LEZEN
DOSSIER SYRIË

SYRIË: ASSAD HUURT WESTERSE SNIPERS IN

Wanneer gaan we dit op het Journaal zien en in de gecontroleerde krantjes lezen?

In een eerder artikel spraken we al over de betrokkenheid van Westerse en Israelische inlichtingediensten en speciale ten, die in Syrië de zaak moeten opstoken, teneinde een massale interventie over de grond te verantwoorden.

Ik denk dat de “journaallezers” dit nieuws niet veel anders kunnen brengen dan Assad ook hier weer de schuld van te geven: “Het moorddadig bloeddorstige regime huurt zelfs westerse snipers in om de tegenstanders op te ruimen….” Hoe zouden het immers anders moeten “duiden”?

Aan het commentaar te horen heeft men het over Israelische snipers, maar we gaan er maar van uit dat dit Syrische propaganda is. Uiteindelijk kunnen we hier achter een bakkie koffie veel beter beoordelen wat daar aan de hand is.

Ziehier het bewijs.

PS: Excuses voor het sarcasme op deze vroege zondagmorgen, maar bereid u vast voor op nog veel meer sarcasme via de officiele media.

Bijvoorbeeld het enthousiast en vreugdevol stelletje papegaaien in Nieuwzuur, als er weer eens een filmpje wordt getoond van de gruwelijkheden, die op het conto van de moordeskaders van Assad worden bijgeschreven. Bewijs is niet nodig: het is zo, omdat het zo is…..Zoiets van: “daar zij licht en er was licht”.

~

Reacties

21 gedachtes over “SYRIË: ASSAD HUURT WESTERSE SNIPERS IN

 1. Ik ben niet goed in de Arabische taal, maar ik vind nu dat de redactie een beetje doorgeslagen is. Op basis van onduidelijke beelden een conclusie trekken lijkt mij niets voor jullie. Het doet afbreuk aan jullie vele goede en onderbouwde artikelen.
  Ik vind dit een misser, helaas… Irak en Israel samenwerken? Ik denk eerder dat de wereld zal vergaan.

  Geplaatst door sandokan | 4 december 2011, 11:00
  • Sandokan, je kunt zo bij het “Journaal”. Ik weet ook niet wat ze brabbelen, maar trek jij dan de conclusie dat Irak en Israel samenwerken uit wat je hoort? Dat zou mij ook bevreemden, we zullen het Mossad filiaal in Mosoel eens een faxje sturen.
   Het valt mij overigens wel op, dat als we iets plaatsen wat niet in de kraam van het “gangbare nieuws” te pas komt, je nogal in de stress schiet. Onze visie op Iran viel ook al in verkeerde aarde. Censuur…? Het nieuws moet je vanuit alle hoeken belichten en dat proberen we hier te doen.

   Vind jij die flutfilmpjes op het “Journaal” dan wel serieus te nemen?

   Ik niet.

   Geplaatst door Administrator | 4 december 2011, 11:06
  • Sandokan, je weet als geen ander dat de reguliere media naar wens van de volksverlakkers in den Haag zwaar wordt gecensureerd.
   We zullen met eigen middelen aan waarheidsbevinding moeten doen,denk je niet?

   Geplaatst door Tom Couzy | 4 december 2011, 12:37
 2. Kijk hier in het land hoe wij belazerd worden door de media met de moord op Pim Fortuyn, wie daar achter zit hoef ik je niet te vertellen, dat weet heel Nederland!!!!!!!!!!!!!!

  Geplaatst door Rots | 4 december 2011, 13:08
 3. op dit moment is de wereld niet te begrijpen. Het journaal brengt nieuws wat men geleverd krijgt. Zo was het altijd al. Maar sinds het internet wordt het anders. Met de kanttekening. Dat ook internet niet altijd de waarheid biedt.

  Dus is de reactie van Sandokan niet echt vreemd

  Dit staat op mijn hyves

  Zo mensen. Gisteren kreeg ik de krant in de bus. een grote kop op de voorpagina trok mijn aandacht. Alles wordt duurder stond er.

