OORLOGSWINSTEN EN KANONNENVOER


Oorlogen zijn echter in de eerste plaats goed voorbereide rooftochten naar goud en bij tegenvallende resultaten wordt onderpand opgeëist van de verliezer.

Oorlogen zijn rituele slachtpartijen.

Alles wordt ten dienste gesteld aan het aanvullen van goudvoorraden en het decimeren van (geselecteerde) bevolkingsgroepen. Er zijn voldoende voorbeelden in de geschiedenis te vinden om dat aan te tonen. Als een land een ander land binnenvalt, is het eerste doel de nationale goudkluis. Voorts dienen vervolgens de kosten van de rooftocht en het bezet houden van het grondgebied te worden voldaan door de verliezende partij. Afspraken gemaakt in vredestijd laten aan duidelijkheid niets te wensen over.

De Haagse Conventie 1907 – Artikel 52:

The original 1907 Conventions remain a guiding force in international conflict resolution, human rights, and humanitarian law. Here, the inaugural session of the Hague Appeal for Peace Conference in the Riddersaal. [HULTON ARCHIVE/GETTY IMAGES]

Vorderingen in natura of diensten zullen niet worden verlangd van gemeenschappen of personen tenzij zij zijn bedoeld voor de noodzakelijke behoefte van het bezettingsleger. Vorderingen zullen in proporties staan tot de vruchten die een gebied voortbrengt, en in zulk een hoedanigheid dat bij het leveren van een vordering door de leverancier ervan geen directe bijdrage wordt geleverd in de strijd tegen zijn eigen oorspronkelijke land of leger.”

“Tenzij bedoeld voor de noodzakelijke behoefte van een bezettingsleger”. Carte blanche voor het leegroven van bezette gebieden dus. Oorspronkelijk in 1907 door 26 staten ondertekend en later vervangen door de Geneefse Conventies. Het meest schrijnende voorbeeld is Griekenland, het land dat zich wekenlang met hand en tand verdedigde tegen de Italianen en Duitsers in 1941 en daar ZWAAR voor moest boeten. Alle goudkluizen werden meteen leeggeroofd en ondergebracht bij de Bank of International Settlements in Basel in het goudbolwerk Zwitserland.  Voorts ‘leenden’ de As-mogendheden voor een tegenwaarde van vandaag bijna € 200 miljard om de bezettingskosten volgens de Haagse Conventies te voldoen. Het sinds 1945 bezette en uitgebeende Duitsland wijst iedere claim af als “irrelevant” en niet ter zake doend. Griekenland offerde meer dan 300.000 doden aan haar vrijheid, velen kwamen om als gevolg van het leeghalen van het land:

File:Bundesarchiv Bild 101I-163-0318-31, Griechenland, deutsche Soldaten in Geschäft.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/Great_Famine_(Greece)

Griekenland was echter wél één van de na-oorlogse landen die het verwoeste Duitsland met financiële bijdragen weer op de been hebben geholpen.  Door 50% van de schulden uit de Eerste Wereldoorlog kwijt te schelden, werd Duitsland in 1953 ook door Griekenland op weg geholpen met het “Witschaftswunder”.

http://en.wikipedia.org/wiki/Agreement_on_German_External_Debts

Oorlogswinsten linksom

Op 13 mei 1940, toen de regering hier werd opgeheven, was het Nederlandse goud al grotendeels het land uit. Ook heeft Paulientje de Ranitz nog het een en ander gestolen en in de Verenigde Staten ondergebracht, waarmee naar verluid een groot pakket Anaconda Copper aandelen werd aangeschaft. Het Nederlandse goud is nooit terug gekomen, wegens het voldoen van de “bevrijdingskosten” door Amerika, Engeland en Canada. Ook schijnt er een paar ton naar Polen te zijn getransporteerd, want ook de Polen hebben voor onze herbezetting gestreden.

Dat het zogenaamde “koningshuis” massaal heeft verdiend aan de beide wereldoorlogen is genakkelijk aan te tonen. De winsten van de Nederlandsche Cocaïne Fabriek tijdens de Eerste Wereldoorlog door leveranties aan beide strijdende partijen laten we maar even voor wat het is.

