MARIANNE VAATSTRA – DE FEITEN

In de zaak-Vaatstra worden politieke motieven geprevaleerd boven waarheidsbevinding.

Hier enkele feiten:

1) De 16-jarige Marianne Vaatstra is in de nacht van 30 april 1999 op 1 mei 1999 nabij Veenklooster verkracht en vermoord door wurging en doorsnijden van de keel door een bewoner van het AZC-Kollum (de man had hier asiel gekregen ondanks dat hij in eigen land verschillende vrouwen had verkracht en de keel doorgesneden).

2) Op 3 mei 1999 is de moordenaar onder grote geheimhouding overgebracht naar het AMOG-Musselkanaal.

3) Daar werd hij opgehaald door de Vreemdelingendienst en de volgende dag onder zware begeleiding op een vliegtuig gezet.

Volgens een bron uit het AZC-Kollum heeft het OM en AZC bewust uiterst belangrijke gegevens achtergehouden omdat men bang was dat anders het draagvlak van de asielopvang zou worden aangetast.

Een vermoorde vrouw is blijkbaar van minder belang dan het draagvlak voor de asielopvang!!!

____________________________________________________________________________________________________________________________________

BRON: DEELRAPPORTAGE !UITKIJK

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Alle feiten inzake de moord op Marianne Vaatstra.

– Feik Mustafa en Ali Hussein Hassan, twee onafscheidelijke, gewelddadige, drugsgebruikende, getraumatiseerde asielzoekers waren al jaren gehuisvest op het AZC Kollum. Feik was zelfs bevriend met een 13 jarig meisje dat later door hem zou worden verkracht.

– Ali Hussein Hassan heeft een neef, genaamd Jano Hassan, die nu in Groningen woont en werkt.

– Feik en Ali bedreigden Marianne 2 weken voor de moord in de Ringo bar te Veenklooster.

– Feik maakte daarbij een keeldoorsnijdend gebaar, non verbaal voor : Ik snij je strot door!

– De dienstdoende portier (getuige) heeft de kemphanen toen gescheiden.

– Feik was samen met zijn vader, volgens bronnen van het AZC, gehuisvest in één caravan op het AZC Kollum. Normaal gesproken zaten er 7 tot 8 asielzoekers in zo’n caravan. Hier lijkt het erop dat beiden een speciale behandeling genoten.

– Marianne werd vermoord in de nacht van Koninginnedag, vrijdag 30 april 1999. Zij werd op 1 mei gevonden in een weiland op een aantal kilometers van het AZC. Ze was verkracht (vaginaal en anaal) gewurgd en haar keel was doorgesneden. Op haar polsen zaten sporen van handboeien.

– Justitie beweerde van het begin af aan, in tegenstelling tot de verontwaardigde burgerij uit de omliggende dorpen, dat de daders niet in het AZC Kollum gezocht moesten worden.

– Feik verkrachtte eerder op die Koninginnedag in 1999 zijn 13 jarige vriendin. Helaas deed zij pas enkele dagen later aangifte, uit angst voor Feik.

– Deze aangifte van verkrachting werd op 15 juli 1999 geseponeerd door Onderofficier van Justitie mr. J. Stoffel. Op zijn minst een zeer snelle conclusie, gezien het feit dat men toen nog niet “wist” dat Feik überhaupt verdwenen was!

– Gebruikte argumenten in het sepot: “Het 13 jarige meisje had mede haar eigen verkrachting uitgelokt”, en “zij had rekening moeten houden met “de culturele achtergrond” van de dader”.

– Spencer, de vriend van Marianne, heeft tegenover een getuige verklaard dat “zij” (Feik en Ali) zijn vriendin die avond “zouden pakken”.

– Feik Mustafa en Ali Hussein Hassan, die al jaren op het AZC in Kollum zaten, verdwenen uit het AZC, de DAG na de moord op Marianne. Het bebloede jack van Ali werd buiten het AZC aangetroffen. Het verdwijnt vervolgens uit de bewijsstukken van het rechercheteam!! Op het jack had ongetwijfeld DNA van slachtoffer en dader gezeten.

