OPSPORING VERZOCHT: Waar is corruptiejager Teeven gebleven?

De Piratenpartij is op zoek naar Fred Teeven.

Is Fred zoek dan?

Jawel, maar alleen als je hem echt nodig hebt! Als je hem namelijk niet nodig hebt, verschijnt hij breed lachend met een of andere Amerikaan in beeld om saampjes het internet de nek om te draaien.  Dan loopt Fred de vrijheid hinderlijk voor de voeten en probeert Nederland nóg ONLEEFBAARDER te maken! We herinneren Teeven ons, als de man die topambtenaar en kindervrind Joris Driepinter mores zou leren op het moment dat hij “aan de knoppen zou gaan draaien”. En dat hij de  moord op Marianne Vaatstra definitief op de agenda zou zetten, totdat het was opgelost. Alle corruptie moest met wortel en tak worden uitgeroeid.

Tja, maar dat was vóór de eed van trouw aan een ongekozen personage, hoofd van de regering van amsberg. Fred zal wel tegenwerpen, dat hij dat allemaal slechts heeft laten doorschemeren en dat politiek bedrijven heel wat ingewikkelder is, dan eerlijk zaken doen. Met “kiezers” heb je dan natuurlijk geen barst meer te maken, logisch.

Zijn chef, Ivo de beroepsburgemeester Opstelten heeft stellig beweerd, dat “ministers niet liegen”.  Maar dat was een leugen. Corruptie kun je namelijk het beste met corruptie bestrijden, dus dan weten wij wel hoe laat het is, de ene hand wast de andere.  Het is aandoenlijk hoe politici tegen beter weten in worden aangesproken op hun beloftes  en integriteit in landsbelang. Verloren tijd, vergeefse moeite…..

Wij wensen de Piraten Partij vanaf deze plek heel veel sterkte toe in hun speurtocht.

Waar is corruptiejager Teeven gebleven?.

21 gedachtes over “OPSPORING VERZOCHT: Waar is corruptiejager Teeven gebleven?

 1. Volgens Fredje heeft het allemaal alleen maar te maken met een capaciteitsprobleem;

  http://weblogs.vpro.nl/argos/2011/11/18/19-november-2011-italiaanse-maffia-in-nederland/

  Het is toch schandalig dat al deze zaken onberoerd blijven, terwijl er een heel leger aan radarflitsers actief is en er ook voldoende capaciteit is om klokkenluiders als Ben v/d Brink en vrouw met hele hordes agenten te stalken en te mishandelen;

  http://www.argusoog.org/breaking-inval-in-huis-ben-van-den-brink/

  Like

 2. Teeven is nooit corruptiejager geweest.
  Teeven heeft dat alleen dom Nederland willen doen geloven.
  Maar dat was nadat hij op vreemde wijze meteen bij de VVD op een verkiesbare plaats voor de 2de Kamer kwam.
  Zomaar, na 1 gesprekje met de commissie VVD die over de lijstopstelling ging.
  Teeven ging zonder enige politieke ervaring meteen de 2de Kamer in.
  Waarom Teeven die voorkeur enz deling kreeg, is nog steeds duister.
  En door Rutte werd Teeven meteen mooi als staatssecretaris op justitie gezet.
  En daarna deed Teeven wat Rutte van hem verwachtte.
  Niets namelijk.
  Joris Demmink werd niet geschorst en een onderzoek gestart.
  Marianne Vaatstra ’s moord is nog steeds niet nader geklaard.
  Teeven heeft al zijn beloften gedaan als 2de Kamerlid rustig door de wc gespoeld.
  Teeven doet slechts dat wat Teeven vindt gunstig voor Teeven te zijn.

  Like

  • M.b.t. “capoditutticapi”: Het feit, dat helemaal niemand reageert op dergelijke beschuldigingen, geeft toch aan, dat er tenminste een kern van waarheid in zit. Als een eenvoudige huisarts twijfelt aan het nut van de griepvaccinatie en de onpartijdigheid van het RIVM in twijfel trekt, staat men onmiddellijk klaar met een rechtszaak tegen de man. Lensink vraagt om DNA-testing en zit bijna anderhalf jaar vast. En over satanische rituelen, bijgewoond door “hooggeplaatsten”, worden géén rechtszaken aangespannen wegens valse beschuldiging en belediging o.i.d.? Zéér eigenaardig… Je wilt je naam toch zuiveren, lijkt mij.
   Het is erger gesteld met Nederland dan ooit voor mogelijk werd gehouden.

   Like

 3. In juni 2011 vertelde Fred Teeven dat er snel nieuws zou komen over de in ons land vrij lopende
  Surinaamse criminelen. Nu is het Surinaamse systeem niet zo snel, maar Fred Teeven is niet beduidend sneller. Ja met de mond,maar reeds in het begin van zijn carrière kon hij de juridische weg ook al niet vinden naar de tonnen aan drugs vervoerende Surinamer Karel Vosseveld ( Stanley Karel Esser).Karel werkte voor Flippie Cohen. Of die naam Cohen nu de oorzaak was of president Stolk waardoor Fred Teeven niks presteerde of mogelijk een zak geld. We weten het niet. Of toch?
  Doe maar rustig aan Fred: “Er is geen eens rook, laat staan vuur”

  Like

 4. Niets is zo verachtelijk als het type polticus, die zich als een aal in een emmer snot zelfs niet te beroerd is om uit louter opportunisme zichzelf in de staart te bijten.