Tot de laatste dag van de oorlog heeft Royal Dutch Shell door samenwerking met Standard Oil (Rockefeller) en IG Farben (Rothschild) aan Nazi-Duitsland geleverd.

Shell was a major partner along with Standard Oil and I.G. Farben in a number of ventures, including a synthetic oil company in Germany as evidenced by this photograph and related information.”

DoingBusinessNazis7-12

 

De groot-aandeelhouder, Paulientje de Ranitz heeft daar NIETS tegen ondernomen, integendeel. Tot en met 1942 was er immers de stille hoop, dat Nederland en België als Duitse vazalstaat zouden worden uitgeruild tegen de overdracht aan Groot-Brittannië van Nederlands-Indië en Belgisch Congo? We zouden dan Bernhard zur Lippe B. vandaag niet de “Verzetsprinz” noemen, maar de “Statthalter”.

Oorlogswinsten rechtsom

Maar naast het leveren van de vijand en de daaruit voortvloeiende oorlogswinsten, werd ook aan het leveren van de bondgenoten verdiend. Na het opheffen van Nederland en de regering, waren Nederlands Indië, Suriname en de Antillen nog steeds onderdeel van het “koninkrijk”. Japan overweldigde al spoedig Indië, nadat Paulientje daags na de aanval op Pearl Harbor op eigen houtje (ze rook geld voor Shell) Japan de oorlog had verklaard. Maar Suriname en de Antillen bleven ongemoeid. Philips (mee naar Engeland gevlucht en gesettled in Amerika) vestigde haar hoofdvestiging op Curacao en ook Shell en Standard Oil hadden grote raffinaderijen op de eilanden. De geallieerde luchtmacht maakte bijn geheel gebruik van de brandstof afkomstig van de olieraffinaderijen op Curaçao en Aruba, zodat de productie sterk moest worden opgevoerd. Al in 1941 was 80% van de totale voorraad vliegtuigbenzine van de westelijke geallieerden afkomstig uit de Nederlandse Antillen. Vanaf 1943 werd olie naar Groot-Brittannië verscheept in verband met de geallieerde landing in Normandië en in 1944-’45 was 75% van de oliebrandstof voor de strijd in de Stille Oceaan afkomstig uit Aruba en Curaçao. De oliemaatschappijen hadden dus groot belang bij het aan de praat houden van de strijdende partijen.

 

Ook in Suriname konden de “koninklijke” belangen goede zaken doen. De geallieerde vliegtuigen werden gebouwd met aluminium uit overwegend Surinaams bauxiet. Om aan de toegenomen vraag te kunnen voldoen werden de bestaande fabrieken bij Moengo uitgebreid. Hier was al sinds de jaren twintig de Surinaamse Bauxiet Maatschappij actief, een dochteronderneming van het Amerikaanse bedrijf Alcoa. Ook de Nederlandse Billiton Maatschappij (groot-aandeelhouder u genoegzaam bekend) begon aan de exploitatie van Surinaams bauxiet. De fabrieken produceerden dag en nacht en in 1943 werd maar liefst in zestig procent van de Amerikaanse behoefte voorzien.

Al met al was oorlogvoering voor “oranje” en aanleunend kliekje een lucratieve bezigheid.

U denkt toch niet dat men in London echt wakker heeft gelegen van de duur van de oorlog en al helemaal niet van de hongerwinter in West Nederland? Sterker nog: de hongerwinter is rechtstreeks de oorzaak van (zogenaamd) wanordelijk regeringsbeleid. Doen alsof het allemaal verwarrend was in die jaren, terwijl men dondersgoed wist wat de consequenties van hun doen en laten was. Alles onder regie van de despotische Paulientje, “moeder van het verzet”. Alleen al daarom moeten we als Nederlandse volk met terugwerkende kracht een claim bij dat weldoorvoede werkschuwe tuig neerleggen als we ze eenmaal onderuit geschopt hebben. Want is het niet verbazingwekkend, dat in de hedendaagse claimcultuur NOG NOOIT eens een claim bij de echte misdadigers is gedeponeerd?

