DE VACCINATIE MAFFIA

Vaccineren verplicht?

Waarom zou dat moeten, als de voorstanders toch al zijn ingeënt?De vaccinatie maffia onder leiding van Capo Coutinho is al jaren bezig met een niet aflatende kruistocht tegen ziektes die met name worden verspreid door inentingscampagnes. U leest het goed. Grondig getest met de zogenaamde “Spaanse Griep”, welke niets anders was dan een typhus-pandemie “Made in China”. Met de introductie van de griepprik – ouderen durven niet eens te weigeren, bang voor afwijzing in het bejaardenoord – is de beer goed los. Eerst creëert hij de doodsangst om ziek te worden, vervolgens wordt de epidemie een handje geholpen, de ‘oplossing’ is de (bij voorkeur verplichte) massa vaccinatie…. KASSA! Voor Big Pharma én de Capo en zijn slavencohorten.

c0faf629c028a6a0ce925620674ee0c2y291dgluag8uanbn

Nuttige idioten

Inderdaad horen we de geluiden steeds vaker, als zouden we ons verplicht moeten laten inenten. Als ouders hun kinderen niet laten ineneten, wordt dat gelijkgeschakeld met een strafbaar feit. Zover is het nog niet. En zover gaat het ook niet komen. Iedere rechter, inquisitoir of volksgericht zal niet kunnen toestaan dat je iemand kunt verplichten onaanvaardbare risico’s te lopen.Bovendien loopt de gevaccineerde soortgenoot geen enkel gevaar – of lullen ze maar wat over de werking van de ingespoten rotzooi??

Men neme bijvoorbeeld de genadeloze campagne van staatswege ter bevordering van het inenten tegen baarmoederhalskanker. De entstof HPV moet al bij meidjes op zeer jeugdige leeftijd worden ingebracht. Het is onbewezen, dat er een geneeskrachtige werking van uitgaat. Er is wel iets anders bewezen, namelijk dat je er aan dood kunt gaan.

Een schokkend onderzoek in Canada heeft uitgewezen dat van de 195.270 gevaccineerde meisjes bijna 10% binnen 42 dagen in het ziekenhuis moest worden opgenomen. 200 patienten moesten voor langere tijd worden opgenomen. Over sterfgevallen wordt niet gerapporteerd. Het is zeker dat die er wel degelijk zijn, maar ook de rapporteurs hangen aan het infuus van Big Pharma.

Het blijkt dat overheden zich met het grootste gemak door de eerstbelanghebbende – Big Pharma, de mega farmaceutische industrie, bijgestaan door colporteurs ook wel “huisartsen” genoemd –  laten misbruiken. Er wordt een morbide angstklimaat gecreëerd op basis van aangereikte leugens door de eerst-belanghebbende, de farmaceutische industrie, gerepresenteerd door de vaccinatie-maffia. Hooggeleerde heren zijn binnen de kortste keren 180 graden om, als ze weten welke beloning in het vooruitzicht wordt gesteld. Voor het oog van de camera wordt een fles whiskey soldaat gemaakt en wordt en passant een riante tweede woning in Griekenland aangeschaft. Dat soort figuren kan dat niet doen van een salaris alleen. Het succes is er pas, als de kunstmatig opgeklopte mediale pandemie is uitgebroken, niet als die is bedwongen. Je kunt niet iets bedwingen wat er nooit is geweest, nietwaar?

Het is voorts onmogelijk om er achter te komen wat de receptuur van het vaccinatie gif is. Waarom zou dat geheim moeten blijven? In de Bataafse Republiek is er geen dwang. Hoogstens een advies, maar dan alleen na gedegen écht onafhankelijk onderzoek. Ook de vaccinatie-maffia zal geen enkel belang hebben bij het herstellen van De Bataafse Republiek.Want er valt aan een normaal denkende bevolking geen flikker te verdienen, natuurlijk. Vandaar dat we er rekening mee dienen te houden, dat er ooit een vaccin komt met als ‘collateral damage’ de comateuze hersendood.

ouwtaaie

Of is dat er soms al…..?

 

Onderzoek Canada

De Vaccinatie Maffia

Kopp Verlag

 

Samenvatting Spaanse Griep – een ‘bedrijfsongevalletje’

Artikel Herstel de Republiek 11 juli 2012:

Gepruts in geheime laboratoria

In één van de door Rockefeller gefinancierde Chinese laboratoria werd een vaccin ter bestrijding van tyfus ontwikkeld. Dit geschiedde op de toen gebruikelijke wijze van “trial & error” – blijven proberen tot er iets goeds uitrolt. Menselijke proefkonijnen waren immers ook in ruim voldoende mate aanwezig. Deze tyfus-vaccins zijn ontwikkeld door pus van geïnfecteerde Chinezen af te nemen en met dit pus varkens te injecteren. De varkens kweekten de besmettelijke materie verder op, werd weer afgenomen en vermengd met het eiwit van kippen eieren. Dit mengseltje werd preventief als “vaccin” bij mensen geïnjecteerd. Wát men exact had geproduceerd was toen en is nog steeds absoluut onduidelijk, maar zeker is, dat de tyfus-bacterie op deze manier door menselijk ingrijpen rampzalig snel kon worden verspreid onder de bevolking.

