HET GEHEIME TERREURCOMMANDO VAN “PRINS” BERNHARD


Het nieuws wordt de laatste dagen beheerst door hoofddoekjes, moskeëen en ministeriële verantwoordelijkheid in combinatie met een handelsmissie naar het Midden Oosten, waar ook de familie van amsberg zur Lippe B. bij is betrokken.

In verband met de voorgenomen troonswisseling is er veel aan gelegen deze familie zo goed mogelijk in het zonnetje te zetten, zodat de steeds weerkerende leugen van 80% pro-koningshuis min of meer de basis kan vormen om een en ander soepeltjes te laten verlopen.

Maar de troonsbeklautering van een volstrekt incompetente, verwende en onwillige aspirant-koning zal zeker niet soepel verlopen. Steeds worden we geconfronteerd met dommigheden, uitglijders, arrogant gedrag en eigen belang van de familie die zichzelf het predikaat “van oranje” heeft toegeëigend. Zonder afdoende bewijs is er alle reden aan te nemen, dat deze familie als stamvader een topcrimineel en landverrader heeft: Bernhard zur Lippe B. De grondwettelijke afstamming is nog steeds niet aangetoond en we gaan er dan maar vanuit dat het bewijs nooit zal worden geleverd. Maar zolang er verhitte discussies worden gevoerd welke nergens over gaan, is er geen gevaar. Maar dat waait weer over, hoezeer de politieke kaste ook haar best doet de schaamteloze voorstelling aan de gang te houden.  Wat dan weer automatisch aan de orde komt is de rechtsgeldigheid van hun positie zonder afdoend bewijs, hun groot-zakelijke belangen, hun belastingvrijstelling en -ontduiking, betrokkenheid bij wapenhandel, inmenging in de politiek, de zaak Zorreguieta, de Stadhoudersbrief, Bilderberg Conferentie, Club van Rome, de occulte Zwanenbroeders, Maltheser Orde,  Machangulo, Argentijns vastgoed, hun vliegreisjes en vakanties, bemoeienissen met BIS bank en micro-kredieten, inkopen in Milaan en verwaarlozing van hun land en onderdanen.

De constante factoren die tegen dit systeem aan het werk blijven zijn corruptie, chantage en fraude. Met de “oranjes” in de hoofdrol. Overal waar zaken het daglicht niet kunnen verdragen komt deze kliek plus lakeienkongsie in beeld, het is onontkoombaar. Door de jaren heen heeft men de tentakels in vrijwel alle facetten van de maatschappij verankerd, het is dan ook geen wonder dat er geen greintje integriteit meer overeind blijft. De familie is vrijwel met alle criminele facetten in verbinding te krijgen. Of het nu gaat om de milieu-terreur van Royal Dutch Shell of DSM, opium- en cocaïne handel, de daaraan gerelateerde wapenhandel en het nepotisme door de benoemingen-cultus. Met name dit laatste aspect zullen wij in de toekomst extra belichten.

Het schaduwcommando van Bernhard

Begin jaren 2000 heeft Jan Portein van Kleintje Muurkrant een uitgebreide verhandeling geschreven over de daden van de verzetsprinz en consorten.

Voor de oorlog, tijdens en na de oorlog wordt Bernhard consequent in connectie met criminele activiteiten geïdentificeerd, echter hij zal in 2004 wonderbaarlijk genoeg een natuurlijke dood sterven. Dat betekent dat hij hoog in de boom moet hebben gezeten als mede-oprcihter van de Bilderberg Club, de Club van 1.000, het Wereldnatuur Fonds en talloze andere belangenclubjes.

De rode draad van zijn subversieve activiteiten zijn desertie, landverraad, zelfverrijking en terreur. Met name dit laatste aspect wordt belicht in het stuk “Het geheime schaduwcommando van Bernhard”. Het is een ongekende opsomming van nimmer weerlegde constateringen, waarbij deze geïmporteerde Duitse verarmde prins ons land grootschalig aan het noodlot heeft uitgeleverd. De werkelijkheid is een exact spiegelbeeld van wat we op school worden geleerd en wat de propaganda ons dagelijks wijs maakt.

Een prinsgemaal die voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog al brieven schreef om de macht over te nemen, zelfs in conclaaf ging met Leopold van België om de Lage Landen zonder strijd uit te leveren aan de Nazi’s. In de meidagen van 1940 gedeserteerd als hoogste officier, maar volgens het stuk na het afleveren van schoonmoeke en vrouw en kinderen, terug keerde naar het front. Wij wagen dit te betwijfelen, maar het (geheime) doel zou zijn geweest: overgave en Statthalter worden. Via Parijs is hij naar verluid teruggekeerd naar London en de vraag rijst: waarom is daar niets van bekend? In de officiële berichten destijds zou Wilhelmina vanuit Hoek van Holland koers hebben willen zetten naar Zeeland om de strijd voort te zetten, maar er is niemand die daar nog enige waarde aan hecht, behalve om ervoor te zorgen dat er een deal met de Duitsers zou worden gemaakt, met als bruidsschat het rijke Nederlands Indië. Twijfelachtig, zo niet volstrekt ongeloofwaardig.