– Ali Hussein Hassan keerde niet meer terug, en Feik Mustafa werd op de eerste werkdag daarna (op maandag 3 mei 1999), in het diepste geheim weggevoerd naar AZC Musselkanaal, waarna hij via Schiphol onder strenge bewaking het land werd uitgezet.

– Ali blijkt op 5 mei in Noorwegen te zijn aangekomen als asielzoeker, nadat hij in Nederland geweigerd zegt te zijn.

– Aangezien een asielzoeker niet vrij kan reizen moet ook Ali door justitie begeleid zijn om uit Nederland weg te komen. Ali werd in Noorwegen al na enkele weken opgepakt wegens bedreiging van een vrouw omdat hij een “keeldoorsnijdend” gebaar naar haar zou hebben gemaakt.

– In 2006 kregen de ouders van Marianne een anonieme brief die gedetailleerd de geheime uitzetting van een AMOG asielzoeker (Met Onaangepast Gedrag) beschrijft.

– De AMOG asielzoeker zou volgens de brief in het land van herkomst gezocht worden voor meervoudige moord en verkrachting van vrouwen, waarbij hun keel was doorgesneden, evenals bij Marianne Vaatstra.

– De Tweede Kamer was destijds geschokt door de openbaarmaking van de brief en stelde vragen aan de Minister.

– Justitie, tot en met de Minister, ontkende de geheime uitzetting van een asielzoeker op 3 mei 1999. De brief werd zelfs “onzin” genoemd!
`
– Justitie misleidde het publiek door de mededeling dat het om de verwijdering van een asielzoeker op 18 mei 1999 zou gaan, ene Akbari, die niet is uitgezet maar enige tijd later weer is overgeplaatst naar een ander AZC.

– Justitie verzweeg en ontkende de geheime uitzetting, op 3 mei 1999, van Feik Mustafa via Schiphol.

– Justitie LOOG willens en wetens tegen de volksvertegenwoordiging.

– De uitzetting van 3 mei 1999 is nu ook bevestigd door oud-medewerkers van het AZC Kollum, die erbij waren toen de asielzoeker op de taxi werd gezet naar AZC Musselkanaal.

– De AMOG asielzoeker was niemand minder dan de bij hen en in het dorp Kollum bekende Feik Mustafa!!

– De bewakers vroegen aan de plaatsvervangend directeur ….: “Waarom moet Feik weg?” Het antwoord luidde : “Omdat hij zijn leven hier niet meer zeker is” !!!

– Deze plaatsvervangende directeur heeft telefonisch op 19 april 2010 de verwijdering van Feik uit het AZC Kollum op 3 mei 1999 bevestigd.

– Een getuige heeft in het weekeinde na de moord een groepje asielzoekers horen zeggen dat Feik en Ali betrokken waren bij de moord op Marianne. Zij heeft deze informatie aan de politie doorgegeven. Op 3 mei 1999 werd zij gebeld door Feik met de mededeling dat als ze niet ophield met praten, ze ook zou worden vermoord.

– Feik Mustafa en Ali Hussein Hassan zijn nooit als verdachten aangemerkt.

– Van Feik en Ali is nooit DNA afgenomen. Dat kon ook niet, want zij waren direct na de moord verdwenen.

– Justitie beweert tot op de dag van vandaag dat Feik en Ali “niet interessant” zijn..

– Justitie stelt zelfs dat zij uitgesloten zijn op basis van DNA, wat helemaal niet waar kan zijn.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Bron: !Uitkijk

____________________________________________________________________________________________________________________________________

DOSSIER MARIANNE VAATSTRA

MARIANNE VAATSTRA EN JUSTITIE [0]

31 gedachtes over “MARIANNE VAATSTRA – DE FEITEN

 1. Dank voor dit artikel, Administrator. De feiten op een rij en een eerste-jaars rechtenstudent kan bij wijze van spreken aan de gang.
  En de enige reden voor deze leugenachtige, schandalige gang van zaken zou zijn, dat het “draagvlak voor asielopvang” zou worden aangetast??? Dat zou de reden zijn waarom een moord op een jonge vrouw in de doofpot wordt gestopt en de daders worden weggemoffeld??? Crimineler gedrag van overheidsfunctionarissen bestaat eigenlijk niet.

