LEZEN
Uncategorized

“ORANJES” EN DRUGS – LOGISCH

Wat we eigenlijk allemaal al weten, het Huis van Oranje B.V. heeft een goed georganiseerde opium-divisie. Het allerslechtste denken over de familie-kliek van en rond van amsberg geeft iedere keer weer de beste garantie voor de werkelijkheid. Uw staatshoofd en entourage, om u te dienen……

Met connecties over de gehele wereld, met name de oude koloniën, zoals bijvoorbeeld Suriname.

Bijgaand plaatje hebben we al eens gepresenteerd, (WILLEM ALEXANDER VERSPREEKT ZICH WEER EENS van 17 juli 2011) met de betiteling “Beetje Dom”, maar was het wel zo stom, vraag je je af. Waarom poseren de kreunprinz en zijn junta-meisje met Surinaamse criminelen tijdens het Wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika?

Ach, ach – guttegut, het is weer zover: “drong zich op aan de nietsvermoedende…” Worden die lui niet beveiligd op onze kosten dan? Als dat op deze manier gaat, is het wel zuur verdiend, afgeperst en  vervolgens weggesmeten belastinggeld. Direct, als bij decreet worden de twee onnzozelen door gecontroleerd schrijvende misdaadreporter(s) in bescherming genomen en voor “nietsvermoedend” versleten.

De briljante gaven op water- en sport gebied, op internationaal financiële wonderkredietjes en moederlijke talenten laten deze twee nietsnutten in de steek, ALS HET EFFE ZO UITKOMT??

Het was dus niet een beetje dom, het was zelfs niet oerstom, ze hadden het eenvoudig niet door, deze hoogst intelligente vertegenwoordigers van de Nederlanders. Zelden kwamen de grappen beter voorbij.

Wij zijn gewend geraakt aan het interpreteren van nieuws rond deze sukkels en dus:

Gaan wij meteen uit van het allerslechtste scenario, met als conclusie, dat het knusse gezelschapje op die foto goede bekenden van elkaar waren. Je zult nog beleven, dat die Surinamers voor het “koninklijk huis” WERKTEN!!  Je moet nog slechter dan slecht denken en de waarheid sluit aan bij de werkelijkheid.

De Surinamer Piet W. is opgepakt en dus VERLINKT. Waarom laat die man zich kieken met de “oranjes”, als een paar maanden daarvoor zijn lading cocaïne is ontdekt? Het kan niet anders dan de bedoeling zijn, dat deze move nodig was om iets duidelijk te maken. Piet W. doet dat niet voor de publiciteit, dat snapt u toch ook wel. Het kreunprinzlijk paar blijkbaar wel, ze weten van toeten noch blazen en bovendien zijn ze onschendbaar – wat kan hen gebeuren?

Nederland Maffiastaat wordt gedicteerd door een Groot-Criminele Orde, afgekort GCO. De vertakkingen zitten in de gehele maatschappij, inclusief het Huis van Oranje B.V., de politiek, de hoge en de lage ambtenarij, de vastgoedwereld, de bankwereld, energie- en grondstoffen, recreatie, hotelwezen, er komt geen eind aan. Waar zit geen witgewassen drugsgeld? De connectie koningshuis-drugs is niet verwonderlijk, want er liggen eeuwenoude verbanden tussen de “oranjes” en DRUGS (Opium in Nederlandsch-Indië en Cocaïne via de Nederlandsche Cocaine Fabriek). Bovendien zijn zij ingezetenen van ons land, die nooit door de “Koninklijke Marechaussee” zullen worden gefouilleerd bij binnenkomst en vertrek, dus wij weten niet wat er aan boord van het regeringsvliegtuig zit. Leest u er het volgende berichtje van het Openbaar Ministerie even op na en het is duidelijk dat er een lijn Suriname-Mozambique-Nederland ligt en waarom wij van die rare conclusies moeten trekken, bij gebrek aan betere en vooral adequate berichtgeving. WEBSITE Openbaar Ministerie

Het scenario zou als volgt kunnen zijn.

