FRAU MERKEL: “WIR SCHAFFEN DAS!”


Bezet Duitsland zucht onder een loden last uit het verleden en zal zuchten onder een loden last in de toekomst.

merkel_4

 

De Geschäftsführerin van Deutschland G.m.b.H. heeft met haar uitspraak gedaan waar ze voor is aangesteld.

De aandeelhouders Corporate D.C., Frankrijk en The Crown City London hebben Merkel met de “Kanzler Akte” in de houdgreep.

Die zogenaamde kanseliersbrief heeft niemand ooit gelezen, dus we moeten uit gaan van de serie artikelen die Egon Bahr als voormalig Minister onder Bondskanselier Willy Brand in 2009, nog voor zijn dood, heeft geschreven in het blad Die Zeit Online. En we zijn deze keer gewaarschuwd: twijfelen aan de integriteit van Egon Bahr is anti-semitisme; waarvan akte.

Een citaat:

“Ein hoher Beamter hatte ihm (Willy Brandt) drei Briefe zur Unterschrift vorgelegt. Jeweils an die Botschafter der drei Mächte – der Vereinigten Staaten, Frankreichs und Großbritanniens – in ihrer Eigenschaft als Hohe Kommissare gerichtet. Damit sollte er zustimmend bestätigen, was die Militärgouverneure in ihrem Genehmigungsschreiben zum Grundgesetz vom 12. Mai 1949 an verbindlichen Vorbehalten gemacht hatten.”

De ambassadeurs van de drie geallieerde bezettingsmachten worden dus door Egon Bahr “Hoge Commissarissen” genoemd. De Militaire Gouverneurs van de drie bezettingsmachten hadden namelijk een paar bindende voorwaarden gesteld aan de bekrachtiging van de Duitse grondwet van 12 mei 1949. Wat die voorwaarden precies zijn, wordt door Bahr niet omschreven, met uitzondering van het buiten werking stellen van artikel 146 van de Duitse grondwet. Dit Artikel 146 GG luidt als volgt:

“Dieses Grundgesetz, das nach Vollendung der Einheit und Freiheit Deutschlands für das gesamte deutsche Volk gilt, verliert seine Gültigkeit an dem Tage, an dem eine Verfassung in Kraft tritt, die von dem deutschen Volke in freier Entscheidung beschlossen worden ist.”

De bezettingsmachten houden dus tot de dag van vandaag tegen dat: “eine Verfassung in Kraft tritt, die von dem deutschen Volke in freier Entscheidung beschlossen worden ist”, ofwel dat het Duitse volk nooit de mogelijkheid zal krijgen in vrijheid over een eigen grondwet te beslissen. Dit betekent dat het Militaire bewind de facto nog steeds van kracht is en dat de drie Hoge Commissarissen de uiteindelijke macht over het verenigde Duitsland blijven uitoefenen. Frau Merkel wordt dan wel de machtigste vrouw ter wereld genoemd, te zeggen heeft zij niets. Frau Merkel voert orders uit zonder tegen te stribbelen, want tegenstribbelen kost haar niet slechts haar baan als “Geschäftsführer”.

 

Hoe zit dat in het “koninkrijk der Nederlanden”?

In principe, het zal u niet verbazen, komt het hier op hetzelfde neer. Ook hier is het niet de democratie die de werkelijke besluitvorming voor haar rekening neemt. Geheel andere krachten bepalen de marsroute en instrueren de “democratische ” instellingen in dit land, zoals parlement en kabinetten. Na de instelling van de monarchie hebben in dit land 86 kabinetten de revue gepasseerd, met uitzondering van het Hitler-kabinet van 1940-1945. Er is geen verschil tussen dat Hitler-kabinet en de overige 86 kabinetten.

Parlementariërs en ministers worden niet gekozen, maar voorgeselecteerd en benoemd. Voorgeselecteerd door toekomstige collega’s die al door het systeem zijn ingepakt en benoemd door een ongekozen staatshoofd, de regeringschef. De huidige regeringschef is een vermoedelijke telg van de Zur Lippe Biesterfeld dynastie, zeker geen Oranje, zelfs niet eens een bastaard van Oranje. Door ’s mans onbeholpenheid is zijn twee jaar als staatshoofd geleden afgetreden moeder waarschijnlijk nog steeds degene die de lakens uitdeelt.  Namens een duistere macht, welke zich bedient van geld, macht, chantage, omkoping, nepotisme, drugshandel, geheime diensten, maffia-criminelen, religie, monopolies, u kunt de rest zelf wel bedenken. Mevrouw “de prinses” in ruste beslist niets, doch voert uit. Iedereen chanteert iedereen die denkt iets in de melk te brokkelen te hebben, van hoog tot laag en van links naar rechts.

Ook Nederland is bezet gebied en is als normaal functionerend land bij het opschorten van de Bataafse Republiek in 1806 door de Franse bezetter opgedoekt. Het later door de koopman-koning bijeen geroofde kapitaal is uitgebouwd tot miljardenvermogens, ondergebracht bij een verzameling oud-geld families met criminele inslag onder aanvoering van de Zur Lippe B. criminelen. Crimineel, omdat men door identiteitsfraude aan de macht is gekomen en gebleven.