Het zijn immers altijd de kruimeldieven die over de kling worden gejaagd – nooit de opdrachtgevers.

37 Replies to “OORLOGSWINSTEN EN KANONNENVOER”

 1. Nederland is een Multi- National met aan het roer de grootste aandeelhouder van de DNB, ABNAMRO, DSM, ING, Shell en nog enkele Multi- Nationals. Dit wordt democratie genoemd, terwijl het in feite een geleide economie is zoals ten tijde van Josef Stalin in de CCCP en als nu Noord Korea. De uitvoerende macht is niet de gekozen tweede kamer maar een zooitje fazallen en lakeien die zo nu en dan een lintje krijgen opgespeld voor bewezen diensten. Dat zijn die lui die het volk hebben verraden door middel van hun ziel te verkopen aan het ongekozen staatshoofd! Die diensten zijn dus niet geleverd aan hen die ze via het stembureau in het zadel hebben geholpen, maar aan dat zelfde hoofd van Corporate The Netherlands, het land waarvan de inwoners maar niet wakker willen worden!

  Like

 2. Volgens mij weten de afstammelingen van de Willemien (en dát is niet eens zeker) dat maar al te goed.
  Ik hoorde net van een kennis die in Londen had gelogeerd en daar met de familie was gaan picknicken in de tuinen van het paleisje waar Diana woonde en nu haar zoon met kleinkind, maar het was daar een komen en gaan van toeristen en Londenaren die daar de middag doorbrengen in de parken,Er is een restaurant naast de betreffende woning,geen probleem en geen bewaking.
  Waarom,vroeg de vriendin mij, doen ze hier zo spastisch en in dat grote Londen is alles doodgewoon. Er was geen bewaking.Althans niet zichtbaar.

  Maar hier laat de oude kwien een electronisch hekwerk om haar oudvrouwenhuis aanleggen op onze kosten (l3 miljoen) en bestelt l300 politie-agenten in een gereformeerd dorpje als ze daar heur konkluk gat vertoont,Nog afgezien van het fouilleren van de gereformeerde burgers , welke schapen dan daarna weer met een vlaggetje gaan staan.

  Het kan niet vaak genoeg worden besproken met de mensen in Nederland,want het wil maar niet dagen.
  Op een dag valt het kwartje en dan is het uit met de pret.
  Want de familie Lippe-Amsberg-Ranitz is bang,heel bang.

  Denk aan Ceaucescu. Hij dacht dat hij werd toegejuicht,maar het sloeg om in ge mor.En toen was het voorbij.

  Like

 3. Enfin, het hek kon niet verhinderen dat de oude kwien haar jukbeen heeft gebroken in huiselijke kring.
  Zouden heure schoondochters Laurentien en Maxima wel lief voor haar zijn?
  Want der Max is opvliegend.molesteerde ook kindermeisjes.
  En je hoort tegenwoordig veel over bejaardenmishandeling.

  Like

 4. Je kunt na landverraad beter bij een totaal verzwakte bevolking over de meelstreep stappen dan bij een goed gevoede moet men gedacht hebben.
  Die hongerwinter werd vanuit Londen geregisseerd door het NSB/SS duo de Ranitz/zur Lippe B. door het treinverkeer stil te leggen.
  Als straf daarvoor werd door de bezetter al het scheepvaartverkeer stilgelegd zodat er geen aardappel of steenkool meer van zijn plaats kwam.
  Net zo’n soort actie als het elimineren van het linkse verzet.
  Gewoon vanachter de slagroomtaart of de vette fazant geregeld.