  Like

 5. Marlies dat is ook eigenaardig, net zo eigenaardig als de toestanden rondom kardinaal Danneels (de bijna-paus)
  Iedereen houdt zich stiller dan stil,in de hoop dat het overwaait.
  En op de Nos laten ze het afscheid zien van Tjeenk Willink en drie leden van de Amsberg-clan met merkwaardige hoofddekseltjes voor de dames. Ach,dat is zo leuk voor het volk.

  Like

 6. Betekent “corruptiejager” in de optiek van Teeven wellicht; hoe eigen ik mijzelf zoveel mogelijk macht en middelen toe middels corruptie?

  Wat besprak Fred met ‘grote speler’ en inlichtingeninformant Mink Kok, en wat zit er achter de arrestatie van Kok in Libanon ( cocaïnesmokkel? ), nadat het in Nederland niet mogelijk bleek hem veroordeeld te krijgen?

  http://www.vn.nl/Dossiers/Meer-dossiers/Crime/Artikel-Crime/De-dealmaker-waarheidsvinding-volgens-Fred-Teeven.htm

  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/1605/de-kluisverklaring-van-fred-teeven

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/10298544/___Mink_K._gepakt_in_Libanon___.html

  Like

  • Mink Kok op Marbella is getrouwd met een libanese.
   Een libanese die uit een zeer criminele familie stamt.
   Dit kruimeltjeswerk waarvoor Mink Kok is opgepakt en bedoeld als waarschuwing.
   Niks anders, maar precies zoals criminelen een waarschuwing afgeven.
   M.A.W. Mink, zwijg.
   De advocaat van Mink Kok is Nico Meiering en zijn andere advocaat is Adèle van der Plas
   Adèle van der Plas die weigerde de Demmink tapes on line te zetten en op een andere manier faalde?
   Nico Meijering is de advocaat van Dino Soerel. Tja en dan komt Willem Holleeder weer vrij.
   De rechtsgang is verrot !

   Like

 7. Je moet als politicus bepaalde eigenschappen bezitten. Bijvoorbeeld een stalen plaat voor je kop van enkele decimeters dik. Verder moet je in staat zijn om de boel constant te belazeren, zeg maar a la Fransje Timmermans. Je eeuwige trouw aan een juffrouw met een halo rond haar bolus is een extra prê in dit land.
  Bovenstaande slaat de spijker op zijn kop als het over Fred Teeven gaat, die ondertussen al de kiezers die een persoonlijke stem gaven aan hem in de maling heeft genomen! Een speciale eigenschap van VVD’ers.

  Like

 8. Misschien is Teeven ook voor onderstaande gevallen net als heel veel andere politici en zwarte toga’s etc…,

  I applaud David Wilcock for emphasizing how important bringing to light this demented sexuality is, but there does not seem to be any real understanding of WHY there is such a preoccupation with man-young boy sex within the ranks of the Illuminati…. And this gets into the secret behind stimulating kundalini energy in the base chakra in order to raise the sleeping cobra so that the energetics are tapped that can lead to samadhi and eventual enlightenment. This is done as a short circuit to reaching that goal. This is what the purpose is behind this low form of stimulation is… And why they are so preoccupied with it. As usual, they don’t want to spend the years meditating and clearing their karma and their chakras.. they want a fast easy fix that will get them to the higher energetic areas. It’s destructive and ultimately short-sighted but so is population elimination, enhancing the physical with robotics, and manipulating the genome. It all works together to form a poison concoction that in their view leads to ruling the worlds… Earth and beyond. Side note: of course there are plenty of those involved who are practicing this not with any understanding of its real purpose, instead they are simply into a power-domination-pain-pleasure syndrome