Het vaccin werd door Rockefeller verkocht aan de beide zijden van het Europese conflict. Direct na de vaccinaties in Amerikaanse legerplaatsen in Frankrijk in 1918 werden soldaten ziek. Doktoren van die tijd stelden de diagnose vast op “Paratyfus”, het ziektebeeld kwam daar mee overeen: misselijkheid, overgeven, diarree, gevolgd door een dodelijke longontsteking. Bronnen uit 1921 komen  op een dodelijk aantal slachtoffers van meer dan 50 miljoen mensen wereldwijd (Bron: The Horrors of Vaccination – Higgins, 1921). Veel later werd deze door mensenhand in gang gezette en deugdelijk onderhouden  pandemie de “Spaanse Griep” genoemd, door het (door dezelfde machten gecontroleerde) media conglomeraat van die tijd keurig overgenomen van “gerenommeerde ” instituten als Rockefeller Foundation en Medische Universiteiten, doorgaans door de Rockefellers gefinancierd. Ten koste van alles moest worden voorkomen, dat het vaccin zou worden betiteld als wat het werkelijk was, namelijk tyfus verspreid door vaccins. Vaccins geproduceerd en verkocht door het miljarden Big Pharma Imperium van Rockefeller en consorten.

william-rockefeller

William Avery Rockefeller – grondlegger van de moderne kwakzalverij

Genocide afgedekt met PR

We kunnen eventueel nog aannemen dat de pandemie in 1918 een “bedrijfsongevalletje” is geweest, mits afdoende aangetoond. Echter, de doofpotconstructie daarna is de ware misdaad. Genocide afdekken met een succesvolle propaganda oorlog, door aan deze massamoord simpel een andere naam te geven. Zou het onder weer andere namen nog eens opduiken en dood en verderf zaaien? Wij vonden het treffend, dat de Chinese experimenten destijds op mensen, varkens en kippen zijn uitgevoerd. Vandaag komen we ze weer tegen, de varkensgriep, de vogelgriep. Treffend genoeg dienen wij van staatswege inmiddels de naam “Mexicaanse griep” te hanteren – een vergelijkbare PR-methode als we kijken hoe de tyfus-verschijnselen in 1918 werden weggemoffeld door het “de Spaanse griep” te noemen. De vogelgriep heeft een nummer gekregen, zo raken we het spoor bijster.

Moeder Natuur is absoluut niet in staat om op toevallige wijze vogel-, varkens- en drie soorten menselijke griepvirussen te recombineren. Allen psychopathische geesteszieke “wetenschappers” en hun financiers zijn tot zoiets in staat! Mislukt dierenarts Ab Osterhaus is als assistent met “menselijke uitstraling” aangesteld, die de farmaceutische mythe in stand moet houden en daar wordt hij puissant rijk van. Dit zijn geen “bedrijfsongevalletjes” meer, men heeft van 1918 geleerd: je kunt er gigantisch rijk van worden. Je dient wel zelf het probleem te creëren, maar niet nadat je eerst “een oplossing” hebt uitgedokterd.

Het motto luidt dan ook: “Voor iedere oplossing moet een probleem worden gevonden!”

 

 

 

49 gedachtes over “DE VACCINATIE MAFFIA

 1. ik kan helemaal invoelen dat het waar is.. wat hier geschreven wordt…. mijn kinderen en kleinkinderen zijn natuurlijk niet ingeënt…maar ik voel me zo onmachtig .. en het lijkt wel of big f.. gewoon maar door gaat…. en het ik er niets toe doet…. begaan en betrokken ….

 2. En met de onlinedata van het Patiënten-register van Frau Schippers kunnen de Nazi’s exact zien of je wel of niet gevaccineerd bent. Zo niet dan verzinnen ze een andere langzame dood.

 3. Al jaren krijg ik een uitnodiging voor een griepprik en wil deze niet en div. malen aangegeven mij geen uitnodiging te sturen en geen vaccin voor mij te bestellen…. Reactie: Ohh … dan gooien wij die gewoon weg ….. Zieke Maatschappij ….. Grote Graaiers en weer Pure Hebzucht …. de Farmaceutische Maffia ….

  • Wat zij weggooien heb jij allang betaald – vandaar de desinteresse.

  • de huisarts die ik had, en die zich ook nog NATUURarts durfde te noemen, was boos toen ik hem aansprak op de schande van die prik en vaccinaties in het algemeen. Ik heb geen “huisarts” meer. Vertrouw ze voor geen meter en kan het héél goed zelf.

