FREDDY HEINEKEN’S EUROTOPIA

De in 2002 overleden Freddy Heineken dacht over meer dingen na dan alleen zijn pilsje.

Als overtuigd Eurofiel van het eerste uur wilde hij een gefederaliseerd Europa.

Dat kon het beste – volgens de miljardair – door grote federale blokken samen te stellen die werden verdeeld in gebieden van 5 à  10 miljoen inwoners, die economisch, cultureel en taalkundig aan elkaar waren verbonden.  Hij had er ook al een naam voor bedacht: “Eurotopia”, een samenvoeging van Europa en Utopia. We kunnen ons echter niet aan de indruk onttrekken, dat meneer Heineken toch eerst en vooral dacht aan het dealernetwerk van zijn miljardenbedrijf. Zo blijft het 4-talige Zwitserland intact, maar Nederland wordt opgedeeld in een Frans en een Duits deel. De in zijn ogen ondermaatse natie-staatjes als Nederland en België hadden blijkbaar geen bestaansrecht meer. De Heilstaat van Heineken is wat ons betreft dus meer een verbastering van Europa en Dystopia, naar het model van de één-wereld gedachte van A. Hitler en zijn opperbazen in Rome.

Heilstaat Heineken

De toenmalige “koningin” zal niet bijzonder verheugd zijn geweest over zijn plannen het “koninkrijk” onder haar mollige poten vandaan te trekken. Maar Alfred Heineken had nooit onder stoelen of banken gestoken, dat hij het soort bepaald minachtte: “Ik ken zomertijd en ik ken wintertijd. Ik ken geen majesteit.” Misschien dacht hij er in strikte rijm achteraan: “Aan de bastaardbende van Oranje heb ik schijt!” Maar dat kunnen we niet bewijzen, zoals ook de zogenaamde “oranjes” geen bewijs omtrent hun afkomst kunnen leveren. Wat ze wel kunnen leveren zijn speciale eenheden die vuile klusjes klaren.

Hij werd gekidnapped door de entourage rond Klaas Bruinsma, die voortijdig door Gladio-elementen naar het hiernamaals is geschoten in opdracht van….. wie zal het zeggen. Klaasje B. kletste teveel als hij coke had gesnoven en het schijnt dat hij de naam van Klaasje van Amsberg in combinatie met filmbeelden nogal eens  liet vallen. Stel je voor, de vader van een aanstaand staatshoofd, die zichzelf niet in de hand had. Klaasje B. kapot geschoten, Klaasje von A. kapot gespoten, zoiets. Het veurname Huis van Oranje heeft voor hetere vuren gestaan.Als dat soort lieden klem komen te zitten, worden er speciale eenheden ingevlogen om de nakende problemen het hoofd te bieden. Vergeleken met die speciale eenheden is de AIVD maar een padvindersclub.

Goud, olie, drugs, de duivel doet zijn behoefte altijd op dezelfde hoop.

Freddy Heineken was een gerespecteerd zakenman, dus werd hij over zijn Europese ideeën serieus genomen.

Wij nemen dit echter in het geheel niet serieus, maar wij hebben dan ook kennis van iets wat altijd jaren na de dood van de hoofdrolspeler op straat komt te liggen. Zijn handel en wandel in de privé-sfeer is niet interessant, behalve wanneer er perversiteiten aan het licht komen.

Een andere “gerespecteerde zakenman” is daar debet aan: Jeffrey Epstein. Een miljardair met een strafblad wegens kinderhandel en pooierspraktijken. Voor andere “gerespecteerde” hotemetoten. Jeffrey heeft zijn zwarte notitieboekje laten slingeren, nadat aan het licht was gekomen dat “Prince” Andrew, zoon van Queen Elisabeth II vaste klant bij Jeffrey was. Deze laatste had een heel eiland in de Caraïbische Zee aangeschaft ten behoeve van feestelijk vermaak voor zijn onderbemeten (zaken)vrinden en nog hogere pedofielen. In zijn zwarte boekje komen figuren als Ehud Barak en Bill Clinton voor, maar ook Freddy Heineken schijnt op expeditie naar de Caraïben te zijn geweest. De duivel doet zijn behoefte steeds op dezelfde hoop, ondanks het feit dat een “gerespecteerde zakenprinz” als Zur Lippe B. niet in dat boekje staat.

