в Киеве – NAAR KIEV!


в Киеве?

“Naar KIEV”

De frontlijnen per 2 september 2014

Frontlijn 01-09-2014

Over de hoofden van de beide zelfstandige volksrepublieken heen, hebben de presidenten Poetin en Walzmann (alias Porosjenko) overeeneenstemming bereikt over een permanente wapenstilstand in de Donbass. Het korte persberichtje luidt:

“Presidents Putin and Poroshenko have agreed on a permanent ceasefire in the Donbass area of east Ukraine, the Ukrainian leader’s press office reports following a phone conversation between the two.”

Nu komt het bericht vooralsnog van de choco-koning, dus gaan we er vanuit dat dit een leugen is.

Maar gesteld dat het waar is, dan is dit een klap in het gezicht voor de volksmilities en hun families. Het Oekraïense leger wordt langzaam maar zeker in de pan gehakt en is geen partij mee voor de partizanen.  Walzmann kiest eieren voor zijn geld, want er wordt door de Volksrepublieken gesuggereerd, dat er pas onderhandelingen beginnen als de Kiev Junta het land is uit getrapt. Dat kan alleen als de milities met hulp van de Kharkiv-milities het verslagen leger achterna jaagt tot aan de presidentiële paleizen in Kiev.

De “GHOST” Brigade – Interview Alexey Mosgovoy

De terreur van de Oekraïense artillerie en de Stalin orgels heeft dood en verderf gezaaid. Complete woonwijken zijn met de grond gelijk gemaakt en onbewoonbaar geworden. Bakkerijtjes en groentenboertjes, mijnbouw-installaties, waterzuiveringsinstallaties, metaalfabrieken, vliegvelden, scholen, ziekenhuizen, nutsvoorzieningen, alles is gedaan om de Republieken te vernietigen. Een miljoen mensen zijn gevlucht naar Rusland. Een pure etnische schoonmaak. Geen wonder dat men wil doorvechten en uiteindelijk de Kiev Junta koste wat kost uitschakelen. Zij hebben de opdracht gegeven tot de totale destructie en de humanitaire ramp die zich aan het voltrekken is. Een tweedeling van de kunstmatige staat Oekraïne is wat hen voor ogen stond en staat.

Nu zou Poetin een bestand zijn overeen gekomen?

Onder welke voorwaarden dat dan zou zijn gebeurd, is thans de grote vraag.

Dat Walzmann zijn vege varkenslijf wil redden moge duidelijk zijn. Dat Poetin buigt voor het dreigende NATO geweld, is wat gevreesd mag worden door de broeders en zusters in de Donbass. Poetin kan niet gebruiken dat de milities naar Kiev oprukken om verhaal te halen en ervoor te zorgen dat het Oekraïense leger aan het muiten slaat en de nazi-bataljons van Kolomoisky vernietigt.

Het is dus zaak er voor te zorgen dat in de aangrenzende Oblasts de partizanengroepen zich gaan formeren en de aanvoerlijnen van en naar Kiev afsnijden. Oekraïne heeft geen luchtmacht meer en de troepen zijn niet gemotiveerd. De laffe nazi-strafbataljons zijn uiteen geslagen en in stukjes  naar huis gevlucht. Velen pleegden zelfmoord toen ze door de munitie heen waren, munitie die dit ondersoort gebruikt voor het in de rug schieten van gehavende troepen van het geregelde Oekraïense leger. Restanten van het Aidar bataljon van Kolomoisky zijn inmiddels in Kharkiv gearriveerd om tegenstanders van de junta te liquideren. Die tegenstanders hebben zich in demonstraties tegen de Kiev Junta bekend gemaakt en krijgen nu de rekening gepresenteerd.

Een tijdelijke wapenstilstand is misschien wenselijk, maar alleen op voorwaarde dat de Oekraïense troepen zich uit de republieken terug trekken. Anders zijn alle doden, gewonden, materieel getroffenen voor niets geweest.

En zegeviert alsnog het onrecht – voor de zoveelste keer……

Want het zit namelijk zo.

Het fracken door Shell in de regio Slavyansk is weer in volle gang. Of er nu wel of geen mensen wonen is voor Shell van geen enkel belang. Er zijn in die regio reeds West-Oekraïeners ingevlogen om de stad te bevolken. De oorspronkelijke bevolking is volledig weggevaagd. “Wij Nederlanders” doen net alsof we niets weten en niets door hebben. De groot-aandeelhouder van Shell is toch nog steeds ons zogenaamde “staatshoofd”. Een pilsje drinken met Poetin en in onze naam een hele regio ontvolken. Deze procedures zijn beproefd. Olie moet vloeien, want het geld moet rollen. Alles stroomt naar beneden, met uitzondering van geld: dat rolt omhoog, naar de punt van de pyramide…. altijd!

De getuigenis van brigade commandant Alexey Mosgovoy:

./..