   • Ik ben het helemaal met je eens …. HET IS TUIG VAN DE RICHEL. Mij zullen ze ook nooit meer bij OOM DOKTER zien. De medische wetenschap is niet meer dan gebakken lucht…..en leugens en bedrog.

  • Dan moet ik nog steeds uitgenodigd worden, of ze hebben een methode ontwikkeld, waarin de persoon gewoon niet in degaten heeft, dat hij al voorzien Is! WAT ER LEIDING, LUCHT. ?

 4. Het begint langzaam maar zéker bij de mensen door te dringen. De huisarts die ik had, durfde zich ook nog NATUUR arts te noemen. Hij was boos toen ik hem aansprak op de schande van de zgn griepprik. Ik ben 66 , bijna 67 jaar, heb nog nooit een griepprik gehad en ook zelden griep. hoogstens eens wat verkouden maar dat heeft te maken met een minder functionerend immuunsysteem. Oplossing: hoge doseringen vit C.

 5. Het maffia geld kappitaal is een grote kanker gezwel, merendeel van de mensenheid weten niet
  eens dat het verlicht is en ten tweede weten zij niet eens wat voor gift zij binnen krijgen.
  Helaas was ik net zo ontweten als mijn ouders, sins vijfjaar weet ik pas.
  Ik heb mijn twee kinderen al voorgelicht dat zij hun kinderen nooit meer moeten laten inenten!
  Baby,s krijgen al vast als eerste een prik voor geslacht ziekte!
  Sins wanneer doen baby,s aan seks?! Dat zegt al genoeg.

  Vroeger was er een keijzer China die zich groen en geel ergde aan de hebzucht van de artsen, die grof geld verdiende en hoge prijzen vroeg, dat was voor arme bevolking niet te betaten.
  De keijzer heeft een wet ingevoert, als een dokter die parsoon niet kunden genezen moeten zij geld betalen aan de mensen net zo lang tot die genezen was.
  Die genezen waren moesten dan een bijdrage betalen, die niet veel was.
  Kijkt dat was nou een eerlijke Keijzer, immers hebben zij een eed afgelegd en dat is nu nog steeds zo om de mensheid te helpen en beter te maken.

  Margaret.

  • Margaret als je voedingssupplementen op recept koopt wordt het maar tot een klein minimum vergoed. Dat is schandalig. Je doet alleen maar aan preventie en op recept van een “alternatief” arts. Gewoon een ander winkeltje..

   Je betaalt je scheel voor een ziekenfondsverzekering en gebruikt alleen maar de homeopathie. Soms moet je gewoon naar een arts. Je kan niet alles alleen genezen. Ook homeopathische medicamenten kunnen een verkeerde werking op je hebben als je er geen gedegen kennis van hebt.

   Mijn huisarts kende me niet alleen van toen mijn kleinkind longontsteking had en de assistente weigerde haar te laten komen. Nu kent ze me en we hebben de afspraak dat als ik bel er wel degelijk iets aan de hand is en ze op korte termijn voor de deur staat. Ze schrok toen ze het kind zag.

   • Inderdaad ezra70 dit stysteem is schandalig en inderdaad kan (nog) niet alles genezen worden.
    Omdat heel veel mensen ook niet weten, dat je eigen ziel dat zelf heeft gecreert in het lichaam
    om te leren.
    Als de ziel kennis heeft over hoe en waarom, dan heeft de ziel dat niet meer nodig.
    Heel veel zietkte kunnen genezen werden, dat doen zij niet omdat ziekte bewust ingeént en gecreert zijn om er geld aan te verdienen is o,a ook virus ect…
    Dus ik bedoel dat er verschil is van ziekte die ziel zelfs ingebracht tijdens samen smelting van de
    de zaat bevruchting van man en vrouw.
    Groet Margaret

 6. Heb eens een gesprek gehad met een arts van de GGD. Waarom de kinderen niet gevaccineerd zijn.
  Heb verteld dat het een langzame dood is en daar niet aan mee wil werken.
  Toen was het stil. Een poosje later zei ze: Weet u wel dat uw kinderen dood kunnen gaan?
  Tsja, toen had ze net de verkeerde persoon aan de lijn…
  Nooit hebben we meer iets van haar gehoord.

  Kinderen op school gaan niet naar de juf van de GGD. Als enigen.

