ISIS PLANDE AANSLAGEN OP 4 BRITSE STEDEN


In Engeland staat een pedofielenbom op springen – hoogste tijd voor wat afleiding voor de massa.

De Britse Royal Air Force heeft tijdens routinevluchten gecodeerde berichten onderschept, welke werden uitgewisseld door burgerluchtvaart piloten. Deze gesprekken gingen over een aanval op 4 steden in Engeland in de week volgend op de aanslagen in Parijs van 13 november vorig jaar. De in het Arabisch uitgewisselde berichten werden direct doorgegeven aan GCHQ (Government Communications Headquarters), waar werd vastgesteld dat er werd gesproken over aanvallen op London, Bath, Brighton en Ipswich.  Ook werd vastgesteld, dat de piloten pro-ISIS waren en gebruik maakten van een nood-frequentie, waarvan werd gedacht dat deze niet kon worden afgeluisterd.

Het plan was om burgerluchtvaartmaatschappijen te gebruiken voor de smokkel van bommen met chemische lading vanuit het Midden Oosten om ze af te leveren aan reeds aanwezige ISIS terroristen in het Verenigd Koninkrijk. Ook werd de mogelijkheid besproken om de geplande aanvallen zelf uit te voeren met de toestellen van de luchtvaartmaatschappij. De ontdekking van deze conversaties was aanleiding om het terreur alarm een niveau hoger te zetten. “Operation Templer” is in gang gezet en daarvoor zijn meer dan 10.000 militairen gemobiliseerd om de politie- en hulpdiensten actief te ondersteunen.

Nu komt het leuke van dit verhaal.

[a] De toestellen met de ISIS-piloten aan boord waren onderweg van Amsterdam naar een onbekende bestemming in het Midden Oosten. Er werd daarom door de R.A.F.  geen moeite gedaan de toestellen te onderscheppen.  (?)

[b] Vervolgens verloren de Britse luchtmachttoestellen het contact met de ISIS-piloten. Gelukkig zijn de gesprekstapes wel veiliggesteld en in de dossiers van MI-6 en MI-5 opgeborgen. Als deze burger-piloot-terroristen van ISIS het Britse luchtruim in zouden vliegen, dan worden ze herkend aan de stemmen. (!)

[c] Bovendien zijn hun identiteiten op een zwarte lijst geplaatst. Ook de luchtvaartmaatschappijen zijn op een terreur lijst geplaatst, vanwege het feit dat hun piloten ISIS-sympathisanten zouden kunnen zijn. (!)(?)

facepalm

Voor hoe dom worden we gehouden?

 • Twee (uiteraard Arabisch sprekende) piloten leuteren wat over het aanvallen van 4 Britse steden;
 • De toestellen vliegen naar een “onbekende bestemming” in (uiteraard)  het Midden Oosten;
 • Gelukkig hebben we de opnamebandjes nog;
 • Gelukkig liggen die in een kluis bij de Britse spionagediensten;
 • We weten niet waar ze heen vlogen, maar wél wie de piloten zijn;
 • Gelukkig weten we ook precies om welke 4 Britse steden het gaat;
 • Gelukkig krijgen we pas twee maanden na dato informatie over dit vreselijke feit – wat niet weet, wat niet deert;
 • Gelukkig weten de spionagediensten welke luchtvaartmaatschappijen het zijn, maar WIJ helaas niet.

Conclusie

Dit hele verhaal is van A tot Z gelogen om:

 1. 10.000 zwaarbewapende militairen op straat te laten patrouilleren;
 2. de Britse pedofielenbom stilletjes te kunnen demonteren;
 3. verder iedereen in het ongewisse te houden over iets wat nooit is gebeurd.

 

Bewijs maar eens dat het anders is. Om te beginnen dat ISIS geen uitvinding van het Westen is om ons met de regelmaat van de klok de stuipen op het lijf te jagen.