Heineken_1

Dezelfde Hoop

Voor hen die denken, dat Donald Trump de wereld gaat redeen hebben we ook nieuws: ook de “gerespecteerde zakenman” Donald Trump staat in het zwarte boekje van de tot gevangenisstraf veroordeelde Jeffrey Epstein. Voor hen die het niet geloven: zoek het zwarte boekje op internet maar op, je kunt het helemaal uitpluizen.

En dan moet je met deze leerzame link beginnen:

EPSTEINS Little Book

Epstein

Binnen de kortste keren weten we weer met welk uitschot we te maken hebben. Inclusief familie van George Soros, de vrind van Mabel Los, de vriendin van Klaasje B. en echtgenote van “Ik ben geen homo” milieuprinz Friso van “Oranje”, die ook weer heel speciale vrinden heeft – o nee, “had”. Om het gepeupel van de straat te houden laten de opperbazen eens in de zoveel tijd iemand door de mand vallen, onder voorwaarde dat men die persoon niet meer kan gebruiken. Als die persoon echter te gevaarlijk gaat worden is daar de looden koogel, de koude dolk of de gifbeker. Zo werkt het vandaag en morgen en zo werkt het al sinds de tijd dat de aarde ineens rond was en ging draaien.

Allemaal schijten ze op dezelfde Groote Hoop – die van de duivel, meer bepaald G.O.D., Goud, Olie en Drugs.

En waarom blijft het dooretteren denkt u en komen “gerespecteerde” mensen er steeds mee weg?

Bijvoorbeeld omdat men in Vaticaanse kringen geen pedofilie kent, want dat is wettelijk leuk opgelost: een kind van 12 is daar namelijk al huwbaar. Wat?! Nee, hola, tot 2013, toen werd het plotsklaps verhoogd naar 18 jaar.

8 gedachtes over “FREDDY HEINEKEN’S EUROTOPIA

 1. Freddy Heineken liep alvast vooruit op Agenda 21 van de Verenigde Nazi’s, nu opeens Agenda 2030 genoemd. De wereld moet in zones verdeeld worden. Mensen moeten in zo klein mogelijke behuizingen – liefst in reservaten – opgeborgen worden. Ook M. Rutte en bijvoorbeeld Stef Bos zijn hier al mee bezig. Nederland moet zsm opgedeeld worden in grotere gemeenten (verkooppraatje: voor de efficiëntie) en mensen mogen in woningen van 40 m2 gaan wonen voor een prijs boven de maximale huurgrens voor toeslagen (verkooppraatje: dan hebben ook die mensen die niet in aanmerking komen voor ‘lagere’ huren (hoezo is 700 euro een lage huur?) een woning).

  Like

 2. Pingback: Eindtijdberichten en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 3. De Nederlandse staat en overheid dik verweven bv crimineliteit en moorden, pedofielle bv ect

  Doorsnee mensen zullen zich afvragen hoe het kan dat iedere keer die Joris Demmink weer in het nieuws komt en er dan vervolgens weer helemaal niets gebeurt?

  De verklaring is eenvoudig, schokkend en duidelijk als je het volgende leest:

  Harm Nanne Brouwer heeft een indrukwekkende staat van dienst. Bedrijfsjurist bij Philips, rechter Roermond, hoofdofficier van Friesland, rechtbankpresident Utrecht, voorzitter van het College Procureurs-Generaal (topman van het OM), rechter Amsterdam en nu de voorzitter van de Commissie van Toezicht betreffende de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (CTIVD)

