DE MONARCHIE IS DOOD – LEVE DE REPUBLIEK

Het heeft er alle schijn van dat Neederland zich verplicht feestelijk dient te gedragen en te zijn uitgedost.Een enkel vlaggetje met lichtbruine wimpel ontsiert sommige woningen en overheidsgebouwen. Ontevreden rechtbankpersoneel heeft de Nederlandsche driekleur ondersteboven opgehangen.O, wee…. zou de landsadvocaat binnenkort toeslaan?

Horizonvervuiling in naam van een onwettig en ongewenst “koningshuis”, dat is wat we zien. Maar bij ons gaat de vlag in top op de dag dat de Republiek wordt uitgeroepen en dat zonder een poepkleurige wimpel.

Juichende koppen melden dat een “soepel gouden tandem” ons land door moeilijke tijden heen loodst. Geschreven door zichzelf volwassen noemende top-journalisten. Het “koningshuis” is nimmer zó populair geweest als nu, met die doortastende “koning” en zijn hoogbegaafde ingevlogen chique paspop. Want meer is het niet. Als de Neederlanders geen vrije dag van hun baas cadeau zouden krijgen, was er allang geen monarchie meer. De monarchie is slechts een zinsbegoocheling, een mythe, een duister occult gebeuren. Alles moet in het geniep, zoals recent een stiekem pauselijk bezoekje. Want “privé” is synoniem voor “stiekem”. De dagindeling van deze hoogstbetaalde ambtenaar is onbekend, een lege bladzij in een 2e hands stuiverroman. Neederlanders beseffen (nog) niet allemaal dat ze achter een rottend lijk aanlopen, in verregaande staat van ontbinding, een gekroond skelet.

De Nederlandsche Monarchie

Meer dan € 300 miljoen belastinggeld kost deze morbide vertoning ons, ieder jaar weer.

Met een geschat vermogen van € 50 miljard en jaarlijkse dividenden van € 6 miljard is deze familie een van de rijkste van de wereld. Als men zelf beweert dat men amper € 800 miljoen bezit (hoe zijn ze daar aan gekomen), dan is dus vrijwel het gehele kapitaal verpand aan de boekhouders van het Vaticaan. Hun luxe leventje wordt in stand gehouden door ons, door chantage van de onderwereld en hun angst voor de opperbaas, ook een exponent van een dodencultus.

Deze onfrisse familie strekt de Neederlanders dus tot voorbeeld, een moreel kompas. Althans dat wordt ons vanaf onze schooljaren voorgehouden. Maar deze onfrisse familie heeft geen benul van moreel en integriteit, des te meer van geld stelen en protserige vertoningen opvoeren, zoals nu, op 27 april in Zwolle, even de hoofdstad van de Neederlanden:

De ‘Holle Bolle Gijs Dag’ – met de nadruk op Hol.

Als de Neederlanders mochten kiezen dan zag de polder er binnen de kortste keren heel wat bewoonbaarder uit:

 • uit het koninkrijk;
 • uit de Europese Unie;
 • uit de wurggreep van de Euro;
 • uit de NATO;
 • uit het Centrale Banken systeem.

Als Neederlanders vandaag mochten kiezen, dan werd het gekroonde skelet voor de laatste maal aan de bevolking getoond door het boven op de Gouden Koets door de stad te laten rijden. Om uiteindelijk het geheel op een vreugdevuur onder  klokgelui tot as te verteren op de Waalsdorper Vlakte.

De monarchie is al jaren morsdood, maar nu gaat het sprookje ook het loodje leggen.

Leve de Republiek!

84 gedachtes over “DE MONARCHIE IS DOOD – LEVE DE REPUBLIEK

 1. Jack,ik kan me indenken dat Juul een ruilbaby was,want in Soest en omgeving was algemeen bekend dat er een “gekke Klaartje”was.Waarom zou een kind met een beperking spraakmakend zijn in een dorp.Dat wordt gewoon geaccepteerd en niet besproken.
  Toen Hendrik met Willemien trouwde was het geneesmiddel tegen sifilis nog niet uitgevonden.Willemien al besmet en dan de vijfde miskraam met een kind dat niet goed was.En later was er een mevrouw in een bejaardenhuis in Amersfoort die stijf en strak vol hield de moeder van Juul te zijn.
  Ook al zou Marie-Claire geen koningin hebben kunnen zijn, ze was wel de dochter en het eerste kind van Juul.En ja,de verwantschap met Willem 1 was er toch al niet want er was de tussenschakel de Ranitz.