45 gedachtes over “ISIS PLANDE AANSLAGEN OP 4 BRITSE STEDEN

 1. Citaat : “Katar, aber vor allem Saudi-Arabien sind es auch, die den Terror in Syrien finanzieren. Wie die New York Times berichtet,…etc”
  UIt: http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/europa/peter-orzechowski/experten-der-is-trainiert-in-bosnien-fuer-den-angriff-auf-europa.html;jsessionid=0ADAAB00816DB825E7C10B58D155F37C

  Nee! het is m.i. niet of niet alleen Saoedi-Arabie en Quatar die de aanval op Europa *) financieren. Denk eerder maar aan Soros, de Ziojews en Zionazies die zoals overal in de wereld proberen volkeren en religies tegen elkaar op te zetten. Chaos (Mayem) creeren en dan toeslaan. Probleem-Reactie-Oplossing. Oplossing is natuurlijk een totaal dictatoriale zionazistische regering die net als tRutte c.s. volledig naar de pijpen van hun ‘meesters’ dansen.
  Daarom is de term marionettenregering(Merckel, Rutte etc) in een marionettentheater(Bundestag, 2eKamer) de juiste benaming voor wat wij als onze landsbestuurders (haha) zien.

  *) Uitroeiing van het blanke ras? de haat van de Joden tegen de Duitsers is nog het beste af te lezen in het zogenaamd dagboek van Anneke Frankenstein. Lezen he! En niet met de roze leugenachtige bril van de 70 jaarpropaganda op.

  Like

 2. Het zijn marionetten van de geestelijke wereld Ria.
  Sommigen van hen aanbidden ze zelfs, niet wetende dat ze juist daardoor de uitvoerende instrumenten van het kwaad zijn.
  Daarom komen ze zo gewetenloos en vreemd over.
  Ze hebben hun zielen verruild voor macht maar zijn er zelf het grootste slacht-offer van.
  Ze zijn in de handen gevallen van hogere machten die wij geen van allen kunnen waarnemen.
  En dan staan we nog maar aan het begin ervan.

  Stay Human.

  NG

  Like

 3. U heeft uw eigen “proza” teruggelezen, leid ik hieruit af.
  Het ontbreekt u niet aan zelfkennis; u heeft zich onlangs grondig na laten kijken?!?
  Gegroet!

  Like

  • @Ria Een totaal onduidelijk verhaal over concave enconvexe lenzen, waarmee ze menen beelden op te vangen van donkere lichte materie e.d.
   We Moeten oppassen dat we niet in alien-verhaaltjes gaan geloven; de gedachte van de makers hierachter zou wel eens een afleidingsmanoevre kunnen zijn van de werkelijk problemen en het absolute kwaad op en in deze wereld ook wel planeet Aarde geheten, waarbij er zelfs nog mensen zijn die ‘geloven’ dat de Aarde plat is, 🙂 🙂 Hoe bont kun je het niet maken?!!

   Like

   • Deze concave en convexe lenzen worden al eeuwen gebruikt vanaf Gallilei [https://nl.wikipedia.org/wiki/Galileo_Galilei] om gewoon in een telescoop zeg meer een soort hele sterke verrekijker naar de sterren te kijken. Dus ik zie geen bijzondere vernieuwing of nieuw natuurverschijnsel wat je hier mee zou kunnen waarnemen.

    Dat er “aliens” zijn staat als een paal boven H2O. De mens en de Aarde is echt niet uniek in het Heelal. Er zijn duizenden ja miljoenen planeten waar een soort “LEVEN” zich heeft ontwikkeld. Zelfs ‘bewust’ intelligent leven met IQ(een rot aanduiding maar ok we hebben nog nix beters) waarbij wij vergeleken nog kleuters zijn.
    Maar al zijn ze nog zo intelligent, ze hebben nog geen mogelijkheid bv met raketten of wat dan ook hier ons zonnestelsel eventjes te bezoeken. Je moet rekenen dat dat betekent zo gemiddeld honderden zo niet duizenden lichtjaren te overbruggen en dat met een raketje die nog niet eens 300.000 km/u kan laat staan 300.000 km/sec = de lichtsnelheid.
    Enaldat gespeculeer over wormgaten en parallelle universa is mooi, maar hebben we nog echt niet veel aan.

    Laten we eerst maar eens de echte evil aliens hier op Aarde detecteren & uitroeien!