  Harm’s carrière is een toonbeeld van stuivertje wisselen tussen het OM en de rechterlijke macht. Harm heeft dus overal vriendjes, zowel onder rechters en (hoofd)officieren van Justitie. Dat de rechterlijke macht “onafhankelijk” van het OM is, is dus maar een fabel, die alleen al bewezen wordt door de carrière van Harm. De grootste vriend van Harm is Joris Demmink. Aan Joris heeft Harm zijn glorieuze carrière grotendeels te danken. Joris is namelijk nog een grotere meneer dan Harm. Hij is de voormalige secretaris-generaal van Justitie. Dan ben je de baas van het ministerie van Justitie én het OM. Je benoemt rechters en hoofdofficieren van Justitie en hebt een dikke vinger in de pap over wie je “baas op papier” wordt, ofwel de minister van Justitie. Want je moet er als secretaris-generaal wel van op aan kunnen dat jouw baas op papier jouw vuile was binnenhoudt. Dat hebben ze dan ook allemaal keurig gedaan, van Piet Hein Donner tot Ernst Hirsch Ballin tot Ivo Opstelten. Joris voelt zich zo machtig dat hij tegen onderdanen zegt: Ik ben de wet!

  Bovenstaande is afkomstig uit een artikel, geschreven door Wim Dankbaar, waarin hij verder zegt:

  Maar behalve dat Joris (denkt dat hij) de wet is, is hij ook een “vette pedofiel”, die maar niet van minderjarige “lekkere jongetjes” kan afblijven, net zoals zijn ex collega Joost Tonino. De kwalificatie “vette pedofiel” is overigens een citaat van journaliste Mylene de la Haye. Zij zegt ook dat “heel Den Haag” dat weet. Maar heel Den Haag doet er niets aan. Toch gek als je bedenkt dat heel NL op zijn achterste poten staat over Benno L. en Robert M. Dat Joris de wet is klopt dus wel, want als hij lekkere jongetjes verkracht, kan hij er blijkbaar voor zorgen dat hij niet vervolgd wordt.

  Als u denkt dat dat alles is, heeft u het mis. Want hoe zijn Harm en Joris nu zulke goede maatjes geworden? Welnu, de reden is dat zij partners in crime zijn. Samen hebben zij geregeld dat de moordenaars van Marianne Vaatstra een heimelijke vrijgeleide kregen. Ja, de brute verkrachters en keeldoorsnijdende moordenaars van Marianne Vaatstra zijn door Joris en Harm nog hetzelfde weekend stiekem afgevoerd. Anderen zijn met rust gelaten om een veilig heenkomen naar Irak te zoeken. Dan begrijpt u ook dat Harm als OM baas nooit iets deed om de aangiftes van verkrachting tegen Joris te onderzoekEn.

  Like

 4. Zoals de familie Heineken is afgeperst zo heeft ‘s-lands grootgrutter – die zo ijverig op de kleintjes lette – onder dwang een belang af moeten staan…..

  Like

 5. Wanneer je de talmud erbij pakt dan lijkt het vaticaan haast heilig.
  ““When a grown up man has intercourse with
  a little girl it is nothing, for when the girl is less than this –
  that is, less than three years old — it is as if one puts the finger
  into the eye — tears come to the eye again and again, so does
  virginity come back to the little girl under three years.” (See
  Exhibit 136, Kethuboth 11b of the Talmud)”
  http://beforeitsnews.com/strange/2014/03/does-talmud-teach-bestiality-pedophilia-incest-2455400.html

  Like

 6. Margaret,jehebt het weer eens mooi en overzichtelijk op een rijtje gezet ! Er zijn genoeg mensen in Nederland die weten hoe een en ander is gegaan. En Freddy Heineken had vaak een konklukke passagiere op zijn jacht,de vrouw die zich zelf majesteit noemde.Wat een zielepoot eigenlijk om daar in de 20 ste eeuw nog mee aan te komen.Zij herinnert me steeds meer aan Hyacinth Boekét en iedereen in die serie was bang voor haar ! Datzelfde beleven wij hier al zo’n 40 jaar

  Bea lazer toch op. Speciaal voor jou heb ik met mijn gasten gezongen: uren dagen maanden jaren vloden als een schaduw heen, op de weg die jij ging betreden is geen voetstap die beklijft,al het heden werd verleden,schoon ’t je toegerekend blijft …………..

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s