  Like

  1. Kolen kwamen vanuit majesteits DSM, maar die kwamen na de slag om Arnhem niet meer.
   Niemand kan verwachten, dat er vervolgens treinladingen kolen uit het Ruhrgebied naar West Nederland zouden worden vervoerd.
   Dankzij Paulientje en onderkruipselen behoefden de Nazi’s die beslissing niet eens meer te nemen.
   Bovendien werd op alles wat in bezet gebied bewoog geschoten vanuit de lucht, aangezien de Luftwaffe al lang en breed was uitgerangeerd.

   Het is ook wel aardig te weten, dat de naoorlogse geschiedschrijving geen idee heeft van hoeveel mensen nu feitelijk de hongerdood zijn gestorven.

   Like

    1. Inderdaad, bijna niemand kan het meer na(ver)tellen:

     Why We Are Not Taught that the Natives of the United States and Canada were Exterminated
     Death Toll: 95,000,000 to 114,000,000

     American Holocaust: D. Stannard (Oxford Press, 1992) – “over 100 million killed” “[Christopher] Columbus personally murdered half a million Natives”

     Like

  1. Het zogenaamde agressorland wordt ook gewoon opgesoupeerd.
   Totaal onbelangrijk voor de schaduwmachten.
   Die denken ver voorbij getrokken landsgrenzen maar laten simpel gesteld het gepeupel zich er wel voor afknallen.
   Ik snap wel dat je in een Vrijstaat terdege een goede defensie moet hebben en op je grenzen moet letten omdat de sekte der gifmengers/gouddieven wel weer ergens een legertje aan het optuigen is, in welk land dan ook.
   Er valt altijd wel ergens wat te stoken.
   Ik las gisteren nog een artikel over hoe de sekte der gifmengers/gouddieven tussen de eerste kolonisten en indianen in de VS hebben liggen etteren om uiteindelijk beide groepen tegen elkaar uit te spelen.
   WO 1,2 en 3 hebben dezelfde initiatiefnemers.

   Like

 5. Zelfs toen Nederland al hoog en breed door de Nazi’s was bezet werden de Nederlands-Indische autoriteiten en de “Koninklijke Olie” door Wilhelmina en haar kliek vanuit Londen aangestuurd om jaarlijks 1.8 miljoen ton aan olieproducten te leveren aan Hitler’s bondgenoot Japan. Zie knipsels uit 1940 en 1941.

  Like

 6. Attie, denk dat de oude kwien s,nachts heel wat spoken ziet, gezien haar familie geschiedenis, en ladderzat haar nest is uitgevallen.Gelukkig wordt het steeds zichtbaarder de levensgeschiedenis de von amsbergclan willempie krijgt zijn gevechtsvliegtuigjes, want hofnar samsom heeft maar 1 vraag,of 37 vliegtuigen wel genoeg is om de oranje rooftochten, vredesmissie’s,handelsmissie’s goed te laten verlopen. tja die haagse politieke hoflakeien gaan heel ver om het volk te misleiden wat betreft die von amsbergclan.

  Like

 7. tja die raketten jsf komen er gegarandeerd.
  al weten we nog niet wat we met die raketten moeten.
  ik had zelf gedacht dat we de raketten op Prinsjesdag kunnen in zetten om de gouden koets te begeleiden.
  daarnaast kunnen we een landings baan op de pier maken….2 vliegen in een klap.
  meer sugesties zijn welkom wat we zoal met de JSF kunnen.

  wie is dat paulientje in het verhaal eigenlijk???

  Like

  1. Paulien de Ranitz – de werkelijke naam van degene die de naam Wilhelmina plotseling kreeg.
   Het kind van Emma heette bij geboorte Paulien.
   Luttele dagen later werd het kind hernoemd Wilhelmina.
   Dat was om te voorkomen dat de werkelijke erfgename van de troon, genaamd Wilhelmina, ooit iets zou krijgen van wat haar toekwam doordat zij in de testamenten van haar vader kroonprins Willem, van haar oom kroonprins Alexander, van haar opa koning Willem III en van haar oudoom groothertog Hendrik is genoemd.
   Emma kon, bij het openvallen van die testamenten telkens heel hard roepen dat HAAR dochter was genoemd.
   En Emma en haar secretaris De Ranitz hebben dat elke keer heel hard geroepen.
   Was niet zo.
   Weet Bea en weten WC en al die troep, alles van af.

