HET BEGIN: DE VEREENIGING

Er komt geen Nieuw Nederland als er geen zelfstandig functionerende Volksbank komt. Er komt geen Volksbank als er geen geld op wordt gestort. Republikeinen zijn doorgaans arme sloebers, zo is mijn ervaring. Dus hoe moet het nu dan worden geregeld?

Een mogelijkheid is om bijvoorbeeld een VEREENIGING op te richten. Ik noem maar een dwarsstraat.

Statenvlag der Bataafse republiek

Maar . . . .  het oprichten van een rechts-entiteit in dit land betekent, dat je je moet conformeren aan de bestaande regels en wetten en dat willen we nu juist niet. Want dat zou immers betekenen dat we ons onderwerpen aan het huidige regime, een regime wat ondemocratisch aan de macht is gekomen en zich met (belasting)regeltjes in stand houdt.

De VEREENIGING moet dus tot stand worden gebracht door belanghebbenden in den lande. Eén vrouw, één man, één stem. Je kunt lid worden als je 18 bent. Uiteraard zullen er ook ras-orangisten lid worden, dat is niet te voorkomen. Maar er komt ook een tijd, dat de VEREENIGING  activiteiten gaat ontwikkelen, hier een paar voorbeelden:

 1. Het uitgeven van een VEREENIGINGSORGAAN ofwel een maand- of weekblad met relevant nieuws. Een verzetskrant. Relevant nieuws is wat we hier zijn gewend te lezen en dat is voorlopig uiteraard geen publiekstrekker. Door het nemen van een abonnement word je automatisch lid van de VEREENIGING. De krant is eigendom van de VEREENIGING.
 2. Het installeren van DEBATAAFSEVOLKSBANK. Deze bank is eveneens eigendom van de VEREENIGING.
 3. Het installeren van “Gewestelijke Loketten” in de 57 nieuwe GEWESTEN van de Republiek. Deze doen dienst als de voorloper(s) van het bankfiliaal. Rond deze loketten moeten zich “kringen” gaan vormen, die deel uitmaken van de organisatie van de VEREENIGING.
 4. Het uitgeven van lidmaatschapsbewijzen van de VEREENIGING  en daarmee automatisch een aandeelhouders/oprichterbewijs van DEBATAAFSEVOLKSBANK.
 5. Het accepteren van aangiften ten behoeve van het TRIBUNAAL om de schuldigen aan de schandpaal genageld te krijgen en van iedere openbare functie levenslang worden uitgesloten. De zwaarste vergrijpen worden met levenslange taakstraffen achter een hek met 8000 Volt voltrokken.

 

Overigens: die vlag is van de Nederlanders, niet van de staat, dus die nemen we in de juiste kleurstelling gewoon mee de republiek in.

In dit gezegende “Koninkrijk” aan de Noordzee kun je niets ondernemen zonder dat je doopceel volledig wordt gelicht. Iedere aanslag op je toetsenbord wordt geregistreerd en waar mogelijk gebruikt “tot nut van ‘t  algemeen”. Alles wordt vastgelegd, om te beginnen je BSN nummer en aan het eind van de rit je overlijdensakte. Tussen die twee feitelijkheden in zit gemiddeld 70 jaar van onderhorigheid.

Een vereniging moet worden geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Eerder kun je ook geen bankrekening openen. Die bankrekening moet bij een gevestigde bank, die we doorgaans rangschikken onder de categorie criminaliteit. Voor iedere stap moet verantwoording worden afgelegd. Telkens moet je je “legitimeren”, je moet je “slavenbewijs” tonen op verzoek.  Dat willen we niet, omdat het regime onwettig is en op criminele wijze voorziet in haar financiële behoeften, waar NIETS tegenover staat.

Het vangnet is de oude Bataafse Republiek, welke op 13 MEI 1940 in werking is gesteld en nooit is opgeheven. Maar om die eigendomsrechten uit te kunnen oefenen, moeten we met de pet in de hand naar “de regering”.  Praten met je afpersers doe je niet, dus dat is geen optie. Alle instituten, diensten, hulporganisaties functioneren onder kerkrecht, canonniek recht, Romeins recht, kortom: rechtloosheid. Geen optie voor de ware vrijheidslievende vrouw en man.

Met alles wat je doet, wordt gevraagd naar je NAAM. Het geven van je NAAM is afstand doen van je aangeboren bestaansrecht. Waarom wil iemand je NAAM (=registratie) weten? Om hem te GEBRUIKEN,  uiteraard. Identificatie, legitimatie, registratie, verificatie, het zijn allemaal mensvreemde termen, uitgevonden om je te wijzen op je plaats, je positie: onderaan. Als je meedoet verdien je een bonus, doe je niet mee, dan is een malus je deel.