  • Ik geloof niet dat dit de reden is van de doofpot. Er moet een groter belang zijn.
   De imago schade die het asielzoekerscentrum oploopt is nu vele maken groter.
   Die twee jongens zullen betrokken zijn, maar het zijn te kleine gasten om een doofpot te verantwoorden.

 2. De Walpurgisnacht waarvan Mischa Kat ook over de verdwijning van Marianne Vaatstra berichtte en hij de overtuiging heeft dat de verdachte van de moord op haar met twee busjes over de grens zijn gebracht.De walpurgisnacht is een vruchtbaarheids mythe vol magie en wordt geassocieerd met het satanisme die o.a plaats vind in de Veluwse bossen bij Putten.
  Zie de file van Micha Kat: http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/6207/bewijslast-tot-nu-toe-in-de-zaak-vaatstra-2.html#more-6207

 3. Volgens justitie blijkt uit het, op de plaats delict, in beslag genomen DNA materiaal dat het om een West-Europese dader zou gaan.
  Nu heb ik weinig vertrouwen in Justitie, maar zouden ze het risico nemen om zo’n grove leugen naar buiten te brengen?.
  Als blijkt dat er keihard gelogen is, dan zijn de betrokken justitieambtenaren, die dit op gezet hebben, hun leven toch ook niet meer zeker?.

  • Van welke kant zou dan de bedreiging komen voor die ambtenaren, denkt u?
   DNA materiaal van de plaats delict is een bijzonder rekbaar begrip.
   Waar precies? Is de plaats delict dezelfde plaats als waar de moord gepleegd is? Is de plaats delict de plaats waar het stoffelijk overschot gevonden is? Is het DNA materiaal op het lichaam gevonden? Of in het lichaam?
   Het is in dit soort gevallen van het allergrootste belang bijzonder zorgvuldig te redeneren. Het is hetzelfde als de uitslag van enquetes: het antwoord is eenvoudig te manipuleren door de vraagstelling in een bepaalde richting te sturen.

  • @Bennie. Hitler zei al Hoe groter de leugen, hoe meer/eerder de mensen het gaan geloven.
   Nadenken kost toch moeite en inspanning. Niet nadenken is het makkelijkste.

   En als je 1 leugen (moet) doe(t)(n) dan ook een 2e en een 3e en enz.
   Leugen = Leugen
   Zo simpel is het.
   En simpele mensen (sorry met alle respect) ik bedoel mensen die niet op de hoogte zijn en scherp na kunnen
   denken denken dat als iemand een stropdas, een mantelpakje of een pet op heeft, zo iemand wel de
   waarheid spreekt!

   Hoe ziet een moordenaar, kinderverkrachter er dan uit? allemaal als jimmy Savalas? of lopen ze soms in een doodskop karnavals pak? of zien ze soms eruit als een verlopen zwerver of junk?
   Nee hoor, ze zien er heel normaal uit.
   Bijna als minister op stelten.

   • Oh DNA is de nieuwste techniek op het gebied van opsporing 100 % match = 100 % dader.

    WAT 1 ONZIN!
    100% match zegt geen moer, als je fraude pleegt of liegt zie mn vorige opmerking.

    p.s. Maar de gewone man in the street snapt dat allemaal toch niet.

 4. Toch wordt het op Klokkenluidersonline heel helder uit de doeken gedaan, zelfs met video van het interview met Geke ,die heeft gezien dat Marianne in een auto werd gesleept.Maar naar haar getuigenis wilde de politie niet luisteren.
  Er zijn daar in de caravan die nacht ook films gemaakt, men heeft veel licht gezien daar.
  met snuff movies schijn je heel veel geld te kunnen verdienen. En vergeet niet dat het kerkje in Lichtaard (ik geloof dat het gehuchtje daar zo heette) gesloten moest worden omdat daar satansmissen werden opgedragen (die vergen ook een offer) en dat er altijd geblin deerde limousines aanwezig waren!
  Een piepklein berichtje in de Leeuwarder, dat het kerkje vanwege de zwarte rituelen dicht moest.
  ps geblindeerde limousines duidt op “hooggeplaatsten”, griezels dus.Zoals ook in Belgie gebeurde voor en na Dutroux. Zelfs kardinaal Danneels is nog een hele dag ondervraagd!!!!!!!!!!