Poetin is even betrouwbaar als Walzmann, vrees ik.

54 gedachtes over “в Киеве – NAAR KIEV!

 1. http://www.stopdebankiers.nl/paul-craig-roberts-sancties-zijn-een-stap-richting-oorlog/
  De volgende video van Paul Craig Roberts (werkzaam in het ministerie van Financien onder Reagan) willen we u niet onthouden. In vijf minuten legt hij uit dat de Amerikanen belang hebben bij de destabilisering van Oekraïne. De Amerikanen willen hun invloed aan de grenzen met Rusland uitbreiden, zodat ze anti-raket installaties kunnen plaatsen en militairen kunnen stationeren aan de grens. Wat Paul Craig Roberts zegt is dermate interessant dat Marketupdate het volledig vertaald heeft naar het Nederlands. Zie de vertaling onder de video.

  Q: In jouw artikel in de Wall Street Journal schrijf je dat de CIA en het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken deze crisis [in Oekraïne] veroorzaakt hebben. Waarom zouden ze dat gedaan hebben?
  A: Het doel is Rusland te verzwakken. Als Oekraïne zich bij de EU voegt, dan komt Oekraïne ook bij de NAVO. En als het land tot de NAVO behoort, dan kan de VS op haar beurt anti-raket installaties en andere militaire bases plaatsen aan de grens tussen Oekraïne en Rusland. Dit verslechtert de strategische positie van Rusland. Het maakt het voor de Russische overheid moeilijk om de Amerikaanse hegemonie te bestrijden.
  Q: De volgende vraag is dan: Welk belang heeft de EU hierin?
  A: Europa heeft geen keuze. De NAVO landen zijn onderdeel van het Amerikaanse imperium. Zij zijn niet minder afhankelijk van Washington dan dat de Russische satellietstaten dat waren van Moskou.
  Q: De neonazi’s zijn aan de macht gekomen in Kiev. Is dat onderdeel van het plan?
  A: Dat weet ik niet zeker. Aanvankelijk dacht ik dat Washington simpelweg de controle verloren had over de machtsgreep en dat ze deze groepering over het hoofd gezien had. Maar een aantal van mijn bronnen vertellen me dat Washington zich realiseert dat dit fragment niet sterk genoeg was om een succesvolle staatsgreep te plegen en dat er een sterke georganiseerde en gewapende groep nodig was. Deze bronnen vertellen mij dat Washington samenwerkte met deze extreme nationalisten.
  Q: Obama heeft, nog voordat het referendum in de Krim gehouden werd, gezegd dat hij iedere uitslag van dat referendum zou verwerpen. Obama wil niet horen dat miljoenen mensen in de Krim hun stem uitbrengen, terwijl hij tegelijkertijd een pleidooi houdt voor meer democratie. Is dat niet tegenstrijdig?
  A: De positie van Washington is dat alles wat de agenda van de Amerikaanse regering dient legaal is. Alles wat de Amerikaanse regering in de weg staat, beschouwen ze als illegaal, ondemocratisch en tegen de rechten van de mens.
  Q: Waarom noem je de Westerse media leugenaars?
  A: De media heeft haar onafhankelijkheid verloren. Dat gebeurde tijdens het Clinton regime, toen de zeer breed verspreide media in het land werd samengesmolten tot vijf grote mediabedrijven. De waarde van deze bedrijven zit in de licenties die ze hebben om uit te mogen zenden. Dat betekent dat, zodra ze zich tegen de agenda van de regering keren, ze hun licenties kunnen verliezen. En dat betekent dat de waarde van het bedrijf naar nul gaat!
  Daar komt nog eens bij dat deze grote mediabedrijven niet langer beheerd worden door journalisten. Ze worden gerund door mensen uit de PR-afdelingen van grote bedrijven en door voormalige overheidsfunctionarissen. En deze mensen hebben hun focus gelegd op het binnenhalen van advertentie-inkomsten en het onderhouden van een goede band met Washington. Dat betekent dat de Amerikaanse mainstream media fungeert als een Ministerie van Propaganda voor de overheid en voor grote bedrijven.
  Q: Als er sancties opgelegd worden, wie wordt daar de dupe van?
  A: Sancties zijn een stap richting oorlog. De hele wereld zal daar de dupe van worden.

  Bron: visionair.nl,

  http://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/geopolitiek/de-oorlog-die-we-niet-zien/

  Like

 2. Pingback: DE REDDING VAN RUSLAND: EEN MILITAIRE COUP | HERSTEL DE REPUBLIEK

 3. Pingback: OEKRAÏNE – PRESIDENTIEEL PALEIS IN KIEV BESTORMD | HERSTEL DE REPUBLIEK

 4. Pingback: De (oorlogs)kansen van de Republiek der Nederlanden | HERSTEL DE REPUBLIEK

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.