  Nog enkele interessante sites:

  Murdered Holistic Doctors Had Discovered Autism/Cancer-Causing Enzyme Intentionally Being Added to All Vaccines
  http://beforeitsnews.com/alternative/2015/11/murdered-holistic-drs-had-discovered-autismcancer-causing-protein-intentionally-being-added-to-all-vaccines-3246756.html

  Gif in kindervaccinaties
  http://www.familieblij.nl/page97.php

 7. Heel veel mensen zijn ontweten mijn ouders en ik ook, sins zeven jaar weet ik dat het puur gif is.
  Toen ik via internet mij daar in verdiepte, was ik geschokken dat baby,s als eerste een mix krijgt
  voor geslacht ziekte! Sins wanner doen baby,s aan seks, ach naartuurlijk vandaar dat kindercrechs
  als paddestoelen uit de grond schieten, dan kunnen sataanise elite club baby,s en kinderen misbruiken.
  Sint ik een en ander weet heeft ik mijn kinderen gelijkt voorgelicht dat zij nooit hun kinderen
  moeten laten intenten.

  Vroeger was er in China een Keijzer, die zich geel en groen ergde aan de inhalige artsen
  die steeds meer en meer zich verijkte waardoor arme mensen het niet meer kunden betalen
  Voor de Keijzer was de maat vol, hij heeft een wet ingediend die gevolgen hadden voor die dokters.
  Zolang zij een partsent niet kunde genezen, moesten zij hun door betalen tot dat zij genezen waren aan het gene wat hij of zij hadden en als zij genezen waren moesten zij een kleine
  bijdragen betalen aan de betreffende arts.
  Kijkt dat was nou een eerlijke Keijzer.
  Dit soort stysteem moet terug komen, immers hebben de artsen een eed afgelegd dat de gezondheid van hun client hun belang en hun eed is.

  • Sory van die dubble, bijdrage, mijn ipad werk traag van vandaag.
   Nogmaals sorry.
   Gr Margaret.

   • 🙂 @Margaret Beter dubbel -voor mijn part driedubbel- dan helemaal niet.

    Dat systeem dat Margaret noemt in China Artsen betalen voor het aantal mensen, kinderen en babies die ze gezond houden in plaats van aantal zieken. PRIMA!!!
    Moeten we hier meteen invoeren. 🙂

  • Deze man heeft een duidelijke menging en feiten gezegt.
   Ook met betrekking de tweede wereld oorlog.

 8. Dokter Tinus Smits heeft zich meer dan 30 jaar in de homeopathie verdiept, eerst als lekenhomeopaat en vervolgens als homeopathisch arts. Zijn opleiders waren Jacques Imberechts, Alex Jacques, George Vithoulkas en Alphons Geukens. Hij beeindigde zijn artsenopleiding in 1986 en geeft al meer dan 20 jaar les over de hele wereld.

  Hij was er vanaf het begin van overtuigd dat de therapeutische mogelijkheden van de homeopathie verbeterd konden worden door zorgvuldige observatie en registratie van de resultaten van homeopathische behandelingen. Hij ontwikkelde de Inspiring Homeopathy die universele lagen behandelen waardoor diepe verstoringen in de lijdende mensheid kunnen worden genezen.

  Vaccinaties en de gevolgen ervan op kinderen en volwassenen hebben altijd zijn speciale aandacht gehad. Hij publiceerde verschillende boeken en artikelen over dit onderwerp
  De laatste jaren ontwikkelde hij een effectieve behandeling om autistische kinderen te genezen, de CEASE therapie.

  http://www.tinussmits.nl/3847/over-tinus-smits.aspx

  NG

 9. “ONS BESTUUR” declaratie Volksgezondheid.

  Die hele typhus zooi van de medische maffia eruit gooien inclusief dit CLOWNingshuis en daaraan gelieerde polititci, tv presentatorren, hjournalisten en aanverwante oranje strontvliegen en niet te vergeten allereerst alle niet hier thuishorende overbodige danwel illegale indringers, gelukzoekers, islamitische fanatiekelingen en mensen met 2 paspoorten die niet kunnen of willen kiezen.

  Vervolgens de graanbouw in Groningen herstellen, biologische landbouw en veeteelt stimuleren in totale kleinschaligheid, alle flats hoogbouw tot de grond toe afbreken en vervangen door huizen met een tuintje, zodat ieder wat eigen groente en aardbeien kan kweken(niet van Monsanto),
  Leraren onderwijzers opnieuw opleiden en zorg herstellen.
  En niet te vergeten de dienstplicht herstellen t.b.v. de eigen defensie, grenscontroles idem dito.
  Werkgelegenheid, werkgelegenheid en nog eens werkgelegenheid.

  UIteraard UIt de EU , de florijn invoeren en banken, post, energie onder democratisch Volksbestuur stellen///

  Volkstribunaal is tijdelijke werkgelegenheid. Veroordeelden dienen gestolen vermogens in te leveren en het aantal jaar der veroordeling voor de gemeenschap zich nuttig te maken door b.v. tredmolens draaiende te houden ter opwekking van energie, ouderen wassen en rondrijden door parkjes, straten en pleinen vegen en hoog risico vuil onschadelijk maken, enz enz enz/

  De natuur zal de rest doen. Een PUUR GEZONDE bevolking met zeer weinig zieken en verhoogde levensverwachting, een bevolking die door ca 2 a 3 kinderen per gezin zichzelf stabiel in stand kan houden.