De GCO heeft bijna volledige controle over de drugslijnen in onze bananen-monarchie. Iedereen weet dat, ook justitie en “veiligheid, haha!” Ook banken zijn daarvan op de hoogte, want de handel in drugs is alleen maar succesvol door het 1) illegaal te houden en 2) via  “legale” banken in het legale circuit te pompen. Het één staat niet los van het ander. Daarom pleiten wij voor volledige de-criminalisering van de handel in drugs, dat scheelt de schatkist zoveel miljarden, dat er over bezuinigingen in Den Haag niet eens meer hoeft te worden gedebatteerd. Dit terzijde.

De GCO moet toch zo nu en dan een aantal nieuw aangetreden dienders omkopen, maar daar spenderen ze geen cent aan. Er wordt voor de gelegenheid een nieuw lijntje opgetuigd, in dit geval met de Surinaamse vrinden van het aanstormend staatshoofd en zijn huppeltje, welke vervolgens wordt verlinkt. Een ton cocaïne is onderschept, wát een SUCCES!! Neemt niet weg, dat er nog wel eens een ton van die troep zou kunnen weggesluisd naar de GCO, die met de “wegsluizers” de winst delen. Bovendien wordt op deze manier een concurrent weggewerkt, een paar ambtenaren van omgekocht en daar worden onze belastingcenten dan voor MISBRUIKT! Ja, het wordt verkocht als een succesvolle actie tegen de criminaliteit, maar inmiddels vermoeden wij een iets andere agenda. Deze Piet W. liet zich op de foto kieken in juli 2010 met die voorname lieden. De onderschepping van die ton cocaïne was begin 2010 en je vraagt je af, wat die Piet bezielde, terwijl zijn handel al achterover was gedrukt. Bovenstaande hóeft uiteraard niet zo te zijn, maar omdat wij nooit de ware toedracht krijgen te horen, vullen we die zelf in.

En de “oranjes”, zouden we die niet eens even aan de gouden tand moeten voelen? Het belachelijke commentaar van een misdaadjournalist, als dat ze totaal overrompeld waren door de fotograaf is je reinste kolder. Moet er een lintje worden uitgedeeld? De Oranje Bode heeft de identiteit van de criminelen weggepoetst, dus dan moet de “overrompelingskaart” wel worden getrokken. Media-code, weet u wel? Waarom vragen wij het die overbetaalde uitkeringstrekkers niet zelf? Waar blijft trouwens Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje – Nassau  met zijn persconferenties? Over zijn comateuze broertje, zijn ondergrondse schoonzus van de AIVD, over zijn prinzheerlijke villa in een kapotgesaneerd land, over zijn villa in Mozambique die dus nooit verkocht wordt, over zijn woninkje in Den Haag dat hij peperduur en boven de marktwaarde heeft verkocht aan de Rijks Gebouwen Dienst (u en ik dus) en over al zijn andere onroerend goed geklungel, het mannetje heeft nogal wat uit te leggen.

Over staatsaangelegenheden hoeven we hem niets te vragen, dat schijnt hem volledig te ontgaan. Te druk…..

Onschendbaar zegt u? Tja, maar dat wil toch niet zeggen, dat je niks hoeft uit te leggen? Maar  “onschendbaar” zal wel een synoniem zijn voor een dikke vinger in de lucht, denkt u ook niet?

NOG EVEN IETS ANDERS…..

In een stadje in Nederland staan sinds kort “openbare vlaggemasten” op gemeentelijke perkjes en in plantsoenen, zo laat iemand ons weten. Vandaag is de Overbodige jarig en de gemeentelijke vlaggen mét oranje wimpel wapperen fier in top. Je zult tegen die oplichters zijn en zo’n  paal met een vod voor je deur hebben staan. En dat niet alleen, je betaalt er via de gemeentelijke belastingen ook nog ongevraagd aan mee. Het moet toch niet nóg idioter worden in deze godvergeten bananenmonarchie! Maar ne, wij leven hier in een “democratie”,  blijkbaar moet je dan alles maar over je heen laten komen: “Doen wat de baas zegt!”