  Ik verbaasde mij over die kop. Zien zij het nu pas? dacht ik bij mijn eigen. Is dat niet de tendens van jaren? Dat alles duurder wordt.

  Op de radio hoorde ik. De rekeningen van gas wordt 23 Euro duurder. Niet omdat gas duurder wordt. Maar het transport van het gas. hahahahahaha. Wetende dat er veel gas naar het buitenland wordt getransporteerd. Is dit best vreemd te noemen. Ik heb de advertentie gelezen. Gezocht door de gas unie. Tweehonderd mensen met veel spierkracht. Uw functie wordt. Met vereende krachten het gas door de leidingen te duwen. Zodat het transport op de juiste snelheid kan plaatsvinden. Tis dus logisch dat het duurder wordt.

  De zorg. Nog zo een zorg. Het is onbetaalbaar geworden. Wie zegt dat? Juist de zorg instanties. hahahahaha. Gevolg.De consument of patient moet het betalen.Ja, wie anders. Wij zijn toch de mensen die van de zorg profiteren lijkt me. Al plaats ik een kanttekening. Want zolang er mensen zijn, die meer dan het Balkenende norm verdienen. Weiger ik dericteur te worden van een ziekenhuis. Want die capaciteiten beheers ik als geen ander. Kan namelijk heel goed boekhouden. hahahaha. Want dezelfde krant vermelde namelijk. Dat vele declaraties niet kloppen. Raar maar waar.

  Openbaar vervooer. Het openbaar vervoer is genoodzaakt de prijzen te verhogen. Dit omdat alles is verouderd. Ja echt mensen. Tis verouderd allemaal. Wat vreemd is. Dat wist men al. Voor het werd geprivatiseerd. De overheid doet er alles aan om het u zo gemoedelijk mogelijk te maken. hahahahaha

  Defensie.. Er wordt op bezuinigd. Tanks worden verkocht. Mankracht en personeel wordt ontbonden in hun functie.Tis onbetaalbaar allemaal. Dus er moet gesneden worden. En tot mijn grote verbazing. We doen mee aan elke missie die door de USA wordt gedirrigeerd. Lybie, Irak, Afghanistan. De landen waar olie zit.Al zit in Afghanistan geen olie. Zal wel met het duurder worden van het transport van gas te maken hebben. Rutte die Obama ontmoet. hahahahaha. En twee dagen na die ontmoeting. Ja, mensen. nu komt het. We gaan door met het JSF project. hahahahaha. Zal wel niet vallen onder defensie begroting. Maar vallen onder een aparte burger pluk je begroting.

  Griekenland. Tis een land met mooie vliegvelden. Het heeft een perfecte ligging. Totaal is er nu 18 miljard gepompt in dat land. Best vreemd. Dat land is nog geen stuiver waard namelijk. Want wie koopt nu een failliete handel op. Wetende dat je dat bedrijf nooit rendabel kan maken. Tuurlijk doen we mee. Want anders is onze Euro geen cent meer waard. Maar door wie is die Euro eigenlijk bedacht? Wie heeft deze zorgelijke ontwikkeling allemaal in gang gezet. Wie kan er ter verantwoording worden geroepen wegens wan beleid. Ik weet het antwoord. U namelijk. hahahahaha.

  Om te besluiten met de wijze woorden van Bea. Mensen. Ik heb een mededeling voor u allen. Ik sta machteloos toe te kijken hoe het land van mij wordt uitgekleed. U als burgers moet dit leed dragen. Maar ik draag met uw mee.

  Dit was Brandpunt. Goede avond. Sorry. Goedemiddag

  Geplaatst door bosje | 4 december 2011, 13:22
 4. In Saudi Arabië worden sinds maart regelmatig mensen doodgeschoten door de “veiligheidsdiensten”. In buurlandje Qatar zit Al-Jazeera, maar die kijkt blijkbaar alleen maar naar Syrië. Over eenzijdige berichtgeving gesproken.
  Maar ja, wat wil je, met een land wat 12% van zijn BNP aan defensie uitgeeft: $ 45 miljard!! Saudi Arabië, een peperduur stuk woestijn met ca. 27 miljoen inwoners, één van de belangrijkste afnemers van westers wapentuig.

