HOE JORIS DEMMINK ZAL WORDEN VRIJGEPLEIT

Het recht moet zijn loop hebben.

Het individu moet tegen het collectief worden beschermd, maar de praktijk is omgekeerd: het individu moet worden geïsoleerd ten behoeve van het “algemeen belang”.  Dit maakt het systeem onwettig en contra-productief voor hen die het met hun belastinggeld in stand houden.

Neem nu het geval van J. Demmink,  de gepensioneerde Secretaris-Generaal van Justitie.

Wij weten inmiddels allemaal wel, hoe lang dit verhaal al speelt. Ook weten we dat waar rook is, ook vuur moet zijn, ook al wordt het aan ons oog onttrokken. Bovendien zijn de aantijgingen van dien aard, dat normaal gesproken iemand allang naar de rechter zou zijn gestapt om de zaak op te helderen. Maar dat is niet gebeurd. Het bleef maar sudderen. Ministers kwamen en gingen, maar de SG was onaantastbaar, iedereen stak zijn handen voor de man in het vuur.

Maar nu is er een kentering, zo lijkt het. Is dat ook zo? Wij denken van wel, maar niet op de manier die door vrijwel iedereen wordt ingeschat, namelijk dat het recht zijn loop zal hebben en de man wordt veroordeeld of vrij gepleit. Het Arnhemse Hof gelast een nauwgezet onderzoek om te achterhalen wat er van de hardnekkige geruchten waar blijkt te zijn. Indien nodig zal dan vervolging plaatsvinden. Het is uiteraard een “geluk bij een ongeluk” dat de man al is gepensioneerd. Je moet er toch niet aan denken dat zoiets tijdens ’s mans bloemrijke carrière had plaatsgevonden? Er zou van het rechtssysteem niet veel over zijn gebleven, vandaar ook waarschijnlijk dat het is doorgeschoven.

We zullen hier alvast even de uitslag van het onderzoek mededelen en de gevolgen ervan.

Ons uitgangspunt: “Onderzoeken van overheidswege zijn geregisseerde doofpotconstructies”.  Om dus een lang verhaal kort te maken, de ex-baas van het Openbaar Ministerie zal niet strafrechtelijk worden vervolgd. De kans dat de voormalige bovenbaas door zijn voormalige onderknuppels juridisch zal worden gekielhaald schatten wij in op precies nihil. We worden blij gemaakt met een dode mus.

Maar het wordt nog veel erger.

Als die beslissing eenmaal is genomen, worden alle aantijgingen en verdachtmakingen strafbaar. Iedereen die dan nog blijft beweren, dat het recht nog steeds zijn loop niet heeft gehad, zal strafrechjtelijk worden vervolgd. Er gaan miljoenen aan kosten over de balk om de verhalen te rectificeren, corrigeren, intrekken etc. Bodemprocedures worden tot het einde der dagen gevoerd om iedereen aan de bedelstaf te krijgen die blijft volharden in de schuld van de ex-topman van Justitie.

Daar is de uitspraak van het Hof in Arnhem voor bedoeld: de gewezen verdachte moet een stok in handen gedrukt krijgen om er wild mee in het rond te slaan en tegenstanders voor altijd de mond te snoeren. Dit is de onvervalste klokkenluidersregeling op zijn Nederlands.

Vakanties_JD_TurkijeJe vraagt je dus af hoe dat mogelijk zal zijn. Er zijn vertaalde stukken van Turkse autoriteiten, die overduidelijk bewijs leveren, dat de man wel degelijk in Turkije is geweest, ondanks zijn ontbrekende agenda’s. Getuigenverklaringen zijn er in ruim voldoende mate. Maar de Nederlandse rechtspraak gaat bitter slecht met getuigenverklaringen om, gezien de zaak Jasper Steringa, de vermeende moordenaar van Marianne Vaatstra. De enige getuigenverklaringen schijnen te kunnen worden gegeven door psychologen en psychiaters. Als dus Turkse getuigenverklaringen “niet ontvankelijk” worden verklaard, dan weet u alvast hoe dat komt.