  De NATUUR is onze beste leermeester. Kijk naar de dieren. Dieren levend in de (een gezonde) natuur zijn vrijwel nooit ziek!

  Het is zo simpel.

 10. In de VS is de kat uit de zak dankzij deze film.
  http://vaxxedthemovie.com/
  “After what went on with DeNiro last week, I thought Vaxxed might be silenced and quickly fade away, like all the other lesser vax films. But after seeing it, you realize its unimpeachable authority and credibility. And then seeing the sellout crowds and how the theatres are all doubling their show dates, it’s obvious that the dozens of other cities who are demanding a showing – it’s crystallizing nationwide.
  The next step will be the multiplexes in every US city, with whom the promoter is already negotiating.
  If that happens, this movie could possibly be the prybar that opens the whole Pandora’s box of secrets by which the medical hegemony has enslaved the US, for the past century.
  It’s possible.
  So do whatever you have to do to see this film at your earliest inconvenience! You’ll learn that this review is underselling it.”
  http://www.whale.to/c/vaxxed_review_tim_oshea.html

  • Jeff Hays heeft vorig jaar de film Bought uitgebracht. Alleen het eerste deel staat op You Tube

   BOUGHT MOVIE – Full Movie Part I
   Jeff Hays

   ff zoeken.

 11. ” Vandaar dat we er rekening mee dienen te houden, dat er ooit een vaccin komt met als ‘collateral damage’ de comateuze hersendood.”

  Afgaande op de menselijke (gelijkende) levensvormen in mijn omgeving bestaat dat vaccin al een poosje.
  En die foto van Popeye wel maakt duidelijk dat zijn geliefde blik spinazie vast en zeker van monsanto zaad gekweekt is.

 12. Pingback: Eindtijdberichten en ander opmerkelijk nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 13. Zojuist echte biologische spinazie gegeten.Wat is dat toch lekker. Als de mensen eerst maar zo ver zijn dat ze nutteloze groenstroken in de buurt van hun huis,grote bermen, kleine veldjes waar nooit een kip komt,gaan benutten. Met bloemen (voor de honingbijen) fruitbomen in het algemeen belang, sowieso met bomen .In Assen hebben mensen dit gedaan kennelijk en de gemeente heeft bij diverse huizenrijen dit al officieel gemaakt via de notaris.Dan zijn ze van het onderhoud .af.Dat scheelt ! In Duitsland stonden altijd al langs landweggetjes fruitbomen. Iedereen kon er van plukken,voor jam e.d.Toen dachten gemeenten nog in het belang van hun burgers.
  Ezra en Margaret,ik heb soortgelijke ervaringen,vroeger met de kleuters bij de schoolarts.Krijgen ze wel fluor.Nee,zei ik.De man keek verbijsterd. Hij zei: ik heb een boek van 500 bladzijden over fluor.Nou,zei ik,dan weet u ook dat het zich opstapelt in de botten en nooit meer wordt afgebroken. Nee,dat wist hij niet.Maar ik zei: ze krijgen wel brandnetelkalk ,homeopathisch dus. Al van l-jarige leeftijd.Hij keek naar de wolken van kinderen met appelwangen en zei: mevrouw, u moet het precies doen zoals u het goed dunkt.Dat was toen mijn eerste overwinning.Overigens kwam het kroost zonder gaatjes door de tijd,zelfs niet in hun melkgebit.Kregen nog een “oorkonde”van de tandarts toen ze l2 waren.
  En zo heb ik ook met andere specialisten wel ervaringen gehad. Het valt mij op dat ze niet veel meer met je op hebben als je zelf enige kennis hebt en dat ook kunt toelichten op een nette manier. Leest u bijsluiters,vragen ze ook nog wel eens. Dat wordt eigenlijk niet eens verwacht van de patiënt.
  Nou ja, in Radar hebben we kunnen horen dat 50% van de behandelingen ook eigenlijk wel achterwege kan blijven.En van de wedijvder tussen ziekenhuizen en behandelingen.Er moet wel omzet gedraaid worden.

  De goeden niet te na gesproken natuurlijk.Er gebeuren ook heel goede dingen bij dringende operaties bijvoorbeeld.

  • Mijn oudste dochter is arts en die zegt gewoon dat 90% van alles vanzelf weer over gaat.