  Geplaatst door Administrator | 4 december 2011, 13:53
 5. Wat een gelul… zo goed zijn israelische of vs scherpschutters niet. daarvoor mot je bij je vrindjes uit rusland of tesnije zijn

  Geplaatst door hebkie | 4 december 2011, 17:07
  • Beetje dimmen zeg, met je taalgebruik, wie denk je dat die lui invliegt? Sinterklaas?
   Trouwens hoe weet jij dat zo goed, info graag, kunnen we alleen van leren.
   Hoezo vrindjes, weet jij wie mijn vrindjes zijn dan? Info, uitleg, geen bot gezeur.
   Bijdragen wil zeggen op de inhoud ingaan, informatie verstrekken, OOK als het je effe niet uitkomt, wat hier wordt geschreven. Wil je de waarheid niet boven tafel hebben dan? Ben je van mening dat we het moeten doen met het journaille corrupt en omgekocht? Kom aub op met een onderbouwing, als je meer weet. En als je gewoon helemaal niets weet: wegblijven.

   Geplaatst door Administrator | 4 december 2011, 17:10
 6. Blatant lies told by alleged “human rights activists” led to ignominious NATO-sanctioned brutality and ultimately brought BP, Shell, Total-sponsored Petroleum Institute representative, Abdurrahim el-Keib, into power in Libya. Now, these same corporate-financier interests, through their same networks of propaganda, duplicity and deception, are laying the ground work for a repeat performance in Syria. Meer: http://landdestroyer.blogspot.com/2011/11/syria-nato-genocide-approaches.html

  Geplaatst door Karla | 4 december 2011, 17:34
 7. Hoor en wederhoor dienen toegepast te worden. Vermoedelijk worden aan beide kanten onbeschrijflijke wreedheden begaan.

  Geplaatst door VSp | 4 december 2011, 18:27
  • Weet jij dan misschien hoe het zit, wie er begonnen is en zo? Hoe die Syrische oppositie is georganiseerd, hoe dat zit met Turkije, Libanon, Israel, Irak, de etnische indeling in Syrië, de koloniale geschiedenis? Heb jij misschien wat info, waar we wat aan hebben? Hoor en wederhoor, ja, degenen die als overwinnaar uit de strijd komen, komen aan je wensen tegemoet, maar ik hoor maar steeds geen inhoudelijke argumentatie, wat er aan de hand is en hoe het allemaal zo komt. Jij weet blijkbaar ook al als geen ander (m.u.v. hebkie dan, die weet ook hoe het allemaal zit daar) hoe het is, zo, vanachter je bakkie leut. “Hoor en wederhoor”, hou toch op en schei maar uit, dat kun je vergeten, de contracten zijn allang gesloten; zitten wij wel op dezelfde planeet??

   Geplaatst door Administrator | 4 december 2011, 18:55
  • @VSP , Je bedoelt zoals met Joris Demmink.

   Geplaatst door Tom Couzy | 4 december 2011, 19:11
  • Ik weet niet alles van Syie, ben er wel 3 weken geweest vorig jaar:
   * Overal politie, ook in burger, die alles in de gaten houden, politiestaat
   * Wel heel veilig, want je merkt dat die politie ook zorgt dat westerse vrouw niet iets overkomt (checkt waar je heengaat, maar ook dat je veilig aankomt)
   * Vrouwen krijgen overheidsfuncties, ook management, en slechts 5-10% gaat op straat ernstig gesluierd (ze lopen natuurlijk niet in minirok, maar krijgen wel een kans iets te doen).
   * Werkloosheid was er hoog, ook hogeropgeleide sociaal zeer vaardige mensen zijn langdurig werkloos.
   * Overal verheerlijking van Assad op straat, overal posters (wij hebben ook veel Beatrix theaters en Oranje-N straten)
   * Opleidingsniveau is er redelijk goed.
   * Ze hebben wel olie, maar niet zoveel als buurlanden.
   * Toerisme kwam er recent langzaam op gang, ze hebben een enorm toeristisch potentieel met oude beschavingen, kunstschatten en mooie natuur. Assad begon voorzichtig die cultuurschatten te openbaren voor westerse toeristen, na jaren van meer geslotenheid.
   * De vluchtelingen uit Bagdad en omstreken zijn massaal naar Syie gevlucht en ze zorgen voor problemen, want er is geen werk voor ze.

