MOORD OP ELS BORST “OPGELOST”

In de rechtsstaat Nederland is niets wat het lijkt.

Leest u eerst nog even 2 artikeltjes die we uit de archieven hebben opgeduikeld.

DE MOORD OP ELS BORST

FOLKLORISTISCHE POLITIEKE MOORDEN

“De tweede optie, namelijk die van een fanatiekeling die tegen de door minister Els Borst gepropageerde euthanasie-wetgeving, wraak heeft genomen, kan nog even in de achterzak blijven.”

Wij pretenderen absoluut geen voorspellende gaven te bezitten. De kwestie is alleen, dat de feiten nooit compleet zijn, dat je zelf de gaten moet vullen en dat je dat moet doen met wat je van het verleden hebt geleerd.

Welnu, we zijn 2 jaar verder. De roofmoordtheorie kon dus met geen mogelijkheid overeind worden gehouden, dus is de 2e optie uitgeoefend. Wat wij toen schreven houden wij nog steeds staande: een politieke moord als gevolg van teveel kennis omtrent de gedragingen van het zogenaamde “koningshuis” en de lakeienbrigade er omheen, zoals Opstelten, Teeven, Pechtold, Brinkhorst en wie weet nog meer chantabele kopstukken. Els Borst vertoefde in bepaalde hoge kringen. Op haar oude dag moesten er blijkbaar nog wat zaken worden “rechtgezet”. Als het opperhoofd van het syndicaat daar lucht van krijgt, gaat ze zeuren en steen en been klagen. Voor een bepaald kader is dat hét signaal om iets te organiseren, zodanig dat er geen schade wordt aangericht.

Els Borst zat te dicht bij het vuur….

De oplossing

Om een politieke moord op te lossen, wordt volgens de 180 graden doctrine gewerkt. Er wordt direct een stromannetje/dader geselecteerd, getuigen worden doodgezwegen, de politie en recherche maken allerlei domme fouten, de geselecteerde dader is bekend bij justitie en wordt gedurende maximaal een half jaar geprogrammeerd om een bekentenis af te leveren. Deze moet tot genoegen van de opdrachtgever en de nabestaanden zijn. Klusje geklaard.

Er is een dader gevonden, die overigens net als Jasper Steringa lang en breed bij justitie bekend was.  De onder minister Borst tot stand gekomen euthanasiewetgeving was naar verluid de reden dat deze Bart van Urk de minister van staat om het leven heeft gebracht. We weten niet beter dan dat ze voor de deur van de garage is doodgeslagen, maar thans komt aan het licht dat ze met “tientallen messteken” is vermoord. Precies evenveel als de messteken waarmee hij zijn zus Loïs van Urk om het leven heeft gebracht. Wat een mooi toeval, wie heeft die messteken geteld en hoeveel waren dat er precies? Waar werden ze aangebracht, met wat voor mes, hetzelfde mes? Bart van Urk is grootgebracht in een “orthodox-christelijk” gezin. Met zo’n  geinige achternaam kan dat ook niet anders…. 😉

Alle puzzelstukjes vallen naadloos in elkaar. We hebben een psychisch gestoorde dader, we hebben een motief, wat wil je nog meer. Het boek kan dicht en het boek gaat nooit weer open. Er staat te veel op het spel, net als bij de moord op Marianne Vaatstra. Deze keer is de zitting achter gesloten deuren geweest. De reden laat zich raden. De “bekentenis” van Jasper Steringa is zeer gedetailleerd naar buiten gekomen en daar klopte volstrekt niets van. Deze keer hebben ze de orthodox-christelijke Bart een riedeltje laten opdreunen, zoals hij waarschijnlijk vroeger psalmversjes uit zijn hoofd heeft moeten leren. De “bekentenis” lag al gereed. En is thans openbaar. Maar hoe het verhaal van Bart werkelijk was, weten we niet en mogen we blijkbaar niet weten.  Daderbescherming noemt men dat.

