LEZEN
DOSSIER GRIEKENLAND

DE OVERNAME VAN GRIEKENLAND – WIE VOLGT?

Naar onze informatie is Griekenland na de verkiezingen als eerste land ter wereld ten prooi gevallen aan de zogenaamde Nieuwe Wereld Orde onder auspiciën van het banken-kartel. Er zullen meer landen volgen, die onder curatele van dat kartel worden gesteld. Om aan te geven hoe sommige logisch schijnende maatregelen als sluiproute naar de absolute macht worden gebruikt, wordt Griekenland als voorbeeld genomen. Andere landen zullen volgen en toegevoegd worden aan een serie schatplichtige wingewesten, onder curatele gesteld en onder controle gebracht van een absolutistische macht via lokale zetbazen. De staat “Griekenland” op zich wordt afgeschaft, een manoeuvre zonder precedent in de geschiedenis. Het vervangende APPARAAT maakt de staat overbodig, waarbij de publieke diensten, lokaal en landelijk worden overgeheveld naar particuliere instellingen.

Het APPARAAT opereert via het (electronisch bestuurde) bankensysteem en garandeert volledige integratie van de burger in het systeem.

Als u zich altijd al heeft afgevraagd, hoe dan wel die “Nieuwe Wereld Orde” tot stand zou moeten worden gebracht, dan zijn onderstaande voorbeelden van hóe er zal worden geopereerd, wellicht een “eye-opener” En wellicht heeft u dan ook meer begrip waaróm wij blijven pleiten voor de afschaffing van banken in de huidige vorm! Door bovendien het politieke systeem in stand te houden geven we landverraders en collaborateurs de vrije hand. 

Het APPARAAT werkt volgens de onderstaande modus operandi:

 1. Uitgifte van een E-Card voor iedere (geregistreerde) voormalig staatsburger;
 2. Geleidelijke afschaffing van alle publieke functies;
 3. Alle financiële transacties moeten electronisch worden uitgevoerd door banken;
 4. Alle onroerend goed en land wordt belast en verpand aan de banken;
 5. Salarissen en pensioenen worden gestort op derden-rekeningen, waarbij na aftrek van belastingen, premies, rente en aflossingen het restant electronisch ter beschikking komt;
 6. Genetisch gemanipuleerd voedsel en generieke geneesmiddelen worden bindend voorgeschreven.

Vergezocht denkt u? De door het Kartel aangestelde “premier” van het land Papademos heeft al zijn tijd gebruikt om dit plan voor te bereiden, zodat het een kwestie van wetgeving is om het parlement op non-actief te zetten en bovengenoemde “onontkoombare maatregelen” te implementeren. Een paar voorbeelden, welke al zijn afgeleid uit uitgelekte plannen.

 1. Zonder de E-Card kan de burger niets meer. Men kan geen geld meer uitgeven, men heeft geen recht op werk, woning, geen stemrecht en is het onmogelijk om zaken te doen.
 2. Met het op non-actief stellen van de staat is het mogelijk om ieder document, certificaat, trouwpapieren, geboortebewijzen, bouwvergunningen, eigendomsbewijzen, etc. electronisch beschikbaar te maken na invullen van ALLE persoonlijke gegevens, zodat publieke diensten en ambtenaren niet meer nodig zijn.
 3. Alle salarisbetalingen, uitkeringen, verzekerings- en pensioenpremies moeten via banken worden voldaan. Banken verzorgen de documentatie, cheques en certificering onder aftrek van bankkosten.
 4. Alle kadastrale gegevens zijn met satellietsystemen tot op de centimeter vastgelegd, waarbij iedere land- en vastgoed eigenaar automatisch wordt belast en tegelijkertijdhet eigendom aan het Apparaat is verpand.
 5. Er wordt een basisinkomen vastgesteld voor iedere E-Card houder welke wordt gebaseerd op het Nationale Inkomen. De werkende klasse kan niet meer  electronisch over geld beschikken, omdat na voldoening van de verplichtingen het restant wordt aangewend in algemeen nationaal belang, zoals Defensie.
 6. Subsidies voor wind- en zonne-energie mogen uitsluitend worden aangewend voor de aankoop van Duits materiaal, waarbij eigen bodemschatten niet meer mogen worden aangesproken;
 7. Het subsidiëren van genetisch gemanipuleerd voedsel zal de “oude landbouw” vernietigen.