   Hier in de buurt woont een oud huisarts. Ik heb veel thuis gewerkt en deed veranderwerk voor zaken en particulieren. Je hoeft maar 1 klant te hebben die het goed kan betalen en tevreden is dan komen de vrienden en vriendinnen vanzelf…

   Er stond eens iemand voor de deur met een broek. Het was de echtgenoot van een klant die pas bij me kwam. Oudste kind lag op de grond (3 maanden oud). Hij zag dat en vroeg waarom ligt hij daar? Oh vanwege de opbouw van zijn immuunsysteem.. Hij moest lachen. Ik vertelde hem dat we niet naar het consultatiebureau gingen omdat ik het niet op artsen had. Hij lachte weer. Opeens vroeg ik hem wat zijn beroep was. Oh, zei hij, ik ben oud huisarts. Grote hilariteit natuurlijk maar meteen leuke gesprekken. Of hij dr. Molenaar kende. Ja, zei hij en had veel van hem geleerd. Het is nog iemand die nadenkt. Zijn patienten stuurde hij meestal maar met een recept uit hun eigen keuken naar huis. Schitterend zijn zulke mensen. Hij woont in de buurt en lopen regelmatig samen met de honden op. En lachen veel…

   Als ik eenmaal begin te vertellen wat ik in al die jaren heb meegemaakt kan ik er wel een boek over schrijven.
   Maar je bouwt wel veel mensenkennis op.
   Dit is even een zijsprongetje maar ik denk dat het wel eens mag.

   Nu even een artikel dat ik vandaag onder ogen kreeg van John Whitehead en dat gaat over het onderwerp van vandaag:

   American Horror Story: The Shameful Truth About the Government’s Secret Experiments
   https://www.rutherford.org/publications_resources/john_whiteheads_commentary/american_horror_story_the_shameful_truth_about_the_governments_secret_

   By John W. Whitehead

   • Een reactie op dat stuk van John W. Whitehead
    Ik wordt ongelofelijk moe van alle demoniserende propaganda rondom de nazi’s, Auschwitz, de zielige joden, etc.

    Een paar vragen….
    – Waarom hadden de Duitsers geen “strategische” (lees terreur) bommenwerpers?
    – Waarom hebben de Duitsers zich niet verlaagd tot chemische oorlogsvoering?
    – Waarom had een “doden”kamp als Auschwitz een bordeel, een postkantoor, een ziekenhuis, een bioscoop, een cultuurhuis, een voetbalveld, een zwembad, een bibliotheek, gratis tandheelkunde, een universiteit, etc. VOOR GEDETINEERDEN???
    – Waarom zijn van de meer dan 3000 baby’s, geboren in Auschwitz in de gehele Duitse periode (1938 – januari 1945) NIET ÉÉN overleden?
    – Waarom lag in Auschwitz het ziekenhuis, náást de “gaskamers”?
    – Waarom was de officiersmess op NOG GEEN 60 METER van de “gaskamers” gesitueerd?
    – Waarom vertelt niemand dat Stalin in juli 1941 West-Europa zou aanvallen?
    – Waarom vertelt niemand dat op 30 juni 1965 meer dan 3.375.000 holocaust “survivors” aanspraak maakten op “wiedergutmachung”?
    – Waarom vertelt niemand dat de Poolse ondergrondse in opdracht van de Engelsen met tyfus besmette luizen verspreidde?
    – Waarom vertelt niemand dat tijdens de Neurenberger tribunalen, de bekentenissen waren van mensen waarbij van de 139, 137 onherstelbare schade aan de testikels hadden?
    – Waarom wordt continu vertelt dat Duitsland en de V.S. in een atoomrace verwikkeld waren terwijl Hitler totaal geen atoombom wilde bouwen?

    http://www.rense.com/lets_stop_with_the_auschwitz_lies.htm.html
    http://www.tomatobubble.com/id966.html
    http://www.ihr.org/jhr/v06/v06p377_weber.html
    https://forum.codoh.com/viewtopic.php?t=6749
    http://thegreateststorynevertold.tv
    http://www.hellstormdocumentary.com
    http://www.heretical.com/miscella/14days.html
    http://www.biblebelievers.org.au/wasthere.htm

    http://www.fpp.co.uk/History/General/PolishReport1943.html
    https://holohoax.wordpress.com/2013/10/26/holocaust-or-holohoax-05-20-amazing-facts/
    https://morbusignorantia.wordpress.com/2012/10/01/hitler-wollte-keine-atombombe/

    We worden nu al 7 decennia gebombardeerd met allerlei propaganda. Van “shrunken heads” en lampenkappen van menselijke huid tot en met zeep van lichaamsvet.
    Het internet staat vol met onzinverhalen en je moet ongelofelijk zoeken (en weten wát je zoekt) om door alle hetzes te komen.
    Mensen die ook maar één vraag DURVEN stellen worden volledig afgemaakt.
    Ernst Zündel, David Irving, David Cole (nota bene een jood), en vele anderen die hun reputatie op het spel hebben gezet over de dogma’s, mythen en klinkklare ONZIN die deze materie omgeeft, worden consequent uitgemaakt voor neonazi, fascist, racist, antisemiet, idioot en voeg hier maar een scheldwoord aan toe.