Ik wil niet beweren dat de man het niet heeft gedaan. Ik beweer slechts dat een politieke moord op een minister van staat niet grondig wordt uitgezocht. Daar heeft niemand belang bij, ook Bilderbergkereltje Pechtold niet, met zijn rare praatjes. Hij vindt het namelijk fijn dat de nabestaanden nu weten wat de waarheid is en wenst ze sterkte bij het verwerken van hun verdriet. Want als het Bilderbergkereltje de onderste steen boven probeert te halen, is een loden kogel, hetzij een lange dolk, hetzij de gifbeker zijn deel.

Waarom mijn argwaan?

In de eerste berichten na de moord waarin de naam van de “verwarde Bart van U.” de ronde begon te doen, werd er nadrukkelijk op gewezen, dat ondanks dat hij bij justitie in de kijker was gelopen in 2012 er GÉÉN DNA bij hem was afgenomen.  En op basis van gevonden DNA op het slachtoffer wordt hij nu veroordeeld. Er moet dus bewijs worden geleverd, dat zijn DNA niet is afgenomen in 2012 en niet op het slachtoffer is aangebracht. Het misbruiken van de DNA theorie is schering en inslag. Een labiel persoon zal ermee worden geconfronteerd en genadeloos mee onder druk worden gezet, tot ze breken en gedoseerd een verhaaltje instuderen. Kost wat tijd, maar dan heb je ook wat.

Bij politieke moorden spelen geheel andere zaken dan wij simpele burgers mogen weten. “Koningshuizen” hebben altijd iets te maken met veel te veel geld. Waar veel geld circuleert, is sprake van drugshandel, kunstroofgoed en perverse festiviteiten. Dit laatste is een gevolg van de vermeende onaantastbaarheid van topcriminelen, waaronder de kleptocratie rond dat “koningshuis”.  Het is nodig om de zichtbare top te kunnen chanteren en ze daarmee te kunnen laten doen waar ze voor zijn ingehuurd. Degene die daar niet aan meedoet, telt niet mee. Degene die er mee wil stoppen, wordt geliquideerd. De meesten kiezen eieren voor hun geld en spelen het spel mee tot ze in de kist liggen. Bekentenissen op het sterfbed komen hoogst zelden voor.

Els Borst zat uiteindelijk véél te dicht bij het vuur en dat bleek levensgevaarlijk te zijn. Waarom weten we niet, want we weten niet wat ze van plan was. Pechtold wist hoe ze vermoord is, hij sprak de hoop uit “dat ze niet al te veel had geleden” in haar doodsstrijd, dus wat weet dit democratische mannetje meer dan wij? Hoe krijg je het in je hersens om direct na de moord zoiets te ventileren?

Pechtold_1

Geen inbreker, geen orthodox-christelijke fundamentalist, maar een politieke huurmoord, te herkennen aan de afwikkeling.

De zoveelste onderste steen die niet meer boven komt.

26 gedachtes over “MOORD OP ELS BORST “OPGELOST”

 1. Pingback: Moord op Els Borst “opgelost” ! O ja ? | Silvia's Boinnk!!!

 2. Dat de gemiddelde Neanderlander zo naief zegmaar rustig zo dom is om dit soort wan – verhaaltjes te geloven, is gewoon om te huilen:

  Oude vrouw 80+ jaar komt thuis, alleen! Niemand brengt haar even thuis na dat congres , maar goed. Dan staat daar opeens een inbreker in de tuin voor de garage en ziet een oude mevrouw van in de tachtig en zegt “hallo mevr” en slaat haar vervolgens hartstikke dood en gaat dan vrolijk inbreken.
  Later blijkt het een bekende vd politie; o ja en daarvoor de verwarde man (vast een doorgedraaide compleetdenker)
  aan de deur die vroeg of Wim Kok daar woonde.
  Hoe bont kun je maken in de media voor de massa het door heeft???

