DE VOORDELEN VAN EEN CONSTITUTIONELE MONARCHIE


Nederlanders zouden naïef zijn.

Goedgelovig en dommig, lui, vetgemest, gedrogeerd en conformistisch.

Voor een deel klopt dat wel, maar over het algemeen is het niet waar, integendeel.

Nederlanders werken moedwillig mee aan het instand houden van twee eeuwen onrecht. Sinds het aantreden van een dynastieke verzameling bastaarden met de naam “De Zielige Zeikerds van Oranje-Nassau” worden we in het opgedrongen “koninkrijk” van de straat gehouden door leugens en bedrog als het over de rijkdom van deze familie gaat.

“Ze doen het zo goed” hoorden we onlangs een “journalist” verrukt uitroepen en als je dan vraagt wát ze dan zo goed doen, komt men niet verder dan de laatste mode, hun recht op privacy en ordinair ramptoerisme. Dit laatste is een beter woord voor hun vermeende “betrokkenheid” en “invoelingsvermogen” bij rampen met veel schade en als het kan vele doden en gewonden.

De reparatie- en onderhoudskosten aan paleizen, boten, een gigantisch wagenpark inclusief koetsjes en andere zaken kosten jaarlijks miljoenen aan belastinggeld. Hun tientallen miljoenen aan (verkapte) bijstandsuitkeringen worden door de Nederlanders zonder blikken of blozen opgehoest. Het hele gebeuren kost de schatkist waarschijnlijk meer dan € 300 miljoen, een bedrag wat maar een fractie is van de dividenduitkeringen van hun aandelenbezit, ondergebracht in belastingvrije stichtingen in het buitenland.

Dit alles gaat overigens aan het huidige staatshoofd grotendeels voorbij. Op een knopje drukken en vakantie vieren is zijn zingeving, naast het spelen van overbetaald ramptoerist.

wamax_tronie_zuur_2

Als u onderstaande link aanklikt zult u van de ene verbazing in de andere vallen. Er worden uit hun totale portefeuille slechts drie multinationals belicht, te weten Shell (25%), Billiton (16%) en Wendell Groupe (20%) waarvan is te achterhalen wat de dividendpolitiek is. Het percentage is maar een op historische feiten gebaseerde aanname. Alleen al deze drie bedrijven keren meer dan € 1 miljard per jaar uit, belastingvrij. Ondergebracht in stichtingen in belastingparadijzen. En dan hebben we het nog niet eens over de opium-winsten, die al 200 jaar zorgen voor miljarden die buiten het zicht worden gehouden.

HET ORANJE FORTUIN

\

Koning-Koopman Willem I heeft bij zijn overlijden NLG 100 miljoen nagelaten. Niet bekend is wat zijn buitenlandse vermogen waard is geweest. Extrapoleren we dit kapitaal naar de stand van vandaag, dan spreken we over € 25 miljard als we het relateren aan de groei van het Rothschild kapitaal over dezelfde periode. Zoon Willem II zou alles er in zijn korte leven doorheen hebben gejaagd. We moeten dat meer zien als “in Rusland en Amerika in veiligheid gebracht kapitaal”. Zijn zoon Willem III paste de “verarmingstactiek” toe door te blijven zeiken en zeveren over de kosten van het koningschap. Hij sleepte er een extra bijstandsuitkering van NLG 1 miljoen per jaar uit, thans € 33 miljoen – belastingvrij uiteraard.

Het feit dat wij, Nederlanders erbij staan te kijken na onze gedane arbeid maakt ons collectief medeplichtig aan een niet aflatende neurotische rooftocht van dezeonwettige “Oranjes” met in hun kielzog oud geldfamilies en nieuwgeld yup-achtigen.

Het verst kun je het in dit rare land schoppen als je te chanteren bent met perversiteiten of drugs. In dat geval wordt je CEO, politicus of gewoon lakei/knecht.  Je moet criminele activiteiten groot aanpakken of je vingers er niet aan willen branden. Deftige families pakken het van oudsher groot aan en blijven dat doen als we ze niet aanspreken op de herkomst van middelen. Tenzij ze door soortgenoten worden uitgekotst als gevolg van fatsoenlijk moreel gedrag. Bijvoorbeeld als een Bilderberg bezoeker uit de school klapt…..

De voordelen van een constitutionele monarchie vallen uitsluitend toe aan een select gezelschap, zeer voornaam en deftig en ontzettend begaan met ‘hun’ volk. Dat kost een paar centen  maar dan heb je ook wat. Zoals het door opa Benno gecharterde molenpaard van dienst…..

max_dam

De Landgeneuten hebben niet in de gaten, dat de staatsschuld waarschijnlijk wel twee keer kan worden afgelost als we het Oranje Syndicaat verpatsen aan de liefhebber.

Overigens blijven wij van mening dat De Bataafse Republiek nimmer is opgeheven.