    Het is zelfs DE ENIGE GEBEURTENIS IN DE GESCHIEDENIS VAN DE MENSHEID DIE BIJ WET NIET IN TWIJFEL MAG WORDEN GETROKKEN. Dan ga IK het JUIST doen!

    Om te eindigen met woorden van de laatste echte president van de V.S.:

    “After visiting these places, you can easily understand how that within a few years Hitler will emerge from the hatred that surrounds him now as one of the most significant figures who ever lived.”
    – John F. Kennedy

    Hitler Broke Free from the International Banking Cartels
    Hitler Created a Thriving Economy with No Unemployment
    Hitler Emphasized Respect for Women, Children and Strong Family Values
    Nazi Preservation of Environment and Animals
    Hitler Banned Experimentation on Animals (Vivisection)
    Hitler Funded Research into “Free Energy” Technologies
    German Workers Were Well-Treated
    Organized Industrial Production & Farming
    Hitler Eliminated Crime and Improved Health of Germans
    No Citizen Will Starve or Freeze
    The Nazi Anti-Tobacco Mission
    Nazi’s Created a Culture that Cherished Music

    Hitler was a true socialist of the people. Nothing like anything we have today. He understood that the so called jews are the enslavers of nations and was determined to protect his people from them.

    Daarom moest Duitsland vollédig worden afgemaakt, zowel spritueel, emotioneel als fysiek. Daarom moet een eens zo groot land tot op de dag van vandaag worden gehuld in schaamte over iets wat grotendeels uit hele grote duimen is gezogen.

    Want “There’s No Business Like Shoa Business”.

    Hitler waarschuwde ons al voor deze kliek.

  • “Nou,zei ik,dan weet u ook dat het zich opstapelt in de botten en nooit meer wordt afgebroken. ”
   Er bestaat wel iets tegen, alleen is het inmiddels moeilijk te verkrijgen voor particulieren maar niet onmogelijk.
   Ook goed o.a. voor de hormoonspiegel en het kost vrijwel niets.
   http://growyouthful.com/remedy/borax.php

  • In het voorjaar speenkruid, langs de slootkanten, plukken, goed wassen en rauw door de puree stampen!
   Speenkruid mag niet in bloei geplukt worden! Giftig!

 14. Pingback: De Vaccinatie-Maffia | Silvia's Boinnk!!!

 15. Een paar jaar geleden viel ik van de trap. Ik scheurde mijn acchillespees en brak mijn hak…Nu denk ik ‘thank heaven for orthopeden’.

 16. Ja Pauletta,ik had een achillespeesontsteking door te platte schoenen. Kreeg een paar steunzooltjes en binnen twee dagen van pijn af.En Lars,jij zou ndus eerst gewoon fluor geven en daarna gaan ontgiften met baking soda?Dat is toch paard achter de wagen spannen? Geen fluor geven! Fluor is gif en maakt dociel en onderworpen.Hitler wou dat ook in drinkwater doen maar zijn lijfarts heeft hem weerhouden.In Den Haag willen ze zoiets maar al te graag hoor!
  In Ierland wordt veel met baking soda gewerkt. Onze buurvrouw kon heerlijk sodabrood bakken.Uit de winkel was het niet te vreten. Maar borax is echt niet aan te raden !!!
  Ja EZRA,wij kunnen veel vertellen na een leven met veel ervaringen op gezondheidsgebied.Ik heb ook een kruidenwinkel gehad (med.kruiden) en via mijn werk ben ik met veel voortrekkers uit de gezondheidshoek in aanraking gekomen: zoals Vogel en Moerman (beide 92 jaar geworden) Mellie Uyldert (niet kapot te krijgen) en vele anderen. Dr.Moerman was een echte goede arts. Hij kon mensen waarvoor hij niets kon doen wel naar de juiste specialist sturen.Maar voor veel kwalen was een oplossing door anders te gaan eten bijvoorbeeld.Of aansterken met een van zijn drankjes waarvoor hij een recept gaf en elke willekeurige apotheker kon dat maken (10 gulden betaalde je dan in apotheek).Ene dr.van der Upwich (is l00 geworden en had praktijk tot zijn 99ste) zei als eerste tegen zijn patiënten: stoppen met eten. En inderdaad.Iedereen zit maar klakkeloos “in te nemen”de godganse dag.
  3 sobere maaltijden. Water of thee verder.’s morgens een kopje koffie.
  Het drab is goed tegen de mieren!
  Frisdrank,daar hadden die mensen nooit van gehoord. Net als wij waren zij wel de eersten allemaal met een osmose – apparaat voor zuivering leidingwater. Vanaf 1980 denk ik.

  Stel dat we ons allemaal aan dr.van der Upwich zouden houden (wat vroeger voor en meteen na de oorlog ook gewoon regel was -thee met mariakaakje als je uit school kwam!) dan was er zoveel overbodig Al die marsen en nutsen en ander griezelig gekleurd spul kon verdwijnen plus de vrachtauto’s die dat rondbrengen.Dan kwamen er misschien tuinders weer eens met een kar vol sloffen aardbeien.