Premier Papademos heeft een grondwetswijziging klaarliggen om de staat op te heffen en indien de nieuw gekozen politici bij meerderheid (minimaal 181 zetels van de 300) dit plan goedkeuren, is Griekenland het proto-type van een verzameling burgers op een afgemeten stuk van de wereldbol, bestuurd door “Het Apparaat”, het operationele orgaan van een Nieuwe Wereld Orde.

De angst regeert in het land en een eventuele opstand zal met bruut geweld worden neergeslagen, al dan niet met ingevlogen troepen uit andere lidstaten.

In Nederland is het nog niet zover.

Maar er wordt hard aan gewerkt. Ons land moet eerst in een positie van onder curatele stelling komen. Dat kan het beste door de tekorten op te jagen, lasten onnodig verzwaren, pensioenkassen plunderen, spaardeposito’s naar andere landen sluizen, de goudvoorraad weghalen, de defensie ontmantelen en failliete banken opkopen. U ziet het toch ook wel voor uw ogen gebeuren zeker?

Het is namelijk nu al zo, dat 80% van de economie staats- en multinationals gerelateerd is. Het MKB als “motor van de economie” is een lachertje, het super-afhankelijke MKB bestaat nauwelijks nog, hoogstens resteren wat activiteiten als  “dienstverlening”.  Alle eigen initiatief wordt ontmoedigd, zodat de nog bereidwillige “werkende mens” zijn toevlucht neemt tot de “geborgenheid” en de “zekerheid”  van de staat (publieke sector) en het grote geld van het internationale grootzakelijk kartel.

De materiële ontmanteling van ons stukje grond op deze wereldbol gaat echter nog wel enige tijd duren.

Maar….geestelijk zijn de Nederlanders allang klaar voor de onderwerping aan het APPARAAT.

+++++

Over genetisch gemanipuleerd voedsel gesproken:

JE EIGEN MOESTUIN BINNENKORT ILLEGAAL

Reacties

46 gedachtes over “DE OVERNAME VAN GRIEKENLAND – WIE VOLGT?

 1. Chapeau, Administrator. Uitstekend, duidelijk artikel – angstaanjagend, maar waar. En de massa suddert maar door… De tijd breekt aan om te verkassen naar zeer afgelegen oorden.

  Geplaatst door marlies1 | 21 juni 2012, 10:52
 2. Griekenland staat in de verkoopsetalage … overheidsgebouwen, stranden, casino’s, eilanden en de havens staan in de uitverkoop. De Grieken wonen over enige tijd nog wel in wat men Griekenland noemt, echter de uitverkoop regelt dat de grond eigendom wordt van een vreemde macht welke we NWO noemen.
  Een Nazi wind zal de polici zijn van de NIEUWE werkgevers.
  Als de Grieken slim zijn, drukken ze hun eigen munt en schoppen alle NWO inmenging het land uit en richten een Volksbank op.
  De Grieken legden eens de basis voor de Byzantijnse en de moderne Griekse cultuur.
  In de Oud-Griekse cultuur werd de democratie voor het eerst gezien in Athene. Men mocht stemmen voor alle beslissingen, ze hadden niet zoals nu volksvertegenwoordigers.

  Het zal allemaal snel verdwijnen als de Grieken niet resoluut optreden tegen de aanstormende Derde Rijk machthebbers

  Geplaatst door Tom Couzy | 21 juni 2012, 10:55
 3. Ja ja ja!!!! Zo is het en niet anders. En we zitten erbij en kijken ernaar. Het gebeurt onder onze ogen, al jaren en jaren, maar we willen het niet zien. Ikzelf doorzie het helemaal ook pas sinds kort. De twee jaren hiervoor was ik zoekende en nog in verwarring. Maar de laatste puzzelstukjes (de geschiedenis!!) vond ik hier.

