ISIS PLANDE AANSLAGEN OP 4 BRITSE STEDEN


In Engeland staat een pedofielenbom op springen – hoogste tijd voor wat afleiding voor de massa.

De Britse Royal Air Force heeft tijdens routinevluchten gecodeerde berichten onderschept, welke werden uitgewisseld door burgerluchtvaart piloten. Deze gesprekken gingen over een aanval op 4 steden in Engeland in de week volgend op de aanslagen in Parijs van 13 november vorig jaar. De in het Arabisch uitgewisselde berichten werden direct doorgegeven aan GCHQ (Government Communications Headquarters), waar werd vastgesteld dat er werd gesproken over aanvallen op London, Bath, Brighton en Ipswich.  Ook werd vastgesteld, dat de piloten pro-ISIS waren en gebruik maakten van een nood-frequentie, waarvan werd gedacht dat deze niet kon worden afgeluisterd.

Het plan was om burgerluchtvaartmaatschappijen te gebruiken voor de smokkel van bommen met chemische lading vanuit het Midden Oosten om ze af te leveren aan reeds aanwezige ISIS terroristen in het Verenigd Koninkrijk. Ook werd de mogelijkheid besproken om de geplande aanvallen zelf uit te voeren met de toestellen van de luchtvaartmaatschappij. De ontdekking van deze conversaties was aanleiding om het terreur alarm een niveau hoger te zetten. “Operation Templer” is in gang gezet en daarvoor zijn meer dan 10.000 militairen gemobiliseerd om de politie- en hulpdiensten actief te ondersteunen.

Nu komt het leuke van dit verhaal.

[a] De toestellen met de ISIS-piloten aan boord waren onderweg van Amsterdam naar een onbekende bestemming in het Midden Oosten. Er werd daarom door de R.A.F.  geen moeite gedaan de toestellen te onderscheppen.  (?)

[b] Vervolgens verloren de Britse luchtmachttoestellen het contact met de ISIS-piloten. Gelukkig zijn de gesprekstapes wel veiliggesteld en in de dossiers van MI-6 en MI-5 opgeborgen. Als deze burger-piloot-terroristen van ISIS het Britse luchtruim in zouden vliegen, dan worden ze herkend aan de stemmen. (!)

[c] Bovendien zijn hun identiteiten op een zwarte lijst geplaatst. Ook de luchtvaartmaatschappijen zijn op een terreur lijst geplaatst, vanwege het feit dat hun piloten ISIS-sympathisanten zouden kunnen zijn. (!)(?)

facepalm

Voor hoe dom worden we gehouden?

 • Twee (uiteraard Arabisch sprekende) piloten leuteren wat over het aanvallen van 4 Britse steden;
 • De toestellen vliegen naar een “onbekende bestemming” in (uiteraard)  het Midden Oosten;
 • Gelukkig hebben we de opnamebandjes nog;
 • Gelukkig liggen die in een kluis bij de Britse spionagediensten;
 • We weten niet waar ze heen vlogen, maar wél wie de piloten zijn;
 • Gelukkig weten we ook precies om welke 4 Britse steden het gaat;
 • Gelukkig krijgen we pas twee maanden na dato informatie over dit vreselijke feit – wat niet weet, wat niet deert;
 • Gelukkig weten de spionagediensten welke luchtvaartmaatschappijen het zijn, maar WIJ helaas niet.

Conclusie

Dit hele verhaal is van A tot Z gelogen om:

 1. 10.000 zwaarbewapende militairen op straat te laten patrouilleren;
 2. de Britse pedofielenbom stilletjes te kunnen demonteren;
 3. verder iedereen in het ongewisse te houden over iets wat nooit is gebeurd.

 

Bewijs maar eens dat het anders is. Om te beginnen dat ISIS geen uitvinding van het Westen is om ons met de regelmaat van de klok de stuipen op het lijf te jagen.

45 gedachtes over “ISIS PLANDE AANSLAGEN OP 4 BRITSE STEDEN

 1. Pingback: ISIS PLANDE AANSLAGEN OP 4 BRITSE STEDEN – Rechtsaf doorzee

 2. Ja Jack,misschien zijn we weer wat verder.Want de zaak Baybassin is weer aan de orde.En de stukken,uit zijn cel gestolen, bewijzen dat Demmink zich aktief met Baybassin heeft bemoeid sinds 1997,waardoor deze man LEVENSLANG heeft gekregen. Het AD heeft kopieën in haar bezit. De landsmoeder heeft destijds wat afgependeld naar de arabische contreiën,compleet met hoofddoek omhoed en pruik. Waneer krijg je levenslang in Nederland?
  Dat bewijst toch wel de macht van Demmink!Jaren geleden zou hij al zijn vrijgelaten. En nu is hij nog steeds slachtoffer.
  Misschien moet van der Steur ,al weer in een andere affaire betrokken, zijn forse achterwerk nu toch oplichten van die enorme DOOFPOT. Een vat vol misdaad,leugens,chantage,pedofilie en onfrisse praktijken.
  En wat is die Steur toch gehecht aan zijn oranje stropdas.
  Wij burgers,die deze manipuleerders moeten onderhouden en van wachtgelden voorzien en dikke pensioenen,kunnen alleen maar alert blijven,observeren, berichten.
  Tot sint juttemis?