  Like

 9. Het wordt hoog tijd dat de ministers en staatssecretarissen van het kabinet Rutte, opstappen. Ons land is nog nooit zo beroerd geregeerd. Wat Justitie betreft, geen verstandig mens gelooft nog in de praatjes van Teeven en Opstelten.
  Zonder werkelijk inzicht nemen ze in den Haag het ene dwaze besluit na het andere en snijden het liefst in allerlei voorzieningen zonder de gevolgen te kunnen overzien. Werkelijk bezuigen zouden ze als ze het aantal Kamerleden halveren, zoals beloofd in het Regeringsverklaring. (Rutte: Zo kunnen we naar onze vaste overtuiging ook toe met minder statenleden, raadsleden en bestuurders in provincies, gemeenten en waterschappen. Met minder Kamerleden ook.)
  Er werd beter onderwijs beloofd, maar de problemen in het onderwijs rijzen de pan uit:
  Bestuurder van de Algemene Onderwijsbond (AOb) Marten Kircz schaamt zich voor minister van Onderwijs Marja van Bijsterveldt (CDA). Een woordvoerder van de AOb bevestigt donderdagavond een bericht hierover van de NOS.
  Volgens de NOS noemt Kircz Van Bijsterveldt de beroerdste minister van Onderwijs die Nederland ooit heeft gehad. Ze zou niet het intellectuele niveau hebben om minister van Onderwijs te zijn en niet in staat zijn een redelijke gedachte te hebben over het onderwijs.
  In een enquête die de bond geregeld onder de leden houdt, bleek al enige tijd geleden dat Van Bijsterveldt het laagste rapportcijfer ooit van leraren krijgt: een 4. Het onderwijsbeleid kreeg zelfs een 3,7.

  Om uw geheugen op te frissen is hier nog eens de regeringsverklaring van 26 oktober 2010.
  http://www.rijksoverheid.nl/regering/het-kabinet/regeringsverklaring

  Like

 10. Ben het wel met van Bijsterveld eens over die uren. Het is gewoon te belachelijk voor woorden dat ze van al die vakantieweken er maar 1 hoeven in te leveren en daar o.a. een hele dag de scholen voor dicht gooien.
  Maar goed dat was destijds ook voor ons EEN van de redenen om nederland te verlaten. Het belabberde onderwijs.De giga klassen met gemiddelden van 38 kinderen en 1 lerares die dan ook nog eens de helft van het schooljaar ziek, zwak en misselijk en overspaannen thuis zit. Idioterie ten top !! Kinderen die ineens op de stoep staan omdat er weer een les uitvalt, idioterie ten top! Scholen in Almere die het prima vinden dat er gedealed wordt door gastjes op scootertjes die NIET eens op die school zitten, idioterie ten top. De politie die zegt: oei ze zijn ons te snel weg op die scooters: idioterie ten top. Laten we eerlijk wezen van dat hele onderwijs in nederland is toch niets, helemaal NIETS meer over?! De een na de andere faculteit komt met valse professoren naar voren, diploma’s die niet meer geldig zijn.
  En dan gaan nota bene ook nog eens die leraren (waarvan zeker 1/3 niet eens weet hoeveel 1 + 1 =) staken!!
  Ha ha wat een aansluiting: niet deze keer voor van Bijsterveld maar voor die leraren. Als ik mij niet vergis staat nederland heel slecht op de wereld ranglijst met onderwijs. Tja…als je van meer dan 10 weken vakantie er niet eens eentje wil inleveren…. Gisteren zei een lerares: ik mijn vakantie werk ik ook hoor, ik lever niets in! Wie is er nu gek dan?! Vakantie is vakantie. Ligt aan jezelf of je werkt of niet. Ik leef hier in een ander land en als je hier ziet hoe het hier gaat. Zowieso zijn alle ALLE leerkrachten gescreend en worden ieder jaar opnieuw gescreend! Zelfs, ja zelfs de taxicahffeurs die gehandicapten rijden. IEDEREEN! Iedereen MOET bijscholing krijgen per jaar, verplicht.
  Wij als ouders zijn verplicht om naar een ouder kontaktavond te komen. Als nederland daar nu eens mee begint.
  Moet je dan eens kijken.
  Maar misschien is het voor mij makkelijk hier om zo te praten over nederland. Nee hoor, het doet nog steeds zeer om te zien hoe een prachtig mooi rijk land zo naar de vedoemenis gaat! De neerwaartse spiraal is nog steeds niet ten einde daar. De mens zelf moet veranderen, de leraren moeten zeggen: wat staken?!! Ik wil de kinderen iets leren! Daar heb ik alle tijd die mij is gegeven voor nodig! Dat is m.i. de enige juiste instelling. Ouders moeten dankbaar zijn dat er mensen zijn die zich daar voor in willen zetten en alles moeten bijzetten om de leerkrachten en hun kinderen daarin bij te staan. Zo houd je de vinger aan de pols van beide kanten!!

  Like

 11. @tom
  aan die suri-criminelen doet men gewoon niets. enige jaren terug werd een zak met diplomatieke post op schiphol opengereden, mogelijk per ongeluk, waar zich een behoorlijke hoeveelheid cocaine in bevond. nooit meer ene ruk van gehoord.

  Like

  • De Mail is meer dan anderhalf jaar bezig geweest om die gegevens boven water te krijgen (WOB) en dan zijn het alleen nog maar de overleden, potentiële medaille-ontvangers van het huis Saksen-Coburg-Gotha. Ik denk, dat de lijst in Nederland zéér kort zou zijn. Tot mijn grote verbazing accepteerde mijn huisarts een koninklijke onderscheiding; die man stond bekend als fervent aanhanger van de Republiek! Had een enorme hekel aan “die geldverslindende, Story poppenkast” , zoals hij het noemde. Het kan verkeren…

   Like

Reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.