  Bernard de grote spil – aangesteld om het plan (vierde rijk) in te zetten. Een fascistische wereld orde; vermenging van staat en corporaties. Vandaar ook dat “vrije markt” en “privatiserings” gedoe.
  Beatrix de opvolgster van Bernard.
  Benelux – eerste aanzet tot vierde rijk, gevolgd door EEG, etc.
  Duitsland bestaat niet en is een bedrijf in handen van VK, Frankrijk en USA en dus van het kartel.
  USA bestaat niet en is in handen van dit kartel en wordt gebruikt als militaire machine.
  Nederland bestaat niet en is een onderdeel van bedrijf Duitsland. Het criminele maffia bedrijf “Oranje” mag het als eigen grondgebied gebruiken.
  De Windsors zijn eigenlijk duitsers en werken samen met de Rothschilds, wat ook duitsers zijn.
  London City, aparte staat, is het financiële centrum van het kartel. Vandaar dat Engeland geen euro heeft?
  Het Vaticaan is het religieuze centrum van het kartel.
  En Israel??

  Geplaatst door Upblue | 21 juni 2012, 11:07
 4. De Windsors bezitten al de halve wereld (Canada, Australie, etc).
  Japan is al uitgeschakeld na WOII en in handen van kartel.
  Het Midden-oosten en Afrika wordt in chaos gestort vanwege de olie en andere bronnen en worden een extreme variant van de Islam opgedrongen (Al Qaida en de olie sheiks).
  De islam wordt in Europa gebruikt om te provoceren, chaos te maken, in een kwaad daglicht te stellen (terroristen en extremisten), tweespalt te zaaien en burgerrechten (“veiligheidsmaatregelen”) te ontnemen.
  Rusland een maffiastaat, die blaft tegen de baas?
  China idem dito?

  En Azie/china wordt gebruikt voor de goedkope slavenarbeid van de kartels en ook daarmee de basis economie van de Europese staten te ontmantelen?

  En ondertussen komen de “uitvindingen” of “vooruitgang” voornamelijk voort uit de elektronische/digitale hoek. En niet zozeer op andere gebieden.

  Geplaatst door Upblue | 21 juni 2012, 11:38
  • “De Windsors bezitten al de halve wereld (Canada, Australie, etc).”

   Klopt, zie: http://www.whoownstheworld.com/about-the-book/largest-landowner

   Geplaatst door Tom Couzy | 21 juni 2012, 11:55
   • The Queen bezit een controlerend belang in KPN en Post.NL onder de dekmantel “Souvereign of Alberta – Canada”

    Plus wat we helemaal nog niet eens weten.

    Geplaatst door ADMINISTRATOR | 21 juni 2012, 12:20
   • Daarmee zijn de Windsors ook de grootste subsidieontvangers in de EU. Miljoenen aan belastingen verdwijnt zo in hun zakken.

    Geplaatst door Folkert Frans | 21 juni 2012, 16:11
  • “De islam wordt in Europa gebruikt om te provoceren, chaos te maken, in een kwaad daglicht te stellen (terroristen en extremisten), tweespalt te zaaien en burgerrechten (“veiligheidsmaatregelen”) te ontnemen”

   De ergste l*lletjes rozewater die je hoort zijn de intellectuelen die het hebben over “islamisten”. Hier wordt op een geslepen manier islam en terroristen gelijk geschakeld. Zo werkt dat. Ik breng nog even in herinnering een artikeltje wat we eerder publiceerden, hoe het ook al weer zat met de strijd van de moslims tegen Europa. En dan met name vanaf het moment dat het Westen olie begon te ruiken en leerde bommetjes uit vliegtuigen te gooien op dorpjes met rieten hutjes in een zandbak.

   https://herstelderepubliek.wordpress.com/2011/10/29/hare-schijnheiligheid-en-de-moslims/

   AlQaeda is de terreurtak van het kartel, opgericht door CIA/MI6/Mossad.
   De Moslim broederschap is op vrijmetselaarsleest geschoeid en opgericht door de Engelsen omdat ze Egypte niet onder de duim konden houden.

   Laat de TV maar uit en zeg je krantenabonnement op – en denk voor jezelf!

   Geplaatst door ADMINISTRATOR | 21 juni 2012, 15:31
 5. @administrator
  De massa kan ook eenvoudigweg de andere kant op bewegen.
  Zie wat in Nederland Pim Fortuyn teweegbracht.
  Het wachten is op de volgende charismatische persoon die in Nederland schoon schip gaat maken.