Al is de doofpot van transparant glas, zolang de deksel er op zit kunnen we er alleen maar naar kijken….

Herstel de Republiek

33 gedachtes over “HOE JORIS DEMMINK ZAL WORDEN VRIJGEPLEIT

 1. Voor dit scenario was ik van begin af aan al bang. En het gros van Nederland is aan het eind van die rit ervan overtuigd dat er recht is gesproken.

 2. Er wordt soms recht gesproken in dit land. In dit geval gaat dat zéker niet gebeuren.
  Er moet een einde komen aan de speculaties in de ‘alternatieve media’, dat is alles.
  Het zou mij helemaal niets verbazen als de afloop van de rechtszaak al bekend is en met Demmink besproken.
  Misschien een voorwaardelijke straf? In ruil voor….
  Daarna houdt iedereen zijn mond en gaat die beerput nooit meer open.

  • “Misschien een voorwaardelijke straf? In ruil voor….”

   Da’s toch niets nieuws?
   Dat gaat namelijk altijd zo.

   N.C.

  • Beste Eric,

   De rechtsstaat is al dood, dat moge inmiddels duidelijk zijn.
   Vraag is meer, hoe geraken we hier uit?
   Want ik denk me daar soms suf over.
   Ik ben er van overtuigd dat alleen een groei in het collectief bewustzijn ons nog kan ‘redden’.
   Maar gezien het feit dat Nl zich liever aftrekt bij de buis als Paul de Leeuw wederom zit te geilen op een kind, gooit bij mij alle deuren dicht.
   Of de rest van de onzin op de leugenbak, die een groot deel van de energierekening van Jan L*l vertegenwoordigd.
   Kiek, ik zat al vroeg in het ‘verzet’, in de vroege kraakbewegeningen enzo.
   En wij waren georganiseerd, dat gaf namelijk veel voordelen.
   Wij gingen samen op vechtsport om de dienders te kunnen bedienen als we weer ons huis uit werden getrapt.
   Wij hadden vertrouwen in elkaar, want wij dienden de goede zaak.
   Ik ben bont en blauw geslagen door de M.E., in Woensdrecht, terwijl ik godverdomme daar ook was voor hun toekomst en die van hun kinderen.
   Ik was erbij toen de Molukkers, strijdend voor hun vrijheid werden afgeschoten als wild…..ik had vrienden in die beweging. ( Niet op de site waar het gebeurde)
   Ik heb kameraden zien sterven en gehandicapt raken, omdat ze streden voor de goede dingen, comitted.
   En dat mis ik vandaag de dag.
   Dus hoe geraken we hier uit?
   Als verdeeldheid de grootste troefkaart is die uitgespeeld is?
   Ik wil best wel de barricades op, maar in het dagelijkse leven vind ik geen bondgenoten.
   Want die zitten voor het grootste deel hun ongenoegen op precies dezelfde manier te verkondigen als dat ik nu doe.
   En daarmee gaan we de strijd niet winnen, da’s zeker.
   Tis tijd dat we op gaan staan zolang het nog kan………

   Stay Human,

   N.C.

   • Je hoeft niet eens de barricades op om de boel te laten klappen; als iedereen ineens massaal zou stoppen met het betalen van vaste lasten dondert de boel ook in elkaar. Maar inderdaad – dat lukt al niet eens. Onder andere door het moedwillig toedienen van een veelheid aan verschillende nationaliteiten en onaangepaste idioten zijn Nederlanders ontheemd en geïndividualiseerd geraakt en is het saamhorigheidsgevoel om zeep. Koren op de molen van de knakkers die geen revolutie willen. Alleen op de ouwe hap kunnen we nog bouwen.

    • Je kunt alleen stoppen met het betalen van vaste lasten als je werk hebt. Volgens mij zijn er hier een aantal die daar nog niet aan toezijn. . . . . .