    Like

 4. @nemesis
  ik denk dat het er gewoon bijhoort, bovendien zijn de werkelijke problemen voor degene die het onderscheid kennen wel duidelijk lijkt mij
  er zal toch ook hierover een bekendmaking komen door de diverse landen, bovendien voor zover ik weet hebben engeland en frankrijk al inzicht gegeven in de ufo files, hiermee bedoel ik de regeringen van die landen, het is en blijft in mijn ogen een boeiend verschijnsel, wellicht zijn er ook manmade ufos , hitler was er al mee bezig!

  Like

 5. De mensheid van nu wordt gekenmerkt door een absoluut wantrouwen in de individuele mens en zijn geestelijk- scheppende vermogens, zij zoekt de oplossing voor alle problemen enerzijds in een mensvijandige techniek en anderzijds in een even mensvijandige reglementering van het maatschappelijke leven.
  Stel nu dat het leven op Aarde een totale chaos wordt door klimaatveranderingen en oorlogen, de mensheid geraakt uitgeput en wanhopig.
  Voor nieuwe ideeën en/of moreel gezag staat ze niet open.
  Daar verschijnt uit de hemel het wezen dat de mensheid zal redden, met een superieure intelligentie, wat bewezen wordt door de ongelooflijke technische verwezenlijkingen waar de mensheid onmiddellijk ontzag, respect en vrees voor voelt.
  Hij wordt wellicht voorgesteld als de teruggekeerde Christus, voor de tweede keer in de fysieke wereld.
  Collaborateurs vindt hij genoeg, zekerheid en welstand voor wie gelooft in de Nieuwe Orde.
  Uitsluiting en opsluiting ( en waarschijnlijk psychiatrische behandeling) voor wie niet gelooft in of buigt voor de Wereldleider.
  Maar vooraleer deze Grote Verschijning uit de Hemel kan plaatsvinden moet al een nieuwe mythologie levend worden.
  En net zoals de oude Germanen wellicht in de donderende onweerswolken effectief een beeld zagen van een godheid, zo zal de moderne mensheid in de UFO’s en ruimtemannetjes haar eigen nieuwe goden zien.
  Tot daar onze fantasie …

  NG.

  Like

 6. @ng
  de teruggekeerde Christus als hologram zal het welzeker goed doen, zeker met verlichting en geluid.
  Je weet de verborgen technieken worden uit de manmade kast gehaald om de slapenden te overtuigen.
  ik vooralsnog zie dat toch niet gebeuren het hele nwo gedoe, wat er wel gebeurt is bangmakerij en zoveel mogelijk chaos en oorlogen ook dat zal uiteindelijk verdwijnen de mensheid wordt wijzer , hebben totaal genoeg aan oorlog en wanorde. ons wacht een nieuwe wereld die wij (iedereen) voor zich creeert.

  Like

 7. Dag Ria,

  Ja, we kunnen de ontwikkeling van de mensheid vergelijken met onze eigen individuele ontwikkeling, door schade en schande wordt men wijs.
  Door het lijden, word men leider over het Zelf.
  Vandaar dat alles bij ons zelf begint.

  Houd moed.

  NG.

  Like

  • @ng
   ik denk dat het Zelf Zichzelf gaat leiden( hiermee bedoel ik iedereen gaat eindelijk luisteren naar
   de innerlijke stem) die momenteel overdonderd wordt doordat een ieder zich meer bezighoudt met
   het uiterlijke dan het innerlijke b.v. politiek correctzijnik zie het ales een innerlijke zuivering hetgeen tegelijktertijd een innerlijke heling inhoudt , je kunt jezelf n.l. helen ons is wijsgemaakt dat dokters genezen , we betalen
   b.v. premie voor een zorgverzekering om ons met medicatie te genezen, terwijl diezelfde medicatie bijwerkingen
   hebben die weer genezen dienen te worden met andere medicatie die weer andere bijwerkingen hebben en zo draait de medische maffia maar pillen , terwijl ons niet geleerd wordt ofwel belachelijk gemaakt dat iedereen
   zich zelf kan genezen.de dokter vaart er wel bij zo zijn er natuurlijk ook wel andere voorbeelden te vinden die
   ik momenteel niet zo gauw kan vinden. is het niet zo dat elke hulpverlener zichzelf overbodig dient te maken!?

   de wereld is dolgedraaid.

   Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.