  Geplaatst door Jack | 21 juni 2012, 11:56
 6. Nederlanders zijn dociel geworden door de inertie van hun voorvaderen, dat roei je zo maar niet uit. De massa komt nooit in beweging voor meer zeggenschap, democratie of stimulering van initiatief, vergeet het maar.
  Op een “revolutie” hoeven we ook niet te wachten, want historisch gezien zijn alle “REVOLUTIES” geënsceneerde volksoploopjes, het liefst met veel bloed en rotzooi, zodat de overgrote thuiszittende inerte massa SCHREEUWT om oplossingen. Van staatswege bij voorkeur, dus WIE organiseert de volksoploopjes?

  Nederlanders beseffen blijkbaar niet dat ze vrijwel alle zeggenschap reeds kwijt zijn. Er zijn in dit land nog maar krap een miljoen mensen die de kost verdienen voor de rest. Daar zit het probleem, er is geen reëele participatie meer. Laatst zei mij een ambtenaar, dat ook hij belasting betaalde. Ik heb hem moeten corrigeren met de opmerking, dat hij belastinggeld opmaakt en de werkende mens een beetje korting voor de moeite geeft. Het realisme is volkomen weggevaagd.

  Er rest ons dus niet veel anders dan constant de vinger op de zere plekken te leggen en hopen, dat meer mensen doorkrijgen, dat ze op dagelijkse basis belazerd worden. Wat in Griekenland gebeurt is het teken aan de wand. Nederlanders zijn inmiddels zo verdwaald, dat ze menen de Grieken van repliek kunnen dienen door ze uit te maken voor luie donders, die in de zon liggen bruin te bakken.

  En dat is dan onze “doelgroep”.

  Geplaatst door ADMINISTRATOR | 21 juni 2012, 12:07
  • Misschien een goed advies aan de meute:
   Lees geen Nederlandse kranten en kijk geen nieuws en zogenaamde nieuws commentaren op de TV
   Want u valt daar alleen maar blijvend van in slaap.
   En de waarheid en werkelijkheid krijgt u dan nooit te lezen of te horen.
   Volg sites als deze en u bent een stuk beter op de hoogte.

   Geplaatst door Jack | 21 juni 2012, 13:36
 7. “Ik wil het niet weten want ik kan er toch niets aan doen” is een bekende uitspraak die ik nogal eens hoor.
  Ik ken er paar bij wie de luiken open zijn gegaan en die vervolgens ook tegen de apatische muur lopen.
  Als ik naar het tempo van de ontwikkelingen kijk in het 3de rijk dan zie ik somber in dat er voldoende Nederlanders uit coma ontwaken.
  Vergeet de VS niet, daar lijkt het af en toe oorlog tegen de eigen bevolking.

  Geplaatst door Lars | 21 juni 2012, 13:21
 8. De analyses van de verkiezingen in Griekenland leren ons, dat het deel wat de kar moet trekken heel wat anders wil, dan dat het land nu wordt opgedrongen op straffe van:
  1. isolement
  2. staatsgreep
  3. buitenlands militair geweld
  met als gevolg, verpaupering, armoede, anarchie, chaos, honger en ontelbare bloedbaden – de activering van de angstpsychosen zijn in volle gang. Maar degenen die de kar moeten trekken, hebben daar in meerderheid geen boodschap aan en hebben gestemd voor “einde EU”.

  Wie hebben er in meerderheid gestemd op de “angstaanjagende, extreem-linkse radicale communisten” van SYRIZA?
  De in potentie drijvende kurk van de natie (van 18 tot 54 jaar), de ondernemers, medewerkers private sector, publieke werkers, werklozen, studenten.

  En wie hebben er gestemd voor de Nieuwe Democratie, de partij die nu de macht toegeschoven heeft gekregen?
  De boeren, de huisvrouwen en de gepensioneerden.

  Deze verkiezingen hadden een geheel ander beeld gegeven als de binnenlandse trucjes en buitenlandse inmenging achterwege waren gebleven. Dan was het land vrij geweest en had haar eigen koers kunnen uitzetten. Nu niet, nu wordt het land gewoon OPGEHEVEN.

  Geplaatst door ADMINISTRATOR | 21 juni 2012, 14:21
 9. en dit alles omdat de sheeple voor hun eigen verantwoording weg blijven lopen.
  IEMAND moet en neemt die wel, en daar is de rest dan dus ondergeschikt aan.
  volg de goede herders, vertrouw de vampier.
  alles liever dan de Waarheid onder ogen komen.
  Paramani.