    • @Nooitgedacht en Hans Timp: De tijd heeft alle strijdlust gesmoord zoals de roep: ´KAMERADEN,OP DE BARRICADEN !´ Inderdaad heel juist opgemerkt dat de moedwillige inbreng van inbreng van uitheemse culturen de revolutionaire geest van de Nederlander- (naar mijn overtuiging bestaat hij/zij nog,ondanks de bewering van een geimporteerde buitenlandse ´´reina holandesa´)- om zeep heeft geholpen.Echter ben ik er van overtuigd dat eens op een goede dag de Batavier toch op de baaricaden klimt,hoe hoog ook het mag zijn.De oude strijders zijn dan intussen ge-fade away. Saluut voor de nog sluimerende strijdlust al is het ook maar op websites zoals HDR enzo.

   • Demonstreren helpt niet het systeem zelf is het probleem, We moeten naar direct gekozen bestuurders en bindende referenda aangestuurd door het volk. Het boek van Sjef Smeets op http://www.ziekvandepolitiek.nl geeft een goed inzicht in hoe het anders kan en hoe we dat kunnen bereiken.

 3. Dan denk ik met weemoed aan Pim, die zij de politiek en de media door de stront wilde trekken , maar dat schorem kreeg geen vat op hem. Dan maar liquideren in de naam van de Kroon en het multinational gespuis! Ziek wordt je van die goor ballen, die elkaar tegen beter weten de hand boven het hoofd houden. Dat gespuis gaat in dit geval via de voordeur eruit en via de achterdeur weer op de zelfde funkties zitten zo helpen zij elkaar. Mij komen dat tuig mijn bek uit!!!!

 4. Begie is ook z’n bananen republiek Mark Vervloesem heeft 19 maanden aan zijn broek gekregen omdat hij de elite troepen van het land aan wil pakken en de politici voor de eigen vreet hun smoel houden en hem achter de tralies werken. Dat is tuig van de bovendste rigel, die politici daar!

 5. Als zo een oetlul als Yvo Opstelten vol zelfvertrouwen voor de camera van NOS “leugendienst” durft te roepen dat het recht zal zegevieren in deze zaak.ben ik daar inderdaad alles behalve gerust op. Helemaal niemand die al die leugens en criminele daden van Demmink hebben verhuld en verdedigd is verbaast (of doet alsof) of nerveus maar lijken allemaal ongeroerd en vol zelfvertrouwen en wachten het zogenaamd in alle rust af. Dat is zeer onheilspellend. Demmink is eigenlijk net als onze banken “to big to fail, to big to jail !! Ons Koningshuis is ook invalved per slot van rekening.

 6. Ik denk zelfs dat bij die aantijgingen van ” laster ” gevangenisstraf voor word ingevoerd.
  Dit wetje zal worden ingevoerd als niemand het merkt, WK voetbal , vakantie o.i.d.
  En zo gaan we nog meer naar een fascitiese staat.

 7. Kalbfleisch en Westenberg. Maar het zal ze toch niet lekker zitten en vooral dat maar door blijven etteren. Houden ze niet van. Low Profile, daar houden ze van.

 8. In de periode waarin dit speelt was het in Turkije de gewoonte om van iedereen met een buitenlands paspoort de gegevens in te voeren. Met een beetje speurwerk kan er wellicht iets gevonden worden waaruit kan blijken dat dhr. Demmink in Turkije is geweest. Het meest voor de hand liggend zijn Izmir of dalayan airport.

