“SIR” DAVID ATTENBOROUGH HEEFT DE PEST AAN MENSEN

We kennen allemaal wel de schitterende natuurfilms van Sir David Attenborough, de beroemde Britse filmer. Hij heeft naam gemaakt en wel zodanig dat hij is geridderd tot “SIR”.

Uiteraard is dat verdacht.

Mensen boven andere mensen stellen door hen een titel te geven is een oubollige Middeleeuwse vertoning, maar koningshuizen kunnen nu eenmaal niet zonder dit soort achterhaalde vriendjespolitiek. Wij zouden persoonlijk weigeren, niet alleen omdat we geen “koning” of wat daar voor doorgaat erkennen, maar ook om uit een rijtje van minderwaardige onderkruipsels te blijven. Denk alleen maar aan “Sir” Jimmy Savile, “Sir” Edward Heath en “Sir” Cliff Richard. Het gebrek aan formaat van een bepaald lichaamsdeel van deze stumperige viespeuken noopt hen tot het verkrachten van onschuldige schepseltjes, zodat het in verhouding toch nog ergens op lijkt. U weet wat er met kindermisbruikers moet gebeuren, of het nu “Sirs” zijn of niet: levenslang isoleren uit een samen-leving, net zoals moordenaars.

“Sir” David gaat er iets aan doen.

SIR DAVID ATTENBOROUGH

“Sir” David heeft iets tegen de mensheid, zo hebben we vernomen. De mens is een plaag, een pest voor de prachtige natuur. “Sir” David vecht als een leeuw om de natuur te beschermen tegen zijn soortgenoten. Dat is een goede zaak. Zou hij zich verbonden voelen met de echtgenoot van de Queen? Want Prins Philip (Battenberg)  heeft zich ook al eens laten ontvallen in een volgend leven te willen terug komen als een virus die de mensheid van de aardbodem zou wegvagen. Dat is uiteraard een goede zaak voor de natuur – punt is alleen, dat wij mensen er niet meer van kunnen genieten. Ook niet van “Sir” David’s  films en dat lijkt niet echt een oplossing.

Vermoedelijk heeft “Sir” David het meer gemunt op randfiguren als een Spaanse koning, die als beschermheer van het Wereldnatuurfonds olifanten dunt. Of een vrind van Prins Philip, de Verzetsprinz Bernhard zur Lippe B. en diens kleinzoon, onze huidige “koning” die de kwetsbare Veluwse bossen beschermt tegen wilde zwijnen. Wij zijn er helemaal voor. Alle jachtgeweren inleveren of zodanig saboteren dat ze in hun tronie ontploffen. Van ons mag “Sir” David het nog filmen ook.

“Sir” David heeft een en ander in een interview uit de doeken gedaan.

Hij heeft een revolutionaire aanpak – en dat voor een “Sir”!  Lees maar:

“…. that the  plague of humanity must be reduced throughout the world.”

Hij zegt onder meer dat de pest moeten worden bestreden door hongerende volksmassa’s  niet meer “bij te voederen” maar ze te laten creperen. Maar er is meer:

“….“huge sensitivities” continue to block the goal of massive population  reduction”

“Huge sensitives”? Wat zijn dat, we zoeken het op: “enorme voorrechten” vrij vertaald. Eén van die voorrechten die “Sir ” David armen en hongerenden wil ontnemen is “het recht op het krijgen van kinderen”. Hij vindt het van de gekke, dat het Westen hele volksstammen kunstmatig in leven houdt en ze bovendien ook nog kinderen kunnen krijgen. Het is water naar de zee dragen, waar moet het heen met de natuur??

Hier de LINK naar dit verhaal over een demente psychopaat met een “eretitel”. Lees vooral de laatste zin van de schrijver, het kwam ons bekend voor en we zijn het er helemaal mee eens.

“Verbeter de wereld en begin bij jezelf….”SIR”!

22 gedachtes over ““SIR” DAVID ATTENBOROUGH HEEFT DE PEST AAN MENSEN

 1. “…. that the plague of humanity must be reduced throughout the world.”
  Aangezien hij waarschijnlijk niet van plan is het “goede” voorbeeld te geven, ga ik er van uit dat hij zich niet tot de humanity rekent?
  Tja, wat dan wel?