  Geplaatst door Paramani | 21 juni 2012, 15:55
 10. Een voor een als we niet wakker worden.
  Nu heb ik bij het stemmen tellen waar dan ook mijn bedenkingen.
  Kan er gerotzooid worden?
  Door wat voor bril word er gekeken bij het tellen.
  Raken er stembiljetten “kwijt”?
  Zit er bij stemmen per computer iemand achter de knoppen?
  Je weet ‘t niet.

  Geplaatst door Lars | 21 juni 2012, 16:01
  • De gegevens komen uit een krant uit de “rechtse” hoek: Eleutheros Typos

   Iemand heeft het voor me vertaald.

   Geplaatst door ADMINISTRATOR | 21 juni 2012, 16:09
  • U kunt aanwezig zijn bij het tellen van de stemmen, dat is openbaar. Tenminste het hoort openbaar te zijn.
   Overtuig u dus zelf in uw stemlokaal.

   Geplaatst door Christina | 21 juni 2012, 19:23
   • Je kunt niet bij alle stemlokalen tegelijk zijn en dat weten ze. Bovendien is het betrouwbaar in de verbinding ná de stemlokalen als alles op een grote hoop komt?

    Geplaatst door Lente | 23 juni 2012, 09:48
  • Herinnert u zich nog het oude kinderliedje:
   “Ik zag drie beren (ok, ‘t waren er eigenlijk maar twee :)) broodjes smeren, o het is een wonder….

   en het eindigt met:
   ik stond erbij en ik keek er naar.

   Dat is wat we steeds doen. kunnen doen eigenlijk. Want de mensen die we gekozen hebben, die hebben ons nog geen half uur na installatie van het kabinet alweer verraden en verkocht, evenals de kabinetten voor dit kabinet en tegen de wil van het volk (referendum).
   Of heeft er iemand een beter idee?

   Geplaatst door Christina | 21 juni 2012, 19:30
   • Niet stemmen.
    Je oproepkaart plastificeren en als bewijs laten zien.
    Op vertoon van dat bewijs mag je voor jezelf praten.
    Degene die dat niet kan tonen, moet zijn afgevaardigde sturen.
    Hij heeft uiteraard geen idee wie dat is, maar dan had hij zijn stem maar niet moeten verkwanselen.

    Blanco stemmen is zo mogelijk nog dommer dan op iemand stemmen die je niet eens kent.
    Je stem is geldig, maar reken er maar niet op, dat er stoeltjes in het parlement leeg blijven.

    Geplaatst door ADMINISTRATOR | 21 juni 2012, 19:35
    • Hier ben ik het volkomen eens met Administrator. Niet of blancostemmen worden verdeeld onder de grootste partijen. En misschien zijn dat nu juist die partijen waardoor u eigenlijk niet of blanco wilde stemmen. Er blijven echt geen stoeltjes leeg.

     Geplaatst door Christina | 21 juni 2012, 21:52
 11. Ik moet altijd heel erg lachen om mensen die spoken zien. :D

  Geplaatst door Niets is mij verplicht | 21 juni 2012, 16:33
 12. Sommige randdebielen bij nujij.nl snappen het nog niet helemaal.

  Geplaatst door alexnieuwsbreker | 21 juni 2012, 20:18
 13. Een uitstekend en duidelijk artikel Admin,angstaanjagend voor degene die hier de wrange vruchten van krijgen te eten maar helaas maar al te waar. En de massa suddert maar door gedreven door hun uitgavenpatroon met op de achtergrond luid lachend de banken. Een goed idee om te verkassen naar een zeer afgelegen oord met lapje grond.

  Geplaatst door Gerard | 21 juni 2012, 20:30
 14. Bij het koninklijk huis doet men aan de ene kant als gekken rondrennen en linten doorknippen.
  Maakt bijna niet uit waarvoor. Zelfs de opening van een kleuterschool is gek genoeg.
  En aan de andere kant gaan belangrijke momenten opeens niet meer door.
  De Italiaanse president komt opeens niet want hij heeft wat beters te doen.
  En het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Inovatie lanceert die website opeens niet.
  Maxima zal op 29 juni 2012 wellicht hele andere belangrijke bedoeningen hebben? Buiten Nederland?