 9. Maar er schijnt toch grote paniek te zijn in de Belgische en nederlandse “regeringen”
  want Dutroux gaat wraak nemen omdat de beloften aan hem gedaan niet worden nagekomen terwijl Michelle Martin al weer een min of meer luxe bestaan leidt. Hij heeft een brief van 51 kantjes geschreven en aan een journalist gegeven,maar de media mogen niets daaruit naar buiten brengen.
  En dan passen ze dezelfde methoden toe.Een parlementariër die al eerder het onderzoek wou heropenen heeft paniek veroorzaakt en nu wordt de man bij de psychiater gebracht ,is er huiszoeking gedaan,zijn computer in beslag gekomen etc.
  In de brief van Dutroux is er sprake van een netwerk met vertakkingen naar Nederlanen juist nu de brief van Dutroux komt, wordt Demmink vervolgd.
  Een doekje voor het bloeden, gauw afwikkelen etc. voor dat er meer belastend materiaal in de openbaarheid komt?
  De beerput wordt dieper en dieper. Het deksel is bijna niet meer op zijn plaats te houden.
  Donner mag wel afspreken met zijn kompanen om te gaan waken. Want in een ogenblik dat niemand oplet……… is de beer los.

 10. Hij zal net als anderen, zonder voorkeurspositie(macht corrumpteert!!!!~), zich voor de rechter moeten verantwoorden.
  De kosten in het verleden zullen desondanks nog op hem (met rente) verhaald moeten worden!
  Zul je net zien dat deze altijd wegkomen!

 11. Pingback: De Demmink-parade | - Dutch Am@zing News -

 12. Pingback: JDTV Afl 63 : De Demmink doofpot Deel 13 (video) | - Dutch Am@zing News -

 13. Wat een enorm geouwehoer hierboven. En Ben van de Brink kan al helemaal niets zeggen, die wordt door de complottheorieschrijvers een hand boven het hoofd gehouden. Reden van vervolg, Een artikel 12 procedure, die iedereen kan aanvragen, zelfs bij lichtere misdaden, zegt alleen maar dat je de rechtbank dwingt een zaak onder zich te nemen, zegt niets over de uitkomst. En dan wat verhalen. Een brief met bezoeken, die bij Justitie met gemak zijn na te gaan, waar en wanneer hij was, en hoeveel tijd hij had om herenbezoek te ontvangen. En al zou dat het geval zijn? Dan blijft de vraag of de klagers wel zo oud waren als dat ze zeiden, of dat het ineens blijkt dat de liefde van beide kanten kwam, of betaalde liefde is. Voor aandacht doen veel mensen hele gekke dingen. Demmink heeft veel te verliezen, Stel je de vraag, wie heeft er wat te winnen? Kom je op een hele andere visie uit.

  • Dan is het dus vreemd dat de man niet eerder alle registers heeft opengetrokken om korte metten met alle aantijgingen te maken.
   Wat er nu gebeurt, is dat het OM hem de stok geeft om mee te slaan, ook al lijkt het een strafvervolging. Jij trekt alles in twijfel, de vraag is waarom de man dat zelf niet heeft gedaan. Veel te verliezen? Niet eens, anders had hij zijn gram allang gehaald. De hele affaire is inderdaad allemaal geouwehoer, althans zo zal het onderzoek uitwijzen. Vrindjes van het zogenaamde “koningshuis” worden uit de wind gehouden door het door ons betaalde apparaat. Dat zogenaamde “koningshuis” heeft heel veel meer te verliezen dan hun lakeien en vrindjes. Daarom wordt dit niks en kan het twee kanten op: doofpot of voortijdig verscheiden van een risico-factor. Maar hij zal wel ergens wat in een kluis hebben liggen.

    • Interresting stuff Pepijn,

     De liefjes van Hitler werden vermoord in dezelfde nacht als Marianne Vaatstra, 30 april, Walpurgisnacht.

     Geofferd door the Black Nobelity.

     Mede daarom zal Demmink de dans ontspringen….en de rest ook.

     N.C.

 14. Hij heeft toch ooit toe gegeven homo te zijn die op jonge jongetjes valt, en nooit naar hun leeftijd vraagt. Is dat geen reden om hem onder extra toezicht en meld plicht te stellen en regelmatig zijn PC te controleren.
  ? RM petitie Demmink onder toezicht. Deze keer niet aangevraagd door burgemeester maar door burgers.

 15. Pingback: Joris Demmink wordt vervolgd (Demmink prosecuted)! | Joep Zander weblog

Reacties zijn gesloten.