   Ik kan niet goed inschatten welke krachten hierachter zitten. Echt gewoon niet. Ik zou er zelf heenmoeten om het te vragen. Assad leefde wel rijk, maar volgens mij niet krankzinnig rijk. Voor een man zo lang alleen aan de macht, valt het best wel mee. Hij heeft in ieder geval ook veel gedaan voor het land, maar dat het een politiestaat is, is zeker.

   Geplaatst door Mare | 11 januari 2012, 17:53
 8. Laatste nieuws uit Syrie. (de waarheid over de situatie in Syrië die volledig verschilt van de manier waarop die wordt verkocht aan de westerse burgers door hun regeringen, organisaties en media)

  http://www.syrianews.cc/syria-war-propaganda-is-in-full-swing-184.html

  Geplaatst door maartje le comte | 4 december 2011, 22:04
  • Damascus zegt dat de onrust grotendeels is aangezet door elementen die goed worden betaald en gewapend door buitenlandse machten. Honderden mensen, waaronder leden van de veiligheidstroepen, zijn gedood in de onrust

   De oppositie en de westerse landen beschuldigen Syrische veiligheidstroepen van de moorden in het land, maar de regering in Syrie benadrukt dat de onrust en het dodelijk geweld wordt georkestreerd uit het buitenland. Door rebellen, saboteurs en gewapende terroristische groepen En wie is de aanvoerder ?
   Sarkozy! Wanneer wordt die psychopaat eens voor een oorlogstribunaal gedaagd?

   http://www.presstv.ir/detail/212224.html

   France training rebels to fight Syria

   Geplaatst door maartje le comte | 4 december 2011, 23:09
   • Oude Franse kolonie, he, dan denkt hij daar het voortouw te moeten nemen. Warmgelopen in Libië ziet hij het helemaal zitten, Sarko.

    Geplaatst door Administrator | 4 december 2011, 23:32
   • Ja zo komt het cirkeltje rond Maartje. De Telegraaf, Parool etc. zul je echter niet met die gegevens zien komen. Ze kunnen ook niet want de regiseur van het lakeienwerk van Amsberg en co vult de krant liever aan met artikelen uit het roddelblad Privé.
    Nee het internet mits de juiste connecties is nog steeds de beste informatiebron.

    Geplaatst door Tom Couzy | 5 december 2011, 00:00
 9. De waarheid, wat er in Syrië aan de gang is, kan alleen maar komen van mensen, die er recent zijn geweest. Een daarvan is de in Engeland wonende Syriër Oelabi, die in juni 2011 Syrië bezocht voor 3 maanden. Lees zijn verhaal op mijn website http://www.stopzionism.com onder de tab. Liberty Nieuws. Ook het daarvoor op dezelfde link geplaatste artikel over de CIA, M16 en de Mossad geeft een duidelijk beeld over de situatie.

  Geplaatst door Aart Liberty | 8 december 2011, 04:16

Trackbacks/Pingbacks

 1. Pingback: SYRIË – TEN DODE OPGESCHREVEN (II) « HERSTEL DE REPUBLIEK - 28 juni 2012

Reageer op het artikel

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

ARCHIEF

Vul hier uw E-Mail adres in en ontvang een melding van een nieuw geplaatst artikel

Hits vanaf 1 maart 2010

 • 3,760,460 hits

F_Counter

Flag Counter

STATCOUNTER

wordpress statistics

WAT HEEFT U OVER VOOR EEN JAARGANG “VRIJSTAAT POST”?

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

Doe mee met 653 andere volgers