 5. Deze moord als die ontrafelt zou worden zal geen reclame zijn voor de economische asielzoekers waar zij Nederland mee willen opzadelen verdeel en heers is het spreekwoord en de pedofielen aan de macht met hun paladijnen, die tevens ook nog grote salarissen opstrijken! Wat een gore bende is het hier in deze bananen staat als je de handel en wandel begint te doorgronden van deze lieden.

 6. Pingback: LIEVE MARIANNE…. « HERSTEL DE REPUBLIEK

 7. Gister bij PRdV werd gezegd dat Feik Mustafa en Ali Hussein Hassan zijn uitgesloten basis van
  DNA vergelijking.

  • DNA kan zo bij het NFI Ned.Forensisch Instituut verwisseld worden.
   Je hoeft bijvoorbeeld slechts de baas of onder baas van het NFI te corrumperen.
   Kijk maar het het OM heeft gedaan.
   Opeens moest er een massa DNA onderzoek plaatsvinden.
   Het huidige OM gaat alleen maar enthousiast aan de bak als de criminelen de zaak geregeld hebben en de centjes van corruptie op de bankrekening staan.
   Ned. Grootste crimineel had en heeft al jarenlang een eigen pasje voor betreding gebouw landelijk OM
   Zodat die crimineel daar in alle rust zelf kon overleggen met de “eigen en corrupte” OMers.
   Nederland wordt geregeerd door criminelen.
   Opstelten, Teeven,Demmink, het OM en de politie hebben slechts tot taak de criminelen te beschermen.
   En niet de gewone burgers, waarvoor zij worden betaald en wat zij geacht worden te doen.
   Wordt wakker Nederland.

 8. Pingback: MARIANNE VAATSTRA EN JUSTITIE (II) « HERSTEL DE REPUBLIEK

 9. Mijn reactie op de reportage van Peter de Vries over de moord op Marianne Vaatsra is te zien op het Binnenlands Forum van Pim-Fortuyn.nl. In eerste instantie werd mijn verhaal direct van het scherm gehaald. De titel was “Het OM lijdt aan tunnelvisie”. Als moonwatcher heb ik sinds 1975 alle activiteiten van de moonsekte gevolgd en onder de titel van “Jeugdsekten in Nederland” werd mijn archief bewerkt en op schrift gesteld door een student politicologie genaamd Kai Kollen in 1980. Het kan nog steeds besteld worden bij een antiquariaat via info@utz.nl.
  Op de site van Rick Ross uit New Jersey kan je het laatste nieuws lezen over deze sekte.
  Ik zou ook een ieder willen adviseren om de reacties te volgen, die Wim Dankbaar heeft gepost over de moordzaak in Kollum. Wim is beslist geen maffiamaatje kan ik je verzekeren !

 10. Pingback: MARIANNE VAATSTRA EN JUSTITIE (III) « HERSTEL DE REPUBLIEK

 11. 19-11-2012 UDWOUDE (ANP) – Bewoners van het Noord-Friese dorpje Oudwoude (nog geen 900 inwoners) reageren maandag met ongeloof en verbijstering na de aanhouding van een 44-jarige dorpsgenoot in de zaak-Vaatstra.

  ,,Toen ik het vanochtend hoorde, kon ik het niet geloven. Toen het tot me doordrong, heb ik een paar keer enorm gevloekt”, zegt veehouder Tjalling Schotanus uit Oudwoude.

  Schotanus heeft evenals de verdachte een melkveehouderij. Ze spraken elkaar regelmatig op vergaderingen, zegt hij. ,,Heel Nederland weet nu waar Oudwoude ligt, maar helaas op een negatieve manier.”