Die “oranjes” loopt het dun door de pantalon als ze moeten “optreden in het openbaar”.

Helden op sokken zijn het – volstrekt NUTTELOOS.

Reacties

53 gedachtes over ““ORANJES” EN DRUGS – LOGISCH

 1. Frits Barend zet je kralen niet op marktplaats

  http://nos.nl/koningshuis/artikel/367137-britten-verkopen-koninklijk-lintje.html

  Geplaatst door verwarde man | 27 april 2012, 13:10
  • Frits Barend, wie is dat ook al weer?
   O, ja!!
   Hij staat als overtuigd republikein op de ledenlijst van het Republikeins Genootschap.
   Ik neem aan, dat hij het lintje weigert.
   Hij vreet nog liever gras, toch?

   Geplaatst door ADMINISTRATOR | 27 april 2012, 21:31
   • om gezichtsverlies voor het syndicaat te voorkomen worden potentiële kandidaten vooraf gesondeerd. Onze Frits staat op de lijst en heeft dus ingestemd. Wil de laatste republikein het licht uit doen? Mensen hebben een onweerstaanbare hang gestreeld te worden en zijn daarvoor zelfs bereid hun moeder te prostitueren en zijn daarmee makkelijk te kopen. Dit decoratiestelsel is daarom de smeerolie voor ons feodale systeem van cliëntelisme en patronage. Als er ooit nog democratie komt en een republiek dan als eerste adel en decoratiestelsel afschaffen.

    Geplaatst door verwarde man | 27 april 2012, 22:58
  • Ik meen dat je zo’n voddige lintje hier niet mag verkopen en dat het zelfs na je dood terug gegeven moet worden. De foto is fantastisch want hieruit blijkt des te meer dat soort soort zoekt. Je kunt wel een sjaal omdoen met die vervloekte oranje-kleur maar je blijft toch gajes.

   Geplaatst door wim3 | 28 april 2012, 14:04
 2. Zoals op de foto is te zien:
  Piet W. is in feite Siegfried Wortel en zijn compagnon Frank Uden.
  Is deze bende die al jaren aan de gang is in Nederland en daarbuiten nu naar voren geschoven om de echte grootcriminelen in de luwte te houden.
  De bende die toevallig ook o.a. Rotterdam als hun afzetgebied heeft voor hun cocaïne en geen concurrentie dulden.
  Van de Nederlandse Maffia weten we volgens http://www.capoditutticapi007.blogspot.com wat hun betrekkingen zijn met het zogenaamde koningshuis. Is het toeval deze afleiding naar andere namen?
  Misschien moet men ook een inval doen op paleis Soestdijk, en alle fotomateriaal in beslag nemen
  waar de zogenaamde “prins” en zijn pampa paard te zien zijn met deze twee grote boys. Ook moet hun gevraagd worden of deze twee grote boys niet hun zakenpartners waren of zijn. Lijkt me nog een leuk werkje voor de minister van Justitie, hoewel die zat op dezelfde school als Beatrix en is lid van haar clubje L.S.V. Minerva.
  Is dit allemaal toeval net nu Micha Kat ook opgepakt is en weggestopt achter de tralies?

  Nee toeval bestaat niet !!!

  Geplaatst door Tom Couzy | 27 april 2012, 13:14
 3. Een van de Willems heeft toch ook de Cocaine Fabriek in Amsterdam opgericht om de coke die op Java werd verbouwd te verwerken. In WO1 werd de cocaine zowel als aan de Engelse en Franse soldaten als aan de Duitsters verkocht als ‘hulp’ voor de ellendige omstandigheden in de loopgraven. In Londern braken rellen uit omdat de uit de oorlog terugkerende geen cocaine meer kregen en dus cold turkey moesten gaan. Na WO1 werd er geen cocaine meer gebrouwen maar amphatamine ook weer ter ondersteuning van soldaten aan beide zijden.
  Hoe slecht kan je zijn.