  Nee,je zou er met gemak een vijftigdelige serie van kunnen maken: De Familie Flodder in High Places.
  Dat moet dan maar een britse regisseur worden.

  Like

  • @ Jack @ Attie

   Inderdaad,’ Marie-Claire Roovers is net zo weinig nazaat geweest van de koningen Willem I, II en III, als de huidige oplichters Bea, Willy en al die troep. Zij kan nimmer een suppressed queen zijn geweest’.

   Wel is zij haar hele leven een ‘verdrukt mens geweest’.

   Attie waarom vervalt haar dossier in 2017? Weet jij dat? Ik heb gezocht, maar niet gevonden.
   Ik heb veel bewondering voor jouw kennis van zaken.

   Like

 2. Het jaarlijkse oranje circus is weer voorbij. Het klootjes volk heeft zijn opium weer gehad.
  De circus kunstjes zijn weer door het staatshoofd verricht.
  Maar ik vraag mij af wat heeft dit circus gedoe met staatszaken te maken?
  Als ik even kijk wat zij het afgelopen jaar hebben gedaan, dan kom ik niet erg ver.
  Het Amerikaanse tijdschrift de time kennelijk wel.
  Wat weet Time wel en ik niet?
  Wat heeft de z.g. Koninklijke relatie in Amerika gedaan?
  Wat hebben zij in Frankrijk gedaan?
  Wat hebben zij in Duitsland gedaan.
  Wat doen zij bij de opper pedofiel?
  Mag ik voor 120 miljoen euro per jaar niet weten wat zij uitspoken.
  Het micro credit is fiasco.

  Like

 3. Ja Alias,,hoewel de doorsneeburger nog steeds zijn belasting,btw,accijns etc, keurig afdraagt,omdat wij,zoals wij allen weten, allereerst een Familie van “heuge komaf” (Sirtema,de Ranitz,deutsche Emma, deutsche Hendrik de Beschonkene (gemaal van Paulien de Ranitz, Juultje van Soest,Benno de dubbelspion von Lippe, deutsche Claus de Dubieuze en zijn drie zonen,getrouwd met Mabel Los, Laurentien Brinkhorst en Maxima Zorreguieta,hebben te onderhouden en vervolgens ons kostbaar geld zien verdwijnen naar Brussel en absurde projekten die al bij voorbaat zijn gedoemd te mislukken, kortom na deze inleiding ,wij mogen niet weten waar dit geld aan wordt besteed.Dan komen er te veel spoken uit beerputten en doofpotten.

  En daarom tobt iedereen door, zoals ook al werd gedaan onder Colijn, onder Willem Gorilla 3 en zijn voorgangers.
  Kortom,eens een slaaf kennelijk altijd een slaaf.Masochisme zit in de genen. Zoals een hond ook weer de hand van zijn baas likt als hij een kluifje krijgt toegeworpen, ook al is hij daarvoor nog in een hoek getrapt door diezelfde baas.

  Nederland ,land van chantage. Chantage houdt de boel nog bij elkaar……… In “heuge kringen”.

  Like

  • Klopt Attie, de doorgesneden burger voedt het monster wat hem opvreet. Goed geregeld.
   Maar hoe ver ben je afgezakt als mens om dat te accepteren?
   Ik loer wel eens op sites voor NL-ers in Frankrijk.
   Wat me steeds opvalt is dat ze bij aankomst in dit ook vernachelde mooie land van weleer vragen waar ze hun belastingen moeten gaan betalen, de sukkels.
   Sommigen leren het nooit.
   Het is namelijk nooit verstandig slapende honden wakker te maken.

   En die chantage, zit overal, zo werkt het systeem.
   En velen, velen zijn te zwak om er niet aan mee te doen.
   Ze missen ruggengraat, zelfrespect, liefde voor het leven.
   Los van de Natuur, dus los van zichZelf.

   Je kunt ze het eigenlijk niet eens kwalijk nemen, als je de brainwash door-ziet.
   Ik merk echter ook aan het geregelde bezoek aan onze boerderij dat de dingen aan het veranderen zijn.
   Mensen zijn wakker aan het worden en beginnen het goed zat te worden.
   Hetgeen hoogstwaarschijnlijk juist het doel is van alle opnaaierij, leugens, bedrog.
   Het wordt expres gecreëerd, het kan gewoon niet anders zijn.
   En tracht dat de doorgesneden burger maar eens uit te leggen…..

   NG

   Like

Reacties zijn gesloten.