  Like

  • Levenslang nooit, maar Bayssin wel.
   Dat alleen maar om te voorkomen dat mensen het door gaan hebben hoe hoogd de top pedofiele bv is.
   Daar horen bea en benno ook bij en ook het crimineliteit vierthoogtij.
   Turkije heeft de staat en staathoofd in zich macht, daarom wil Turkije meer geld.
   Dat is echt niet voor de vluchtelingen.

   Like

 3. Van hogerhand moet het bonnetje van Tevens deal stoppen en in eens is het bonnetje gevonden.
  Daar zijn zij niet blij mee, dat toch gevonden is.
  De afgang van het nep democratische kabinet gaat meer en scheuren vertonen.
  Poliltie mogen met mitrailleurs de straat op, om station en winkel gebieden enz.. veilig te stellen.
  Dit werd meer en meer een politie staat.

  Rusland is bezig met een vliegveld dicht bij de Turkse grens en Amerika bouwd er een naast die van Rusland.
  Dit gaat meer conflicten opleveren.

  Like

 4. Dat denk ik bij iedere melding die ik lees over ’n z.g. aanslag die ze hebben voorkomen…”Hoe dom denken jullie dat ik ben!”
  Ik vind het ’n persoonlijke belediging aan mijn intelligentie!

  Like

  • Tja zo denken zij over het volk Fleur, zij kopen hun intelligantie.
   De aanslagen proganda,s die gefinacieert zijn door Amerika, Isreal, en de geheime diensten in het middenoosten.
   En het Vaticaan.
   Evenals de burger oorlog onderlings.

   Like

  • De leugen regeert

   London Review of Books opende (3 februari 2005(!) – tezamen met zijn Amerikaanse tegenhanger New York Review of Books is dit een van de meest gedegen intellectuele tijdschriften in het Engelse taalgebied) met een over negen (negen !) bladzijden groot formaat gespreide verzameling van citaten van Bush, Blair en hun medestanders over de oorlog tegen Irak, die leugens bleken te zijn. Negen bladzijden niets dan aantoonbare leugens ! Het is een tijdsdocument zonder weerga.
   Want we leven in de tijd van de leugen. Werd er vroeger dan niet gelogen ? Zeker, maar daarbij werden een aantal conventies gevolgd. Wie bvb. aan de eerste minister of de minister van Financiën van het moment vroeg of de munt zou gedevalueerd worden, wist dat hij als antwoord op zijn vraag een “neen” zou krijgen, ook al gebeurde de devaluatie nog dezelfde avond. Dat werd niet kwalijk genomen. Men hoeft maar geen onbetamelijke vragen te stellen.
   Wat we nu meemaken is iets helemaal anders : het is een bewuste, georkestreerde campagne om via een opeenvolging van leugens het onaannemelijke, datgene waarvoor de burger nooit zou kiezen, door de samenleving te doen slikken.
   In het boek “The Rise of Political Lying” (Free Press, 7,99 pond) van de Britse politieke commentator Peter Osborne wordt uitgelegd waar de leugenachtigheid van het politieke bedrijf vandaan komt.
   In wezen gaat het terug op een grondig misprijzen van de kiezer/burger die onbekwaam wordt geacht om over de publieke zaak een zinvol oordeel uit te spreken
   Bijgevolg moet zijn denken worden gemanipuleerd en dat gaat niet zonder hem leugens wijs te maken.

   NG

   Like

   • @NG Onvoorstelbaar Bea die dit [ De LEUGEN regeert ] opleest en letterlijk naar zichzelf wijst en de hele kliek daaromheen. Moet je toch lef hebben, of humor of gewoon een satanisch genoegen om het Volk, JA, Neanderlandertjes dat zijn jullie, een driewerf 🙂 🙂 🙂 (lees: ha ha ha) te belazeren waar ze bij zitten, LIEGBAK (lees: TV) kijkend en wel. Ze spuugt het letterlijk in ons gezicht en bij de borrel in een van de vele duizenden ‘achterkamertjes’ van het Loo (het toilet, de plee zogezegd zie ook: http://kottke.org/05/02/loo-etymology) lachen ze zich kapot!!!

    Like

 5. Ook interessant, Maleisische premier Razak verdacht van wegsluizen 681 miljoen dollar uit een staatsfonds naar eigen rekening. Gift van de Saoedisch aan hem, wordt nu beweert door o.a. de advocaat-generaal. Smeer / zwijg geld voor een hele grote doofpot MH370 / MH17 denk ik dan. Dat zou mooi aansluiten bij wat H.d.R. in eerdere artikelen over de rol van de olie-dollar vazal staat in het wereldwijde machtsspel beweerde.