19 gedachtes over “DE VOORDELEN VAN EEN CONSTITUTIONELE MONARCHIE

 1. Geweldig artikel! Ik zit te wachten in ziekenhuis bij oogarts.Daar is de boel uit de hand gelopen en vertraagd.Dus laat ik dit artikel staan.Ter leering ende vermaeck! Je weet nooit hoe een dubbeltje rolt.Het geschreven woord is goud waard.
  Overigens,is het kabinet al gevallen? Het kan gaan snel,zie buitenland.Nu maar wachten wanneer ik weer thuis ben.

  Like

 2. Wat deze (nep)koninklijke goed doen is hun miljoenenuitkering cashen, veel op vakantie gaan, en bovendien geen enkele eurocent belasting betalen.

  Like

 3. Iedereen heeft ze gezien, de beelden van de werkzaamheden van WA vo Amsberg. Hij bezocht een vluchtelingenopvang ergens in het noorden des lands, en behalve de kampfuhrer was er geen vluchteling te bekennen. Maar die WA heeft iets dat wij als burger niet hebben, een beveiligings/reclamebureau (BVD) die in zo’n geval even de onhebberigheden glad strijkt. Zo ook deze keer. von Amsberg heeft wel degelijk vluchtelingen ontmoet, maar in het kader van de (jawel, daar is ie weer als het die familie betreft) de privacy is (mocht) dat niet worden opgenomen. Als ik dat leest, dan krijg ik moordneigingen, anderen krijgen een natte broek van vertedering!?
  Wat is er toch loos met het Nederlandse volk dat die nooit eens vragen stellen over de verkwisting en rechtsongelijkheid van zichzelf? Zijn die dan allemaal rijp voor een krankzinnige gesticht? Want ‘bij de gratie gods’ geldt al lang niet meer voor iedereen! Zéker niet voor mij!
  Overigens weer een geweldige uitleg van het ons aangedane grote onrecht ADMINISTRATOR!

  Like

 4. Pingback: RECLAIM YOUR WORLD » Blog Archief » DE VOORDELEN VAN EEN CONSTITUTIONELE MONARCHIE | HERSTEL DE REPUBLIEK

 5. Koningin Beatrix, Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima krijgen jaarlijks een onbelaste uitkering. Zo ontving Koningin Beatrix in 2011 € 5,1 miljoen, waarvan ongeveer € 4,3 miljoen als tegemoetkoming voor personeels- en materieelkosten. Daarnaast golden nog enkele andere voordelen, bijvoorbeeld het gebruik van paleizen en op belastinggebied. Het totaalbedrag aan uitkeringen, declarabele en overige kosten (zoals voor beveiliging) bedroeg ca. € 114 miljoen, exclusief belastingvrijstellingen en verder niet duidelijk op de begroting herkenbaar gemaakte kosten.

  4,3 miljoen als tegemoetkoming voor personeel en materiaalkosten????
  En dat personeel betaald natuurlijk weer wel inkomstenbelasting etc.?

  Onverteerbaar.

  NG.

  Like

 6. Ja dat Nederlanders domme sukkels zijn,dat is het enige wat je kunt concluderen.En dan laten ze Dorine Herfkens,een “historica”weer eens opdraven.Die moet dan zeggen dat Max een LadyDi plus is. De beauty van Lady Di maar dan is ze ook nog “slim”.Dat woord staat tegenwoordig voor intelligent.Sluw,berekenend,calculerend,narcistisch,zou dat niet betere uitleg zijn.Dorine,die al eens in ongenade is gevallen bij de oude Bea,omdat ze met een collega een boek had geschreven:”vertel dit toch aan niemand”over deutsche Emma en de stamvader van neerlands vorstenhuis,de secretaris/lakei de Ranitz. Dagboek van een hofdame die haar privé leven opofferde voor deutsche Emma……. ter meerdere eer en glorie van eigen familie. Enfin,die Dorine dus.Die heeft wat goed te maken.Vooral nu er een fasseurspost is vrijgekomen. Iemand die in het koninklijk archief mag en alles mag fasseuren wat er maar te fasseuren valt.En dat is heel veel,geloof dat maar.

  En zo blijft het sprookje in tact. Zoals ook Rutte zijn poppenkamer in bedwang houdt. Met veel woorden en helemaal geen wol. De leugen regeert en de volksvertegenwoordigers zijn allemaal gefluorideerd,want ze doen geen bek open.
  Hun salaris loopt door,hun pensioen bouwt zich op.Het pluche is warm en zacht.

  Zalig Pasen. Misschien mag men nog naar eieren zoeken in eigen tuin.Geniet van dit uitstervend ritueel.

  Like

 7. Wij burgers moeten zien te achterhalen wat het daadwerkelijke vermogen van deze criminele organisatie is. Mocht dat ooit uitkomen dan is het snel gebeurd met dit tuig!

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.