 

Beste mensen!

Laten we proberen een VEREENIGINGSBESTUUR bij elkaar te krijgen, bestaande uit in eerste instantie 57 vrouwen en mannen. Ieder GEWEST zou vertegenwoordigd moeten zijn. Bedenk zelf een naam die je als (bestuurs)lid wilt gaan voeren. Mollen onder ons vallen toch wel binnen de kortste keren door de mand. Het gaat om de daden, niet om de namen. Hieronder de 57 GEWESTEN – in volgorde van bevolkingsdichtheid – die bij voorkeur allemaal vertegenwoordigd zouden moeten zijn.

 1. Amsterdam
 2. Rotterdam
 3. Den Haag
 4. Utrecht
 5. Groningen
 6. Eindhoven
 7. Nijmegen
 8. Amersfoort
 9. Zwolle
 10. Haarlem
 11. Breda
 12. Tilburg
 13. Den Bosch
 14. Leiden
 15. Arnhem
 16. Alkmaar
 17. Leeuwarden
 18. Ede
 19. Heerlen
 20. Enschede
 21. Venlo
 22. Dordrecht
 23. Almelo
 24. Emmen
 25. Hoorn
 26. Helmond
 27. Apeldoorn
 28. Maastricht
 29. Oss
 30. Doetinchem
 31. Hilversum
 32. Sittard
 33. Gouda
 34. Deventer
 35. Gorinchem
 36. Hengelo
 37. Roosendaal
 38. Delft
 39. Alphen a/d Rijn
 40. Assen
 41. Roermond
 42. Bergen op Zoom
 43. Heerenveen
 44. Goes
 45. Middelburg
 46. Tiel
 47. Lelystad
 48. Hoogeveen
 49. Drachten
 50. Terneuzen
 51. Den Helder
 52. Meppel
 53. Sneek
 54. Zutphen
 55. Weert
 56. Winterswijk
 57. Emmeloord

De kaart van Nieuw Nederland met een UPDATE:

Nieuwe Gewesten Bataafse Republiek_SR1798

Klik op de kaart voor een update

Nog even ter herinnering, we dienen bovenaan te beginnen, bij “de bevolking”.

Burgerbestuur

 

Het begin: de VEREENIGING in VERSCHEIDENHEID.

Wie of wat houdt ons tegen? Immers, 15% van de Nederlanders wil van de monarchie af. Een miljoen gezinnen willen dus vast wel lid worden van de VEREENIGING. Als dat maar 5% van die 15% is, dan praten altijd nog over 60.000 huishoudens, een bescheiden start!

Om contributie te kunnen innen, is een mogelijk voorstel om een BURGERREKENKAMER II B.V. (i.o.)  onder de VEREENIGING te hangen, die kan worden geliquideerd op het moment dat DEBATAAFSEVOLKSBANK functioneert.

Allemaal losse gedachten, samen moeten we proberen ze op een rij te zetten en aan de slag te gaan.

U KUNT ZICH HIER AANMELDEN:

Veel wijsheid en energie gewenst, het lukt waarschijnlijk alleen met een gezonde dosis humor en evenwicht. Geen geduld, dat raakt zo zoetjesaan wel op….

HERSTEL DE REPUBLIEK

46 gedachtes over “HET BEGIN: DE VEREENIGING

 1. Pingback: DE EU/EURO: EEN BLOK AAN ONS BEEN | HERSTEL DE REPUBLIEK

 2. Vrijland? Bij deze regio rotterdam. Krijg geen pensioen (nooit opgebouwd, wens niet aan criminele activiteiten mee te werken). Heb niet veel geld maar ben wel bereid geld in die bank te storten.
  Behoor niet tot de intelligentia maar kan hard werken, vooral voor mijn medemens die ook menselijk wil zijn.
  De omgeving van de mens is de medemens!

  Like

 3. @off the rec
  Even Keiharde conclusies over de verkiezings-SOAP in de USAssR.
  Hier niet anders. Kortom we moeten 57 gewesten en een Volksbestuur op poten zetten en niet als schaduw-regering. NEEN als primair. Als 90% vd NEE-derlanders meedoet is deze criminele, pedofiele regentenkliek zo weg.
  Naar Argentinie, Thailand, Laos etc. Maar we weten ze te vinden, teken maar !!!!!!

  http://www.beyondthematrix.nl/2016/02/23/de-machtsstrijd-in-de-vs-rechter-scalia-vermoord-trump-de-verlosser/

  Like

 4. Pingback: OP 6 APRIL KAN DE ONTMANTELING VAN DE EU BEGINNEN | HERSTEL DE REPUBLIEK

Reacties zijn gesloten.