  Geplaatst door Jack | 21 juni 2012, 21:32
 15. Een nieuwe politieke partij die een lijst heeft opgesteld van mensen die hun rol in de totstandkoming vsn de huidige misstanden zullen moeten verantwoorden voor een volkstribunaal.
  Op die lijst staan o.a. Beatrix, Balkenende, Nout Wellink.
  http://sopn.nl/

  Geplaatst door Hans | 21 juni 2012, 23:00
  • Twee vraagjes.

   1. Als er afgevaardigden worden gekozen en plaats gaan nemen in het parlement, worden ze dan door de mandaatgevers betaald of worden ze dan rijksambtenaar en draaien wij voor de kosten op?

   2. Als kamerlid moet je trouw zweren aan van alles en nog wat, maar niet aan de kiezers. Hoe gaan ze dat oplossen?

   Geplaatst door ADMINISTRATOR | 21 juni 2012, 23:09
 16. Ook de pillenkraan naar Griekenland wordt dichtgedraaid.
  http://www.naturalnews.com/028922_Greece_Big_Pharma.html

  Geplaatst door Lars | 22 juni 2012, 18:42
  • Dit is dus de eerste bevestiging van een regeltje uit het artikel:

   “Er worden uitsluitend nog generieke geneesmiddelen voorgeschreven”

   De bron is dus vrij goed geïnformeerd……

   Geplaatst door ADMINISTRATOR | 22 juni 2012, 18:48
  • Als ik eerlijk mag zijn is dat een zegen, die zogenaamde geneesmiddelen hebben zoveel bijwerkingen dat het middel zeer regelmatig erger is dan de kwaal. Colloïdaal zilver voldoet prima als alternatief voor antibiotica en homeopathie mag een geneesmiddel genoemd worden, bijenzalf werkt erg goed bij wonden, Boegembalsem werkt perfect bij (zware) brandwonden. Verder zijn er talloze mogelijkheden als veel beter alternatief dan al die chemische rommel.

   Als het nu meteen in elk land gestopt wordt zijn we ook gelijk van die tak van de reptielenkliek af, dus please farma mogen wij ook een boycot hebben?

   Geplaatst door Lente | 23 juni 2012, 09:58
   • @ LENTE
    Mee eens maar vergeet de Codex Alimentaris niet.
    Alternatieve geneeswijzen en natuurvoeding zullen het steeds moeilijker gaan krijgen.
    De VS loopt hierin voorop.
    De invallen en inbeslagnames door de FDA (Federal Death Agency) nemen daar inmiddels idiote vormen aan.

    Geplaatst door Lars | 23 juni 2012, 15:47
 17. Heb ik ergens iets gemist?

  Geplaatst door Lars | 22 juni 2012, 19:00
  • Griekenland moet vooruit betalen. Gaat niet lukken, dus de reguliere geneesmiddelen komen het land niet meer in.
   Vervolgens komen de vrijgevallen patenten als generieke geneesmiddelen op de markt, een goedkoper B-merk dus, uiteraard van dezelfde
   leveranciers onder een andere naam. De oudjes die op New Democracy hebben gestemd dunnen op deze manier wat sneller uit – scheelt in de kosten.

   Geplaatst door ADMINISTRATOR | 22 juni 2012, 19:06

Trackbacks/Pingbacks

 1. Pingback: Snelders & Meerman » Blog Archief » DE OVERNAME VAN GRIEKENLAND – WIE VOLGT? « HERSTEL DE REPUBLIEK - 21 juni 2012

 2. Pingback: DE EU IS EEN MONSTRUEUS COMPLOT – GEZONDHEID! « HERSTEL DE REPUBLIEK - 4 juli 2012

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WAT WILT U BETALEN VOOR EEN JAARGANG “Nieuw Nederland Post”?

CONTACTKALENDER

juni 2012
M D W D V Z Z
« mei   jul »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Vul hier uw E-Mail adres in en ontvang een melding van een nieuw geplaatst artikel

ARCHIEF

RUBRIEKEN

Hits vanaf 1 maart 2010

 • 4,793,396 hits

STATCOUNTER

wordpress statistics
Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

Doe mee met 713 andere volgers