  De vraag, de grote vraag is natuurlijk
  a) Is Elsje wel vermoord?
  b) Waarom is ze vermoord of zogenaamd vermoord?
  c) Qui bono of wel wie heeft er belang bij?

  De laatste vraag Qui bono? is wel het belangrijkste!

  Like

  • Een mogelijkheid m.i.
   a.1) Ze is niet vermoord en leeft onder een andere identiteit (kwestie van grote, bril, snor en baard o.i.d. 😉 ) in ander ver land, Verweghistan, Argentinie(sic) of de Bahama’s. Thailand sluit ik uit; te veel Neanderlandse (seks)touristen.
   a.2) Ze is wel vermoord, onwaarschijnlijk, maar dan de vraag door wie? Kom op Sherlock doorwerken, he!

   b)_Waarom deze volksverlakkerij? Moesten de dames en heren politici een lesje “Gehoorzaamheid aan de Meester” leren? Dus intimidatie, dus waarsch dan wel vermoord??
   Of zou D66[6] en kabouter Bassiedoff Pechtholdje de rol van martelaar moeten krijgen en zo de verkiezingen “winnen” zodat de huidige criminele benden(pvda en vvd) veilig kunnen afdruipen en vooral de Pvv geen kans geven???

   p.s. Sowieso @allen gaat niet stemmen, schijt uw stem niet weg en zeker niet op D666

   Like

   • Sorry nog even Er ging Tevens het verhaal dat Els bezig was haar memoires te schrijven en spijt kreeg van haar glanzende carriere als vice-voorz vd Gezondheidsraad, minister van Vgz en minister van Staat, over haar glansrol in de partij D-etc. nog maar te zwijgen en van plan was haar carriere flitsend berouwvol af te sluiten en eens de rol van klokkenluidster aan te nemen! Kortom -zo wordt hier & daar – vernomen bezig was een boekje open te doen over de Macht en de Machten achter de schermen hahaha.
    Nou, nou, daar hadden de ‘grote jongens&meisjes geen zin in natturlijk, dus? Gelooft u het zelf?

    Like

     • Uit: “De avonturen v Bill Clifford van Bomans”.
      Dubbele Dick was ontsnapt uit de gevangenis. Een ‘collega’ had hem bevrijd en om geen duidelijk sporen achter te laten had ie hem op zijn rug meegenomen daarbij lopend op de toppen van zijn 2 wijsvingers, waarbij hij het tweede kootje gebruikte als knie.

      INspecteur Titlebad en Twinklehead moesten deze spectaculaire ontsnapping onderzoeken.
      Toen Titlebad tijdens het onderzoek de sporen zag, opperde hij voor de grap dat het wel leek of iemand dubbele Dick op zn nek had naar buiten gedragen, terwijl hij op zn vingers liep. Twinklehead zei: Ach kom collega, dat is nou pure onzin.

      Toen iemand beweerde dat Els….. 🙂 🙂 🙂

      Like

 3. Bart van Urk kreeg ook – net als Jasper Steringa – een (nep) advocaat die een hulpje voor het OM was. Er klopt wederom helemaal niets van en daar werken rechters, advocaten en officieren van justitie aan mee. Waarom doen zij dit?

  Like

 4. Toen ik van de onverwachte bekentenis hoorde,was mijn eerste gedachte: zou hij “gejasperd” zijn?Vooral dat er over gepraat werd dat hij heel lang in eenzame opsluiting had gezeten etc. en dat zijn familie op bezoek was geweest,ook de zussen die nooit kwamen.Maar dat de familie er niets mee te maken had met de bekentenis. En dan ook nog een goddelijke opdracht als je 7 jaar bent en er nog helemaal geen sprake is van een euthanasiewet.En bovendien,wat weet een 7 jarige daarvan.Die gelooft nog in sinterklaas enzo.