  Like

 2. En zo is het maar net Administrator! Om te beginnen heeft hij een titel op laten spelden en de bijbehorende zwaardklap op zijn schouder, helaas niet teveel naar het midden van zijn torso. Die titel herkennen we – net als het streefgetal van de NWO – van Hitlers opvatting over de ubermensch, in zijn geval dus die sir titel! Sir loodgieter of timmerman komt namelijk zelden voor in de UK, wel sir thief on enormous scale! En was Jimmy Savell ook geen ubermensch…eh sir? Hij maakt mooie docomentaires maar is in zijn (enge) gedachtengang een ietsje te vèr doorgeschoten, dat voegt hem toe aan het rijtje vreselijke idioten die niet het beste met ons voor heeft!!!

  Like

 3. De man is duidelijk bezig kinds te worden.
  Opsluiten in het dichstbijzijnde psychiatrisch ziekenhuis en daar tot zijn dood achter slot en grendel houden.
  Mag ook gebeuren met Queen E en echtgenoot.
  Want degene die deze Attenborough geridderd heeft en niet wil c.q. niet doet dat ridderschap afpakken, als blijkt dat de drager elke grens van menselijkheid heeft overschreden, is net zo ver op de weg van volslagen krankzinnigheid.
  Iedere wereldburger dient inmiddels te weten en te zien wie behoort tot de NWO.
  Het NWO dat het merendeel van de wereldbevolking dood wil hebben.
  Zoals Bea, WC, Mini en al die troep dat ook willen.
  Dat hele kleine kliekje meestal stokoude krankzinnigen is toch heel gemakkelijk op te pakken?
  Waar wacht iedereen op?

  Like

 4. Ja het begrip “useless eaters”is heel populair in high places.
  De hollandse Draak zal er wel de rest van heur leven aan wijden.
  Heerlijk contempleren op Drakesteyn achter het door ons betaalde hekwerk.

  En de slaven hebben niets door,raken zelfs verheerlijkt even het hek aan.
  Aan dat onderdanig soort mensen krijg je vanzelf al een hekel.

  Ik heb steeds liever met dieren te maken,die aandoenlijke van ons afhankelijke wezens,die vaak zo schandalig worden behandeld.

  Like

   • IJs? IJS?!! Er zit helemaal niets.

    En al die politie, leger, bewakers en Aivd(vm Bvd) mannetjes en vrouwtjes zijn allemaal medeschuldig.
    Schuldig ja omdat je willens en wetens iemand, de mens, de mensheid schade toebrengt.

    HEt wordt tijd dat de gewone “(wo)man in the street” (excuses HdR dat ik de taal vd overwinnaar gebruik en excuses voor de gewone prachtige mens, die helaas is gehersenspoeld) dit eens te weten komt.

    Mensen wordt wakker!!! U wordt niet geregeerd, jawel want het betekent gewoon onderdrukt door een stel en slechts een handjevol boeven van de ergste soort.

    Zegt het voort ……zegt het voort….

    NB en zeg tegen iedereen bij de kassa van supermarkt, markt, textiel- of andere watvoorzaakdanook dat ZE NIET PINNEN. Pinnen mag? Nee fout PINNEN MOET NIET, want u wordt gemangeld, gekielhaald, gezombied en tot slaaf gemaakt, zo u dat al niet bent!!!!!!!!!!
    EN mond tot mond doorgeven ! moet u erbij zeggen.
    Dus even herhalen (voor de hardleersen onder ons) Mevr/Meneer NIET pinnen he en… doorgeven he aan uw bekenden, familie enz.

    Like

 5. Heeft hij niet samen met de locheed hochflieger prinz aus germany het wereld natuur fonds opgericht. als je met debielen als die omgaat krijg je er een tik van mee, waar je mee omgaat wordt je door besmet. Geloof me ik ken die lui en een mens met ook maar een klein beetje fatsoen in z,n lijf wil hier absoluut niks mee te maken hebben.
  P.S. ook de nieuwe jsf,s komen bij lockheed – martin vandaan dus er zal wel weer betaald zijn om een export siucces te kunnen melden.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s