Maar ook in 1942 hebben de “oranjes” wederom voorstellen gedaan om de functie van Statthalter te ritselen met Hitler Duitsland. Op het moment dat die door Juliana en Bernhard ondertekende originele brief boven water komt, barst de bom en valt de monarchie. Er is genoegzaam veel over deze Verzetsheld bekend tijdens de oorlog, die hij “tot in Argentinië uitvocht”. Het pad effenen voor de “oranjes” door het linkse verzet zo goed mogelijk uit te roeien kunnen we rechtstreeks op hun conto schrijven. Het verraad rond de slag om Arnhem en het Englandspiel zou zijn te wijten aan de “loslippigheid” van de prins, ’s mans weg naar de top is geplaveid met dodelijke slachtoffers.

De affaire Greet Hofmans was bedreigend voor deze illegale dynastie, maar de affaire Pieter Menten zo mogelijk dodelijk in potentie. Menten was een Shell-agent in Polen en Oekraïne en we weten allemaal wie bij Shell de dienst uitmaakt. Doordat Menten veel te veel heeft geweten van de obscure en subversieve daden van dit “koningshuis”, was het in potentie een dodelijk gevaar voor het voortbestaan. We zouden Dries van Agt, destijds Minister van Justitie, nog kunnen vragen wie hem zo zwaar onder druk heeft gezet, maar dit soort mannen praat niet, zelfs niet over hun graf heen. “Trouw tot in den doet” en vervolgens tot in eeuwigheid. Waarom? Angst en intimidatie door “boven ons gestelden”.

Hans Teengs Gerritsen was verzetsheld, maar boekjesschrijvers vergeten doorgaans te vermelden dat hij en Bernhard elkaar al van een gezamenlijke studie in Lausanne (1930) kennen. Tot aan zijn dood in 1990 heeft “Oom Hans” de smerigste klusjes laten opknappen door geheime acties, al of niet met behulp van criminelen. Verbindingen van deze man én Bernhard met Gladio zijn gemakkelijk te maken en waar we spreken over Gladio komen we de onderwereld tegen. De onderwereld van drugshandel, witwassen van drugsgeld, illegale wapenhandel en het schemerdonker van de “tussenwereld”, de vastgoedmaffia. Prinsgemaal die met regelmaat in “Barretje Hilton” in Amsterdam werd gesignaleerd, waar ook Klaas Bruinsma en zijn vrinden frequenteerden. Die belangen zijn zeer groot, groot genoeg om een compleet land met 17 miljoen inwoners uit te mergelen en te compromitteren. Om alles onder controle en in bedwang te houden moet er gecorrumpeerd, afgeperst en gechanteerd worden. Door de wetgevende en uitvoerende macht in een ijzeren greep te houden door chantage en omkoping, kan een relatief kleine groep het hele systeem in de tang houden. Alles en iedereen wordt er bijgesleept, waarvan u en ik denken, dat het ONMOGELIJK is. Maar het is wel degelijk mogelijk. De methoden en praktijken zullen we in een later artikel verder toelichten. Daarbij zullen we zien dat in ieder facet de “koninklijke” familie is betrokken.

Leest u het stuk in de pdf-bijlage en verbaas u over wat er al lang en breed bekend is omtrent de subversieve activiteiten van deze verzameling criminelen. Het wordt de hoogste tijd dat het immer voortwoekerende kankergezwel wordt weggesneden, definitief en desnoods met de botte bijl.

Wordt vervolgd.

Hier de PDF-File: HET SCHADUWCOMMANDO VAN PRINS BERNHARD

33 gedachtes over “HET GEHEIME TERREURCOMMANDO VAN “PRINS” BERNHARD

 1. Ik kan niet zeggen nadat ik deze site gelezen heb “s’jonge wat verbaast dit alles mij” nee helaas past het precies in het plaatje welke ik al had over (onze) leiders! Nu ging het over Suriname, maar het is een school voorbeeld van de coup in oecrainie, chili, etc. Ook hier in Nederland natuurlijk toen willemientje terug op de troon werd geplaatst. Wat kunnen we hieraan veranderen? Ben bang van NIETS! De val van de bastille? Och, ook lood om oud ijzer! Oké de eerste jaren wel, maar lang duurde het niet!
  Binnen een paar jaar zaten ook daar zakkenvullers welke voor de “gemene” man de dienst gingen uitmaken.Niets doen lijkt mij ook geen optie, maar wat dan wèl? we zien hetzelfde met Erdogan!
  Een wet verankert in de grondwet dat religie nooit of te nimmer de dienst mag overnemen! En wat zien we? Met een terloopse beweging word deze wet opzij geschoven oftewel volkomen genegeerd!
  Fidel castro, Generaal de choul van Frankrijk, ik weet dat de naam fout staat, maar tja ik weet niet te spellen naam.
  hetgeen ook geld voor de volgende naam, Premier elliande van chilli! Dat waren echte leiders en beslist géén zakken vullers! Maar probeer zulke leiders maar eens te vinden? En ook deze hebben niet het eeuwige leven!

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.