  PS De foto is zo veelzeggend.Els lijkt wel bewust niet te luisteren als HET OPPERHOOFD spreekt (zoals gewoonlijk “heeft ze de bek in beide handen”,wat betekent dat Zij en Zij alleen spreekt en een onderdaan heeft te zwijgen.En de lady naast het opperhoofd kijkt vragend en verbaasd naar Els,vanwege haar afwijzende houding? Els weet inmiddels wat voor vlees ze in de kuip heeft,dat is duidelijk.

  Like

  • hi Attie. ik dacht zelf aan het geval Demmink. het moet EB geergerd hebben dat deze smeerlap niet werd aangepakt, of kon worden.haar ‘verhouding’ met Beatrix moet gekompliceerd geweest zijn.Claus, vriend van de familie salomonson, demmink.t kabinet van de koningin.wie zou het gerucht verspreid hebben dat ze de klok wilde gaan luiden?de foto heb ik zelf ook ooit opgeslagen – vanwege de glazen en de gezichten.

   Like

  • …en dat jochie naast bea, die heeft nog nooit vanz’n leven een schroevedraaier, laat staan 1 hamer, vastgehouden 😉

   Like

 5. Geloof er geen ene malle moer van.
  Die zwakke bekenner is gaargestoomd door hem blijvend in een isoleercel op te sluiten.
  Wat wil zeggen dag en nacht licht aan in de cel en blijvend camera bewaking.
  Daarnaast vertelde zijn advocaat gisteren op TV dat de man medicatie krijgt.
  En wie weet wat voor middelen de Staat ook in die medicatie heeft gedaan.
  Gewoon de zoveelste doofpot na de liquidatie Pim Fortuin en de gruwelmoord van Marianne Vaatstra.
  Wij dienen die randdebielen Den Haag allemaal op te ruimen.

  Like

 6. Ik geloofd er ook niks van dat hij het heeft gedaan, iemand die zo bekend is, zal toch wel camera rond haar huis hebben.
  Het is een koud kunjes om aan dna te komen en een ander de schuld te geven.
  Een goeie vriendin (van Els Borst) heeft haar als eerste heeft gezien is als overkop vertrokken uit Nederland.

  Like

 7. Zou onder invloed van psychofarmaca iemand iets geheel tegendraads kunnen beweren?
  Van schizofrenie kun je sowieso niet opaan?
  Wie gelooft nou zoiemand?

  Like

 8. Pingback: Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 9. Toen vader Steringa na 10 dagen bij Jasper werd toegelaten,zag Jasper zo geel als saffraan.Medicatie.Bekentenis via advokaat Vlug.Voor Nieuwsuur.Jasper was een goed mens,zei de advokaat.
  Meerdere keren.Juist,Vlug wist dat Jasper moest opdraaien voor een ander of anderen.
  Nu heeft Jasper wat privileges.Is de koster/dominee en staat in de gevangenis op de kansel.

  Like

 10. Pingback: RECTIFICATIE ARTIKEL DNA EN DE MOORD OP ELS BORST, UPDATE

 11. In mijn zaken ging het exact zo. Gestoorde criminelen met strafblad, die geronseld worden door politie, mijn omgeving lastig vallen, buren, verzorgers van mijn dieren, vrienden etc. Jan Hartman, volbloed nazie Goemans die iov elitepedo’s in DenHaag mijn dieren stelen en die staan dan 2 weken later in de pedograaf. Dierenpolitie die mij meldt dat trollen mij de hele dag volgen, kom zoveel jaar later gestolen dieren/trailers etc. tegen. Politie laat ik al mijn gestolen spullen zien of zieke shetjes, hoor nooit meer wat, ze mogen niks doen van hogerhand. Justitie die alleen maar liegt, bedriegt, vervalst en steelt. Idem bij mijn zoon en pleegzoon.

  Like

 12. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (8) | voorzieners

Reacties zijn gesloten.