  Natuurlijk veel werkloosheid,maar daarvoor in de plaats sociale dienstplicht voor jongens en meisjes en veel opleidingen voor verzorgend personeel.Werk genoeg, maar anders! En gezonder.Geen gif afkrabben van treinstellen bijvoorbeeld en dan lymfeklier kanker krijgen.

  Ach,het zal wel een utopie zijn.Maar als 10% nu eens voorop ging met landbouwcommunes etc. dan komt de rest vanzelf.Uiteindelijk.

  • Dag Attie,

   Het herstellen van de authentieke waarden voor het mineralen-, planten- en dierenrijk zou het mensendom al minder dom kunnen maken.
   Terug naar waar het volgens de oeroude natuurwetten om gaat, goede voeding, water en huisvesting.
   Wij doen het hier sinds 21 jaar op de boerderij, en alles gaat zoals het behoort.
   Gif is er nog nooit gebruikt, en jaar na jaar zijn de oogsten goed en voldoende.
   De wilde plantenwereld toont jaarlijks nieuwe soorten die voorheen niet opgemerkt werden.
   Een oase in de wilde woeste wereld, de natuur om ons heen reageert op de goede zorgen.
   Er dienen meer van dit soort oases te komen, permacultuur biedt goede mogelijkheden in deze richting.
   Overal worden er opleidingen gegeven hoe met minder input meer output te genereren in samenwerking met moeder Natuur.
   Masconmenos draagt bij aan het bouwen van huizen waarvoor een bank overbodig is.
   Er zijn zoveel goede intiatieven gaande, maar ja, het NOS heeft hier weinig tot geen oor voor, die begiftigen U liever met andermans ellende en leugens, i.p.v. bij te dragen aan een leefbare wereld voor al wat leeft.
   Blijft een feit dat een betere wereld nog steeds bij jezelf begint.

   Stay Human,

   NG.

 17. Pingback: De vaccinatie maffia, vaccineren verplicht? – JDreport.com

 18. Politiek gaan we het niet redden onszelf tegen de moordende overheid te beschermen. ‘JA’ voor TTIP = onderwerping aan de VS accepteren, heel wat onder ons juichen dat juist enorm toe! Blijven lid van die Bilderberg partijen, houden hun abonnement op de leugenmedia en – omroepen.
  http://www.naturalblaze.com/2015/10/compulsory-adult-vaccination-bill-792-signed-into-law.html

  TTIP komt er, om de VN’s ‘Agenda 2030’ te kunnen realiseren. Doel o;a. 1 Wereldregering, 1 wereldleger, de VN als fiscus, digitaliseren van de samenleving en transhumanisme, 1 globaal EPD en Global Obamacare – verplichte vaccinaties alsmede medicaties – van wieg tot graf, carbon taks als dekmantel voor weersbeinvloeding en chemtrails, en depopulatie.
  TTIP ziet op alle aspecten van de economie en maatschappij. De totalitaire staat, waarin de mens ongedierte is.
  Geen Kamerlid heef aan de orde gesteld dat ‘vrijhandel’ het tegenovergesteld is van vrije handel. ‘vrijhandel’ is kartelkapitalisme. Concurrentie wordt juist vernietigd. ‘vrijhandel’ is VN CODETAAL voor fascisme.

  tip mbt. Hitler, idd. de man werd in de rassenleer klaargestoomd in Californië. Naar de UK gehaald en daar klaargestoomd voor de rol van regeringsleider. Onder toezicht van voorganger van CIA, OSS.
  CIA ontstond door het samenvoegen van OSS met de nazi-spionagedienst olv. Gehlen (Orde van Malta), waartoe o.a. ook Beatrix behoort. Leestip oa. ‘The Hitler Project’, Ted Lang. Jodenvervolging heeft hij beslist op touw gezet. Reden waarom de bankier hem geschikt voor de klus achtte. Jacob Schiff was de belangrijkste bankier die de DAP omkatte in NSDAP, und so weiter. Prescot Bush en Harriman deden nog een flinke duit in het nazi-zakje. Fritz Thyssen, onze KonInklijke Shell, en nagenoeg heel de BV USA.

  Vaccins werken idd. vaak “überhaupt” niet – ter bescherming, en zijn vaak overbodig. Dan is er nog het oogmerk om bewust de virussen te verspreiden cq. dood te veroorzaken. Ook zetten de globalisten TTIP in, ter legalisering van andere depopulatie methoden: zoals chemtrails, klimaatbeinvloeding, oorlog,terreur, nepvluchtelingen en genocide, gmo’s en glyfosaat, magneet- en/of energievelden. TTIP/’vrijhandel’ is de truc.

Reacties zijn gesloten.