Beatrx_2

Bezet Duitsland en bezet Nederland worden op termijn ingebracht in het herstelde Heilige Roomse Rijk. De voorbereidingen zijn in volle gang. Voor “het koninkrijk” lijkt het beste moment aangebroken als bekend wordt dat de regentes van het ongekozen staatshoofd haar pappie Benno Zur Lippe B. in de hel op heeft gezocht. Als er een hel bestaat, kunnen ze daar verder feesten. Het onbeholpen staatshoofd zal nog even door een ingevlogen legkip uit de wind worden gehouden, maar ook dat is van korte duur.

Zolang iedereen zich nog drukt maakt om immigranten en de randverschijnselen ervan, is er voor de regerende kliek niets aan de hand en janken ze met u mee. U wordt geacht te stemmen op degenen die de oplossing aan komen dragen van de problemen die ze zelf hebben veroorzaakt. Dan bent u weer koest en kunnen zij weer vrolijk door.

Hier nog wat informatie over de duidelijke situatie in Duitsland:

https://www.compact-online.de/der-schwindel-mit-der-kanzlerakte/

http://pdf.zeit.de/2009/21/D-Souveraenitaet.pdf

Dociel Nederland zit in hetzelfde schuitje, maar er is vrijwel niemand die het durft op te schrijven. De situatie is namelijk zo overduidelijk, dat het wel niet waar zal zijn.

Zo rolt “het koninkrijk”.

77 gedachtes over “FRAU MERKEL: “WIR SCHAFFEN DAS!”

  • Schijnbaar wordt deze houding door vd e staat n ogen rijkelijk beloond?
   H Hi j heeft er schijnbaar geen moeite mee om zijn ethiek tav vn het volk ter zijde te schuiven?

   Like

 1. Onder welke brug zou Frau Angela ’s nachts slapen?

  86 kabinetten hebben in 201 jaren de grondwet die we hadden vóór Lodewijk Napoleon stukje bij beetje totaal verkracht. Maar het is een prima middel voor als je lijdt aan lage bloeddruk (hypotentie) in dat geval: men neme een teiltje en leest men hoofdstuk 2 van het verkrachtte grondwet. Dus sinds het eerste kabinet onder gijzeling van Willem Frederik 1, met met toestemming van onder andere van Hoogendorp en nog enkele elitaire kwasten en kwallen, zijn we sinds 1935 gegijzeld door een zooitje nazi’s met de familienaam zur Lippe Biesterfeldt. De moeder van de huidige sul, dictator B. zur Lippe enz. komt zéker in de hel als er een hel zou bestaan. Maar ook dat is zelfs niet door de Hubble telestcoop kunnen worden vastgesteld, de hemel trouwens ook niet, dus jammer dat daar voor sommige IS strijders geen 100 maagden op ze staan te wachten. Maar ingeval die hemel er wel is, dan ben je vrijwel gevrijwaard van een geslachtsziekte!

  Like

  • Nederland is al gegijzeld sedert oplichter Emma met bastaard Paulien de Ranitz alias Wilhelmina.
   De bruske vernoeming van dat kind naar Wilhelmina is gekozen voor meer dan 1 reden.
   Een van de redenen was te suggereren dat koning Willem III toch ECHT de vader zou zijn.
   Syfillis en onvruchtbaarheid van die oude baas maakte niets uit.
   Recent is die kolder nog eens benadrukt door een idioot van een historicus die een boek schreef over koning Willem III en daarin zomaar en ongefundeerd stelde dat Willem III niet aan syfillis geleden zou hebben DUS wel degelijk de vader van Paulien de Ranitz zou zijn geweest.
   Bij de komende revolutie dient die historicus gestript te worden van zijn academische diploma’s.
   De vent moet zich doodschamen dat hij die onzin in dat boek heeft gezet.
   Wellicht daarvoor een extra bonus gekregen van Bea en Willy?

   Like

    • In deze kwestie is het geen PR – maar pure oplichting en medeplichtigheid daartoe.
     PR is dat die Emma, Paulien, Juul, Bea en alle kleeftroep publiekelijk worden neergezet als fantastische mensen.
     Terwijl het een stelletje rottigers, oplichters en in feite groot criminelen zijn.
     Zie het bekende boek van Homme Ernstra waarin vermeld wordt over Paulien dat het wijf nergens van hield, niet van mensen, niet van dieren en niet van bloemen – een rottig egocentrisch geheel dus.
     PR is dan dat die Paulien de hemel ingeschreven wordt.
     Oplichting en medeplichtigheid daartoe is als – tegen elk beter weten in – wordt beweerd dat Pauliens vader koning Willem III zou zijn geweest.
     De betreffende historicus heeft zich schuldig gemaakt aan medeplichtigheid tot oplichting.

     Like

 2. Pingback: FRAU MERKEL: “WIR SCHAFFEN DAS!” (Good Bye Europe) | Dublinmick's Breaking News

 3. Dutch police have been visiting the homes of people critical of asylum centres on Twitter, urging them to delete posts.It was thus on a Monday, in the town of Sliedrecht, that Mark Jongeneel (28) got a very disturbing phone call. His mother was on the line, worried that two policemen were looking for him, but would not say why. As Jongeneel told the Dutch daily NRC Handelsblad, the police came to his office and told him: “You tweet too much. We have orders to ask you to watch your tone. Your tweets may seem seditious.”

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=128360

  I guess migrants burning half of Europe down is not seditious.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.