  Geplaatst door Everdine | 27 april 2012, 13:25
 4. Micha Kat wordt vandaag voorgeleid.

  http://www.klokkenluideronline.nl/

  Nu is het voor mij een feit, we leven in een zelfde dictatuur als destijds in de Soviet Unie.

  Geplaatst door Everdine | 27 april 2012, 13:28
 5. John van den Heuvel als oud politieman moet het belang van deze foto goed hebben ingeschat.
  John van den Heuvel als werknemer Telegrof kon die foto slechts met suikerzoet commentaar presenteren.
  Politie en justitie zullen toch echt het belang van deze foto kennen.
  Grote drugshandelaren met Nederlandse nationaliteit die door de bewaking komen en,
  Die door Willem Alexander en Maxima zo vriendelijk worden behandeld en met hen op de foto mogen.
  Dus WA en Maximus kenden die mensen.
  Dus WA en Maximus hebben kennis en belang bij grote drugshandel.
  Waarom gaat politie en justitie niet even invallen in de huizen van dat stel in Den Haag, Argentinie, Mozambique en Griekenland om te kijken met wat daar niet allemaal aanwezig is m.b.t. drugshandel?

  Geplaatst door Jack. | 27 april 2012, 13:47
 6. Administrator, van twee personen op de foto is mij de identiteit bekend en weet ik van hun misdadige praktijken.

  Geplaatst door verwarde man | 27 april 2012, 16:03
  • De witwassers van Oranje vindt je niet in de media hoek.
   De witwassers van Oranje vind je op deze sites

   http://www.capoditutticapi007.blogspot.com/

   Geplaatst door Jack. | 27 april 2012, 17:22
  • Het bedrijf van John de mol is gered met crimineel geld. John de Mol is geen witwasser, maar wordt gebruikt om de “oranjes”in de publiciteit te houden, precies zoals Joop van de Ende.
   Bij iedere uitzending van Linda de Mol wordt minstens 3 x het “belang”van de familie genoemd.

   Geplaatst door Tom Couzy | 27 april 2012, 17:39
   • Bij de Telegraaf worden Beatrix en troep ELKE dag genoemd
    Bij het NOS journaal worden Beatrix en troep ELKE dag genoemd.
    Bij RTLboulevard worden Beatrix en troep ELKE dag genoemd.
    Je denkt toch niet dat ze dAt allemaal zomaar doen.
    Overdaad schaadt in dit geval.

    Geplaatst door Jack. | 27 april 2012, 17:54
   • @TOM COUZY: de rotte heer, pardon de heer Rotte is toch vriendje van John de Mol (toepasselijke naam!?!)?

    Geplaatst door Willie | 27 april 2012, 18:10
   • John de Mol is zijn bedrijf gestart met crimineel geld ( samen met Willem Ruis ), het hele bedrijf is een criminele onderneming. Dus hoezo geen witwasser…

    Geplaatst door Duur | 27 april 2012, 18:16
    • Daar is sprake van een criminele belegging.
     Alle bedrijven van John de Mol, waar de Telegraaf onder valt, van de NOS en Albert Verlinde enzovoorts, doen precies wat de mafia zegt.
     Namelijk overdadige aandacht aan Beatrix en troep, want de mafia worden door die neppers beschermd tegen OM.
     En geen enkele aandacht voor de werkelijke Nederlandse mafis.
     Geen enkele aandacht voor de hooggeplaatste pedofielen.
     Geen enkele aandacht voor de SSkant Bernhard en Claus.
     Geen enkele aandacht voor de pedokant Claus.
     En ze brengen voor de mafia nog geld op ook.

     Geplaatst door Jack. | 27 april 2012, 18:31
     • Dat is Juist Jack, John de Mol had al 20% en vermoedelijk nu meer, maar wat belangrijker is, is dat Paarlberg ook 10% heeft en dat betekent dus dat de grootcriminelen dus ook invloed hebben op de Telegraaf.

