet kan maar wat zou ik graag weg willen ver van de pedofielen en krankzinnige leiders hier.

   Like

   • Kinderen willen graag blijven in pedo-paradijs met krankzinnige leiders? Iets maakt het dan toch nog aantrekkelijk voor ze….
    Zegt wel iets over het “moderne ouderschap”.

    Like

 8. Nog maar eens de petitie NEXIT:

  https://petities.nl/petitions/nederland-wil-een-referendum-om-de-eu-te-verlaten?locale=nl

  Ik heb de teller een week bijgehouden. Er zijn er maar 1313 bijgekomen. Dat is niet veel. Er moet meer tam tam gemaakt worden. De hersenspoeling is door de jaren bij de meeste mensen goed aangekomen.

  Gisteren wilde iemand me vertellen hoe het in de politiek toegaat. Hij begon ermee dat Engeland wel weer op hangende pootjes terugkomt. Ik vroeg hem of hij veel televisie keek. Ja en ik lees de kranten en sigaretje en kopje koffie erbij. Daarop vroeg ik hem of hij degene was die aan mij moest vertellen wat zich zoal in televisie- en krantenland afspeelt. Ja, want jij leest geen kranten. Ik vertelde hem dat ik iedere dag mijn informatie van internet haal en de mening van de beste journalisten lees en daaruit mijn mening vorm. Hij liep weg met de mededeling of er een radertjes bij mij los was.
  Het is af en toe droevig met de mensheid gesteld.

  Hier een stuk dat ik deze week tegenkwam dat vertelt hoe de hiërarchie er zoal aan toe gaat:

  The Kehillah
  http://themillenniumreport.com/2016/07/the-kehillah/

  Like

  • Ezra toch….jij haalt je nieuws van internet en alternatieve media? Hoe dom…..
   Ik verkondig dat ook en dan hoor ik van deze en gene wat voor ’n leugen en bedrog op het internet wordt verkondigd.

   Ik word echt met de dag zieker en zo zat van dit land…beter gezegd ….de meerderheid van bewoners van dit land. Ik kan van alles benoemen maar het slaat niet aan en daarom kan ik het vaak niet meer opbrengen om te reageren op goede artikelen zoals ook hier.
   We blijven met z’n allen in ’n cirkel draaien en verder schiet het gewoon to-taal niet op! Er gebeurt niets en er veranderd niets buiten gefrustreerde berichten en/of reacties schrijven.
   En daar word ik nog gefrustreerder van!

   Like

   • Fleur niets van aantrekken, hoor. Ik heb zo langzamerhand een olifantshuid gekregen. Gewoon doorgaan.
    Er zijn inderdaad mensen die me mijden omdat ik gewoon eerlijk ben en dat kan niet hè? Je hoeft niet iedereen te vriend te houden. Het schift zichzelf…
    Ook op internet kan je je vergissen. Denk je dat iemand de waarheid vertelt en dan zit diegene toch aan de verkeerde kant, zoals ik dat noem. Dat heet dan schrappen en ga verder met degene die ik dan nog wél vertrouw. Er valt best veel af.

    Like

     • Beste NG, Ik heb mezelf verschillende keren terug moeten vinden. Het kost me geen moeite meer. Ik sta waar ik sta. Ik wil niemand kwetsen en als ik dat wél gedaan heb dan bied ik mijn verontschuldiging aan en zeg daarbij dat ik het vervelend vind dat het gebeurd is. Maar echt, er zijn mensen waar ik met een grote boog omheen loop. Niet iedereen past bij je en als ze mij m’n eigenwaarde af nemen dan moet dat maar.
      Ook dat heb ik geleerd.

      Heb eens meegemaakt dat ik een grote scheldkanonnade over me heen kreeg omdat iemand mijn huis wilde hebben dat te koop stond. Ik wilde echt niet weg zei dat tegen die persoon. Toen ze uitgescholden was vroeg ik beleefd of ze klaar was. Toen ging ze nog een poosje door en vroeg toen of dat alles was wat ze te zeggen. Ja. Dan kan ik gaan, was mijn antwoord. Ik heb me omgedraaid en ben verder gelopen. Later kreeg ik nog een flinke klap in mijn gezicht omdat we bleven wonen (en er nog wonen) en heb toen de politie maar ingeschakeld en gevraagd of ik met rust gelaten mocht worden. Dat hielp.
      Dat bedoel ik met doorlopen…

      Like

 9. Administrator, uw weet de juiste beeld te omschrijven, klasse!

  Dit alles is een voorberijding om totale chaos te creéren in Midden-Oosten en in Europa.
  Zodat ook de rest mee getrokken werden in hun duistere smerige gedachten, die zij met willen
  en weten uitvoeren, dat met het klimaat is ook één van hun grote leugens, even als dat er te veel
  mensen zijn en dat bevolkings schade aan richtend, dat is wel héé erg scheinheilig en arrogrant.
  Het zijn zij zelfs die overal de boel bewust opstoken en in vervolg oorlog creért, om alles toe te
  eigen tot hun bezit, die tegen werken worden de weg uitgeruimd. We zien het steeds meer en
  meer gebeuren ook dat met met uitbraak van virussen en al die toestroming van zogenaamde
  vluchtelingen uit oorlog gebieden dit alles werd welbewust gedaan door mensen zo als Sores ect.
  All die naartuur rampen die plaats vinden, zijn naartuurlijke procesen, die in de planneten en
  in het heelal bestuurd werden, waar wij als mensheid geen macht over hebben.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.