  Like

 6. Wat me telkens opvalt is dat een maat van die werkt op een raffinaderij/chemische plant richting maasvlakte vertelde dat de bewaking daar zo lek is als een zeef. Wil je mensen naar binnen smokkelen hoef je daar vrijwel geen moeite voor te doen. 1 leuke actie aldaar en vrijwel heel rotterdam + haven zijn van de kaart geveegd.
  En de pedobeschermers (politie) staan massaal op het binnenhof, incl machinegeweer, raar of raar?

  Like

 7. Het zou mooi zijn als de artikelen van Gerard de Boer zouden verschijnen in de geschiedenisboekjes. Het zou velen de ogen openen. Het is duidelijk dat de “boven ons gestelden” toen net zo rot waren als nu.

  Like

 8. Dit lees ik vandaag in al het Nederlandse “nieuws”
  Nederland zou een van de minst corrupte landen ter wereld zijn.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/4232998/2016/01/27/Nederland-een-van-minst-corrupte-landen.dhtml
  Weer zo’n leugen verzonnen door de AIVD, RVD en Mark Rutte met troep.
  De bestuurstop in Nederland is zodanig corrupt dat het vaak pijn aan de ogen doet.
  Met Bea, Willy en Maxi voorop – drugs inkomsten voor medewerking/hulp en pr voor het Octopus syndicaat.
  Mark Rutte met zijn merkwaardige naam in de kring van hooggeplaatste pedofielen.
  Ruttes troep met aanwijsbare miskleunen die enerzijds gechanteerd en anderzijds betaald worden.
  De leden 2de en 1e Kamer waarvan velen staan op de ooit door het Octopus syndicaat van de voormalige Egyptisch hoofd geheime dienst voor $ 1 miljoen gekochte video en fotobeelden staan terwijl zij in Egyptische hotels hun vieze zuchten botvieren met kleine meisjes, kleine jongens of de vriendin waar moeder de vrouw niet van weten mag.
  Al die corruptie is elk jaar duidelijk te zien aan de vreemde besluiten en wetten die door een minister worden gepresenteerd aan de 2de Kamer en nog aangenomen worden ook.
  Weg met al die viezerikken.en corrupten.

  Like

 9. De trollen zijn weer bezig. Geef ze geen kans.

  En deze moeten we helemaal geen kans geven: Experten: Der IS trainiert in Bosnien für den Angriff auf Europa!
  ZIe: http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/europa/peter-orzechowski/experten-der-is-trainiert-in-bosnien-fuer-den-angriff-auf-europa.html;jsessionid=0ADAAB00816DB825E7C10B58D155F37C

  En om onszelf nog eenkans te geven, dienen, nee MOETEN wij dit aan iedereen doorgeven. Als dit waar is, is dit een regelrechte aanval op de landen van EUropa met als doel de nationale landen, culturen etc. te vernietigen/ondermijnen *)
  Wellicht blijft het alleen bij aanslagen, maar ook een burgeroorlog is niet ondenkbaar.

  Mensen wordt wakker…. Zegt het voort, zegt het voort en nogmaals zegt het voort!
  Ook de mensen die niet luisteren willen moeten het gehoord hebben, want daarmee wordt wel het collectief onbewuste gevoed.
  Men kan dan ook nooit meer zeggen: “Wir haben es nicht gewusst!”

  *) Kiest u zelf wat u denkt dat de uitkomst zal zijn.

  Like

 10. Gewoon de waanzin van de EU met Merckel, Hollande en Rutte voorop is om je haren uit je hoofd te trekken.
  Met deze vluchtelingenstromen laten ze even makkelijk de meest radicale elementen ons land en andere landen binnen. Geen hond die dit tegen houdt.
  Onze kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderenzullen ons eeuwig dankbaar zijn….
  Wat achterkleinkinderen? Zullen die er dan nog wel zijn?

  Like

 11. Wat moeten we doen?

  Hier een opzet in de vorm van een 5 punten – plan (voorl. kan en mag aan alle kanten verder verbeterd worden):

  Uit de EU stappen: middels massaal volkstribunaal/ref., media omschakelen naar oorspr. doelstelling(waarheid), e.d.
  Bataafsche Republiek instellen met betreffende Grondwet bekrachtigen.
  a)Heel de Republiek ommuren met 2,50-3.00 m hoog hek met optie van 20.000 V.
  b) Burgerbewaking annex Dienstplicht instellen voor het bewaken van onze grenzen.
  De rest organiseren d.w.z. niet-vluchtelingen terug: geen geld dan werken voor boot/vliegticket terugreis, anders dumpen rubberboot voor de kust van Israel 😉 , Turkije, Egypte, Groenland (naar keuze).
  bestuurlijk, rechtspraak, munt en bankwezen reorganiseren, bedrijven, landbouw(bio) etc. volledige werkgelegenheid creëren, onderwijs kwaliteits eisen, idem zorg en ziekenwezen of beter gezondheidswezen.
  Restanten oranje slijmvolk opruimen, confisceren gestolen vermogens e.d. etc. etc. etc.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.