      Geplaatst door Tom Couzy | 27 april 2012, 18:56
      • @jack @ Tom
       De gemiddelde nederlander, zou zich eens GOED moeten buigen over het gezegde: Wie betaalt, bepaalt!!!!
       Hier weet men dàt allang, nu de rest van het volk nog.

       Geplaatst door Ytske | 27 april 2012, 23:12
     • @Jack, het is toch onbegrijpelijk, althans voor mij geldt dat, dat mensen zo schaapachtig geloven in het sprookje kreuningshuis en de politici? Hoe onvolwassen, hoe infantiel, neem me niet kwalijk. Als ze het al in het snotje hebben is men meestal te laf en liever zullen zij zich laten meedeinen op de golven van plat, goedkoop, inhoudsloze TV-entertainment, wakkerder worden en blijven betekent de consequenties hiervan aanvaarden en handelen naar je bewustzijn. Het hele misdaadimperium is zum kotchen.

      Geplaatst door Willie | 27 april 2012, 22:43
 7. Het ziet er naar uit dat de bevolking genoeg heeft van wat men noemt een oranje feestdag (koninginnedag)
  De middenstand vreest te blijven zitten met hun op deze dag gebaseerde produkten.
  Grijpt men normaal elke gelegenheid aan om de prijzen van voedsel en dergelijke te verhogen, dan heeft men nu uit voorzorg de prijzen verlaagd om niet met de oranje rotzooi te blijven zitten.

  zie: http://www.telegraaf.nl/overgeld/12015765/_Oranje_lekkernijen_veel_goedkoper_.html

  De internationale voedselprijzen zijn sinds 2001 gemiddeld met ongeveer 190% gestegen.
  Dit steekt schril af tegen de leugens die ons worden voorgeschoteld door media en politiek. Dit zijn de gegevens van 12 september 2011, wat men noemt de berekening van de specialisten die ons de volgende leugens voorkouwen:

  De Nederlandse economie groeit volgend jaar slechts met één procent, terwijl de koopkracht gemiddeld met één procent daalt.

  Hierop gebaseerd zou in 11 jaar tijd de koopkracht ca 11% zijn gedaald. Niks is minder waar als we de echte cijfers onder de loep nemen en dus zien dat onze koopkracht met bijna 50% is gedaald !

  We blijven bezuinigen, maar niet in den Haag en al helemaal niet het onrechtmatige koninghuis
  De btw gaat van 19 % gaat naar 21 procent .
  De in het Catshuis geplande bezuiniging op Ontwikkelingssamenwerking (750 miljoen euro) is van tafel
  De nieuwe aflossingsvrije hypotheken (dus ook spaarhypotheken) komen niet meer in aanmerking voor hypotheekrenteaftrek
  Accijns op alcohol, tabak en frisdrank gaat omhoog. Dat lever 625 miljoen op
  De onbelaste reiskostenvergoeding wordt afgeschaft.

  Naai de domme burger weer een oor aan!!!

  Hoe kan het dat in een land als Duitsland de zorg beter is, de ziekenfondsen ruime winsten behalen en de zorgkosten circa 30% lager zijn dan in Nederland ?

  Geplaatst door Tom Couzy | 28 april 2012, 09:29
  • Zouden de voedselbanken nu vol liggen met oranje trash? De roversfamilie was van oudsher succesvol het volk aan zich te binden door gratis drank te verstrekken en hiermee de Kaat Mossels aan te zetten om Republikeinen te molesteren en te plunderen. Omdat tijdens k-dag het gevaar groter is dat de meute onder invloed van drank haar agressie tegen de roversbende gaat richten is de algehele drooglegging opgelegd. Dit vraagt natuurlijk wel enige compensatie. Is het toeval dat juist de oranjespullen in prijs zijn gedaald?

   Geplaatst door verwarde man | 28 april 2012, 11:26
 8. Maar eerst krijgen we nog K-dag.Mijn advies op 30 april voor de mensen uit rhenen luidt;”,DOE DE GORDIJNEN DICHT-HANG DE VLAG OP ZN KOP(halfstok dus)en zie wat voor een reactie je krijgt.De winkeliers en horeca moeten toch ook de deuren gesloten houden!!!!!!Hier kan je toch niet voor opgepakt worden???????Je gaat toch niet zwaaien naar de clan en aanhang,die ons allen naar de afgrond stort.
  MOGE HET OP 30 APRIL STORTREGENEN !!!!!!!!!!!!!