   Like

   1. Nâh, zou bij mij in de buurt, het voormalige militaire vliegveld Ypenburg, later sportvlieg accomondatie en thans woonwijk, wel weer plat gaan, en JSF vliegveld worden…
    De mens is te laat wakker geworden, of helemaal niet; het dictatoriale/defensie regime neemt rasse schreden. En daar zorgen Kutte en dat pakkie shag wel voor, in opdracht van….

    Like

 8. Tussen haakjes: Dit is wat machtnemers het liefste zien:
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/11304/Vonk/article/detail/3513800/2013/09/22/Beste-60-plussers-ik-schrik-van-jullie-schaamteloze-egoisme-en-onwetendheid.dhtml
  Bevolkingsgroepen die elkaar in de haren vliegen en elkaar de schuld in de schoenen proberen te schuiven :
  Schoolvoorbeeld van verdeel en heers!
  Dat elitair gespuis ligt met zo’n artikel en vooral die reacties onder tafel van het lachen!

  Like

 9. Somtijds zijn er gewoon hele aardige sketches.
  Dat hoewel er een gevaar linkt aan het belachelijk maken van iemand.
  De neiging kan zijn om die iemand dan in bescherming te nemen.
  En wij Nederlanders wensen WC en Mini niet in bescherming te nemen.
  Wij wensen dat WC met Mini vertrekt. Liefst subiet. Met achterlating van al het gestolen vermogen. Dat wel.

  Like

 10. Op 9 november 2013 gaat WC zijn oplichtingspraktijken voortzetten.
  En in Rusland en tegenover Putin net doen alsof hij afstamt van koning Willem III en Romanov is.
  Die dikke Duitse oplichter.
  En was het Concertgebouworkest niet aangewezen om voor Maximini de mistwolk te geven waaronder zij in het buitenland een of weer wilde nachten met Timmerman of een andere vent kon maken?
  Nederlanders zijn helemaal mesjogge om deze situatie te laten voortduren.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21914340/__Koning_naar_Rusland__.html

  Like

  1. Hij kan doen tegenover Putin wat hij wil, die weet uiteraard al heel lang dat hij en z’n familie Neppers zijn.
   Die barst straks van de binnenpretjes, kan hij mogelijk gelijk wat regelen voor zijn dochter in Voorschoten.

   Like

  2. @Cees-daar zul je wel gelijk in hebben.
   Putin weet heel goed dat Nederland neppers uitstuurt en betaalt.
   Dat zal Putin vast al lang direct verteld hebben aan nepper Bea en nepper WA.
   Niet voor niets had Putin bij zijn laatste bezoek aan Nederland de bezoektijd tot bijna aanstootgevend verkort.
   Bij het idioten bezoek van WA+Mini aan Rusland zal Putin ook wel iets oen wat diplomatiek duidelijk is.
   En waar Nederlands net zo idiote MSM wel een draai aan zal geven, om Nederlandersom de tuin te leiden.
   En als Maxima al dacht daar even lekker de koffer in te duiken met weet niet wie.
   Zal Putin de camera’s wel laten draaien.
   Putin zorgt zelf wel voor zijn dochter en schoonzoon.
   Daar heeft hij wetenschap en bewijzen niet voor nodig.
   Wel zal hij wetenschap en bewijzen gebruiken om geld en voordelen uit Nederland te halen.
   Zoals een hogere prijs voor gasleveranties vanuit Rusland.
   Bea en WA doen alles om Nederland te benadelen en beschadigen.
   Werkelijk alles.

   Like

   1. @jack
    ja zoiets denk ik ook. Ik denk zo slecht nog niet over Putin; aan hem en China hebben we het uitblijven van WO3 voorlopig te danken. Kijk als die NWO hun plannen op orde hebben, komt de ultieme vraag, wie gaat die macht uitvoeren/ het rommelt in hun families echt wel….

    Like

 11. Pingback: malthablog's Blog

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s