  Buurman
  Buurman Gerrit Dijkstra van de verdachte is ,,in shock”. Hij kan niet begrijpen wat zijn buur al die jaren heeft bezield. ,,Dat wil ik heel graag van hem horen.” Dijkstra omschrijft de verdachte als ,,een hardwerkende boer, een echt dorpsmens die op zijn verjaardag het halve dorp over de vloer kreeg”.

 12. Wat een geweldige onderzoek beste administrator. Ik ben ontzettend blij dat zij eindelijk die twee moordzuchtige asielzoekers eindelijk gepakt hebben en dat de corrupte overheid eindelijk een keer overhoop is gegooid. Bedankt, de wereld draait tenslotte dankzij helden die van haat en leugen leven en aan paranoia lijden. Geweldig recherchewerk, ga vooral zo door. Deed iedereen het maar, zou er binnen no-time geen een onschuldige over zijn.

  • Spijker om te beginnen je taalkundige kwaliteiten eens bij, voordat je hier een grote mond opzet met belerend vingertje erbij.

   Ik heb de bron vermeld, kun je dat zien, lezen, begrijpen?

   Wat heb je zelf gepresteerd wat heeft bijgedragen aan de ontmaskering van het tuig wat die moord op zijn/haar/hun geweten heeft? Nou dan!
   Heb je ook wel eens gehoord dat zaken zich ontwikkelen en aan evolutie onderhevig zijn? Je schoolmeester heeft vast wel eens uitgelegd hoe dat zit, mits je niet hebt opgelet uiteraard. Bij de taalmeester heb je dat in ieder geval NIET gedaan en dat is je hoogst kwalijk te nemen, tenminste…. als je zo nodig iets op wilt kladderen.

   Jouw geweldige betoog geeft echter helaas niet aan, of de werkelijke dader nu dan WEL is gepakt, of geloof jij zomaar iedereen in een uniform….

   Ik zou mijn huiswerk nog maar eens overdoen, als ik jou was, sterkte ermee.

   • “Wat heb je zelf gepresteerd wat heeft bijgedragen aan de ontmaskering van het tuig wat die moord op zijn/haar/hun geweten heeft?” Waarschijnlijk braaf, slaafs zijn dna profieltje ingeleverd en z’n pilletjes om de werkelijkheid te onderdrukken ingenomen. Aan z’n warrige betoog te lezen hebben die pilletjes hun uitwerking niet gemist en ook nog een zekere vorm van schizofrenie opgeleverd. En dat komt dan even de les lezen, hou je in ( zegt hij..).

 13. G’de dag;
  Wat ik hier mis, is een totaal uitgebrande caravan. En wel een grote stacaravan. Deze is een dag later in brand gestoken.

 14. G’de dag;
  Naar verluidt, waren in die caravan hoog geplaatsten toeschouwer van een brute mishandeling en verkrachting.
  Het hele gebeuren is bekostigd met meer dan 250.000 €.

 15. Pieter À. Meijer – de leden van het OM (Harm Brouwer) en politie die de moord Marianne Vaatstra behandelden
  Dienen – nadat de zaak werkelijk is opgelost – voor een volkstribunaal te verschijnen.
  De gigantische corruptie die uit dit onderzoek blijkt, is stuitend.
  Van mij mag de guillotine uit het vet worden gehaald en opgepoetst worden.
  De doodstraf dient heringevoerd te worden voor dergelijke malfunctionerende overheids dienaren.

  • Tja, toch ga ik maar voor de door admin voorgestelde tredmolen om voor de rest van hun leven energie op te wekken, zo levert dat spul nog op.
   De tredmolencentrale, of de corrupte kern – centrale.

 16. Als ik dit zo lees, lijkt het net of het merendeel hier schizofreen is en last heeft van betrekkingswanen.

  Echt jammer dat mensen hier massaal de asielzoekers de schuld willen geven terwijl het gewoon een blanke domme lompe boer was die de moord begaan heeft.

  De mensen die dit artikel ondersteunen, houden daarmee rassenhaat en racisme in stand.

  • Lees het hele dossier hier eerst even.
   Aan alles is twijfel, ook aan die “blanke domme lompe boer” van jou. Je kent hem?

Reacties zijn gesloten.