  Geplaatst door cancer55a | 28 april 2012, 12:30
  • Wel…nu je toch bezig bent met de beste wensen mag het van mij nog hevig gaan bliksemen ook en wel het liefste op de best mogelijke koninklijke plekjes. Weer eens wat anders dan eeuwige suffe geflits der camera’s van het landsverraderlijke journaille…. Tom Couzy zou op dat moment wellicht gelijk in het bestaan GOD gaan geloven….and if not…op zijn minst dan toch in het bestaan van republiekijns gezinde aliens….

   Geplaatst door forfun@freedom | 29 april 2012, 02:53
 9. Reblogged this on newnederland.

  Geplaatst door newnederland | 3 mei 2012, 21:27
 10. De connectie Alexander en Dutch Schrier (Curacao) is een 10 miljoen handel PER WEEK!

  Geplaatst door John | 8 maart 2014, 13:30
 11. Dit is op ariannelot herblogd.

  Geplaatst door ariannelot | 2 juni 2014, 11:33
 12. Voor mij was het allang overduidelijk waarom Maxima steeds naar Peru en Bolivia gaat op werkbezoek. Maar het straalt er dan ook echt vanaf. La buena merca ! En ze is onze koningin, dus wat mij betreft mag ze, al vind ik dat ze er eerlijk over zou moeten zijn en dat wij het ook gewoon zouden mogen.

  Geplaatst door Erik Zwetsloot | 5 augustus 2014, 15:53

Trackbacks/Pingbacks

 1. Pingback: Het verboden verhaal wat de hele Nederlandse media op zijn kop zette | Infomag.nl - 16 mei 2012

 2. Pingback: DRS. MARK RUTTE – DE STAATSMAN MET EEN HAMER « HERSTEL DE REPUBLIEK - 22 mei 2012

 3. Pingback: DE “ORANJES”, DESI BOUTERSE EN DRUGS « HERSTEL DE REPUBLIEK - 16 september 2012

 4. Pingback: MISBRUIK NEDERLANDSE DRIEKLEUR | HERSTEL DE REPUBLIEK - 16 augustus 2013

 5. Pingback: DE “KONING” VERTEGENWOORDIGT EEN OCCULTE ORDE – NIET “NEDERLAND” | HERSTEL DE REPUBLIEK - 8 december 2013

 6. Pingback: COCAINE ONDERSCHEPT EN VERNIETIGD – BEWIJZEN GRAAG! | HERSTEL DE REPUBLIEK - 6 januari 2014

 7. Pingback: VLAGGENWAPPERENDE OSB-ers: CRIMINELE LANDVERRADERS | HERSTEL DE REPUBLIEK - 26 april 2014

 8. Pingback: DE REGERING VAN AMSBERG II (2013 – 2015) – ALTIJD GELAZER | HERSTEL DE REPUBLIEK - 12 juni 2014

 9. Pingback: European Royals Killing Naked Children For Fun At Human Hunting Parties? | We Occupy Earth - 25 juni 2014

 10. Pingback: EEN GROOTSCHEEPSE OPSTAND ORGANISEREN? | HERSTEL DE REPUBLIEK - 13 augustus 2014

Reageer op het artikel

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

ARCHIEF

Vul hier uw E-Mail adres in en ontvang een melding van een nieuw geplaatst artikel

CONTACT INLICHTINGENDIENST van de BATAAFSE REPUBLIEK [IBR]

Hits vanaf 1 maart 2010

 • 3,689,869 hits

F_Counter

Flag Counter

STATCOUNTER

wordpress statistics

WAT HEEFT U OVER VOOR EEN JAARGANG “VRIJSTAAT POST”?

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

Doe mee met 647 andere volgers