FRIDAY HAPPY HOUR VOOR JORIS D.

Het Rolodex onderzoek plotsklaps stopgezet, waarom ook al weer?

We lezen op NU.nl het volgende citaat:

“Maar het onderzoek werd gestopt voordat het team iets met die informatie kon doen. De Graauw snapt niet waarom dat gebeurde. “Bij een dergelijk zwaar opgetuigd onderzoek heb ik het halverwege stoppen nooit meegemaakt.””

We zullen het even uitleggen.

Dit soort zaken maak je alleen mee, als het onwettige “koningshuis” erbij is betrokken. Plotseling zijn dingen dan geheel anders, wordt het diffuus en verdwijnt het achter de horizon op een weg geplaveid met doofpotten. Dit is wat je noemt  “obstructie” van de rechtsgang. Sabotage, misleiding en doodsbedreigingen spelen op de achtergrond een actieve rol mee. Om zogenaamd onbekende redenen wordt de normale rechtsgang met voeten getreden in deze “democratische rechtsstaat” waar de burger het voor het zeggen heeft…..

De getuige dreigde namelijk ineens verdachte te worden.

Deze getuige sleept als hij valt een heel netwerk met zich mee. Een crimineel kaartenhuis stort met donderend geraas ineen. Moeten wij nog een raadseltje opgeven waar je dan eindigt? Attente lezers die dit soort zaken al decennia volgen weten de oplossing al. Duistere krachten achter de gordijnen bepalen in dit “koninkrijk” de rechtsgang. De wet is gemaakt voor de uitvoerders, niet de slachtoffers. In voorkomende gevallen wordt er een dader bij gesleept.

Talloze gevallen zijn bekend: Marianne Vaatstra, Volkert van der Graaf, Ernest Louwes, Els Borst om maar een paar te noemen. Iedere keer komen we dezelfde namen tegen, iedere keer blijft de onduidelijkheid sudderen.De gangbare media brandt de vingers er niet meer aan. Het is al heel wat dat het AD en NU.nl  een lijvig dossier over dit levensgevaarlijke thema bijhouden.

rolodex-onderzoek-stopgezet-vanwege-informatie-rol-demmink.jpg

En deze Joris D. waant zich blijkbaar veilig. Als hij gaat praten moet hij toch eerst onderduiken en als kroongetuige een andere identiteit aannemen. Of je voor de gifmengsels, dolkstoten en looden koogels uiteindelijk veilig zult blijven is nog maar de vraag. Soms wordt iemands dood in scene gezet om van het gelazer af te zijn. Je kunt maar beter het spel met de “uitverkoren elite” meespelen, zo denkt menige insider. Joris D. viert iedere vrijdag zijn “happy hour” op uw kosten.

De onderzoekers verbazen zich over gebeurtenissen waar ze de vinger niet achter kunnen krijgen. Soms zetten ze door. Maarten van Traa heeft het geweten.

Als men in het onderzoek te dicht bij de werkelijke macht komt zit een ongeluk in een klein hoekje. Als dingen onverklaarbaar worden zijn er hogere machten in het spel betrokken. Die hogere machten dekken zich doorgaans uitstekend in met elitair oranje-graauw. What’s in a name…..

Herstel de Republiek – inclusief een Burger Tribunaal.

16 gedachtes over “FRIDAY HAPPY HOUR VOOR JORIS D.

 1. In een ietsje minder tolerant land was deze viespeuk allang opgehangen, dood geschoten en enkele ledematen afgehakt! Hier wordt je uit de wind gehouden omdat een familie multi- miljardairs dat zo wilt. Natuurlijk was von Amsberg erbij betrokken, al zullen ze dat voor eeuwig ontkennen. Tenzij… ?

  Like

 2. Hoeveel landgenoten zullen kennis nemen van dit proces? Het interesseert ze geen enkele moer, terwijl hij toch fundamenteel de rechten van kinderen heeft geschonden! En inderdaad, als deze viespeuk gaat praten dan komt ook de naam von Amsberg boven water, maar dat gaat nooit gebeuren zolang die parasieten er nog zitten!

  Like

  • @Ger…rechten, rechten …van de kinderen? Van ALLES, van de hele rechtSStaat die wij hier gewoon niet hebben.
   Alleen voor het kl…volk wil men nog wel eens de schijn ophouden met boetes(dikke) voor 55 km rijden waar 50 is toegestaan, of een 2 jaar gevangenisstraf voor het ‘per ongeluk’ danwel express doden van een baby!

   N.B. deze getuige JD zou eens heel goed misschien wel bijna zeker een nog grotere perverse dader kunnen zijn, dan we denken…

   Ach weet je voor de meeste is het maar de ver van mijn bed show he. Zo lang het maar mijn kind niet is…HET ZAL JE KIND MAAR WEZEN!!!

   Like

 3. Pingback: Happy hour voor Joris D. | Silvia's Boinnk!!!

 4. Tuurlijk, waan hij zich vrij, altijd al zo geweest.
  De rottentende beerputten, zal hoe dan ook dicht blijven!
  Dat dit aan de gang is een grotte poppen kast, want na dit zal er geen gevolg meer komen
  over dit onderzoek, om eenvoudige reden, daar dient deze rechtzaak voor.
  Met andere woorden, na deze rechtzaak zullen betreffende personen vervolg gaan worden
  wegens laster tegen Jorris D. En dat houdt in dat dié in de gevangens te recht komt en tevens
  schade geld moeten gaan betalen wegens smaat en laster.

  Like

 5. Elke crimineel is een geboren leugenaar en een fantast
  Zoiets als Joris Demmink zal altijd hard ontkennen dat hij altijd een pedofiel is geweest
  Dat hij seks met kleine jongetjes had op de achterbank van zijn dienstauto
  Dat hij zich met de dienstauto naar dat park in Eindhoven liet rijden om minderjarigen op te pikken.
  Die advocaat Witte heeft een flutverhoor gehouden van Demmink vandaag
  Geef geen cent meer voor die advocaat

  Like

 6. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opmerkelijk nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 7. Heb het weekend benut om alles wat ooit over Demmink en zijn gore aanhang op internet en zelfs in boeken is geschreven door te lezen in vogelvlucht.Daar word je niet vrolijk van.en dan afwachten wat er in de reguliere pers komt. Vrijwel niets! Het allergrootste schandaal in de vaderlandse geschiedenis te vergelijken misschien met de moord op de Gebr.de Witt,de vlucht van Paulien en de dubbelspionage van duitsche Benno. Het viel op dat er bij de betogers niemand stond namens de kleine jongen:Manuel Schadwald en zijn dood op de Apollo. Of namens de kinderarts Josje de Labruyere (ik weet niet of ik de spelling goed heb) die als zovele anderen de noodklok wilde luiden.
  Als Brandpunt of Tegenlicht nu eens niet met een uitgebreide documentaire komt,waarbij ook nog eens wordt gerefereerd aan de vaak ouderloze kinderen die door het Hof werden besteld om daar “stage”te lopen.Van welke stage zij nimmer terugkeerden……….
  Ja,dan wordt het inderdaad tijd om alsnog in een plaggenhut op het laatste stukje hei te gaan zitten. Maar dat zal wel weer niet zijn toegestaan,want als nette slaaf moet je eerst je aanslag Hefpunt betalen en je WOZ en andere ongein.Anders word je in een EBI geslingerd tussen moordenaars en “gewone”verkrachters,die niet van adel en/of hoge geboorte zijn.
  En dan is de cirkel weer rond.

  Jasses, ik moet overgeven………
  Waar is de teil ???!!!!!!

  Like

Reacties zijn gesloten.